Skočiť na obsah

arwiel

Odporúčané príspevky

pred 10 hodinami, Tomáš napísal:

Začínam 138385-tu diétu. Hádam raz to už vyjde.

Tak povedz, v čom tá 138385ta má byť iná, ako tých 138384 predtým a ja ti poviem, čo si doteraz robil zle.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

3 dni? To si @tysoprehnal, nehnevaj sa. :zubiska: Tomáš nájde na zemi 20E a zabudne na všetko, čo si zaumienil v ten deň. On len pekne píše a filozofuje. Reálne nechce. Vždy píše, že je to pre neho pôžitok, orgazmus, jedenie. Na dietu potrebuje viac. Jeho ani zdravotné problémy neprinútia zmeniť životný štýl. Sám od seba nezmení nič. Nemá na to psychickú odolnosť, vôľu. Ani motiváciu. Len chce byť zaujímavý. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No zhruba :)  Len si pamatam, ako tu pisal ze ma cukrovku a ze si uz nebude moct kupovat sladke napoje,  to vydrzal tak tri dni, potom si povedal ze to nejako zvladne. 

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 13. 6. 2022 at 21:11, Tomáš napísal:

Stačia. Začínam 138385-tu diétu. Hádam raz to už vyjde.

No ako to zatial vychadza @Tomáš?

Rovnako ako zamestnanie? Nezapasovalo? ci?

Problem je, ze ty si v zivote ziadnu dietu ani nedrzal /akurat tu vykrmnu/

to, ze si tu par dni tliachal o africkej a penaznej diete,   zachvatovito si kupil pohanku, krevety, ci uvaril sardinky s uhorkami, nemozno brat vazne:agree:

a  nezvaluj to na pevnu volu, lebo to je blbost...staci robit to co treba a dlhodobo /he sa mi hovori:zubiska:teoretikovi/

a nech to nepisem uplne zbytocne, chlapci, vy co sa v tom vyznate poradte dajaky protein..zatial som mala nejake od Kompavy len.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Skúšam teraz po novom také že nie zrieknuť sa úplne, a jesť iba zeleninu, len menšie množstvá, že dám si iba menu v praci t.j. polievka a druhý chod. A niečo malé na desiatu. To je všetko. Doma už nejem. Nerobím tie velké hostiny pred TV. Proste obmedzil jedenie. Raz za deň stačí. Zvyšok voľna ajtak prespím.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jo..najneskor v sobotu:zubiska:

pred hodinou, Tomáš napísal:

Nie zrieknuť sa úplne, a jesť iba zeleninu, 

Co za debility zas vymyslas..kto schudol tym, ze jedol iba zeleninu??? Ty poznas taky pripad?:cotisisi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

Schudneš, ak nebudeš jesť?

Spomínal som už, že schudneš, ale aj to má svoje ale. V istom bode budeš musieť začať jesť, inak umrieš. Keď začneš jesť po tom, čo si nejedol vôbec nič, nastane známy jojo efekt.

To znamená, že telo bude mať tak spomalený metabolizmus a bude extrémne efektívne s využívaním energie. Ak teda začneš jesť ako predtým, telo všetku túto prijatú energiu uloží do tukových zásob, aby bolo pripravené na ďalšie hladovky.

https://www.fitnessrecenzie.sk/schudnem-ak-nebudem-jest-je-to-efektivne-a-zdrave/

Tu je odpoveď na to, prečo je Tomáš po tých jeho "afrických" a "peňažných" diétach stále tlstý jak prasa. Nič nedosiahol, žiadne vitamíny, žiadne svaly, akurát sa vyžral na nové tukové zásoby.

A keby si nebol hnilý jak voš, tak toto si si mohol vygúgliť za pár sekúnd.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je tak, keď je hnilý si pozisťovať informácie. Celý Tomáš, nadchnem sa pre niečo a idem do toho hlava nehlava. Po dvoch dňoch zistí, že nefunguje a vráti sa demotivovaný späť k pôvodnému žitiu. A tak je to u neho zo všetkým. Bezhlavo, bez prípravy, bez informácií. Videl niekde článok, niekto niekde niečo povedal a bum... jasnéé, paráda, idem do toho. Absolútne nevie a nemá ani páru, do čoho ide. Nevie nič o bielkovinách, sacharidoch, výžive. Ďalší plán odsúdený na neúspech. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Peňažná diéta začína. Mám posledných 20€. Dnes som dal výpoveď. Posledná výplata bude až 10.7. Do novej práce nastupujem 27.6. a z úradu práce za tých pár dní čo tam budem dostanem peniaze až o mesiac niekedy, a za tých pár dní v novej práci čo ešte spadajú pod jún dostanem mzdu ajtak až o mesiac takže teraz mám diétu zaručenú minimálne do 10.7. hladovka. Vedľajší príjem nebude keďže zberné suroviny mám zakázané a do areálu firmy plného vratných fliaš a plechoviek kde som mal monopol už nemám prístup. V meste už neni šanca už to vybrakujú miestni asociáli.

Takže približne 21 dní od teraz nebudem mať možnosť si kúpiť jedlo. Bazálny metabolizmus mám do 2500 kalórií denne. Semtam sa stane že sa dostanem k jedlu bez toho aby som ho kúpil, že ma niekde ponúknu, pozve kamoš atď. Ale to neni každý deň. Prístup budem mať len k vode. Kolko kíl dám dole?

  • Haha 2
  • No neviem, neviem 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale ja si myslím, že fňukáš v nesprávnej téme. Táto téma je o tom, že keď niekto potrebuje rady so životosprávou, keď potrebuje zhodiť nejaké kilá. Teda buď rady ako zmeniť stravu alebo aké cvičenia realizovať a pod. Téma nemá byť o tom, ako jeden skrachovanec sa zase sťažuje, že vďaka svojej neschopnosti si udržať hocijaké zamestnanie si nebude môcť dovoliť vyžierať bufety lebo mu zostalo 20€ na tri týždne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Však ja idem radit. Na sebe vyskúšam peňažnú diétu. Veď ja vám poviem akú stravu treba: žiadnu! Kolko obéznych detí nájdete v chudobnej africkej krajine?

Tak vidíte že tá diéta funguje. Prečo sú taki štíhli na tom videu? Lebo si nevedia kúpiť jesdlo, tak ako aj ja.

Nefňukám iba napíšem kolko budem vážiť 10.7.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No a kolko vazis teraz??

Hm..tak zrazu vies aky mas bazalny metabolizmus..no kukajme :hmmm:

Alebo vies co, kasli na to..tato tema by mala ostat normalna..tie africke hovadiny si pis do svojich tem...ziadnemu chudnucemu cloveku to nepomoze, a ta penazna dieta uz duplom nie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomu hovadu sa už ani do svíň nedá vynadať, čo tu ten zase porovnáva. Včera som poslal nejaké eurá UNICEFu na pomoc v boji proti hladomoru. Čo by spravil tento? Prežral by ich v prvom bufete.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 49 minútami, Tomáš napísal:

...  Veď ja vám poviem akú stravu treba: žiadnu! ...

Najväčšia hlúposť je nejesť. Hladovaním nikdy neschudneš, pretože keď potom začneš jesť, kilá budú narastať geometrickým radom. Každý človek jesť musí, mal by jesť všetko, ale v omedzených množstvách.

Pre teba však napísať čokoľvek, čo sa nezhoduje s tvojim  názorom, je úplne zbytočné ... :ermm:

  • Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Taku temu ze ako pribrat nemate? Dosiahol som novy rekord. 122kg. Tolko som este nemal. Pritom som tyzden drzal africku dietu. Ale akosi nedokazem dosiahnut tu africku postavu...

  • Haha 1
  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov