Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

fajn, tak späť :)

ako dokázali .... : asi tak, ako experimenty s lietajúcimi taniermi ... experimentovali s nimi, dokonca preleteli pár metrov, dokázane ... takže čo keď ... :hmmm: :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak synu sahara, takto pekne si mal začať, už som čakala ku koordinátam ešte zulu ... :)

 

kukneme, zajtra, tú "sieť" som už videla v akejsi knihe, ale akosi aj pekne zabudla, za čo sa patrične hanbím ... :innocent: veľmi pekná záhada to je, efektná ... :)

 

mimochodom, máš o tajomných štruktúrach svoju vlastnú konšpiráciu ? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...

esteze taketo informacie cielene nevyhladavam... ale ak si precitate aj viac clankov toho blogera, tak si poviete "bez vetra sa ani listok nepohne"... ;)

A antiglobalistická a euroskeptická opozice je v Polsku velmi silná, takže důvody, proč utáhnout šrouby, by se našly. Koneckonců při leteckém neštěstí u Smolenska tragicky zahynulý polský prezident Lech Kaczyński byl velmi silným odpůrcem Evropské Unie. Však se na jeho pohřeb neobtěžovali dostavit ani představitelé nejbližších zemí (kvůli erupci sopky na Islandu se nad Evropou v době pohřbu nelétalo)

Velkým euroskeptikem je i bývalý premiér Polska Leszek Miller, se kterým v prosinci 2003 spadla helikoptéra týden před summitem premiérů EU na němž se Leszek Miller chystal spolu se španělským premiérem torpédovat tehdejší návrh evropské ústavy. Přežil a na zasedání se nechal dovézt na pojízdném lůžku. Ve Španělsku pak týden před volbami 11.3. 2004 bouchly vlaky (lidem řekli, že to byla al Kaida kvůli účasti Španělska na kampani v Afghanistánu) a euroskeptický premiér José Maria Aznar Lopéz prohrál volby ve prospěch eurohujera Zapatery.

clanok: http://moucka.blog.idnes.cz/c/303080/Polsko-prolhana-ceska-media-opet-mlci.html#t2

 

Vzhledem k tomu, že finanční rozvrat Řecka začal koncem devadesátých let, jsem přesvědčen o tom, že kriminální finanční oligarchie o těchto ložiscích velmi dobře věděli. Dříve, než kolaborující řečtí politici, o národu ani nemluvě. A proto bylo Řecko vybráno při uvažování o tom, která země bude finančně rozvrácena, aby mohly politické loutky jako Mao el Barroso a mokrý hadr van Rompuy začít prosazovat konečnou fázi likvidace národních států a přechod na totalitní Evropu coby jeden ze správních celků světové vlády.

clanok: http://moucka.blog.idnes.cz/c/298922/More-ropy-pod-Egejskym-morem-Ze-by-skutecna-pricina-recke-krize.html#t2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale vsimni si, ako ten bloger pekne manipuluje a prekruca - minimalne mozeme povedat, ze sa sice tvari, ze bojuje za nejaku pravdu, ale pouziva velmi nekorektne prostriedky.

 

Lech Kaczyński byl velmi silným odpůrcem Evropské Unie. Však se na jeho pohřeb neobtěžovali dostavit ani představitelé nejbližších zemí (kvůli erupci sopky na Islandu se nad Evropou v době pohřbu nelétalo)

Vidis? V jednej vete sice uzna, ze z dovodu vyssej moci NEMOHLI politici na pohreb priletiet, ale zaroven pise, ze sa NEUNUVALI (tj. ze sa rozhodli nejst, aj ked kludne mohli). Odporuje sam sebe a navodzuje uplne iny dojem, nez bola realita.

 

Za druhe, co pise? Predstavitelia NAJBLIZSICH ZEMI...to mas Nemecko, CR, SR, Bielorusko a pod. Japonsko nie je najblizsia zem, vsak?

