Jump to content

arwiel

Recommended Posts

:smile: Čo  sa na Fóre o sebe ešte nedozviem.. :hahaha:

Všetci nechudneme,  tí, čo chudnú musia mať predsa pevnú vôľu a trpezlivosť..   šiesty zmysel mi našepkáva, že  chudnutie viacerí úspešne zvládnu. :yes_yes:

• Haha 1
  • Upvote 3

:zubiska: jeminenky,  jablkový koláč s lieskovcami, nerieš, daj si kúsok ...hmm,  buď ťa chytá depka, alebo sa ti zapaľujú  lýtka, či kieho ...? chceš schudnúť ok,   ale nevidím problém, aby si si  pochutnala na kúsku koláča, nemusíš schudnúť o ďalšiu konfekčnú veľkosť, každý kg menej,  nech bude pre teba už  spokojnosť,  tiež zmenila si si účes, cítiš vietor na zátylku, ok...,  s čím prídeš najbližšie? :zubiska:

nerieš, či si dáš kúsok jablkového koláča. jablko  zdravé, lieskovce sú zdravé, celý kúsok koláčika je  zdravý, svieži, dúfam, že si si pochutnala, keď nie vychutnaj..pamätaj,  tvoj muž miluje každý cm na tebe, takú,  aká si.., nepreháňaj s  extrémnymi  zmenami. :ahooj:

Tieto karamelové veterníky som nepiekla, pochutnali sme si  na nich v cukrárni, vydarili sa im, vynikajúce.:smile:

zk.jpg

• Thanks 1
  • Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dnes oslavujeme :drink: 

Veterníky pre nás aj našich zamestnancov .

Nechala som nám napiecť v cukrárni u Hassana. Vynikajúce.

V.jpg

• Like 1

:smilieee: Ta nech!  Kalórie spálime jedna radosť 

Ta možno v Košiciach, tiež tam máte suprové cukrárne :yes_yes:

Ďakujeme veľmi pekne :oook:

• Like 2

Dnes na oslavu narodenín mojej  najlepšej kamarátke, ktorá je tiež neodmysliteľnou súčasťou môjho života.

❤ :drink:

O.jpg

• Upvote 1