weirdo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 mala kramy predtym, 10 dni som bol nasucho .. nemohol som si pomoct nevedel som ze budem musiet zvysne dva vyhodit do smeti ...
Nokia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 10 dni nasucho sa da vklude prezit :lol:no aspon nabuduce budes vediet ze jedine durex :)
weirdo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no sak uz mam v keseni 2 pripravene na vecer ... Vulkano nikdy viac :lol:
Sniper Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i keď pri takejto situácii sa nikdy nedá presne určiť, ako to skončí. : )jj, hlavne keď súloží po prvý krát panic. a vyzeralo to nejak takto: http://image.arukereso.hu/mid/1480159.vulkan-prezervativ.jpgUž som sa vydesil že sem hodíš screen toho roztrhnutého.
weirdo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jj, hlavne keď súloží po prvý krát panic.to bolo na koho? :lol:
Sniper Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja som čakal či niekto na to zareaguje :lol: Čo sa týka kondómov tak jedine Durex, ale mne ani to nevyhovuje, najlepšie je bez.
weirdo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja som čakal či niekto na to zareaguje :lol:asi som vztahovacny, ale hovori sa o mojom rozdrapenom kondome :)
Lolisha Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ak budete niekedy v nudzi o 1 rano v centre v Brne a nebudete vediet zohnat nic ine, lebo teta v stanku po poziadavke "kondomy od Durexu" na vas pozera ako na hlupaka, ktory by chcel neviem co - odporucam radsej nesulozit a pockat, kym rano otvoria drogeriu. :lol: ja som si taketo zazivala pred mesiacom - dva baby testy a kopa nervov no tak ale odolaj, ked mas abstak horsie je, ked sukate bez a aj tak mate durex kondomy hned vedla seba...no sa vam nepaci, ze su mentolove :) ale nastastie vsetko v poho a teraz uz mam radsej opat tabletky no uvazujem nad vaginalnym kruzkom, zrejme skusim coskoro radsej ten...chemia tak ci tak, ale ide mi do tela inak
Sniper Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no uvazujem nad vaginalnym kruzkomVraj je to oveľa lepšie ako tabletky som počul. Nezaťažuje to tak organizmus.
Lolisha Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vraj je to oveľa lepšie ako tabletky som počul. Nezaťažuje to tak organizmus. mensie mnozstvo hormonov, co ja veeelmi vitam je tu riziko, ze to moze zavadzat pri sexe, ale zas da sa tak na 2 - 3 hodky vytiahnut a dat spat, ucinok sa neprerusi aj ked, zas, neviem si predstavit proceduru s vytahovanim a nasuvanim kruzka niekde na luke, ci v skusobnej kabinke :lol: tu su zas tabletky no problemo
weirdo Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :lol: ja som si taketo zazivala pred mesiacom - dva baby testy a kopa nervovmne moc do smiechu nie je :)
Lolisha Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ani mne vtedy nebolo, skor uz spominane nervy bolito len takto s odstupom casu ale naozaj je sanca minimalna, nie viac nez to 1%
Sniper Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ci v skusobnej kabinke :)Vraj v hypermarketoch bývajú monitorované kamerami, ale to snáď vieš o tom :lol:
Lolisha Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 viem :lol: a prave preto som to este ani neskusalaale nie vsade maju v kabinkach kamery co sa tyka ochrany, je blbe, ak mas tabletky a zaroven potrebujes brat antibiotika
weirdo Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 co sa tyka ochrany, je blbe, ak mas tabletky a zaroven potrebujes brat antibiotikaco to robi?
Lolisha Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 znizuje ucinok, cize je potrebne mat este inu ochranu
nutrinka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 nemusí znižovať účinok, ja som brala antibiotiká a v pohode... treba sa hlavne ozvať lekárovi, či môžu nastať nejaké komplikácie, niektoré lieky sa s hak nemajú radi, ale zas nie všetky
Sniper Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O antibiotikách by mal gynekológ vedieť, ale zase nejaký markantný vplyv na HAK by nemali mať. Záleží od druhu a akým spôsobom sa užívajú.
weirdo Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 po sucasnych nervoch mi je srdecne jedno, ci nieco sposobuju alebo nie, ale zacinam byt paranoidny, co sa sexu tyka, takze az bude mlada brat AB, tak ja mam na vtakovi kondom, HAK neHAK
Sniper Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hehe, takto som aj ja stresoval. Inak keď som mladej povedal že budem mať kondóm aj keď bude brať HAK tak ma skoro poslala do prdele :lol:
doll Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 no to by ta asi kazda poslala :) btw, ja uz si to ani neviem predstavit s gumou :lol: .. niet nad HAK /nie vsetky samozrejme/
pralinka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ked som brala silnejsie antibiotika, tiez som sa priklonila k tomu, ten tyzden ficat aj na HAK aj na dalsej ochrane, a priatel to aj vo svojom zaujme respektoval, nemienim mat mimčo v 20tke :) a nakolko lekarka mi predpisovala lieky, ked som mala okolo 38,8 teplotu, bolo mi blbe sa pytat v tej chvili aj na to, ci to dako ovplyvnuje HAK :lol:nepokladam to za nieco zbytocne, aspon mam maximalne kludne svedomie, ze sa nic nestane, a chora som tak max raz do polroka, cize myslim ze tych par krat s dalsou ochranou sa v pohodicke da vydrzat, .... alebo nech potom sa ludia nestresuju a nestazuju ze nevedia ci nemoze otehotniet pri silnejsich liekoch, ale nic proti tomu nespravia, ani sa neinformuju... :-)
doll Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja beriem jedny lieky uz niekolko rokov, a moja byvala gynekolozka povedala, ze na ten druh liekov HAK jednoducho brat nemozem...ale kedze som sa na nete dozvedela nieco ine, zmenila som doktora, a ten vybral HAK vhodny aj pre mna, s najnizsim mnozstvom hormonov a podobne... nespominal mi uzivanie HAK ako ochrany v pripade uzivania antibiotik a ich vzajomne posobenie, toto je pre mna novinka, tak sa pre istotu budem informovat samozrejme v situacii kde hrozi zvysene riziko pocatia som ochotna pouzit kondom, ale v pripade ze taketo nieco nehrozi, tak naco? jedine tak hratky s mentolovym, pripadne max vrubkovanym kondomom :lol:
pralinka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ved jasne, ze pokial sa da, urcite bez :-) napriklad tusim lieky proti astme a niektorym alergiam vraj dost ovplyvnuju HAK, ... poznam babu ktora ma astmu a nemoze vobec preto brat tabletky co jaa viiim ten vrubkovany.... :lol: akurat som sa na stare kolena "ucila" ho davat, kedze nikdy nebolo to potrebne :) ale to je tak vsetko
Recommended Posts