 

Nejbližší sousedé Polska, včetně českého prezidenta Václava Klause, vyrazili po zemi. Autem přijel třeba ukrajinský exprezident Viktor Juščenko a stejně dorazil rumunský prezident Traian Basescu.

Německý prezident Horst Koehler přiletěl helikoptérou. Ruský prezident Dmitrij Medveděv přiletěl vládním speciálem

http://zpravy.idnes.cz/polsko-pohrbilo-prezidenta-s-choti-spocinuli-na-wawelu-vedle-kralu-1pd-/zahranicni.aspx?c=A100418_090442_zahranicni_ipl

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_and_state_funeral_of_Lech_Kaczyński_and_Maria_Kaczyńska

 

Takze - z najblizsich krajin nikto neprisiel? Mozno mohlo prist viacej, ale tu je jasne vidiet, ako si konspiratori pomahaju klamstvom, nepravdou a prekrucanim

***

 

Vzhledem k tomu, že finanční rozvrat Řecka začal koncem devadesátých let, j

Aj tu prisposobuje realitu svojej predstave - a pise nezmysel.

 

Ked sa clovek pozrie na skutocne data a udaje, tak uvidi, ze Grecko sa zadlzovalo minimalne od polovice 80-tych rokov (tj. 10-15 rokov skor ako on pise) - a zadlzovalo sa RYCHLEJSIE ako po vstupe do Eurozony.

 

Dalsi nezmysel je v tom, ze KRIMINALNI FINANCNI OLIGARCHIE o tom vedela - pravda je taka, ze o tom vedel uplne kazdy, kto si pozrel oficialne a verejne pristupne data. Dlh a deficit Grecka neboli utajene. Akurat vtedy bola situacia interpretovana pozitivnejsie a nebralo sa to ako nieco katastrofalne. Cize zase prekruca a snazi sa tvrdit, ze zlocinecki financnici vedeli nejake velke tajomstvo, ktore utajovali. Blbost.

***

 

Takze uz je snad jasne, preco nemam na adresu podobnych konspiratorov nijake pozitivne slovo? Nezasluzia si to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

úplne najčerstvejšie konšpirácie, ktoré som dnes náhodne začula kdesi v tv od ľudí, ktorí to mienili smrteľne vážne :

 

tento týždeň preletel okolo zeme 46 metrový miniasteroid, len vo vzdialenosti 20 000 km, a nečakane sa objavil nebeský posol, ktorý sa rozpadol nad Ruskom, a to sú znamenia, ktoré je rozhodne potrebné dávať do súvisu s odstúpením pápeža Ratzingera ...

 

nepochopila som celkom, či to boli znamenia varovné, či trest z nebies, či jednoducho trojjediná udalosť ... :niee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak niekoho plašia "nebeské znamenia", tak tu je jedno "par excellence"

 

a onoho dňa, presne ako bolo predpovedané, zjavilo sa na oblohe ohnivé zjavenie, a preukrutný mrak čo po ňom zostal, vrhal zlovestný čiernočierny temný tieň k skazenému západu, a ukazoval na jeho neodpustiteľné hriechy hodné večného zatratenia, ako neľútostný prst boží

:rabbi:

http://www.youtube.com/watch?v=Z-BoS_YEhfg

(inak.. je to neobvyklý, takmer frontálny pohľad na mrak, čo zostal po meteorite)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Magnituda 5 podla richterovej stupnice nie je nijake "silne" zemetrasenie - este tak priemer. Silne je cez 6,5 :P

 

A 80km DALEJ od Rima s tym, ze Rim nebol zasiahnuty vobec - je v prudkom rozpore nadpisu, kde sa pise, ze zasiahnuty bol Rim. To je asi take iste, ako keby sa v Bratislave zrazili 3 auta a novinovy nadpis hovoril o retazovej havarii vo Viedni.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Harold Edward Holt /1908-1967/ strávil v austrálskom parlamente plných 32 rokov a v roku 1966 sa konečne dočkal;  nahradil na premiérskom kresle sira Roberta Menzies /1894-1978/. Holt ako skúsený politík vedel  preplávať  rôznymi nebezpečnými politickými úskaliami, ale mal celý rad nepriateľov. Mnohí mu nedokázali odpustiť predovšetkým  jeho ústretový postoj k americkej vojne vo Vietname. Holtove posledné dni vládnutia sprevádzali problémy; pribúdalo kritikov a začal  strácať podporu aj vo svojej vlastnej strane. Poslednou kvapkou bol  jeho negatívny postoj k existencii tajnej americkej základne na Pine Gap v centre Austrálie. Dostal desiatky listov, kde mu odporcovia otvorene vyhrážajú smrťou.

