Vilma Flinstonova Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Dňa 27. 10. 2021 at 20:45, Hellé napísal: Ja ti dam babku keďže som ťa videla naživo pred hádam tak 15 rokmi či kedy som to bola v KE, netuším, ako vyzeráš teraz, ale že určite NIE ako moja babka, mi je nad slnko jasnejšie ...a moja babka náhodou robila skvelé buchty! A keby len tie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post iskra Posted November 19, 2021 Popular Post Share Posted November 19, 2021 Synovi k narodeninám 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Chlebík 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sahara Posted November 28, 2021 Popular Post Share Posted November 28, 2021 trochu som piekol. minulý víkend tento "Olympus Mons" a dnes takéto čosi, v čom je kopa medu, orechov, karamel, pudingová plnka, atď.....: 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Ten Olympus vyzerá dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahara Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Dík. Nakoniec to bolo čokoládou potiahnuté komplet a na to ešte karamel pri podávaní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 @saharafíha, ty si taký šikovný? Dobre vyzerajú tie výtvory! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Keď nemám zrovna pečivo, zvyknem urobiť pizza stangle, lebo úplne easy... musím zdvojnásobiť dávku lebo čerstvé je to tak chutné, že mám problém nezožrať všetko a mužovi nezatajit, že som vôbec nejaké robila 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 @doll - možeš sem hodiť recept? Dík. my sme mali tzv. bodkované mäso, netuším, ako sa to naozaj volá, ale kedysi som to videla kohosi robiť v televízii, a decká sa išli za tým zabiť, a pokrstili to tak oni. A k tomu zemiakové pyré a čalamádu. mala som tozho mäsa veľa naloženého, tak časť som udusila k tomu pyré. A včera som zvyšok obalila ako šnicle a vysmažila na bravčovej masti - a keďže robím na HO, nejak som sa s tým nepárala a uvarila som krumple a nakrájala k tomu čerstvé paradajky. Flinstone doniesol z obchodu kuracie pečienky, tak zajtra budú tie. k tomu by pasovala ryža... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 jemine, toto som mala dať že čo bolo na obed, nie sem...ja jelito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 @Vilma Flinstonova Nech sa páči Na cca 9 paličiek o dĺžke šírky plechu: 250 gram hladká špaldová múka T630 (dávam obyc hladkú) 1 čl soľ (dávam trošku viac) 1/2 balíček sušené droždie 3,5 gram alebo čerstvé droždie 1/3 (dávam sušené, muž kúpil mega balenie ) 162 ml teplá voda štipka trstinový cukor olivový olej Postup prípravy: zo surovín vypracujeme cesto, nechame vykysnúť, po vykysnutí s naolejovanymi rukami vytvarujeme tyčinky, len vlastne natahujem podľa potreby, uložím na plech s pečiacim papierom. V trúbe na 220st cca 7-8 minút. Ja nechávam aj 10minut. K hotové mu máme radi cesnakovy dip Originál recept: https://www.tinkinerecepty.sk/pizza-tycinky/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 @doll ďakujeeem :) to naozaj nie je nič zložité. Možno by sa to dalo aj bezlepkové (kvôli vnučke) :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Mini veterníčky 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 Upecene husarske gombiky a upatlane kavove zrna..zvysok navlacia babky 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Robila som po 100 rokoch burizonove gule, pomoc, neviem ich prestať jesť 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Tiež som piekla, zopár ešte ostalo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Letom svetom- Balkaaaan Burek sa sirom a mesom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Klasika bábovka, puding Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 He, he .. pozerám, že som upiekla aj puding dnes som tiež piekla, jednoduchú maškrtu, piškótové cesto s ovocím, mascarpone a tvarohom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pizza Kysnuté slivkové buchty Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Perník ku káve Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Piekla som, budeme oslavovať 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Chyba mi Grecko Takze aspon tak..Koulouria..vezmem na opekacku a podelim sa, nech to nepozeriem sama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts