Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

autori kon(ských)špiračných teórií prišli o srdcovú záležitosť

http://wattsupwiththat.com/2013/07/16/extreme-irony-epa-rules-shut-down-the-mother-of-all-weather-conspiracy-theories/

americké vojenské výskumné organizácie ukončili prevádzku HAARP, s finančných dôvodov

rekonštrukcia naftových generátorov, poháňajúcich "mysteriózny radar", tak aby spĺňali nové pravidlá na ochranu ovzdušia zadané úradom EPA, by stála príliš veľa, tak bolo celé zariadenie potichu odstavené

 

HAARP bol za dobu svojej prevádzky obviňovaný z vyvolávania všemožných katastrof, tornádami a hurikánmi počnúc, zemetraseniami pokračujúc, snahami o ovládanie ľudskej mysle končiac

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Augustové číslo prináša Dymové signály

Eseje na jednu fajku – Malleus maleficarum – Kladivo na čarodejnice (Tibor Eliot Rostas)

Udalosti & súvislosti

Zo sveta (M.Morés):

- Oliver Stone na rovinu

- Snowden o strachu z Bieleho domu

- Americký Veľký Brat v Nemecku

- Ostro sledované autá a vodiči

- Smrť skutočného novinára

- O Chorvátsku trocha inak

- Radosť z islamizácie Európy

Všetci sme v pavučine teroru (M. Morés)

Päť očí veľkého brata (M. Morés)

...a tak dalej

http://www.zemavek.sk/2013/07/augustove-cislo-prinasa/

 

az ma mrazi, kolko nadsenych citatelov ma tento casopis, vraj protipol bulvaru...

a este som bol v diskusii sprdnuty, ze tam ziadne konspiracne teorie nie su a ze to prinasa cistotu mysle :wall:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

evidentne nehovoríš rečou ich kmeňa, v tom bude problém :)

nakukla som do toho, obmieňajú stokrát prevarené témy, od škodlivosti odčkovania až po bilderberg a podivné logo, ale v každom prípade si časopis možno predplatiť, asi aj s gramatickými chybami ...

Tibor Eliot Rostas ako jeden z hlavných zdrojov ... medzi nami dievčatami, net je plný oveľa lepšie prepracovanými konšpiračnými stránkami ... sklamali ma B)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chúďatko Džordžík, sotva sa narodil, už o ňom existuje konšpiračná teória

 

REÁLNÝ VS. FALEŠNÝ TERMÍN PORODU:

Pokud bylo dítě Williama a Kate počato „in vitro“ během doby, kterou Kate na začátku prosince 2012 strávila v nemocnici, neporodí ho náhradní matka dříve než na začátku tohoto září.

Protože má veřejnost věřit tomu, že Kate byla během svého pobytu v nemocnici (s údajnými ranními nevolnostmi) ve 4. - 8. týdnu těhotenství, musí „porodit“ v červenci.

To znamená nutnost předstírat červencový porod - pro účely publicity se použije jiné dítě, dokud v září nepřijde na svět pravý potomek.

První člověk, který má být informován o falešném porodu, je královna. Tato „novinka“ jí má být sdělena osobně.   

Neví se, kteří členové rodiny Middletonů-Goldsmithů, pokud vůbec nějací, budou v nemocnici, až na Vévodkyni přijdou (falešné) porodní bolesti.

Jinými slovy, jedinými podvodníky, kteří jsou zapleteni do špinavého triku s královským porodem, jsou William, Kate, královská rodina, rodiče Kate a dva porodníci.

Tito dva lékaři jsou Alan Farthing a Marcus Setchell.

 

zdroj:

http://www.osud.cz/pribeh-o-detatku-narozenem-za-uplnku-rostou-spekulace-ze-kralovsky-porod-byl-mozna-jen-hrany

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

dead,

tak tak, zopár mu ich ušlo, ale tie najsamhlavnejšie tam  sú, príjemná zbierka, konšpirácie sú soľou aj korením, čo my by sme bez nich :D

moja extra hýčkaná, o dezinfikovaní Gangy neviditeľnými lúčmi tam nie je, nevadí, ja ju doplním :)

 


 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

 

Prestali sme čítať noviny práve preto, že nám klamali a máme internetové zdroje, ktoré nám hovoria pravdu, lebo hovoria, že hovoria pravdu a to by predsa nehovorili, ak by ju nehovorili. Aj za ňu zomrú, za tú svoju pravdu, hoci ich nikto nechce zabiť a sloboda slova neexistuje, hoci ak môžu nahlas hovoriť, že neexistuje je to najlepším dôkazom toho, že sa mýlia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie vždy musím a ani náhodou nie vždy súhlasím s Hvoreckým ...

ale ...

konšpirácie delím na dve hlavné časti ... tie, ktoré sú takmer rozprávkové, ktoré si človek môže hýčkať, krútiť hlavou, maximálne, a schuti zapolemizovať,

a tie, ktoré živí internet - ako hovorieva toť dead, priveľké rozšírenie internetu škodí, a namojdušu, ľu´dom nepripraveným na zaručené pravdy, lebo to píšu na internete a šíria sa ako mor, internet veľmi vážne škodí ...

 

ako tu asi každý vie, dobré konšpirácie odjakživa milujem, a milujem nimi podpichovať a meditovať nad nimi a milujem ich vyvracať ...

 

ale v poslednom čase sa roztrhlo hovadinami vrece ... po posledných konšpiratívnych šialenostiach o juvenilnej justícii, odoberaní detí heterosexuálnym rodičom pre homomanželstvá, nebezpečné vakcinácie spôsobujúce autizmus, ktoré sa zakladajú na falošnej správe falošného lekára, hudba, ktorá nás zavedie do pekiel, rozvracaní poctivých kresťanských rodín existenciou homosexuálov ... a každý boží deň sa objavujú nové príšernosti, ktoré kolujú po nete a nestačím sa čudovať, akými kanálmi sa šíria a kto každý im verí ...

 

tomu venoval svoj článok Hvorecký :

 

Ohrozením našej krajiny vonkoncom nie sú očkovania, kondómy ani ženy, ktoré potratili. Skutočným ohrozením krajiny je čoraz väčší počet ľudí, ktorí sa správajú, akoby rozum potratili.

Kam sa na internete pozriete, tam samé fatálne ohrozenie tradičnej rodiny, rozklad všetkých hodnôt, sprisahania každého druhu.

Západ nás údajne chce zničiť ekonomicky, juh zasa morálne, východ nám kradne ilúzie a sever zasa deti (zvlášť Nórsko priam miluje slovenské bábätká ukoristené priamo z kočíkov alebo vytrhnuté z rúk nevinných plačúcich mamičiek). Zdá sa, že Veľkú Britániu a Škandináviu čaká tvrdá slovakizácia!

Navyše všemocná LGBT loby nás chce aj tak všetkých prerobiť na gejov! Už sa na tom systematicky pracuje od Bruselu až po Humenné, čo je naozaj hrozivá vízia, hlavne keď si predstavíme teplého Ivana Gašparoviča.

Radšej ani nedomýšľať, čo všetko sa bude onedlho diať v zákulisí horských poľovačiek a v depách pretekov do vrchu pri odstavených monopostoch. Jednoducho fuj!

Všetci sa vraj spojili proti tomu, aby sme sa mali aspoň trocha dobre.

.....

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

ďalší skvelý článok o tom, ako konšpiračné teórie "fungujú", a prečo vôbec vznikajú

http://zurnal.pravda.sk/spolocnost/clanok/306261-preco-ludia-potrebuju-konspiracne-bludy/

„Je viac faktorov. Paradoxne, pravdepodobne najdôležitejší je ten, že dodávajú ľuďom pocit kontroly. My totiž nenávidíme náhodnosť. Máme hrôzu z toho, že náš život môžu zlikvidovať úplne náhodné okolnosti. Konšpirácie sú mechanizmus proti tomuto strachu. Už to zrazu nie je náhodnosť, zrazu môžeme niekoho obviniť,“

snaha o získanie kontroly, nad nekontrolovateľným svetom
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

práve čítam od Umberta Eca "pražský cintorín"
bola tam skvelá myšlienka "ak chceš aby niečo existovalo, stačí o tom hovoriť.."
v tomto zmysle
ak nejaká autorita, začne nadávať na nehanebných "paladiánov", ktorý sa rúhajú Bohu, a snažia sa rozvrátiť svätú cirkev, aj keby v skutočnosti do toho momentu nijaký "paladiáni" neexistovali, potom čo sa autorita ozve, si zaručene aspoň pár "romantických duší" povie, že schádzať sa niekde v temnej pivnici, a konať tam "paladiánske" čierne omše, stojí za vyskúšanie
:reading:
..
čo mi pripomenulo
"Neolizujte namrzlé zábradlí!"


nemohlo to byť s tými "iluminátmi", takto nejako?

:uchyl:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

konšpirátori prichádzajú o jeden svoj mimoriadne obľúbený terč konšpirácií, ktorý je zodpovedný za : zemetrasenia, počasie, ovládanie myšlienok ľudí, kontrolu družíc vo vesmíre, tsunami, mierenie na nepriateľov a likvidáciu všetkého, kam paprsky nasmerovali ...

to a ešte viac je pre konšpirátorov HAARP  ( High Frequency Active Auroral Research Program ) - pritom vlastne sledoval ionosféru.

 

ale končí, nie sú na jeho prevádzku peniaze. predpokladám, že konšpirátorom to prekážať nebude, to, že bude HAARP nečinný, bude skvelý materiál na novú vlnu iných, ešte lepších konšpiráciu ... možno sa dozvieme, že je len zdanlivo nečinný, možno sa prebudí k samostatnému životu, možno je to len finta fň na obalamatunie más ... no vieme my ?! :)

 

http://www.aktuality.sk/clanok/253206/haarp-zrejme-konci-nema-ho-kto-financovat/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved to nieje jedine take pracovisko. Mas take aspon tri dalsie. Jedno v rusku, jedno v europe a jedno este aj inde. V clanku ci v diskusii sa o tom da dozvediet. Co mna prekvapilo ,ze namaju  nejaky milion dolarov aby to pokracovalo?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

konšpirátorom je to jedno, HAARP bude na vine kdečoho furt, či už existujúce či zaniknuté ... a keď nie HAARP, tak čokoľvek iné ... to je na konšpiráciách to krásne : )

 

hoci tie najnovšie konšpirácie občas úplne unlogik ... tie staré dobré aspoň mali šmrnc ... :hmmm:

 

 

no nič : pán doktor  Cyril Höschl  je v posledných desaťročiach zrejme najznámejším psychiatrom v susednom Česku.

rada ho čítam, je skutočne dobrý.

sme.sk s ním prinieslo rozhovor, ešte je pod pianom  / http://www.sme.sk/c/7038615/cyril-hoschl-kto-nerozumie-svetu-veri-konspiraciam.html?ref=tit /, ale je tam veľmi pekná a výstižná pasáž o konšpiráciách :

 

Musí mať človek nejaké predispozície na to, aby veril konšpiračným teóriám?

 

Určite, máme ich všetci. Konšpiračné teórie sa najlepšie rozvíjajú v teréne, ktorý je zmesou sklonu k iracionalite, trošky mysticizmu, ale hlavne paranoidity, to znamená podozrievania, hľadania vinníka, ktorý za všetko môže. Príkladom sú kognitívne schémy, ktoré uvádza Paul Salkovskis, jeden z otcov - zakladateľov kognitívno-behaviorálnej psychoterapie.

 

Vyjdete z domu a šliapnete do psieho výkalu. Keď vás ovládajú depresogénne kognitívne schémy, tak túto skutočnosť spracúvate spôsobom: No, to som celý ja, to sa môže stať len mne, že som sa vôbec narodil, teraz bude taký celý deň a vlastne budem mať taký celý život, ono aj tak nemá cenu o niečo sa usilovať.

 

Keď vás ovládajú úzkostné kognitívne schémy, tak si v rovnakej situácii poviete: Tak teraz sa vrátim domov, aby som si to očistil, medzitým mi ujde autobus, prídem neskoro do práce, šéf ma bude chcieť vyhodiť, aj tak ma už chcel vyhodiť, a keď si to nevyčistím a prídem tam, tak on čuchne a povie, že mám problémy s hygienou a bude to zlé. A už sa vám to v hlave melie a už nemôžete zaspať.

 

Keď vás ovládajú paranoidné kognitívne schémy, tak uvažujete takto: Samozrejme, to zas bol ten orech od susedov, štyrikrát som poslal udanie, ešte to nestačí, vezmem flintu, zastrelím im ho.

 

Je to stále ten istý podnet, pritom úplne iná muzika. A potom máte ešte štvrtú možnosť, a tou je psychoterapeut, ktorý sa na to pozrie a povie si: No nie je dnes krásny deň, že som si nezabudol vziať topánky?

 

Teda máte štyri ukážky úplne odlišného prístupu k tej istej veci. A na nich vidno, kto je disponovaný na konšpiračné teórie.


 
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Na svete naozaj existujú obrovské plochy so stovkami tisíc úplne nových áut, ktoré nikdy nebudú jazdiť. Satelity Google maps objavili niekoľko takýchto lánov, letísk a parkovísk, ktoré sa javia ako obyčajné autobazáre. No pri pohľade z blízka ide naozaj o úplne nové autá, ktorých osud je spečatený. Budú zošrotované a časti z nich budú zrecyklované.

http://www.ecoprodukt.sk/novinky-a-spravy/zaujimavosti/satelity-objavuju-miliony-novych-aut-ktore-sa-nikdy-nepredaju.html

 

tento clanok (resp. jeho obdoby) su v poslednej dobe jednym z hitov internetu

clanok vysvetlujuci resp. odporujuci je na tejto adrese http://jalopnik.com/that-zero-hedge-article-on-unsold-cars-is-bullshit-1578124255/all v anglictine

mozno by zdatnejsi anglictinar ako ja, mohol urobit aspon kratke zhrnutie, inak si musime vystacit s G-trans ;)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

jedna z konšpirácií ... o ktorej sa neveľa píše, svet je samý haarp a ufo a chemtrails, toto je ako konšpirácia nepomerne zaujímavejšie ...

humanzee

 

na predstavenie humanzee jeden článok : http://www.novakoviny.eu/archiv/veda/365-humanzee-clovek-simpanz

humanzee - kríženec človeka a šimpanza

 

je podľa vás možné ? alebo to už aj uskutočnili ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game. z pohladu sexu je to nemozne, mame rozdielny pocet chromozomov.  A zrejme je mozne to spravit laboratorne,  tu som nie isty ale myslim ze je to zatial mimo nasich moznosti.  Ale mozno sa mylim a je to uz aj dnes mozne, a ak nie tak to bude mozne v blizkej buducnosti

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

trochu to pripomína chiméry zo sumerských reliéfov, že ?

 

kríženie človeka s niečím, hocičím, samotné to znie dosť rúhačsky, ale myslím, že by sme to zvládli už dnes ... ak sme to už niekde nezvládli. máme rozdielny počet chromozómov, a možno príde na svet chiméra, možno nič, ale myslím, že to skôr neskôr niekto len z vedeckého zápalu dotiahne do konca.

a to ani nie je ktovieaká šialená konšpirácia, Dolly tiež predstavili až keď sa vydarila ... a to bola ovca, a nepracovali na nej deň, ani dva. áno, je mi jasné, že to bolo klonovanie :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

možno to už bolo ... už ako decko ma fascinovali chiméry zo starovekých reliéfov ... jatrili fantáziu, a vlastne ma naučili milovať konšpirácie ... pravda, také normálne staré dobré konšpirácie, a zároveň ich milovať aj vyvracať :)
 

 

a dnes, aj keď sa svet zmenšil, neverím, že vie niekto ustrážiť všetky pokusy ... ako hovorí tyso, myslím, že je to už dnes možné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

Výzkumníci – povětšinou psychologové a sociologové – v USA a Británii říkají, že údaje naznačují, v kontrastu s mediálními stereotypy oficiálních médií, že „konspirační teoretici“ se zdají být více při smyslech a normální, než lidé, kteří akceptují oficiální verze kontroverzních a sporných událostí.

http://zvedavec.org/komentare/2014/11/6225-vedecka-studie-odhaluje-ze-konspiracni-teoretici-jsou-ze-vsech-nejnormalnejsi.htm

 

Moze to byt zaujimava praca.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Konspiracny web propaguje konspiracnych teoretikov. Nic viac.
 

 

Výzkumníci poznamenali, že byli překvapeni, když zjistili, že je nyní obvyklejší zanechávat tak zvané konspirační komentáře, než ty konvenční.

„Z 2174 shromážděných komentářů bylo 1459 označeno za konspirační a 715 za konvenční,“ napsali výzkumníci.

To bola urcite reprezentativna vzorka...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...

http://tv.sme.sk/v/31647/sme-v-studenej-technologickej-vojne-alebo-mame-len-paranoju.html

Sme v studenej technologickej vojne. Alebo máme len paranoju?

Hosťami Michala Havrana sú - Juraj Smatana, Juraj Klobucký a Juraj Mesík.

a oni tam sedia, a debatujú..

debatujú o tom.. že nás -napadli cudzie tajné služby.. "cudzí nepriateľský agenti"..  v informačnej vojne.. a páchajú u nás "zlotu"-

ehm..

o čom že je to väčšina "konšpiračných teórií"?

predsa o tom, že sú tu nejaký "cudí agenti, páchajúci zlotu.."

:happyroll:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...

o čom že je to väčšina "konšpiračných teórií"?

predsa o tom, že sú tu nejaký "cudí agenti, páchajúci zlotu.."

:happyroll:

 

ojoj :)

 

to je nosná téma, ktorá nevyhynie, ale len keď k cudzím agentom, páchajúcim zlotu prirátame rusov, američanov, islamských fundamentalistov, UFO, HAARP, tajné domy, ktoré nenájde ani google (to odznelo v tejto téme), tajné skupiny, ovládajúce svet, 9 mudrcov zo Šambaly, slobodomurárov, židovské sprisahania, nesmrteľného grófa Saint Germain, bruselské nariadenia o pestovaní uhoriek zakrivených pod uhlom 12°, ....

a nezabudnime na snahy o vykynoženie ľudstva cudzími agentmi, páchajúcimi najväčšiu zlotu - snahu o dôkladné preriedenie ľudstva vypúšťaním konšpirácií o škodlivosti očkovania proti potlačeným smrteľným chorobám - to je šláger posledných rokov ... :)

 

samé zloty páchané cudzími agentmi :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov