Hellé Posted February 19 Share Posted February 19 Nudim sa..tak vypekam a rozdavam..rodine a kamosommakovky na ranajky a tvarohova babovka na kedykolvek😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
secretka Posted February 19 Share Posted February 19 Aj by som aj ja rada prišla na návštevu s malou dózičkou pre kúsok bábovky. Možno som ju kedysi urobila aj ja, ale u nás boli skôr v obľube na raňajky čerstvé moravské koláče. Urobila som ich, kým chlapci ešte spali, ale ich raňajky "nepoznali mieru". Na druhej strane, je radosť urobiť niečo, čo "ma odbyt", čo sa neodkladá, a napokon nevyhodí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted February 19 Share Posted February 19 Ty si kamoska, mozes prist kedykolvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyso Posted February 19 Share Posted February 19 len aby neprisiel tomas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted February 19 Share Posted February 19 On nie je na domace kolace..myslim A este take jednoduche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted February 19 Share Posted February 19 Čo? On zožerie všetko, čo pripravia iní. Ten 130 kilový bachor nemá z tých dvoch rožkov a 3 koliečok salámy, čo si kúpi za vrátené fľaše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts