Skočiť na obsah

cizy

Odporúčané príspevky

toto je univerzalna tema, kde mozete zdelit, aky mate momentalyn zdravotny problem, zacnem ja:

vo stvrtok som bol este relativne zdravy jedinec (relativne preto, lebo uz viac ako mesiac mam napuchnute uzliny z neznamych pricin, ale k tomu sa vratim este).
piatok bol 14 den co som stravil v alkohole( okrem soboty 16.12) a ked som sa nadranom vratil domov bolo mi najprv fajn. Ked vsak ani po 2 hodinach co som bol doma ma neprestal ostriasat, odmeral som si teplotu - 38,4. Hmm, na zamyslenie. Povedal som si, ze budem oddychovat, do rana to prejde. No ale vecer ked sme sa vratili od babky som uz mal "ponekud" castejsie zimnicu a teplomer zrazu ukazal 39,5 ( co je mimochodom moj osobny rekord). Tak som si dal nejake tie paraleny, sprchu vlaznou postupne az uplne studenou vodou a siel spat. Okolo 3 rano bol stav na hodnote 38,4, okolo piatej na vynikajucich 37,2, kde sa udrzal az do poobedia, kedy zacala teplota stupat geometrickym radom.
Zvysil som davky paralenu. do cca pol 5 bol stav na cca 38,5, avsak po veceri stupla teplota na 39,4 a zacalo mi byt teplo a potit sa. Uzil som dalsi paralen. Ked som bol kloktat slanu vodu, vsimol som si, ze uzliny mam napuchnute este viac ako pred tam, co nevyzera esteticky moc dobre (uvidime ako to bude za par dni...).
Vpodstate ze 24 hodin uplne rovnaky scenar s absolutne ziadnym pokrokom.

Teraz sa chystam ist opat kloktat slanu vodu a dat si cesnak s mliekom, ako RoSo, aby ma aspon to hrdlo neskrabalo, studenu sprchu a spat pojdem asi do spacaku, poriadne sa tam vypotit ( to bude hardcore).

Zajtra vas poinformujem o zmenach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

cizy ja len drobnost trosku off topic

v tomto pocasi lahko ochories, a hlavne ked ma clovek vypite nevnima to ze vonku skoro mrzne a beha nalahko a takto to potom dopadne

 

ale inac, odporucam 3-4 dni ale uplneho kludu, len v posteli, cely den sa cajom prelievat a potit, dobry je na toto coldrex hotrem

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked som bol kloktat slanu vodu, vsimol som si, ze uzliny mam napuchnute este viac ako pred tam, co nevyzera esteticky moc dobre (uvidime ako to bude za par dni...).

Keď máš zväčšené uzliny a takú vysokú teplotu tak to by som s tým bežal k lekárovi.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Treba vyležať :lol:

Ja som vlastne v niečom podobnom, lenže ja to mám z toho, že som behala pomerne slabo oblečená (nerozumej nahá)

A chytila som to posledný deň školy, ešte aj teraz som pri štedrej večeri kašlala, no hrôza.

Ale horúčky už nemám, predpísali mi acilpirín a na uzliny cmúlať imudon a kloktať šalviový čaj. A veľa veľa piť! Čistej vody

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

naco lekara prosim vas, aj tak su sviatky

 

matka vcera uz vecer vymyslala so zabalom :lol:

 

dam si tie najodpornejsie jezibabine odvary like cesnak s medom a este ten spacak blaznivy, intenzivna kura :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vlažná až "letná" sprcha spraví to isté ako zábal .... tam sa dokonca dá ustrážiť, aby voda nebola príliš studená

veľa tekutín, med, citrón, vysoké dávky c vitamínu a potiť sa a potiť sa ... ale tie uzliny by asi mal vidieť lekár

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zväčšené uzliny neurčujú typ ochorenia ako taký, pretože príčin môže byť niekoľko. Skutočný dôvod určí až lekár. Môže ísť o angínu, alebo zápal pľúc, alebo aj rakovinu.

 

Takže si vyber.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, téma aj pre mňa :lol: Začiatkom decembra som dostal obyčajnú nádchu, ktorá samozrejme ako sa človek premával do školy moc nelepšila, ale dbal som o to, aby to nebolo ani horšie. Týžďeň pred Vianocami zrazu prišiel z ničoho nič kašeľ, tak som si povedal, že dobre, že už prakticky nikam nemusím, pekne som sa to snažil pokiaľ sa dalo vyležať doma. No a teraz musím povedať, že po užívaní vitamínov ani pití cibuľovej šťav a všemožnom inom liečení sa to trochu zlepšilo, nekašlem už toľko, ale trochu stále áno. Iné príznaky nemám, aboslútne nič, kašeľ tiež je absolútne nepravidelný, neviem... Ale snáď to prejde čo najskôr, keď sa to už raz rozhodlo odísť (aj keď teda pomaly) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

od Silvestra, kedy som pil ladovu vodku, vrieskal z balkona na plne koule a skuril par cig, ma skrabe v hrdle aj pod nim a vykasliavam strasne huste hlieny. dufam ze to nie je zapal priedusiek.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ... môžem sa pridať do klubu ...

som chorá a vystríham vás, len nezačnite chodiť po lekároch, prosím pekne /oné ... hlboko sa ospravedlňujem jednej pani doktorke - prepáč, prepáč :lol: :) / lebo vám nájdu choroby, o ktorých ste ani len netušili že také sú .... ach jaj ... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nokia, trafil si hlavičku po klinci ...

 

presne tak, to je potom ten prípad, že umrel, ale veď mu nič nebolo ... a netrápil si hlavu tým, čo všetko mu môže byť a umrel v pokoji ... tak . :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chory som permanentne, ale to je len taky vyfabrikovany pojem, skratka tu a tam pokasliavam, hrdlo nie je na 100%, ale pri tom si popijam pivko a je to v pohode. To bude tym, ze pred spanim sa zalejem cajom. Ono rano sa moje hrdlo citi ako po bitke, ale potom to prejde.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov