Jump to content

Recommended Posts

Posted

To nemôže byť zanedbatelné že 1.10. mám 122kg a 6.10. už mám 117kg. Však to je 5kg za 6 dní! Nieže za mesiac.

• Haha 1
Posted

Nič to nemení na fakte, že podstatné je, koľko budeš vážiť za mesiac. TERAZ si sa možno len dobre vysral a za týždeň budeš mať zas o pár kíl viac. Takže, to že vážiš zrazu o 5kg menej za 6 dní, je na prvý pohľad fajn, dôležité je ale udržať a optimalizovať nastúpený trend. Snáď si nemyslíš, že ak za 6 dní si dal 5kg dole, že to znamená, že do konca mesiaca dáš dole ďalších 25.

Posted

@Tomáš, uvidíme 1.11.24 ako zodpovedne pristupuješ  k svojmu chudnutiu, k svojmu zdraviu. 

Posted

Mozno ma brat len pokazenu alebo zle nastavenu vahu.

Na svojej kolko vazis?

Posted

Na mojej 119 čo je stále menej ako 122, ale 3kg už môže spraviť to čo sniper vraví že mohol som mať prázdny močový mechúr aj črevá aj žalúdok… Ale zase teraz som dostal gážu tak som do prasknutia najedený. Obed u mamy + nákup z gáže a počas sledovania výročia bojov na Dukle som zjedol polovicu kuraťa, celú papriku, 5 redkoviek, 3 rohlíky… Takže to je všetko vo mne a s tým vážim 119kg.

Posted

Takže v téme o chudnutí nám oznamuješ, ako si sa zase vyžral. Ja už začínam mať fakt pocit, ako si tu robíš riť z celého Fóra.

Posted

Motivator jak lusk. On absolutne neciti zodpovednost za nas baculaty chudnuci klub:crying:

• Haha 2
Posted

Vsak je, nikto nechce dopadnut ako najvacsi rozpravkar. 

Tomas, kebyze to vsetko zjem, tak sa dogrciam. Ja som si dal na obed 3mensie rezne, hranolky, kusok torty a este nie som hladny. Dal som si nedavno dve slivky a s tym pojdem aj spat. Mam rad, ked mi vecer skvrka v bruchu a rano idem behat s prazdnym bruchom. 

Posted

Akoze nie? Ja fungujem na prerusovanom poste. Vcera vecer som si dal napriklad 13km v lese.

Posted
pred 12 hodinami, Sniper pridal:

Takže v téme o chudnutí nám oznamuješ, ako si sa zase vyžral. Ja už začínam mať fakt pocit, ako si tu robíš riť z celého Fóra.

Ale rovno dodoávam že polovicu gáže mi zhltol tento nákup, potrebujem dušu do predného kolesa, lieky na tlak, kredit na 300GB dát od Swanu. Takže na jedlo už nezbyde a bude opäť osvedčená peňažná diéta. Ak nebude kovošrtot a Z-tká tak anorexia. Výplata je až 15.10. + čas prevodu z jednej banky do druhej pričom prijímajúca banka nieje členom TIPS, takže ešte aj o to sa môj pôst predĺži.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Downvote 3
Posted
pred 5 hodinami, Tomáš pridal:

...  Ak nebude kovošrtot a Z-tká tak anorexia.

To nás máš za analfabetov, či dokonca za blbcov?

Citát

Pre anorexiu je charakteristické úmyselné znižovanie hmotnosti, vyvolané jednak znižovaním príjmu potravy, ďalej zvyšovaním energetického výdaja cvičením, príjmania tekutín, prípadne vyprovokovaným zvracaním, užívaním preháňadiel, či užívaním anorektík a diuretík.

Zdroj: Wikipédia

• Thanks 2
  • Upvote 1
Posted

Nie. Naozaj mi to hrozí. Veď viete ako proti tým mojim “zárobkovým činnostiam” brojí celá spolocnosť. Ale to je už na inú tému. Proste peňažná diéta: Niesu peniaze = Nieje jedenie = Nieje príjem kalórií = Nastupuje ketóza.

• Confused 2
Posted

Prosim ta, prestan uz tliachat o nejakej imaginarnej penaznej diete..nikdy to nefungovalo, nefunguje a ani nebude fungovat, ty najtucnejsi anorektik na planete.:angry:

• Upvote 1
Posted
9 hours ago, Tomáš said:

kredit na 300GB dát od Swanu

To urcite potrebujes akoze chudobny chudacik. :hehe:

9 hours ago, Tomáš said:

Ak nebude kovošrtot a Z-tká tak anorexia.

Este som nevidel 122kg anorexika, dnes davas za hlody. 

Ja by som bol strasne zvedavy, kebyze niekto chyti tvoju gazu a zacne hospodarit miesto teba a ty mozes iba jest to, co dotycny navari. Asi by si kvical od hladu, lebo co ty dokazes pojest na posedenie tak niekto ma dennu davku. 

Si az neuveritelne trapny. 

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted
pred 18 hodinami, Tomáš pridal:

Ak si pozriete čo som mal na obed teda obedy, tak budete vedieť aký je dátum. :smile2:

Najprv toto vo Volkswagene.

A keď som dorazil z práce tak ešte rekú si dám ostrokyslú. 

Aaaa potom, čert to ber ešte som si dal kačacinu keď už mi tak chutí.

A chudnutie ti ide ako? Do mája stále času dosť, že? Dement.

Posted

Ešte aj toľko drzosti ten zmrd má, že to z McDonaldu píše.

• Haha 2
  • Upvote 1
Posted

Dobry hajzlik. Vraj chudobny. Ale kdeeee. Mekac si dam tak raz za dva mesiace. Ale inak, vraj je na Trnavskom Myte jeden z najlepsich kebabov v Bratislave. Pojdem vyskusat niektory den. :biggrin: prvy po 6tich rokoch. 

Posted

A co si mam daj ja, ked mne fast food absolutne nechuti? Naposledy som bola v Kfc pred 5 rokmi

A nerada by som to opakovala

Tomas, porad:zubiska:

Posted

Ja na večeru zvyknem si dávať len proteínový koktejl. Ale zistil som, že mám málo mlieka, na zajtra ráno by som už nemal, tak som si uvaril za dve hrste cestovín, vrtulky, to som zalial zmesou na špagety a celkom dobré to bolo. Zajtra ráno dopijem koktejl a na obed sa ide na kačacie hody. Chudnutie predsa počká, nie? Do mája času dosť.

• Upvote 1
Posted

Ako schudnúť? Určite nie tak ako to robím ja! :smile:

• Downvote 3
Posted

Mozes prestat spamovat temu, do ktorej ty nemas co povedat? Vrat sa, ked budes realne chudnut a schudnes. 

• Thanks 1
Posted

No dobre, ja uz mam plan. Kupila som si trenera a zacala chodit na treningy. Nastavila som kaloricke tabulky a kupila pol mora tuniaka vo vlastnej stave. Aj protein mam. Aj odhodlanie. Aj kus hlad.:zubiska: Drzte mi palce.:hehe:

• Upvote 3