Jump to content

Ochrana

Recommended Posts

Posted

mala kramy predtym, 10 dni som bol nasucho .. nemohol som si pomoct

nevedel som ze budem musiet zvysne dva vyhodit do smeti ...

Posted

10 dni nasucho sa da vklude prezit :lol:

no aspon nabuduce budes vediet ze jedine durex :)

Posted

no sak uz mam v keseni 2 pripravene na vecer ... Vulkano nikdy viac :lol:

Posted

jj, hlavne keď súloží po prvý krát panic.

to bolo na koho? :lol:
Posted

Ja som čakal či niekto na to zareaguje :lol:

Čo sa týka kondómov tak jedine Durex, ale mne ani to nevyhovuje, najlepšie je bez.

Posted

Ja som čakal či niekto na to zareaguje :lol:

asi som vztahovacny, ale hovori sa o mojom rozdrapenom kondome :)
Posted

ak budete niekedy v nudzi o 1 rano v centre v Brne a nebudete vediet zohnat nic ine, lebo teta v stanku po poziadavke "kondomy od Durexu" na vas pozera ako na hlupaka, ktory by chcel neviem co - odporucam radsej nesulozit a pockat, kym rano otvoria drogeriu.

:lol:

ja som si taketo zazivala pred mesiacom - dva baby testy a kopa nervov

no tak ale odolaj, ked mas abstak

horsie je, ked sukate bez a aj tak mate durex kondomy hned vedla seba...no sa vam nepaci, ze su mentolove :)

ale nastastie vsetko v poho a teraz uz mam radsej opat tabletky

no uvazujem nad vaginalnym kruzkom, zrejme skusim coskoro radsej ten...chemia tak ci tak, ale ide mi do tela inak

Posted

no uvazujem nad vaginalnym kruzkom

Vraj je to oveľa lepšie ako tabletky som počul. Nezaťažuje to tak organizmus.
Posted

Vraj je to oveľa lepšie ako tabletky som počul. Nezaťažuje to tak organizmus.

mensie mnozstvo hormonov, co ja veeelmi vitam

je tu riziko, ze to moze zavadzat pri sexe, ale zas da sa tak na 2 - 3 hodky vytiahnut a dat spat, ucinok sa neprerusi

aj ked, zas, neviem si predstavit proceduru s vytahovanim a nasuvanim kruzka niekde na luke, ci v skusobnej kabinke :lol:

tu su zas tabletky no problemo

Posted

:lol:

ja som si taketo zazivala pred mesiacom - dva baby testy a kopa nervov

mne moc do smiechu nie je :)
Posted

ani mne vtedy nebolo, skor uz spominane nervy boli

to len takto s odstupom casu

ale naozaj je sanca minimalna, nie viac nez to 1%

Posted

ci v skusobnej kabinke :)

Vraj v hypermarketoch bývajú monitorované kamerami, ale to snáď vieš o tom :lol:
Posted

viem :lol:

a prave preto som to este ani neskusala

ale nie vsade maju v kabinkach kamery

co sa tyka ochrany, je blbe, ak mas tabletky a zaroven potrebujes brat antibiotika

Posted

co sa tyka ochrany, je blbe, ak mas tabletky a zaroven potrebujes brat antibiotika

co to robi?
Posted

znizuje ucinok, cize je potrebne mat este inu ochranu

Posted

nemusí znižovať účinok, ja som brala antibiotiká a v pohode... treba sa hlavne ozvať lekárovi, či môžu nastať nejaké komplikácie, niektoré lieky sa s hak nemajú radi, ale zas nie všetky

Posted

O antibiotikách by mal gynekológ vedieť, ale zase nejaký markantný vplyv na HAK by nemali mať. Záleží od druhu a akým spôsobom sa užívajú.

Posted

po sucasnych nervoch mi je srdecne jedno, ci nieco sposobuju alebo nie, ale zacinam byt paranoidny, co sa sexu tyka, takze az bude mlada brat AB, tak ja mam na vtakovi kondom, HAK neHAK

Posted

Hehe, takto som aj ja stresoval. Inak keď som mladej povedal že budem mať kondóm aj keď bude brať HAK tak ma skoro poslala do prdele :lol:

Posted

no to by ta asi kazda poslala :)

btw, ja uz si to ani neviem predstavit s gumou :lol: .. niet nad HAK /nie vsetky samozrejme/

Posted

ked som brala silnejsie antibiotika, tiez som sa priklonila k tomu, ten tyzden ficat aj na HAK aj na dalsej ochrane, a priatel to aj vo svojom zaujme respektoval, nemienim mat mimčo v 20tke :) a nakolko lekarka mi predpisovala lieky, ked som mala okolo 38,8 teplotu, bolo mi blbe sa pytat v tej chvili aj na to, ci to dako ovplyvnuje HAK :lol:

nepokladam to za nieco zbytocne, aspon mam maximalne kludne svedomie, ze sa nic nestane, a chora som tak max raz do polroka, cize myslim ze tych par krat s dalsou ochranou sa v pohodicke da vydrzat, ....

alebo nech potom sa ludia nestresuju a nestazuju ze nevedia ci nemoze otehotniet pri silnejsich liekoch, ale nic proti tomu nespravia, ani sa neinformuju... :-)

Posted

ja beriem jedny lieky uz niekolko rokov, a moja byvala gynekolozka povedala, ze na ten druh liekov HAK jednoducho brat nemozem...ale kedze som sa na nete dozvedela nieco ine, zmenila som doktora, a ten vybral HAK vhodny aj pre mna, s najnizsim mnozstvom hormonov a podobne...

nespominal mi uzivanie HAK ako ochrany v pripade uzivania antibiotik a ich vzajomne posobenie, toto je pre mna novinka, tak sa pre istotu budem informovat

samozrejme v situacii kde hrozi zvysene riziko pocatia som ochotna pouzit kondom, ale v pripade ze taketo nieco nehrozi, tak naco? jedine tak hratky s mentolovym, pripadne max vrubkovanym kondomom :lol:

Posted

ved jasne, ze pokial sa da, urcite bez :-)

napriklad tusim lieky proti astme a niektorym alergiam vraj dost ovplyvnuju HAK, ... poznam babu ktora ma astmu a nemoze vobec preto brat tabletky

co jaa viiim ten vrubkovany.... :lol: akurat som sa na stare kolena "ucila" ho davat, kedze nikdy nebolo to potrebne :) ale to je tak vsetko