Skočiť na obsah

Silent Threat kampaň


Sniper

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    4

  • Polaris

    3

  • Ignatius

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Hmmm........no to bola pekne tazka misia, ale nastastie som ju presiel na mediume.

Trik spocival v tom, ze som sa zdrzoval za Faustusom a snazil sa oddialit od Typhona! Vsetky objectives, okrem bonusu som spravil a misia dopadla ok...........ked uz sme pri tom bonuse.......tak spociva v tom, ze treba odstranit Typhona :)

Srandisti..........jedine potom na very easy, alebo easy.........s obtiaznostou very easy som musel prejst poslednu misiu, lebo trtkat sa mi s tou lodou s mojim bomberom, co nevydrzi nic a este k tomu s prihluplou AI je uplne odveci......a kedze tento datadisk im nevysiel, tak som sa ani uz velmi nesnazil. Vsetky misie prejdene na mediume len tak tak a posledna na very easy....to uz som fakt ze nemal nervy! :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trik spocival v tom, ze som sa zdrzoval za Faustusom a snazil sa oddialit od Typhona!

A to už ako? :lol:

Ja som toho Typhona zakaždým zničil, ale HoL mi zničili prvý transport. Na Medium som to tuším ešte neprešiel, to mi zničili aj druhý transport :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze:

 

1. Znic co najrychlejsie prvu varku Thothov

2. Vykasli sa na Typhona a hned chod ochranovat 1. transport ( a zaroven aj posledny :lol: -> to zvladnes ) Vykilluj vsetko okolo Faustusu a snaz sa ochranovat transport aj s Faustusom ....... potom po chvilke spravia JUMP a ty este predtym nez urobia hop chod PRED nich a oddial sa co najdalej (verzia, ked nechces znicit Typhona....na mediume som to proste nedokazal.......takmer nemozne....jedine na easy)

3. Vtedy budes mat v priemere tak okolo 50% hull......na tom HerGulesovi som to jedine prechadzal a iba on to zvladne, ale len tak tak, kedze AI je nehorazne inteligentna............, no potom ak chces sa mozes zamerat na Typhona......ale ako vravim.....takmer nemozne......jedine, ze by si chcel takmer hodinu robit HIT&RUN........ale na to ja nervy zase nemam....a hlavne nie pri takomto slabom datadisku.......kde nedostanes ani poriadne medailu ani nic.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

Čo sa týka Silent Threat, vrelo odporúčam

 

 

SILENT THREAT: REBORN

 

Inšpirovaná pôvodnou (nie moc podarenou) kampaňou, Reborn kampaň je vylepšená prakticky vo všetkom čo sa vylepšiť dalo.

 

Viac informácií na Hard-Light Fóre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach


×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov