Jump to content

arwiel

Recommended Posts

@Tomáš capni sem fotku, koľko váži tvoj bachor TERAZ, a na konci každého mesiaca sem capneš ďalšiu fotku, koľko tvoj bachor váži, aby si motivoval aj druhých na sebe zamakať.

• Like 1
  • Thanks 1

To neee, len takú citom preniknutú myšlienku - predstavu, že nech je silný a nech mu v jeho predsavzatiach pomáhajú naše priania sily a vytrvalosti, ktoré mu posielame neviditeľnými cestami života .... :happyroll:

• Haha 2

Vydrží mu to maximálne do septembrovej výplaty, zrazu dostane peniaze a huraaaa ide sa hodovať. Ako keby sme ho za tie roky už nepoznali.

• Like 1
  • Thanks 1

pred 3 hodinami, irb pridal:

...nech je silný a nech mu v jeho predsavzatiach pomáhajú naše priania sily a vytrvalosti.... :happyroll:

Želania sily a vytrvalosti nás nič nestoja, naopak sú prejavom našej veľkorysosti. V tomto kontexte ma napadol vtip "Nech sa ti darí, ale nie zas moc, lebo to by si ma nasral"  

Coskoro zacnu hody, oberackove slavnosti, rozlucky z letom. Taki naivni nemozeme byt, ze by snad tomas vydrzal bez jedla zo stanku. 

Jedlo uspokojuje naše energetické potreby. Ak jeme viac, ako potrebujeme na regeneráciu energetických potrieb, jeme preto, aby sme pôžitkom z jedla vyrovnávali nerovnováhu v našom duševnom živote. My alkoholici preto nikdy nejeme na lačno.

Dňa 27. 8. 2024 at 13:02, Sniper pridal:

Pripomínam Máj 2025 - chceme vidieť na váhe 80 kilov @Tomáš

Aj ja by som to rád videl. A velmi. Strašnevelmi.

Dňa 27. 8. 2024 at 20:10, Proteus pridal:

Mam 77, o mesiac mam stretavku zo strednej, chcem mat 73. Idem do toho. 

To bola moja minimálna váha v dospelosti. V najchudšej fáze som mával 73kg menej nikdy. Celú dospelosť až kým som nezačal priberať sa stabilne držala.

pred 13 hodinami, Sniper pridal:

@Tomáš capni sem fotku, koľko váži tvoj bachor TERAZ, a na konci každého mesiaca sem capneš ďalšiu fotku, koľko tvoj bachor váži, aby si motivoval aj druhých na sebe zamakať.

Akože displej na váhe či bachor samotný? Voľným okom tých 5kg čo zo mňa ubudlo absolútne nevidím. Veď ak z 130kg prasaťa ubudne 5kg čo by ste zbadali?

pred 7 hodinami, Sniper pridal:

Vydrží mu to maximálne do septembrovej výplaty, zrazu dostane peniaze a huraaaa ide sa hodovať. Ako keby sme ho za tie roky už nepoznali.

Septembrová výplata bude bohvie aká, keď ani august neskončil a stihli ma zase vyhodiť z práce. Však už len čo som podpisoval za čo všetko mi strhnú som minimálne stovku narátal. Tu 30 tam 40 hentam 20… To sa pozbiera. Ďalšia robota kde nastúpim, bohvie kedy nastúpim, takže októbrova výplata bude zase len od dátumu nástupu do konca septembra. Takže mne už do vianoc hodovačky nehrozia. Ja môžem na tie kultúrne podujatia len ísť zbierať Z-tká a čumieť ako sa ostatní napchávaju pri stánkoch.

Ale z pohladu chudnutia by mi to len a len prospelo!

Výborne, lepší a krajší začiatok na chudnutie si si ani priať nemohol :punk:

Bez roboty a peňazí nebudeš môcť prežrať celú výplatu.

Stačí odfotiť displej váhy z koľko vážiš, na ten tvoj mozol tu nie je nikto zvedavý.

Práve preto, že vieme, aká je Tomášova vôľa v tomto slabá, je nám jasné, že sám to nezvládne.

Potreboval by ľudí okolo seba, ktorí by mu pomohli "niesť tejto kríž". Dobrých kamarátov, kolegov, rodinných príslušníkov, ktorým by úprimne povedal: "Počujte, pokúšam sa schudnúť, tak mi pomôžte, dohliadajte na mňa, nepokúšajte ma a nezvádzajte škodoradostne z tohto môjho cieľa."

Toto vysvetli aj mojej svokre, ktora akurat volala ci chceme na veceru palacinky:doh:

A to sa vraciam prejedena z Francuzska🥖

• Haha 2

Ja som mal teraz takú zmes slížov a kúskov mäsa, ani neviem čo to bolo, ale nažral som sa riadne. No dá sa chudnúť takto?? Nedá!

Potvrdzujem, tazke to mame. Vcera pizza na obed, este, ze mi mala pomohla a dnes tvarohove gulky s cukrom, struhankou, grankom. No da sa chudnut? 

Este, ze som rano bajkoval. 

• Upvote 1

:smile:Pravidelný pohyb je tiež veľmi dôležitý, spaľuje kalórie,  znižuje riziko chorôb, zlepšuje náladu.

• Upvote 1

Aký deň v mesiaci si stanovíme váženie? Všetci účastníci výzvy zhodnime sa a v ten deň sa každý odváži a ostatní nás podporujte. Ďakujeme.

Ty si sef, sprav plan. Planovanie ti ide. Vymysli bombasticky nazov. Nieco ako Operacia splasnuty balonik...verim ti.:agree:

Ja sa idem odvazit po dovolenke..bojim bojim

• Upvote 2

Tomáš, ako šéf chudnúcej partie by bolo dobré, keby si si spísal menoslov, dal si to do excelu a porovnával kto sa ako usiluje. My ostatní sa budeme iba z diaľky prizerať a možno aj trošku tým hrdinom závidieť.

• Upvote 1

Presne! Tomáš zorganizuj to, pekne sprav blog, kde budeš podrobne zapisovať priebeh a výsledky všetkých účastníkov a porovnávať dáta. Uvidíme, či dokážeš aj niečo viac, ako len plechovky z kontajnerov vyberať.

• Like 1

Váženie bude na mesačnej báze (padol taký návrh) tak začiatkom každého mesiaca. Prvého napíšte všetci kolko vážite a kolko ste vážili predošlí mesiac. Kto sa hanbí nech aspoň napíše len počet kíl čo schudol. Normálne diskutujte ako doteraz len si pod príspevok dopíšte dátum váženia a výsledok váženia. A kto chce môže doplniť čo pre to robil že behal, plával, bicykloval, cvičil doma, atď. To je dobrovolné. Takže prvé váženie 1.9. kto chce nech sa pridá.

Najlepšie by bolo urobiť excel tabuľku Tomáš. Tvrdil si, že si expert v exceli, tak urob. Potom môžeš urobiť graf všetkých zúčastnených, kde sa ukáže vývoj každého jedného zúčastnených a zakomponovať všetkých do jedného grafu, aby každý videl ako ostatní postupujú. 

• Thanks 1

Pohoda jahoda, nemám problém sa odvážiť :w00tturn:. Aspoň zase začnem viacej behávať a podobne.