Jump to content

arwiel

Recommended Posts

Drzime,   a jeden motivacny citat k tomu:
Twain :

„Prestať fajčiť je tá najjednoduchšia vec na svete. Viem to, pretože som to urobil tisíckrát.“

• Haha 1
  • Upvote 2

K tomuto príspevku, kvôli ktorému to začala výzva, kto koľko schudne do mája 2025 (teda Tomáš má schudnúť 40 kíl) 

Dňa 26. 8. 2024 at 23:07, Tomáš pridal:

Ale 40kg sa nedá schudnúť za mesiac. Ale iba postupne že 5kg je dole, možno ďalších 5kg pôjde dole. Nedá sa to naraz. Keby sa dalo už dávno urobím.

Čo som našiel. Však on chcel schudnúť 40 kíl už pred troma rokmi :doh:

Dňa 17. 7. 2021 at 13:17, Tomáš pridal:

Však to plánujem prestať jesť. Áno tolko zhruba vážim ale chcem dať dole 40kg.

Tri roky prešli a stále je to 120 kilová jaternica. @Tomáš vyser sa na to, ty nie si schopný nič splniť. Ty vieš len mudrovať, kotkodákať, tliachať a trepať blbosti!

• Like 1

• 2 weeks later...

Teoreticky sa dá. Ale čo sa aj mne podarí to netuším. V extrémnych premenách bol naposledy môj menovec a vážil 265kg. Tak tučného človeka som mimo USA a UK ani nevidel. Schudol za rok na 130kg takže jemu to vychádzalo 11,2kg mesačne. Ale zoberte ten rozdiel že mal podporu profi tímu, varili mu zdravo s počítaním kalórií, že sa mohol najesť a stále bol v kalorickom deficite, a každý deň musel niekolkokrát športovať a nie tak že idem si troška kilometrík zabehať a urobím si 10 klikov, ale makať do odpadnutia.

Ty tu prestaň kotkodákať o nejakých teóriách, za 2 mesiace si mal schudnúť 10 kilov, nie si schopný ani to.

pred 1 hodinou, Tomáš pridal:

Ale zoberte ten rozdiel že mal podporu profi tímu,

Ty mas nasu podporu. To je viac. 

Pointa je vziat svoj zivot do svojich ruk, to ty nevies a ani neskusas.

A keby si mal podporu vsetkych profi trenerov sveta bolo by ti to naprd, lebo ty nechces..ty chces zazrak.

• Upvote 2

Mňa by z projektu vyrazili hneď na začiatku. Darmo je okolo kopa podporovatelov, keď človek nemá pevnú vôlu, nedá to. Však keby chudnúť bolo také lahké ako priberať, tak by som raz dva schudol.

pred 12 minútami, Tomáš pridal:

Však keby chudnúť bolo také lahké ako priberať, tak by som raz dva schudol.

Hej, ty všetko by si chcel mať ľahko, len ležať s vyžratým bachorom pred TV a lusknutím prsta aby ti chodila výplata aspoň 2500 v čistom bez toho, aby si prstom pohol a žrádlo ti k TV nosila slúžka, ktorá by sa ešte aj o všetko starala, len aby tebe parazitovi nič nechýbalo. Keď ty nemáš vôľu nič spraviť pre seba a už vôbec nie pre zdravie, tak sa na to vyser, žer si čo chceš a už sa tu nestrapňuj kotkodákaním o tom, ako ty schudneš 40 kíl za 8 mesiacov. Ty o všetkom vieš len kecať ako stará baba na trhu, ale nevieš si ani riť poriadne vytrieť. Trapko. Choď radšej fľaše zbierať, to je jediná činnosť, ktorú vieš robiť poctivo.

Zrat a nepribrat. To by sa ti pacilo. 

Do extremnych premien sa hlasia ludia, co chcu schudnut. Dolezitejsie vsak je, co bude, ked show skonci. O polroka o rok. 

Ak dodržia zastúpený trend vyváženého stravovania, tak žiadny jojo efekt nehrozí. Ak by začali žrať jak prasce, teda ako ty po výplate, tak jojo efekt je istý. Už by si si to mohol v tej prašine zapamätať, bolo ti to tu vysvetlené viackrát.

2 hours ago, Tomáš said:

Jojo efekt.

To ty o jojo efekte by si vedel napisat knizku, ze? Ty jojo. 

Lebo je to tak. Najhoršie na celom chudnutí je to, že nestačí vydržať rok že schudnem a mám pokoj. Ale že to je už na celý život. Už do konca života len zdravá strava, žiadne hodovačky, prežieranie sa fastfoodmi atď. To je až desivá predstava. Preto vravím že pre mňa by bolo ideálnym riešením mať tú vzácnu metabolickú poruchu čo majú tí čo nevedia pribrať. Mohol by som sa tak stravovať ako sa stravujem, a stále by som mal 73kg.

Dobre, vyser sa na to, nemusíš sa ani ďalej vážiť. Si neschopný schudnúť, ani nemáš záujem na tom pracovať, vieš o tom len kecať.

pred 48 minútami, Tomáš pridal:

Už do konca života len zdravá strava, žiadne hodovačky, prežieranie sa fastfoodmi atď. To je až desivá predstava.

Ale netrep a nebud dopredu vylakany

Mna by desilo, ak by som mala jest do konca zivota to co ty

• Like 1
  • Upvote 1

pred 28 minútami, Tomáš pridal:

Mne by stačilo

Hej, tebe by strašne málo vecí stačilo. Tebe by stačilo mať robotu, ktorú by si stíhal, tebe by stačilo dostávať plat, ktorý by ti stačil na žranie po celý mesiac, tebe by stačilo mať zamestnanie, kde by ťa firemný autobus vozil na každú smenu, tebe by stačilo keby bola kantína a bufety na každom poschodí, tebe by stačilo mať babu, ktorá by ti upratovala a varila ti, tebe by stačilo keby si mohol žrať koľko chceš a zároveň chudnúť, tebe by stačilo toľko vecí, že normálny človek to nemá šancu stihnúť za celý život, čo by tebe stačilo, ale tú tlstú riť nemieniš zdvihnúť ani pre jednu vec, čo by tebe stačilo.

pred 6 minútami, Sniper pridal:

Hej, tebe by strašne málo vecí... tebe by stačilo dostávať plat, ktorý by ti stačil na žranie po celý mesiac,... 

Všetko ostatné ok, súhlasím...  len sa obávam, že taký plat nie je, ktorý by Tomáškovi stačil na celý mesiac. :huh::happyroll:

2 hours ago, Tomáš said:

Lebo je to tak. Najhoršie na celom chudnutí je to, že nestačí vydržať rok že schudnem a mám pokoj. Ale že to je už na celý život. Už do konca života len zdravá strava, žiadne hodovačky, prežieranie sa fastfoodmi atď.

Trepes hluposti, kedze si tak v zivote nezil. 

Najhorsie je zacat a vydrzat. Ked raz schudnes a nie si tupy , tak si uvedomis, ze ti uz nestoji pribrat lebo si pamatas, co vsetko ta to stalo. Ked raz schudnes, mozes mat aj prezieracky, raz za cas. Ty si vsak uplne jbnuty k.k.t. Takze ti je jedno co ti kto napise. 

Ako pise @Sniper vyser sa na chudnutie, ty nic take nedokazes. To nie je vysmech, to je holy fakt. Nemas na to. Tvoje mentalne nastavenie je schopne absorbovat iba to, ze zrat a zrat. 

1 hour ago, Tomáš said:

Mne by stačilo čo iskra varieva v téme čo bolo na obed.

Tak si uvar, kde je problem? Vsak iskra nevadi michelinsku kuchynu. Ani ziadnu makro futuristicku. 

34 minutes ago, Sniper said:

Hej, tebe by strašne málo vecí stačilo.

Zabudol si este na poriadnu sexi babu, co by ho obskakovala a obstastnovala kedy by to jemu vyhovovalo. Najlepsie, keby vypadla z bytu, ked by on nemal naladu na nu. Pravdaze on by do kuchyne nic nemusel kupovat, takze by este mala byt aj bohata a sprosta aby jeho dotovala. 

Zabudol som na nieco Tomáš? 

pred 39 minútami, Sniper pridal:

Hej, tebe by strašne málo vecí stačilo. Tebe by stačilo mať robotu, ktorú by si stíhal, tebe by stačilo dostávať plat, ktorý by ti stačil na žranie po celý mesiac, tebe by stačilo mať zamestnanie, kde by ťa firemný autobus vozil na každú smenu, tebe by stačilo keby bola kantína a bufety na každom poschodí, tebe by stačilo mať babu, ktorá by ti upratovala a varila ti, tebe by stačilo keby si mohol žrať koľko chceš a zároveň chudnúť, tebe by stačilo toľko vecí, že normálny človek to nemá šancu stihnúť za celý život, čo by tebe stačilo, ale tú tlstú riť nemieniš zdvihnúť ani pre jednu vec, čo by tebe stačilo.

A ja rekú že asi som skromný. Oproti tomu čo všetko chcú ostatní, som si myslel že som skromný. Že nechcem až tak vela. 

pred 27 minútami, game pridal:

len sa obávam, že taký plat nie je, ktorý by Tomáškovi stačil na celý mesiac.

Možno aj je, lebo žiadny žalúdok nieje nekonečný. Veď sa to dá vyčísliť: 

Každý deň kebab, obed vo vývarovni, pizza donáškou, 2 litrová cola. To by 30€ denne v pohode pokrylo.

Raz za týždeň si zaplatiť spoločníčku, nie na pól hoďku ale také niečo ako v ázii je, že trávi somnou nejaký čas, nie len čisto sex. Proste zabezpečiť ženskú spoločnosť. Toto netuším čo stojí.

Nejaký paušál kde je všetko nekonečné. Toto už existuje do 40-50€ mesačne. 

Mať strechu nad hlavou, takže úplne by stačila garzónka kde sú energie mesačne do 100€.

Okrem toho nič. Ja nepotrebujem mať velký dom, záhradu, chodiť na zájazdy k moru či na lyžovačku, nepotrebujem domáce zviera, nepotrebujem nejaké nóbl zariadenie bytu, ale skôr praktické že práčka so sušičkou, umývačka riadu, takže garzónku vyšpikovať s takýmito technológiami čo nieje tiež nič nemožné. Takže nemyslím si že chcem veľa.

To by možno pokryla aj taká darkmamova výplata. Príjem tak do 3000€. Takže žiadne také že Musk, Bezos, Gates, Rootschild atď.

• Haha 1

Obávam sa, že tvoje chabé vedomosti a skúsenosti sotva stačia na štvrtinu darkmanovej výplaty. Snáď by si nechcel zarábať toľko čo programátor, ty čo potrebuješ aj k lopate návod.

No zostaneme pri téme o chudnutí a bolo by dobré, keby si túto tému začal ignorovať, lebo tu fakt nemáš čo už povedať.

Jasné idem, len som doreagoval. Ak ešte niekto niečo tak som “u seba” a tu pokračujte. Topic je chudnutie.

• 2 weeks later...