Skočiť na obsah

Smrť neobíde ani diktátorov


game

Odporúčané príspevky

ále ... :)

.... aj Gottwalda nabalzamovali, a rozpadol sa im, aj Lenina, aj keď je večne živý, furt ho musia reparovať ...

 

tak zlé to nebude s tým návratom ...a

ako raz povedal ktosi múdry, mŕtvych sa netreba báť, živých sa treba ... a žiaľ pre Severnú Kóreu, Dynastia je živá ... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

....a to je dobre pre J. Koreu....si predstav, ze by sa im to tam rozpadlo a prisla by svetla chvilka, ci nostalgia po jednotnej Korei.....ani nechcem mysliet na to, co by sa stalo po zruseni hranic......vpad Mongolov do Europy by bol z ucebnic dejepisu vymazany a nahradeny inou hrôzov :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.lidovky.cz/kscm-kim-cong-il-se-obetoval-za-blaho-korejcu-fmp-/ln_zahranici.asp?c=A111223_153634_ln-video_jv

 

Vážený soudruhu,

V hořkém zármutku jsem přijal zprávu o smrti Kim Čong-ila, velkého vůdce Vaší země.

Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž svůj život zasvětil korejskému lidu. Snažil se o jeho blaho, zajištění bezpečnosti KLDR a dosažení mírového sjednocení Koreje.

Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější zármutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.

Přijměte, prosím, můj pozdrav.

 

Vojtěch Filip

 

Tito ziskali vo volbach 2010 11,27%, v snemovni maju 26 poslancov a v senate dvoch

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nuz... Filip je poslancom za komunistov. Nie len ze to maju v mene strany, ale vacsinou sa retoricky odvolavaju na ideologiou, ktora bola v 20.storoci najvrazednejsou, jej obete su v desiatkach ci stovkach milionov. Dalsie desiatky milionov zotrocenych a vaznenych. Od ludi obhajujucich komunizmus ocakavam asi tolky rozum, moralku a slusne spravanie ako od ludi, ktori budu obhajovat nacizmus pod vlajkou s hakovym krizom. Toto vyjadrenie sustrasti je len prejavom jeho osobnej a stranickej zhovadilosti... a takym malym pripomenutim toho, ako komancovia krasne rozdrbali mozgy spuste ludi, ze ich to este stale drzi a takychto volia.

 

Ak niekto da komunistom hlas, pretoze mu kedysi komunisti hodili kus chleba - rovnako dobre by dal hlas nacistom, pretoze mu títo hodili kus chleba k noham. Nad politikmi mozeme ohrnut nos, ale co s tou spustou ludi, ktori ich stale uznavaju?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na predsedu Komunistickej strany Čiech a Moravy (KSČM) Vojtěcha Filipa podali trestné oznámenie za jeho kondolenciu komunistickej Severnej Kórei k úmrtiu vodcu krajiny Kim Čong-ila.

"Kórejská strana práce, ktorej bol Kim Čong-il hlavným predstaviteľom, prekoná terajší smútok a naďalej povedie hrdinský boj kórejského ľudu za obranu socializmu." brrr...

http://www.sme.sk/c/6195815/na-sefa-kscm-podali-trestne-oznamenie-za-kondolenciu-k-umrtiu-vodcu-kldr.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

ked uz spominas ten komusticky raj, tak tuto je hysteria zo smrti kim cong-ila - http://hnonline.sk/c...00-video-font-b .. az sa mi nechce verit, ze to nie su komparzisti... desive...

 

odpoveď, ktorá bola jasná od začiatku:

Juhokórejský spravodajský portál tvrdí, že "vinným" hrozí až polročný pobyt v pracovných táboroch.

... strach pred represiou.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6211951/ludi-ktori-nesmutili-za-kimom-poslu-do-vazenia.html#ixzz1jBVkbIxL

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

http://www.lidovky.cz/zemrel-venezuelsky-prezident-hugo-chavez-fi4-/zpravy-svet.aspx?c=A130305_230142_ln_zahranici_hm

Venezuelský prezident Hugo Chávez zemřel. Osmapadesátiletý kontroverzní politik podlehl komplikacím po prosincové operaci rakoviny, která byla již čtvrtou za půldruhého roku. V čele Venezuely stál 14 let. Úmrtí Cháveze oznámil venezuelský viceprezident Nicolás Maduro.

 

 

Takze Hugo je na druhej strane, hm. Nebol to sice klasicky diktator - ale keby niekto skusil zaviest podobnu "demokraciu" u nas, tak vsetci jacia, ze to je diktator. Takze do temy jeho exnutie patri bez diskusie.

 

14 rokov ropneho socializmu previedlo krajinu zo zumpy do este vacsej zumpy. Inflacia alebo najvacsia na svete, alebo jedna z najvacsich. Kriminalita a vrazdy na urovni horsej, nez ma JAR, Mexiko (vramci svojej takmer obcianskej vojny), Kolumbia. Aj napriek zmnohonasobeniu ceny ropy, ekonomika je v prdeli a to dokonalej. Medzi "kamaratmi" mal take celebrity demokracie a slobody, ako Fidel Castro (nasilnicky diktator, ktory dokonale zubozil Kubu), Lukaseno (menej nasilnicky autokrat), Ahmadinedzad (prezident teokratickeho Iranu, kde stat urcuje co si moze kto obliect a zakony su z velkej casti urcovane svatou knihou).

 

On sam blbec nebol ani nahodou. Ale jeho obdivovatelia zrejme su.

 

A blbe je, ze ani ked uz Hugo nie je - nezda sa, ze by sa rezim mal tak rychlo zmenit.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chavez nebol diktator - vsetky volby a referenda, a bolo ich dost, vyhral demokraticky a legitimne. Dokonca sa drzal aj ustavy. Ze mal sklony k autoritarstvu, z neho este diktatora nerobi. Jeho exnutie teda nepatri do tejto temy.

 

Napokon aj Xeno ma sklony k autoritarstvu, vid jeho dovetok, ze bez diskusie. Jak bez diskusie? O vsetkom sa totiz da a ma diskutovat.   :P

 

Xeno, ako vzdy, zamlcal par faktov, ktore sa mu nehodia do koncepcie, alebo proste preto, ze si ich nezistil a nevie o nich.

Preto by nebolo zle si zistit, od koho a v akom stave Chavez krajinu prebral. Znizenie chudoby a extremnej chudoby, a tiez znizenie nezamestnanosti a negramotnosti, alebo spristupnenie bezplatnej zakladnej zdravotnej starostlivosti su tiez ukazovatele, nielen kriminalita a vrazdy. 

 

Nech mi prosim Xeno vysvetli, ako to, ze Venezuela, ktora sedi na ohromnych zasobach ropy, trpela uz od 80. rokov vleklou ekonomickou krizou, s vysokym dlhom, patrila ku krajinam LA s najvacsou mierou chudoby a jednou z najhorsim prerozdelovanim narodneho bohatstva.

 

A co Chavezova pozemkova reforma? Potravinova sebetacnost? Znizenie dovozu potravin? Hmmm? Nic? Tak nic, podme k rope.

 

Ropny socializmus? To je co? Ze prijmy z ropy idu aj do krajiny, na uzemi ktorej sa jej zasoby nachadzaju, a ludom, ktori v nej ziju? Co je potom podla Xena ropny kapitalizmus? Ked zahranicne ropne korporacie dostanu koncesie za par drobnych, a zisk z ropy ide najma do ich vrecak? Ako to, ze pred Chavezom bolo 66% obyvatelov Venezuely chudobnych?

 

Uz len pre objektivnost, par cisel na porovnanie, ze veci nie su cierno-biele

 

Iste, inflacia je vysoka, ale stale je nizsia ako v roku 1999, ked krajinu prevzal (zdroj wiki)

 

1980 21.4% - 1990 40.7% - 2000 16.2% - 2010 29.8%
1981 16.2% - 1991 34.2% - 2001 12.5%
1982 09.6% - 1992 31.4% - 2002 22.4%
1983 06.2% - 1993 38.1% - 2003 31.1%

1984 12.2% - 1994 60.9% - 2004 21.7%
1985 11.4% - 1995 59.9% - 2005 16.0%

1986 11.5% - 1996 99.9% - 2006 13.7%
1987 28.1% - 1997 50.0% - 2007 18.7%
1988 29.5% - 1998 35.8% - 2008 30.4%
1989 84.5% - 1999 23.6% - 2009 27.1%

 

Druha vec je Chavezova zahranicna politika. Xeno tu vymenuva Ahmiho, Lukasenka atd. A co tak kamarati USA? Saudska Arabia, Katar a X dalsich skutocnych diktatorov v Afrike a Azii :)

 

Ze bol Chavez protiamericky? Aj o tom sa da polemizovat. Bol skor protimperialisticky nez protiamericky. V Juznej amerike USA nikto nepovie inak ako imperium. Inklinoval ku krajinam, ktore sa taktiez vzopreli imperiu a korporatnemu fasizmu.

 

Pre jehu zahranicnu politiku sa stal zlomvym rok 2002, kedy sa ho "demokraticka" opozicia, v spolupraci s Bushovou vladou, pokusili "demokraticky" zosadit. Hadam tu nikto nacakal, ze to mal Hugo hodit za hlavu so slovami, co sme si, to sme si, a tvarit sa, ako by sa nic nestalo :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chavez nebol diktator - vsetky volby a referenda, a bolo ich dost, vyhral demokraticky a legitimne. Dokonca sa drzal aj ustavy. Ze mal sklony k autoritarstvu, z neho este diktatora nerobi. 

Presne TO som aj napisal. Vies, mat takehoto "demokrata" u nas - to by bolo kriku, ze je to diktator. Meciar naozaj nebol horsi. 

 

A samotna existencia volieb este nie je prejavom demokracie. Je len jednym z predpokladov. Pokial mas prostredie zmanipulovane, tak volebna urna toho az tak vela nemeni.

 

Nie, ani ty by si nechcel politika, ktory ovlada media, znarodni priemysel - a potom ho daruje svojim vernym spolustranikom a volebnu podporu si kupuje este viacej z verejnych penazi. Vazne to povazujes za dobre a spravne? Za dokonale demokraticke?

 

Iste, inflacia je vysoka, ale stale je nizsia ako v roku 1999, ked krajinu prevzal (zdroj wiki)

Inflacia - najvyssia v celej latinskej amerike. Takze socialisticky stat ma najvyssiu inflaciu. A tusim bola druha najvyssia na svete, alebo urcite v Top 5 celeho sveta. Socialisticka ekonomika.

 

Mozes to porovnat z roku 1998, ako to vtedy vyzeralo. Tiez zle? Tak ake zlepsenie je socializmus? Nijake. Rovnaka zumpa, este vacsia zumpa, len lepsi marketing. Nech sa paci.

 

ruha vec je Chavezova zahranicna politika. Xeno tu vymenuva Ahmiho, Lukasenka atd. A co tak kamarati USA? Saudska Arabia, Katar a X dalsich skutocnych diktatorov v Afrike a Azii 

Nepisal si to ty v teme o Lybii kto pisal, ze je lepsie mat za kamarata diktatora (Kaddafi) a podporovat diktatora, pokial by nahradou mali byt extremisti? Alebo si to ty nebol? Pretoze pokial ano, tak si obhajoval diktatorov. Nechapem terai ich kritiku.

 

A za druhe - ako si sam uviedol. Socializmus nie je nijaka vyhoda. Spolcuje sa s teokratickym rezimom (skusis obhajovat teokraciu, alebo preco tie sympatie) a lukasenkom, ktory je dost benevolentny, ale predsa len diktator. Hned u nas za rohom. Kde je vyhoda socializmu? V tom, ze sa postavi na urovne rezimu, ktory zakony pise podla svatej knihy? Super. 

 

Pre jehu zahranicnu politiku sa stal zlomvym rok 2002, kedy sa ho "demokraticka" opozicia, v spolupraci s Bushovou vladou, pokusili "demokraticky" zosadit. Hadam tu nikto nacakal, ze to mal Hugo hodit za hlavu so slovami, co sme si, to sme si, a tvarit sa, ako by sa nic nestalo

A kto sponzoroval puc, ktorym sa Hugo chcel dostat k moci? Ktora velmoc ho vtedy platila a ktore tajne sluzby podporovali armadny prevrat, ktorym sa chcel Hugo "nedemokraticky" dostat k vlade. 

 

Neohrnaj nosom nad vojenskymi prevratmi, ked sam Chavez, podplateny nejakou velmocou, robil to iste.

(alebo ze by si uznal, ze moze niekto robit puc bez toho, aby to riadili tajne sluzby inej krajiny?)

 

Nech mi prosim Xeno vysvetli, ako to, ze Venezuela, ktora sedi na ohromnych zasobach ropy, trpela uz od 80. rokov vleklou ekonomickou krizou, s vysokym dlhom, patrila ku krajinam LA s najvacsou mierou chudoby a jednou z najhorsim prerozdelovanim narodneho bohatstva.

Jednoducho. Pretoze Venezuela mala vo vacsine pripadov zufalo blbe vlady, presne ako je latinskoamericka tradicia. Jedna zla vlada za druhou. 

 

A tieto zle vlady vymenili za rovnako zleho, ci este horsieho Chaveza. Akurat Chavez ma dobry marketing. Chvalite ho, silou mocou na nom hladate pozitivne stranky a preco? Nic nedosiahol. Za tu istu dobu Slovensko preslo mensim ekonomickym zazrakom a on dokazal akurat kecat to vetra a hrat sa na revolucionara. 

 

Nie aby ste si zobrali priklad z Brazilie, alebo Chile - pretoze tam ide o vcelku normalne ekonomicke kroky, pomale zlepsovanie. Ale takyto revolucionar, to je facscinujuce, ze? Uzasne. Taka celebrita - tak ho zeriete. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Brazilia: 1997 - 7,6% ..... 2012 - 7,0%

Mexiko: 1997 - 17,7% ..... 2012 - 5,6%

Kolumbia: 1997 - 16,8% ..... 2012 - 6,9%

Chile: 1997 - 4,3% ..... 2,8%

 

Venezuela: 1997 - 38,4% ..... 2012 - 28,1%

 

Takze - preco pri vsetkych klapkach na ociach ludia nedokazu ocenit krajiny (a ich vodcov), ktori riadia svoje staty lepsie a uspesnejsie? Venezuela ma klasicku ropnu inflaciu a velkohuby Hugo s tym nic neurobil a urcite nepomohol. Ale nie - vy musite pisat na neho chvalu, vsak? Pochvalit Kolumbiu, alebo Mexiko by bolo trapne, pretoze tam nesefoval protiamericky revolucionar? Uviest ako uspesny priklad Chile je este trapnejsie, pretoze tam neznarodnovali? 

 

V inflacii mala Venezuela najvyssiu inflaciu z celej juznej ameriky a to trvalo aj za pekne dlhu dobu Chavezovej vlady. Socialista s tym nic neurobil. A pri jeho politike ani nemohol urobit. 

 

Nic som nezatajil. Pisal som pravdu - najvyssia inflacia v celej juznej amerike. Socialisticky vladca. Proste sa s tym musite zmierit. 

 

PS. Nikde som nepisal, ze predtym mala Venezuela dobrych vladcov. Nikde som nehladad a nepisal na nich pozitiva, ani som ich nechvalil. Len nechapem tu ludsku blbost, ktora vas vedie k chvale kazdeho druheho dememtneho diktatora, alebo autokrata...ci uz Husajn, Kaddafi, Assad, Ahmadinedzad, Castro - alebo teraz Chavez. 

 

Keby vas bolo viacej, tak si podobneho zvolite aj doma. Dakujem pekne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, praveze Chavezov puc nemal podporu USA, preto nevysiel. Ze ktora velmoc ho podporovala? Rusko? Nestrapnuj sa prosim, v 1992 malo Rusko uplne ine starosti nez organizovat puc kdesi daleko v prdeli. Alebo mas na mysli Cinu? Vies vobec, preco sa pokusil o prevrat? :)

 

a samozrejme si nevysvetlil par klucovych veci, na ktore som bol zvedavy. A co tak kriminalita? Vies vysvetlit, preco pocet vrazd je len o malo nizsi ako v super priatelskej a demokratickej Kolumbii? Vies vysvetlit, preco najvacsia je prave v statoch, kde je opozicia, ako napr. v state Miranda, kde je na cele pro-americky "demokrat" Capriles? Demokrat v uvodzovkach preto, ze sam sa podielal na prevrate v roku 2002, ked ako starosta Baruty nechal zatknut ministra vnutra a nebranil demonstrantom v utokoch na kubansku ambasadu.

 

Este mi vymenuj uspechy kapitalistickej ekonomiky vo Venezuele do roku 1999? Cakam, staci tie za Pereza a Calderu. Iste ze si nenapisal, ze predtym mala Venezuela dobrych vladcov. Nenapisal, lebo sa ti to nehodi do tvojej rozpravky o zlom Chavezovi. Teraz sice pripustas, ze Venezuela mala blbe vlady aj predtym - nuz, Chavezov nastup k moci je toho priamym dosledkom. To akoze maju zbedaceni ludia stale volit konzervativno-krestanske strany ako Convergencia Nacional alebo COPEI, ktore su zodpovedne za ich biedu, a v ktorej cele su majetni potomkovia Spanielov?

 

Mimochodom, nie vsetky ekonomicke tazkosti sa daju hadzat na Chaveza. Viacere su dosledkom ekonomickej vojny, ktoru proti nemu vedu USA.

 

Este vysvetli, ako Chavez ovlada media? Ze neobnovil licencie tym TV, ktore sa aktivne podielali na prevrate v roku 2002?  Alebo ze sukromnym TV nariadil, aby cast vysielacieho casu poskytli nezavislym tvorcom, komunitam a neziskovym zdruzeniam? Alebo tym, ze dal zriadit pan-americku TV TeleSur?

 

Nic take ako slobodne a nezavisle media neexistuje. V roku 2007 sukromne korporacie ovladali 80% kablovych TV, 100% novinovych spolocnosti a 706 z 709 radii.

 

Ako sa hovori, syty hladnemu neveri. Ty, ako clovek, ktori si sedi v bezpeci a pohodli svojho domu, ma obrovske prijmy a netrpi hladom, samozrejme nedokaze pochopit, v akych podmienkach zili a stale ziju miliony chudobnych Venezualcanov, zvacsa idnianskeho povodu, v barrios (slumoch), a preco opakovane volili Chaveza. Jedine, na co si sa zmohol, je, ze si to vysvetlujes ludskou blbostou alebo zmanipulovanym prostredim.

 

Na tuto temu je ale s tebou skoda debatovat, kedze tvoj postoj  je silne pro-americky a imperialisticky. Podla teba je Chavez jednoducho zly, lebo poslal prec prizivnicke ropne korporacie ako ConocoPhillips, znarodnil, alebo presnejsie stat vykupil ci odkupil urcite odvetvia priemyslu, a vykopol IMF aj s jeho Washingtonskym konsenzom, a prijmy za ropu dal Venezualcanom. A tazko sa debatuje s niekym, kto ma, rovnako ako Chavez, sklony k autoritarstvu a arogancii. Demokracia sa ti hodi len vtedy, ak vyhravaju ti, ktorych mas rad ty. Ak vyhraju ti druhi, tak je demokracia na hovno    :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

o, praveze Chavezov puc nemal podporu USA, preto nevysiel. Ze ktora velmoc ho podporovala? Rusko? Nestrapnuj sa prosim, 

Iba som ti chcel ukazat, ze v juznej amerike je mozne skusat prevrat aj bez USA. Takze asi tak. Staci krotit svoju paranoju a poztriet sa na historiu. Nie za vsetkym musia byt automaticky USA, len preto, lebo tu niekto trpi stihomamom.

 

 

 

Este mi vymenuj uspechy kapitalistickej ekonomiky vo Venezuele do roku 1999?

Ako som pisal - nijake neboli, preto som nikde ich ekonomiku ani nechvalil. Nazval som ju ako zlu, neuspesnu, katastrofalnu.

 

Mam rozum.

 

Nemam dovod ich chvalit, pretoze vela toho nedokazali. Ale ty tu chvalis Chaveza a zastavas sa ho. To je ten rozdiel. 

 

A uspechy som uviedol krajiny ako Mexiko, Chile, Brazilia, ciastocne aj Kolumbia. Venezuela je v prdeli. A socialista Chavez jej v tom len pomahal.

 

 

 

Este vysvetli, ako Chavez ovlada media? 

Cmuk.

 

Teba tak pocut Meciar, chrochta blahom.

 

V zasade to je jedno. Aspon mne osobne. 

 

Aspon vidim co sa vam paci, koho chvalite a ako podla vas vyzera uspesna ekonomika a sloboda medii, ci demokraticke volby. Ked si naozaj uprimne myslis, ze TAMTO je spravne, tak sa ani nedivim, ze na Slovensku vladnu ludia kao Fico a pripadne este horsi. Vladnu preto, lebo si ho prave pochvalil a napisal si, ako je Fico dobry, demokraticky, neskorumpovany a uspesny vladca. 

 

Za druhe - pri takomto pristupe to najlepsie co budete mat bude nejaky velkohuby socialista a zavist voci kapitalizmu. Pretoze SK nema ropu, tak jedine zostane medialna masaz mozgov.

 

***

 

Krajina, kde take mnozstvi ludi opakuje ako bol socializmus uzasny...a druha velka cast sa zastava autokratov, ktori uspesne demontuju ekonomiku svojej krajiny, nema velku sancu na uspech. Aj ty v tejto diskusii si si za obhajovany vzor vybral jednu z najmenej uspesnych krajin juznej ameriky. Toto je cesta slovenska?

 

Tak si nou chodte. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nenasiel som smajla na *facepalm*, tak aspon tento:

 

:wall:

 

aky stihomam? USA od 50. rokoch zvrhli desiatky vlad, ci uz intervenciou alebo prevratom, vratane demokratickych. Obzvlast stredna a juzna Amerika by o tom vedeli rozpravat. USA sa pokusili zosadit aj Chaveza, ale neuspeli.

 

Co je sloboda media? Sloboda klamat a podnecovat k nasiliu?

 

Ja som nic o spravnosti nehovoril. Ani som nic nechvalil. Len som poukazal na tvoj dogmaticky postoj. A na co sem pleties Slovensko a Fica? To ako ze ked dojdu argumenty, tak sa zacne s "ale Fico..."? :P

 

vybral si si tri kriteria - inflacia, kriminalita a Iran, podla ktorych si posudzoval celu 14 rocnu Chavezovu vladu, a uz si mal jasno - Chavez je neschopny socialisticky diktator, ktory zruinoval ekonomiku svojej krajiny, hoci cisla nie su tak celkom jednoznacne. Ja som tu teda ponukol dalsie kriteria, ktore si odmietol.

 

To, co urobil Chavez, nebude moct demontovat ani Capriles, ktory je pomaly castejsie v USA ako doma vo Venezuele.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

V piatok 24.11.2016 vo veku 90 rokov zomrel dlhoročný kubánsky líder, vodca kubánskej revolúcie a bývalý kubánsky prezident, 

El comandante Fidel Castro.

 

post-3-0-78978500-1480159554.jpg

 

"El comandante" Castro si priaznivcov získaval nielen bojom proti imperializmu, pod heslami "Vlasť alebo smrť!", ale neskôr aj bezplatným zdravotníctvom a odstránením približne 25-percentnej negramotnosti. Jeho budovanie socializmu však nakoniec priviedlo kubánske hospodárstvo ku kolapsu.

V júli 2006 odovzdal Fidel Castro kľúčové vládne právomoci bratovi Raúlovi. Pôvodne malo ísť len o dočasné riešenie, než sa dlhoročný vládca Kuby dostane zo zdravotných problémov. Vo februári 2008 ale Raúl získal vedúce funkcie natrvalo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...
Citát

Iba som ti chcel ukazat, ze v juznej amerike je mozne skusat prevrat aj bez USA. Takze asi tak. Staci krotit svoju paranoju a poztriet sa na historiu. Nie za vsetkym musia byt automaticky USA, len preto, lebo tu niekto trpi stihomamom.

len pretoze trpí na paranoju neznamená ze ho neprenasledujú :biggrin:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov