Skočiť na obsah

arwiel

Odporúčané príspevky

Dobré super. Keby som vládal dychom šiel by som aj ja.

pred 1 hodinou, Sniper napísal:

A ešte keď si k tomu pripočítaš aký si hnilý, tak skoro neschudneš.

Keď som chodil do práce tam som mal 8h pohyb. Na spalovanie je dobrý akýkoľvek pohyb a to že som 8h vkuse sa hýbal nedá nahradiť nejakým pólhodinovým tréningom alebo tak. V práci som musel, aj keď som funel a nevládal, ale musel som. Keď som paleťákoval tak jeden kolega mal krokomer a vravel že 40km nachodí za jednu šichtu. My sme vkuse zásobovali linky, bez zastavenia tam a späť. Vo fabrike zese keď som musel montovať komponenty na výrobok ten šiel po páse a ja som dosť vysoký tak som sa musel krčiť, kým nižšší ľudia to mali akurát, v automobilke je celé auto zavesené (ako kabína lanovky) a ide to. Ja musím kráčať za tým a raz si klaknúť lebo niečo treba zapojiť v priestore kolesa pod blatníkom, potom prebehnúť do zadu tam niečo namontovať, potom z boku vliezť do karosérie a vo všelijakých neprirodzených polohách ťahať kábel, osádzať dzindzíky, uťahovať skrutky, spraviť rôzne úkony a mám na to menej ako minutu.Takže aj veľmi rýchlo. Fitko ako vyšité. A tam sa nedá že položím činku a dosť. Aj keby som odpadával musím robiť.

A keď som nezamestnaný tak ten pohyb neni že 8h v kuse aj keď odbicyklujem tých 1,6km do obchodu a späť napríklad. Alebo zhruba 1km k bankomatu, zhruba 1,5 na poštu atď.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No vidis, kebyze sa neprejedas a celu vyplatu neminies na blbosti, mohol si aj schudnut. Este by ti za to aj zaplatili. Tri roky. Ani len to si nevedel vyuzit. Mozes si hlavu buchat o stenu. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš

Ja, ako drogovo závislý fajčiar a alkoholik ťa chápem. Mal som 4 psov. Troch nemeckých ovčiakov a tento posledný je labrador. Tí traja naháňali feny, srny a aj v noci sa im ešte snívalo, že niečo lovia. Keď stretli iného psa, snažili sa prejaviť dominanciu bitkou. Často sa aj vo sne mykali a dychčali, zrejme sa im snívalo, že prenasledujú korisť alebo bojujú. Na prechádzke som ich musel mať na vodítku. Žrádlo pre nich bolo len nevyhnutnou podmienkou existencie.

Tento posledný labrador, je celkom iný. Jeho zmyslom života je len jedlo a tak aj vyzerá. Žena sa ma teraz pýtala pýtala, či chcem večerať, alebo to má dať psovi. Dostal to ako vždy pes a je teraz hladnejší, ako ja.

Ja som všetkých psov rovnako cvičil, mali rovnaké podmienky a mal som všetkých od šteňaťa. To sa nedá vysvetliť inak, ako genetikou. Pravda, ľudia majú rozum, ale pudy sú často silnejšie.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Tono nenahravaj mu na smec:zubiska:

Toto nie je genetika...to je debilna strava v nadmernych mnozstvach plus hektolitre coly.

Ano, je lenivy a rezignoval.

Ak by mal @Tomáš dobreho "cvicitela"  by si videl aka madarska vyzla by z neho bola😁

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 hodinami, Tomáš napísal:

Takže aj veľmi rýchlo. Fitko ako vyšité.

Ja som videl ako sa hýbeš, tímlíder na teba nereval len tak zo srandy, aby si pri linke nespal. Ty si fakt jak spomalený film. Keby si sa 8 hodín hýbal ako sa tu snažíš nakecať ty fitko vyšité, tak by si nemal bachor ako sud. Tých 120 kilov nemáš zo vzduchu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...
Dňa 2. 4. 2022 at 9:52, Sniper napísal:

No tak máš šťastie na správnu kombináciu génov alebo čo, na svete je kopa ľudí, čo sa nakazila aj HIV a ani po 20 rokoch nemajú ani len príznaky a vedci skúmajú, či vzorka ich krvi by sa nedala použiť na vyrobenie vakcíny. Ja tiež chodím kade tade a nakazený som nebol ani raz a ľudia v mojom okolí aj opakovane. A nerobím z toho vedu.

Inák v téme s covidom si dal dobrý námet. Toto by mohli aplikovať aj v prípade obezity. Sú ľudia ktorí proste nevedia pribrať aj napriek tomu že si dajú neskoro večer zmrzlinový pohár. Tak prečo vedci nezoberú od nich genetickú vzorku a neaplikujú tým čo priberajú? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale tá Kalisová nepriberie aj keď je pred TV s čím sa tam aj priznáva. Keby každý mal jej gény tak je o problém menej. Nemuseli by sme riešiť kalorické príjmy a výdaje. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kazdemu je jasne, ze ty chces len jest a nepribrat. Lebo ti vadi tvoj pupek, lenze si lenivy zamakat, tak hladas co najjednoduchsie cesty. 

Vsak si da zakusok vecer a nepriberie, ked ma po celom dni dostatocny kaloricky deficit a k tomu sa hybe. Comu nechapes? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Práve že ona tvrdí že chce pribrať a nevie. Ona sa snaží schválne pribrať a nejde jej to. Alebo podľa vás nezje také množstvo kalórií ako ja a má viac pohybu ako ja?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je mladá, nech si brav spomenie na svojich 70 kilov pred 15 rokmi. Teraz má 40 a kilov o 50 viac. Tuná niekde aj doll písala, že pribrala 20 kilov, proste hmotnosť ide vekom a hlavne po 30tke to zrýchľuje. A keď čítam, čo všetko brav zošrotuje za deň keď má TERAZ peniaze a aké sú jeho obľúbené činnosti (vysedávanie pred telkou), tak sa divím, že má len do tých 120. Teba fakt zachraňuje len to, že si mesiac čo mesiac dva týždne úplne švorc a si odkázaný len na vodu z vodovodu a dobroty z kontajnerov. Inak by si mal cez 200 kilov len taký fukot.

Je aj o tom reality show a presne o takých ľuďoch ako ty, len celý deň vysedávajú a žerú čo vládzu

Můj 300kg život (2012), 66%

https://www.csfd.cz/film/436206

A sa tak chorobne vyžrali, že im pomôže už len operácia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Inák k obezite ešte to že: niekde som čítal že ľudia spohodlneli štýlom že všade chodia autom aj krátke vzdialenosti a že mali by chodiť pešo a na bicykli. Zaujímavé že kolegovia čo chodia na zastávku s autom, sú štíhlejší ako ja čo tam idem pešo alebo na bicykli. Oni aj do obchodu idú autom, ja pešo alebo na bicykli a predsa som najtučnejší.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Iba po zastávku, nie až do roboty :-) Inák nechápem že keď už naštartuje auto prečo nejde rovno do Trnavy... Prejde kúsek mesta a zase odstaví. Lebo takí sú leniví že keď nemajú zastávku pred činžiakom, tak už sadajú do áut, miesto toho aby sa zdravo prešli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pretoze chudnutie je hlavne o strave. Fakt ti to treba zakazdym pisat ako malemu decku? Chces schudnut? Zabezpec si kaloricky deficit. Nevies co to je? Vzdelavaj sa. 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 9. 6. 2022 at 15:51, Tomáš napísal:

Inák k obezite ešte to že: niekde som čítal že ľudia spohodlneli 

Je to jednoduchá rovnica, priberieš, ak prijmeš viac kalórií, ako vydáš. Otázka by mala znieť, prečo prijímaš viac kalórií, ako potrebuješ? To je skôr otázkou pre psychológov. Dostupnosť potravín v rozvinutých krajinách nie je problém od konca 2. svetovej vojny. No obezita dnes postihuje stále väčšiu časť populácie. Obezita nie je len otázkou ekonomickej dostupnosti potravín. Jej nárast musí súvisieť aj s niečím iným. Pôžitok z jedla predstavuje substitúciu za absenciu emócií, ktoré by mal harmonický život prinášať. Prejedanie funguje podobne, ako droga. Nájsť harmóniu v svojom živote nie je ľahké, keď naše očakávania od života nie sú nenaplnené. Obézni by potrebovali skôr psychologickú poradňu, podobne ako závislí na drogách.     

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hovoril všeobecne. Prečo má väčšina populácie nadváhu a prečo nevedia schudnúť. Na pribratie netreba nič, to ide luskom, ale schudnutie je už zrazu problém. Na to už sú všelijakí výživoví poradcovia, osobní tréneri atď.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nepotrebuješ nikoho, stačí sa neládovať odpadom. Stačí jesť o polovicu menej ako ješ teraz. Stačí vypustiť sladené vody, o 80% znížiť sladkosti. Neviem, čo na tom nechápeš. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chápem všetko. Toto je riešenie na schudnutie. Kto toto spraví tak zaručene schudne. To že ja sa neviem zriecť tých chutí je už môj problém a ja na to doplatím. Alebo doplatil som lebo už 2 tzv. tiché zabijaky mi už diagnostikovali a obe súvisia s nadváhou. Len práve preto sa to volá tichý zabijak lebo to necítiť a tým pádom sa to ignoruje až kým nedôjde raz k nejakému reálnemu kolapsu.

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov