Skočiť na obsah

Bútľavá vŕba ...


Linkman

Odporúčané príspevky

Ste niekoho bútľavou vŕbou ?

ale áno som pre pár ľudí bútľavou vŕbou ................ nie vždy ale občas áno

 

Alebo máte niekoho ako svoju bútľavu vŕbu - niekoho komu sa zdvôveríte ale nechodíte s ním ?

ja sa málokedy zdvôverujem skôr to dusím v sebe všetko / dakedy až moc / ....................

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mám dve kamošky, ktorým poviem čokoľvek, platí to aj opačne, ale nejde celkom o bútľavé vŕby v pravom slova zmysle, pretože viem, že ak by išlo o niečo skutočne vážne, síce by som sa mohla vyrozprávať, ale pochopenie a radu už na tomto mieste očakávať nemôžem...

 

keď som v spoločenskej nálade bez rozpakov zavesím na nos v podstate hocikomu svoje problémy a najintímnejšie úvahy, často nie príliš verejného prezentovania hodné veci značne odľahčujem až znevažujem a robím si z nich srandu, toto sa nutne potrebujem odnaučiť, lebo sa potom minimálne týždeň hanbím vyjsť na ulicu :lol:

 

v podstate naozaj vážne veci neriešim s nikým okrem priateľa, prípadne osoby ktorej sa týkajú

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm, ludia maju tendenciu ma pouzivat ako butlavu vrbu, dost ludi mi hovori, ze co ich trapi a tak... a potom sa divia, ze mi to povedali, lebo ma ani nepoznaju :) asi posobim tak uzasne prijemne a doverne? :lol: ... ale inak ja butlavu vrbu nemam... mala som niekoho takeho, ale on bol takou polovicne butavlou vrbou.... ale inak nie, vobec :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 rokmi...

ešte na strednej škole mi jedna spolužiačka povedala, že ak by si mala vybrať niekoho, komu by sa zverila, vybrala by si, podobne ako veľa iných, mňa, lebo že aj keď smiešnym spôsobom, ale poviem, čo si myslím a som otvorená. Vtedy ma to aj potešilo.

Väčšinou som naozaj ja bola za tú vŕbu, kamošky sa chodili ku mne spovedať, kto ma poznal, vedel, že keď mi niečo dôverné povie, ostane to u mňa a nedostane sa to nikam ďalej. Naozaj, ani vlastnému mužovi, hoci tie osoby nepoznal, som nič nepovedala. Ale keď som sa ja potrebovala vykecať, nikto na mňa nemal čas. jedna kamoška, čo mám ešte z čias kočíkovania našich detí, ma vždy priam zahltí svojimi problémami, tie moje ju ale vôbec nezaujímajú. Skúsila som ju raz prerušiť a začala som inú tému, ale ani ma nenechala dopovedať a už mlela o svojich katastrofách...inak je to zlatá baba, prakticky pomôže, ak treba, ale že by sa jej dalo vyrozprávať, to nie.

Ale aj ked som dosť otvorená osoba, sú veci, ktoré si nechávam pre seba.

Nechcem riskovať, že by ma dakto holú doškriabal.

A iná kamoška mi kedysi poradila, že ak sa cítim sama a neni komu sa vykecať, mám si otvoriť trúbu a do nej vyrozprávať svoje svetabôle. :crazy:

V súščasnosti si dokonca môžem vybrať normálnu alebo mikrovlnku.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov