pralinka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 fotenie mna samej mi po chuti az tak nie je, ale kebyze s priatelom nejake zaujimave fotky, tak by som sa nahovorit dala... ktovie, mozno po chvili by mi nevadilo aj, keby som pred objektivom bola sama :lol: treba vyskusat :) ale ak, tak ciernobiele, farebne sa mi az tak nepacia :-)
doll Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 pralinka...vsak vidis to ako som dopadla ja....najprv to boli fotecky s priatelom /a nie ledajake :lol: / a teraz sa odfotim uz aj sama... :)
diana3 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 akty som uz fotila,ale tak, ze ja som bola za objektivom :lol:
arwiel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 len tak, v rámci rannej vymetenej hlavy som si do mobila odfotila svoje akty... teda len jednu fotku... poobede mi mobil zobrel bratov spolužiak filip... jedenásť ročný chlapec sa rozhodol pozerať si obrázky... tak rýchlo som mobil snáď ešte nikomu nevychmatla z ruky :lol: a je po fotke... radšej som ju vymazala :)
doll Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 tak a mam novu zbierku aktov :lol: ale uplne brutal sa mi lubia :) ... nevymazem a radsej nejak skryjem ked bracho sadne za comp ;) ale krasa...vo farbe../btw..iba dolna cast tela :)/ ....fotene sice webkamerou...ale lubia sa mi /samozrejme znova tak trochen "umelecke" /
hisham Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No ja sa už tiež najnovšie fotím sama :lol: A umelecké to príliš nie je. Holt, to by ma musel fotiť niekto iný. Alebo ja by som chcela niekoho iného, myslím, že by mi to šlo :)
Polaris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Keby ste tolko nekecali a dali si to radsej do galerie :lol:
doll Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 POLARIS...tie moje by ale boli az moc :lol: nie su akty ako akty :) do "obycajnej" galerky tie moje nie su vhodne :)
havarka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dollphinka, tak to daj do Galérie FSP Členov, to nie je obyčajná "galéria". :lol:
doll Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no tieto fotky rozdavat nebudem.....su pre oci iba niekohodo galerky uz vobec niebodka...viac sa nevyjadrujem :) nafot ty, posli mi a ja porozmyslam ci ti poslem tie moje :lol:
havarka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 noooo, porozmyslame, len teraz som eehmmm, mierne indisponovany... :lol:
arwiel Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 tak som si uvedomila... mužské akty si vôbec neviem predstaviť v tej svojej makovici... chcelo by to dáku inšpiráciu.... :lol: :)
doll Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ono...hlavne nech je odfotene brusko a a a ... vsak vieme :) hmm,a keby to brusko este s koceckami :lol: no,ticho uz, lebo zas budem mat divoke myslienky :)
arwiel Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 bruško rada mám.... :) kocky nie :lol:
doll Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 nemyslim take tie umele, namakane ale crtanie sa pevneho bruska :lol:
doll Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no, nejak sa presuvame z temy akty do temy co sa mi na chlapoch paci :) za chvilu nas zrusia btw...ok,von s tym, v skutocnosti mam rada nizsich /nie odo mna/chlapov, ktory su "macatejsi", nech je to poriadny chlap...ale nie pivove brusko, jednoducho "macko" :) spravne povedane arwiela na fotkach, AKTY, ako v tejto teme by sa mi dobre divalo na pevne brusko...a ine veci ;) :lol:
Sniper Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dollphinka, tak to daj do Galérie FSP Členov, to nie je obyčajná "galéria". :lol:Tiež by som uvítal aby sa obrázky dávali do Galérie a z Fóra len linkovalo. Platí to minimálne o vlastných obrázkoch. Zase nemám na mysli aby ste si vytvárali albumy kvôli 2-3 obrázkom. Iba ak ide o nejakú sériu. Obrázky z netu môžu byť na Fóre.
diana3 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 len tak, v rámci rannej vymetenej hlavy som si do mobila odfotila svoje akty... teda len jednu fotku... poobede mi mobil zobrel bratov spolužiak filip... jedenásť ročný chlapec sa rozhodol pozerať si obrázky... tak rýchlo som mobil snáď ešte nikomu nevychmatla z ruky :lol: a je po fotke... radšej som ju vymazala :) :) ;) ;) no sak co, maly by sa pobavil ;)
doll Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ten moj mi oznamil, ze ma pofoti, lebo som mu poukazovala zopar mojich fotiek..lenze normalne som mu povedala ze asi nie....som sa hanbila :lol: tak neviem ci neostane fotenie aktov iba na pana "samospust"
Polaris Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja neviem...Sak ja som len poukazal na galeriu...to co tam das je tvoja vec...a co z toho budes mat? A co ja viem, ze ci si neni radsej, ked ti ludia potom napisu, ze WOW a podobne reci??? :lol: :) :)
Recommended Posts