Jump to content

Akty

arwiel

Recommended Posts

fotenie mna samej mi po chuti az tak nie je, ale kebyze s priatelom nejake zaujimave fotky, tak by som sa nahovorit dala... ktovie, mozno po chvili by mi nevadilo aj, keby som pred objektivom bola sama :lol: treba vyskusat :) ale ak, tak ciernobiele, farebne sa mi az tak nepacia :-)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• doll

22

• arwiel

15

• Polaris

6

• chlapeczjuhu

3

pralinka...

vsak vidis to ako som dopadla ja....najprv to boli fotecky s priatelom /a nie ledajake :lol: / a teraz sa odfotim uz aj sama... :)

len tak, v rámci rannej vymetenej hlavy som si do mobila odfotila svoje akty... teda len jednu fotku... poobede mi mobil zobrel bratov spolužiak filip... jedenásť ročný chlapec sa rozhodol pozerať si obrázky... tak rýchlo som mobil snáď ešte nikomu nevychmatla z ruky :lol: a je po fotke... radšej som ju vymazala :)

tak a mam novu zbierku aktov :lol:

ale uplne brutal sa mi lubia :) ... nevymazem a radsej nejak skryjem ked bracho sadne za comp ;)

ale krasa...vo farbe../btw..iba dolna cast tela :)/ ....fotene sice webkamerou...ale lubia sa mi /samozrejme znova tak trochen "umelecke" /

No ja sa už tiež najnovšie fotím sama :lol: A umelecké to príliš nie je. Holt, to by ma musel fotiť niekto iný. Alebo ja by som chcela niekoho iného, myslím, že by mi to šlo :)

no tieto fotky rozdavat nebudem.....su pre oci iba niekoho

do galerky uz vobec nie

bodka...viac sa nevyjadrujem :)

nafot ty, posli mi a ja porozmyslam ci ti poslem tie moje :lol:

• 2 weeks later...

tak som si uvedomila... mužské akty si vôbec neviem predstaviť v tej svojej makovici... chcelo by to dáku inšpiráciu.... :lol: :)

ono...hlavne nech je odfotene brusko a a a ... vsak vieme :)

hmm,a keby to brusko este s koceckami :lol:

no,ticho uz, lebo zas budem mat divoke myslienky :)

no, nejak sa presuvame z temy akty do temy co sa mi na chlapoch paci :)

za chvilu nas zrusia

btw...ok,von s tym, v skutocnosti mam rada nizsich /nie odo mna/chlapov, ktory su "macatejsi", nech je to poriadny chlap...ale nie pivove brusko, jednoducho "macko" :) spravne povedane arwiel

a na fotkach, AKTY, ako v tejto teme by sa mi dobre divalo na pevne brusko...a ine veci ;) :lol:

dollphinka,

tak to daj do Galérie FSP Členov, to nie je obyčajná "galéria". :lol:

Tiež by som uvítal aby sa obrázky dávali do Galérie a z Fóra len linkovalo. Platí to minimálne o vlastných obrázkoch. Zase nemám na mysli aby ste si vytvárali albumy kvôli 2-3 obrázkom. Iba ak ide o nejakú sériu. Obrázky z netu môžu byť na Fóre.

• 2 weeks later...

len tak, v rámci rannej vymetenej hlavy som si do mobila odfotila svoje akty... teda len jednu fotku... poobede mi mobil zobrel bratov spolužiak filip... jedenásť ročný chlapec sa rozhodol pozerať si obrázky... tak rýchlo som mobil snáď ešte nikomu nevychmatla z ruky :lol: a je po fotke... radšej som ju vymazala :)

:) ;) ;) no sak co, maly by sa pobavil ;)

• 3 weeks later...

ten moj mi oznamil, ze ma pofoti, lebo som mu poukazovala zopar mojich fotiek..

lenze normalne som mu povedala ze asi nie....som sa hanbila :lol:

tak neviem ci neostane fotenie aktov iba na pana "samospust"

• 2 weeks later...

Ja neviem...Sak ja som len poukazal na galeriu...to co tam das je tvoja vec...a co z toho budes mat? A co ja viem, ze ci si neni radsej, ked ti ludia potom napisu, ze WOW a podobne reci??? :lol: :) :)