Popular Post iskra 1,082 Posted January 24 Popular Post Share Posted January 24 Piekla som venčeky z odpaľovaného cesta 4 1 Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted January 24 Share Posted January 24 tak @iskra, klobúk dolu...odpaľované cesto som jakživ nerobila. Vyzerajú priam na zožratie :) krásne, a určite budú aj dobré. 1 Link to post Share on other sites
iskra 1,082 Posted January 25 Share Posted January 25 @Vilma Flinstonova, ďakujem, kiež by som mohla ponúknuť venčeky aj pri kávičke, to by bolo super Link to post Share on other sites
iskra 1,082 Posted February 6 Share Posted February 6 Hrnčeková bábovka 1 1 1 Link to post Share on other sites
Popular Post Hellé 1,173 Posted February 11 Popular Post Share Posted February 11 Nikomu sa nechcelo vyliezt v tej zime pre pecivo... 6 Link to post Share on other sites
secretka 1,225 Posted February 12 Share Posted February 12 @Hellé prosím si sem napísať aj recept ... snáď všetky tie suroviny bude možné kúpiť aj v UK. Link to post Share on other sites
Hellé 1,173 Posted February 12 Share Posted February 12 Nech sa paci...ja som urobila 12ks.. 1 Link to post Share on other sites
Popular Post doll 659 Posted February 13 Popular Post Share Posted February 13 Dnes cheesecake so slaným karamelom. Príliš sladké, zmením recept. 3 1 1 Link to post Share on other sites
electric blue 182 Posted February 13 Share Posted February 13 ale esteticky dojem je na jednotku . 1 1 Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted February 14 Share Posted February 14 @electric blue @doll úplne súhlasím, vyzerá to krásne! Link to post Share on other sites
iskra 1,082 Posted March 6 Share Posted March 6 Jednoduchý jablkový zákusok s pomarančovýn džemom a čokoládou. 2 1 Link to post Share on other sites
electric blue 182 Posted March 21 Share Posted March 21 aj ked nepečené . ten zelatínovy vyzerá Yummy Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted March 22 Share Posted March 22 mne sa piecť nechcelo, ale mala som doma plechovku karamelového kondenzovaného mlieka, a tak som vyrobila domácu zmrzlinu. napodiv je fakt dobrá. Zatiaľ si ju dávam do kávy. 1 Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted March 26 Share Posted March 26 budúci týždeň sa chystám piecť k Veľkej noci, v posledných rokoch sme mali vždy zákusky od jednej panej, mali sme to vyskúšané, pečie fakt bohovsky. No, uvidím, po asi 10 rokoch som zvedavá, ako sa mi sladké vydarí. Budem robiť takú tú klasiku - linecké koláčiky, vanilkové rohlíčky a podobne. Dúfam, že mi nič nepredvídané do toho nevlezie a pekne si to skĺbim aj s inými činnosťami. Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted March 31 Share Posted March 31 už dva dni len vypekám, upratané nemám ani náhodou. Včera 4 plechy lineckých, tých "obyčajných" aj kakaových, a dnes mandľový koláč s vanilkovým krémom a pocákané čokoládou, a bábovka čiastočne poliata čokoládovou polevou. Toto ale ide do zariadenia, kde je taťuldo, pre neho a pre ostatných. Tortu už neupečiem, pokúsim sa zohnať v cukrárni. Pre nás mám upečené ešte len linecké a vanilkové rohlíčky, a ešte musím niečo bezlepkové, najskôr taký koláč ako som robila dnes, len použiť bezlepkovú múku. 1 1 Link to post Share on other sites
Hellé 1,173 Posted April 3 Share Posted April 3 Pre celu familiu...ale asi dlho nevydrzia..moj je uz napoly zjedeny 1 1 2 Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,152 Posted April 3 Share Posted April 3 tak som nakoniec tú tortu nedostala kúpiť, musela som ju upiecť...ale vydarila sa. A taťuldo volal potom, že aj oslava sa vydarila a zákusky vraj boli fajn. Dnes som ešte robila bezlepkový koláč, potrela som to marhuľovým džemom, navrch je vanilkový krém, bezlepkový, a na tom ešte čokoláda, bezlepková. už len dúfam, že to aj bude dobré a že aj Ninke to bude chutnať. Ak nie, aspoň nám viac ostane :) 2 1 1 Link to post Share on other sites
iskra 1,082 Posted April 12 Share Posted April 12 Maslové croissanty 3 1 Link to post Share on other sites
iskra 1,082 Posted Saturday at 05:44 PM Share Posted Saturday at 05:44 PM Koláče s tvarohom a slivkovým lekvárom 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts