-
Similar Content
-
By game
každoročná sezóna je tu ...
a ako čítam a sledujem vás, smrkanie, teploty, a všelijaké podobné radosti už sú tiež tu ...
teraz je práve najlepšie obdobie dať sa zaočkovať prosi chrípke ... robíte to, alebo veríte predsudkom a radšej si chrípkou poležíte, alebo vás chrípka obchádza, alebo vás obchádza práve preto, že sa dávate zaočkovať ... tak ako to je ?
-
By tomassi
Počuli ste niečo o nejakých nových objavoch, resp. technológiách pri liečení týchto závažných ochorení ?
- mňa zaujal tento projekt
:lol: VIDEO
pôsobivé, že???
-
By RoSo
HONGKONG 6. apríla (SITA/AFP) - Vtácia chrípka vyvoláva paniku po celom svete, ale experti tvrdia, ze treba bojovat proti ovela väcsiemu problému, ktorý predstavujú chronické civilizacné choroby. Podla odborníkov pripravia tieto choroby pocas nasledujúceho desatrocia o zivot 270 miliónov obyvatelov Ázie. Zatial co vlády dokázu nájst financné prostriedky a pripravit plány na prevenciu moznej pandémie vtácej chrípky, kritické hlasy upozornujú na to, ze sa robí velmi málo na potlacenie ovela významnejsích smrtelných chorôb, akými sú rakovina, cukrovka, srdcovocievne ochorenia a ochorenia dýchacej sústavy. "Hlavný záujem sa sústreduje na AIDS a vtáciu chrípku, ale v skutocnosti eskaluje výskyt cukrovky. Ide o casovanú bombu," uviedol profesor Paul Zimmet, riaditel Medzinárodného centra pre cukrovku so sídlom v Austrálii.
"V Austrálii sa na zastavenie sírenia epidémie (vtácej chrípky), ktorá môze, ale nemusí nastat, vynalozilo 123 miliónov USD, ale máme obrovský problém s cukrovkou, na ktorú sa vynalozí rocne mozno 5 miliónov dolárov. Je to úplne neprimerané," zdôraznil Zimmet. Podla Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) zomrie pocas dekády 2005 - 2015 na civilizacné choroby 270 miliónov obyvatelov Ázie, väcsinou chudobných ludí z krajín s nízkymi priemernými mzdami, ako sú Cína, India, Pakistan a Indonézia. V Ázii sa odhaduje pocet prípadov HIV/AIDS na 8,3 milióna, zatial co vírus vtácej chrípky od prepuknutia sírenia choroby koncom roka 2003 zabil len 108 ludí zo 191 prípadov infekcie týmto vírusom.
Aké civilizačné choroby poznáte a čo si o nich myslíte? Ako proti nim bojovať?
-
By Sniper
Používa niekto AVG 8.0?
Odinštaloval som dlho používaný AVG 7.5 Free, nahodil som AVG 8.0 Free a odvtedy po nabehnutí XP mi dlho nabiehajú programy po spustení, pokým sa všetko spustí tak to trvá aj minútu.
Má niekto podobné skúsenosti?
-
By game
O alternatívnej medicíne - aspoň čiastočne, tu už minimálne jednu tému máme, tému o Akupresúre /a čiasotočne akupunktúre/, ktoré k našej "západniarskej" nealternatívnej medicíne nepatrili, ale nadnes sa stávajú jej časom a pacientmi odobrenou súčasťou.
( ja používam akupresúru bežne - má založenú vlastnú tému http://forum.freespa...887-akupresura/ )
alternatívna medicína sa pomaly ale iste prepracováva k ľuďom, pacientom, ktorí hľadajú pomoc, a nenachádzajú ju v liekovej forme našej tradičnej medicíny, a k ľuďom, ktorý odjakživa viac inklinujú k domácej liečbe prastarými receptami, alebo k ľuďom, ktorí odmietajú zo zásady, z princípu liekovú formu ...
jednou cestou sa dostávame na akési rázcestie, dostáva sa k nám priveľa reklamy, priveľa nových "zaručených" liečebných metód, ktoré sa musíme naučiť naučiť prebrať, podeliť, posúdiť, odobriť ...
pripomenulo mi to včera čítanú reklamu na zaručený prípravok / neliekový/ proti vypadávaniu vlasov a plešatosti - na fotkách hlavy, ktoré dnes vo photoshope nie je problém vyrobiť za pár minút s vlasmi aj bez vlasov, ale odobrenie od Mgr. P.A, MuDR. M.P, ... veľmi dôveryhodné. ale zúfalec sa chytá aj slamky ... preto som tú reklamu pozrela aj ja, podrobne prečítala, a dala posúdiť jednej známej lekárničke, ktorá sa spýtala svojich známych kolegýň magistier ... už len inicály odobrujúcich odborníkov nie sú práve to, čo vzbudzuje dôveru.
wiki hovorí:
k alternatívnej medicíne podľa nej patrí :
Akupunktúra Akupresúra Aromaterapia Aura-Soma - liečenie pomocou farieb Bioenergetické vyšetrenie Biotronika Črevná sprcha Colon wash - metóda čistenia čreva pochádzajúca z USA Homeopatia Irisdiagnostika Krystaloterapia Liečebná pyramída Mazdazdan - staroperská náuka zdravého spôsobu života Moxa - metóda tradičnej čínskej medicíny, prehrieva aktívne akupunktúrne body palinovou cigaretou Kineziológia Rejki Soľná jaskyňa Urinoterapia - pitie vlastného moču urinoterapia - počula som o nej rozprávať starých ľudí dávno pred tým, než sa stala známou v alternatívnej medicíne. spomínal ju jeden starý pán, v spomienkach na svoju babku - ten moč sa ale nie pil ... rozrezal si ako decko na niečom na dvore hlboko chodidlo, a babka mu nakázala okamžite to miesto na nohe očúrať. podľa jeho slov sa noha zahojila bez problémov. tomu je desne veľa rokov.
Akupresúra má vlastnú tému : http://forum.freespa...887-akupresura/
ako sa vám darí prijímať ALTERNATÍVNU MEDICÍNU ? čo ste vyskúšali ? čo sa osvedčilo ?
-
Recommended Posts