Skočiť na obsah

cizy

Odporúčané príspevky

a prečo si nezavolal do práce na personálne a nespýtal sa tam a nevysvetlil, že papier bude ale až s výsledkom covidu?
je covidová situácia, iste to nejako riešia.
inokedy vieš ísť narobiť do kancelárií bordel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to uz je vybavene game, uz vcera som im dal vediet... len v normalnom pripade idem k lekarovi, vystavi sa PN, odovzdam v praci a dovidopo... Teraz vymyslaju taketo komplikcie lebo Matovic... Dufam ze si ho nevolila ved pozri co robi s ludma.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak čo nariekaš, keď to máš vybavené? 

a staraj sa o to, koho volíš ty. čo robí? vynašiel covid? ostatné krajiny myslíš čo robia? v každej krajine sú nariadenia, a ešte onakvejšie, už mysli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale každý kvôli nariadeniam nadáva na matoviča... možno pellegrini by to nespravil. dal by volnejsi koronarezim.

 

Ved si pamatam pri 1 vlne ze Matovic chcel nejake vypnutie krajiny ci co a Sulik to zachranil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tomas,   zrejme mas chripku,   je to ale tak 3:1.   A bavim sa ked sledujem ako vznika oralna historia :)   

A skutocne tvrdis ze v praci maju vsetci poriadne nasadene ruska,  drzite sa 2 metre od seba a pravidelne si umyvas ruky ?  :)    A v autobuse rovnako ? 

No neverim,   keby ste to robili tak ani chripku nemas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kalendarne,  ergo v pondelok.  A ak ti nepovedali,  tak si zatial podozrivy na coronu a musis sediet doma,   vynimka je lekaren a potraviny.  Nie pumpa a kebab.   A tam sa chovaj ako nakazeny,    poriadne nasadenu rusku a k nikomu sa nepriblizuj,  pred vstupom pouzi dezinfekciu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No to ma podrz lebo naozaj nepovedali a ja som po tom co volal lekarke este bicykloval horedole po meste uplne nevedomky. Je to nova situacia co mne nikdy nehrozila. Tie kamosky z rakuska s ktorymi volavam aj boli v 14 dnovej karantene a pod. Ale oni vedeli co ich caka kedze su pendlerky. Ale ja som nikdy nemal potrebu prekracovat statnu hranicu a vo vacsine pripadov ani hranicu okresu, tak to vyzeralo ze ma to bude z daleka obchadzat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trochu sopla a zrazu ako sa začínaš zaujímať aj o iné veci ako plný bachor.

Keďže si už bol na teste, tak musíš dodržiavať domácu karanténu. Neg. test z plošného testovania nemá teraz váhu. Odpoveď by ti mohla prísť aj cez víkend. Ak by si bol pozitívny, tak musíš byť doma 10 dní, platí pre teba karanténa. Max do obchodu môžeš ísť. Ale ty nebudeš musieť ani to, keďže si všetky prachy prežral. Ale čo tam potom, hlavne že si predvčerom hodovaaaal :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A voda príde k mohamedovi nemusí mohamed k vode... Aaale niečo sa stalo ale ukážem vám to v horortéme.

 

A ešte dodám že v prvej vlne kontrolovali aj mobily cez signál že kde sa pohybujú... Brat hovoril historky že chlapi z dediny mali byť v karanténe a chodili do krčmy a zamerali im telefóny a potom sa šírili fámy že mobil treba nechať doma keďže sú sledované.

 

Ale neviem čo je na tom pravdy keďže to sledovanie mobilov sa riešilo v správach že je to porušovanie slobôd a čojaviemčo... Tak sledujú to či nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas,, hora a nie voda !!!

 

Citát

Jednou stál Mohamed naproti hoře. Tvrdil věřícím, že zavolá horu k sobě a že bude z jejího vrcholu kázat zákon. Lidé se shromáždili a čekali na zázrak. Mohamed volal horu znovu a znovu, ale hora stála nehybně. Pak řekl: „Dobrá, horo, když nechceš ty přijít k Mohamedovi, přijde Mohamed k tobě!“ Všichni ho následovali, protože tón, jímž Prorok pronesl tato slova, zapůsobil na ně silným dojmem. Tak Mohamed místo fiaska z nepodařeného zázraku získal svou troufalou odvahou a chytrou pohotovostí vítězství nad davem.
Historku uvádí anglický filozof F. Bacon v první polovině 17. století v jednom ze svých esejů, nazvaném Esej o odvaze. Chce jím ilustrovat právě troufalou až drzou odvahu lidí, kteří různá zahanbení a nesplněné sliby suverénně přejdou a ještě svým neotřeseným postojem imponují.
Historka sama se však zakládá na východní anekdotě zapsané rovněž již v první polovině 17. století a vztahující se k nesplněnému proroctví 52. súry koránu, tzv. Súry hory mecké. Tam se praví:
„V den, kdy valiti se budou nebesa valem a hýbati se budou hory hybem, běda v den onen těm, kdož (proroka) lhářem zvali...!“ Mohamedovi se však hora nehýbala, a tak si musel pomoct chytrostí. Díky tomu vešel do lidového ústního podání nejen jako vznešený prorok, nýbrž i jako chytrý člověk, který si ví v každé situaci rady

 

https://www.odpovedi.cz/otazky/jaky-je-puvod-a-vyznam-uslovi-co-vsechno-vime-o-mohamedovi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Praveze aj personalistka mi ponukala moznost ze nech cerpam dovolenku. Len uz je koniec roka (uz novembrom konci rok) lebo v decembri uvaluju embargo na dovolenky kedze je spicka. Tak som si ich rozhadzal na cely rok a uz ich mam vycerpane.

 

game to o tej teplote vysvetluj tym ludom co meraju teploty u vchodov nie mne. Im to vadi. (alebo matovicovi?)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas, tak ti vysvetlim ja.  Ak mas zvysenu teplotu, tak mas zrejme chorobu a mozes nakazit ostatnych.  A malo by to vadit hlavne tebe,  keby si bol mensi egoista.   A kedze takych ako ty je bohuzial  vela, tak mas meranie teploty a zakaz vstupu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...no a kto tie zakazy zaviedol? ... a mate to ...

game nekonci konzumujem citron, nosim rusko, nechodim von... Som slusny nejdem nikoho nakazit.

Len si uz Premier prilis dovoluje a zneuziva na to pandemiu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 13. 11. 2020 at 9:24, Tomáš napísal:

horúčka 37,3

Nové opatrenia ↓

Citát

 

„Zakázaná je konzumácia nápojov alebo jedál, organizátor musí pred začiatkom odmerať telesnú teplotu účinkujúcich a nepovoliť im vstup, ak majú teplotu vyššiu ako 37,2 stupňa Celzia," uviedla.

https://www.aktuality.sk/clanok/840196/koronavirus-online-slovensko-14-november-2020/

 

Boha Tomáš, ty máš ale smolu v tom živote :hufi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov