Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

vedeli ste?

ja nie, a keby som na to na YT nenatrafila náhodou, umriem zanedlho sprostá...

 

vraj sa okolo dátumu 23.9.2017 roja ohromujúce teórie, ku ktorým som našla more videí a spústu písaní, a mňa to doteraz obchádzalo neznalú!

 

vraj v posledných dobách v kresťanskom svete hodne rezonuje tento dátum, je v tom samozrejme diabol, nebeské znamenia, postavenie hviezd a planét, boj ježiša s diablom, zjavenie Jána, porodenie panny, diadémy diabla, súženie ženy, útek na púšť, zožraté dieťa... ... pozor na dátum 23.9.2017!

 

Astronomická udalosť, ktorá sa stane 23. septembra 2017 a jej možné biblické dôsledky. Úryvok z Zjavenia Jána 12 kapitoly: A ukázal sa veľký div na nebi: žena, odiata slnkom, a mesiac bol pod jej nohami, a na jej hlave koruna dvanástich hviezd... Úryvok s kázne Bohuśa Šlichtíka, štvrtok, 12. 1. 2017 Martin.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

a zasa sme o to prišli, čo prišli,

dokonca trestuhodne zanedbali, zabudli, nevšímali si, už mohlo byť po nás...

 

po nepodarených koncoch sveta roku 2012 a minulý rok na jeseň bol včera zasa ďalší koniec sveta!

 

a vy babráci ani len netušíte, že? a ja s vami :D

 

V pondělí 23. dubna nastane konec světa. Tvrdí to alespoň konspirační teoretik a křesťanský numerolog David Meade. Svá tvrzení opírá o Bibli. Není to první termín konce světa se kterým Meade přišel. Svět měl skončit již loni 23. září, kdy se měla Země srazit s bájnou planetou Nibiru. Později přišel „vysvětlením“, že „svět sice neskončil fakticky, skončil ale svět jak jej známe a lidstvo od té doby spěje k neodvratitelnému zániku.“

Žena oděná sluncem a planeta Nibiru

Nyní přichází na řadu další konec lidstva. I tentokrát příchod Satana na Zemi předznamenávají hvězdy - 23. dubna 2018 totiž nastane přesné zarovnání Slunce, Měsíce a Jupitera v konstelaci Panny, což podle Meadea popisuje Bible ve Zjevení svatého Jana....

....

https://www.stoplusjednicka.cz/nic-radeji-neplanujte-v-pondeli-nastane-konec-sveta-uz-zase

 

no nič, musíme si počkať na ten ďalší, snáď to už vyjde :innocent:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no milý tyso, nejdeš s dobou a nedočítal si ten odsek do konca :innocent: :P

 

kdepak koniec sveta roku 2017.... lanské snehy!!!

 

toto je a bol už najnovší koniec sveta, udial sa toť teraz v pondelok 23. apríla 2018!

 

nestíhaš konce sveta, milý môj, zaostávaš, šup šup, doštudovať, už sa pripravujeme na ďalší :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

k tej super akcii, ako sa chlapík snaží dokázať, že zem je placatá, a je k tomu ochotný vyletieť aj do vesmíru na vlastnej rakete:

jeden z Bacovych argumentov

"je to na youtube"

 

alebo

"kazdy ma pravo na svuj nazor" ..toto mi niekoho pripomina :)

 

som našla aj jeden pekný obrázoček, vskutku milený, viete, že ten magor môže mať pravdu? veď je človek výnimočný, však, aspoň si to kdekto myslí, ... a prečo by nemohol teda žiť na placatej doske? :)

 

post-3-0-02644400-1524839271.jpg

zdroj netuším, kdesi na nete

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

a už je to tu.... toto vzniklo ešte v noci....

Francúzi vyzbierali za noc 500 000 eur ako začiatok pre obnovu Notre Dame,

 

nejaký našinec vymyslel konšpiráciu, je tam všetko, dal si prácu, babrák jeden :

 

post-3-0-18478400-1555419803.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

gorilie konspiracie...

 

(A) Chascak....dam x milion korun na zlikvidovanie smeru sd....

(B) Krocner.....predlzena ruka A...zacina splietat siet okolo smeru....."zlatym" klincom je vrazda neznameho "investigativca" a jeho frajerky...smer nepadol, iba fico ustupil do pozadia....teraz je pokracovanie a vytahuju sa ucelovo rozne nahravky a su podsuvane verejnosti po castiach.....nahravky su pod kontrolou zopar bulvarnych novinarov a casti "demokratickej" opozicie...to ukazuje na to, ze aj tato cast zverejnovatelov, je pod spravou A....u pana A, je zamestny aj byvali sef "stasi" CSSR Glorenzo, ktory mu radi, ako na to, pretoze ma skusenosti a zazemie vo svojich niekdajsich podriadenych....tomu sa vravi logistika (oznam pre tysa).....dufam, ze neskoncim na Kruciaka.... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 mesiacmi...

Mal som nocnu:

Je tma. Lezim v posteli a pod perinou si citam supertajne informacie, na ktore vam pochopitelne nemozem dat link, lebo by nas do rana vsetkych vymazali.

Podla 27 stranovej teorie akehosi danoveho poradcu (asi krycie meno) ma Globalny Prediktor (dalej GP) na svedomi vyvrazdenie Slavnikovcov, vyvrazdenie Vrsovcov, Ceske stavovske povstanie, staromestsku exekuciu, 1. svetovu vojnu, Ceskoslovenske legie v Sovietskom zvaze, 2. svetovu vojnu, korejsku vojnu, vietnamsku vojnu a meranie teploty pred vchodom do supermarketu ..a preto v Prahe - Dejvicich  odhalili sochu Marie Terezie.

Pozorne oko autora si dalej vsimlo, ze ked sa expedicia (vsimnite si, ze je to podbne slovo ako exekucia) Tatra kolem světa vracala zo sveta, stale sa nieco udialo (rozumej GP vybavil). Zabranie Sudet, 1948, 1968, 1989, 2020? (recnicka otazka) a nie, ze nie!
 
Nespoutany Django dostal Oscara,, lebo mu chcel GP urobit reklamu, aby film, kde cierny mydli bielych videlo co najviac potencionalnych vrahov bielych ludi. Vo filme Parazit, ktory tiez spomina, sice napichoval Korejec Korejcov na grilovaciu vidlicku, ale to autorovi asi uslo a rozculuje sa nad utlakom bielych arijskych clovekov aj tak.

Ked dvojmilionove Slovinsko (pche!) zacalo davat desatmilionovych Cechov do karanteny, bolo to jednak drze a trufale ale hlavne to bolo preto, lebo Slovinci, ktori ani nie su narod, su kamosi s Rakuskom, ktore je kamosom GP a pointa bola v tom, ze Cesi s ledvninkami, sandalmi a ponozkami mali cestou na dovolenku k Jadranu uronit slzicku za R-U (Rakuskom - Uhorskom, autor si da zalazet na skratkach) a tym pomoct planovanej svetovlade. Seni Habsburgovci, tak.

V ruskom Novosibirsku autorovi predavacka nechcela predat uz navazeny salat, lebo nemal rusko a z toho mu vychadza, ze v Rusku su povinne ruska preto, aby mohli nasrat co najviac ludi a ti potom zvrhnu (inak cely cas dobreho) Putina.
 
V 18. casti autor radi citalelovi, ze ak niecomu nerozumie, ma zacat citat este raz, od zaciatku.

Inak mal kamaratov aj na Slovensku, ALE minule ich videl mavat bielo-modro-cervenou vlajkou a to su farby EA kridla GP a preto k nim vela dovery neciti, lebo dobre vie, odkial vietor fuka.

Ked Kiska (na prikaz GP) zavolal do Kosic prezidentov Bukurestskej deviatky, spustilo sa posledne stadium (je jedna hodina rano a ja uz  d o p i c e  naozaj neviem coho) 

Autor este pouziva skratky DVTŘ, PFŘ a NŘS, ale mne sa uz nechce listovat na zaciatok, takze sa nedozvieme, co znamenaju. V kazdom pripade si pod pismenom Ř predstavte Řízení.

(Dakujem mojej polovicke, ze mi v noci dovoli citat take  k o k o t i n y  a cudujem sa autorovej zene, ze mu este  n e j e b l a  panvicou po lebeni)
 

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ja som stretol jedneho zufalca co tomu veri a bol to smutny pohlad. v hlbokej depresii, boji sa buducnosti, boji sa cipovania, testov nevie co s pracou.  fakt mi ho bolo luto, konspiracie mu znicili zivot. nie je to len o pocite vyvolenosti ze on vie co sa deje ale ze to konci zufalstvom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tuším sme tu jedného takého mali, či sa mi to marí? dopodrobna rozoberal pohyby hercov v nejakom českom filme a dokázal z toho vyvodiť akési celosvetové spiknutie. opravte ma, ak sa mýlim.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred hodinou, sahara napísal:

tuším sme tu jedného takého mali, či sa mi to marí? dopodrobna rozoberal pohyby hercov v nejakom českom filme a dokázal z toho vyvodiť akési celosvetové spiknutie. opravte ma, ak sa mýlim.

mali, viacerých, ale jeden bol extrémny prípad, mimochodom, jeho tajné poznania sú stále tu...
on sa vŕtal v diabolských a pekelných znameniach, tie ale teda skutočne nachádzal úplne všade... :)

podnetné čítanie PavelKO  :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mna fasicnuje, kolko casu a energie je tomu clovek schopny venovat. Napisat pomaly kazdy den elaborat na dve A4ky, k tomu najst, vymysliet si a poukazat na "suvislosti", odkazy na "zdroje" atd. Ten chlap tym musi byt posadnuty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... stačí pozrieť na jeho videách. ... svojho času pred  rokmi, keď sem chodil, som si ho vyhľdala. to je od pohľadu postihnuté.
aj v škatuľke s cigaretami vidí pekelné znamenia.
v tomto prípade je zrejme "posadnutý" celkom priliehavé slovíčko

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov