Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dňa 23. 1. 2025 at 1:51, slimak pridal:

vraj su ucinne tabletky na schudnutie. ...

Nechce sa mi veriť, že by toto bola taká správna informácia. Keby naozaj existovali zaručené tabletky na chudnutie, nebehalo by po svete toľko obéznych ľudí. Nielen u nás, ale po celom svete.

Posted

vraj pomaha pasomnica :)  A tak realisticky,   existuju lieky ako ozempic, ktore vedia potlacit chut jest, ale taky Tomas by  sa aj tak napchal.  Bez toho aby clovek chcel naozaj schudnut a bol ochotny aj zmenit svoje spravanie to nejde.   Lieky su podpora snahe,  ale ked si niekto da kilo slaniny, tak ziadne tabletky nepomozu.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

tak mne fitko zatrhol očný. Kuliva sietnici. Takže už mi ostávajú len babkovské prechádzky a plávanie. Oproti tomu spred 10 rokov mám o 10 kíl viac, ale na rozdiel od Tomáša sa neprežieram a aspoň teda chodím, keď už cvičiť nemôžem. Radšej budem no, plnoštíhla, ako slepá.

A Tomáš, ešte máš 3 mesiace, som zvedavá na tvoje pokroky. 

• Thanks 1