 

V nedeľu, 17. decembra 1967 išiel ministerský predseda so svojou susedkou, doktorkou Marjorie Gillespieovou, jej dcérou a s dvoma mladíkmi pozrieť sa na anglického jachtára Aleca Rosa /1908-1991/, ktorý pri svojej ceste práve "míňal" austrálske pobrežie. "Okolo poludnia sa odrazu predseda zdvihol a utekal do vody" ...  popisovali udalosť svedkovia.

More bolo v tom čase naozaj rozbúrené ... jeden zo surfistov, ktorý práve vyliezal z vody, uvidel predsedu vlády ani nie zo vzdialenosti  desiatich metrov. "Bolo vidieť, že mu plávanie robí problémy, ale statočne plával ďalej. Volal som na neho, ale zrejme ma nepočul. Potom jeho hlava zmizla vo vysokých vlnách!" vypovedal  posledný svedok.  Až do večera preskúmavalo more viac ako 190 ľudí, na mieste boli všetky záchranné jednotky a polícia už začala prijímať prvé zaručene overené správy. "Vyzdvihla ho čínska ponorka. Jasne som videl červenú hviezdu na veži! "

 

Vyšetrovanie v parlamente tiež neprinieslo žiadne výsledky. "Ak mal toľko slušnosti, že sa išiel utopiť, potom je to jediná vec, ktorú v poslednej dobe urobil dobre", nechal sa počuť jeden z politikov. Surfista, ktorý videl Holta naposledy si neskôr spomenul, že mal pocit, ako by v blízkosti plavca videl dve čierne bodky. "Mohli to byť napríklad nejakí potápači", špekuluje a vnáša do vyšetrovania ďalší  zorný uhol.

Telo ministerského predsedu sa nikdy nenašlo a pátranie bolo 5. januára 1968 oficiálne ukončené.

Vražda, samovražda, sprisahanie, alebo precenenie svojich síl a utopenie; kto vie ...

Zdroj: Epocha 6/2013

http://www.google.sk/search?q=harold+edward+holt&hl=sk&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IIVAUeHbFKbe4QTn_oG4Aw&sqi=2&ved=0CD8QsAQ&biw=1141&bih=700

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

 Hrůza na Uralu: mysteriózní tragédie Djatlovovy výpravy

Mrtvoly byly poházené ve sněhu, navzdory uralskému mrazu mnohé téměř nahé. Dvě měly rozdrcenou hlavu, dvě zlámaná žebra, další vytržený jazyk, některé vykazovaly známky radiace. Na účastníky mise Igora Djatlova čekala v roce 1959 na Uralu oživlá noční můra. Dodnes se neví, jakou měla podobu.

Zdroj: http://xman.idnes.cz/djatlovova-vyprava-041-/xman-styl.aspx?c=A130425_172724_xman-styl_fro

v clanku su spominane rozne teorie, co sa tam mohlo udiat - od laviny, miestnych domorodcov, cez yettiho, tajny rusky vojensky vyskum, spionaz  az po UFO

v texte su odkazy na dalsie zdroje, prepisy dennikov a film inspirovany touto udalostou

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prípad som si zbežne prečítal a ako sa zdá, nejaké bežné vysvetlenie prípadu, napríklad nejaké tajné vojenské testy zbraní, sú podľa mňa nezmysel. Hoci si to myslí Jurij Judin,  jediný človek, ktorý zo skupiny prežil, pretože tam pre chorobu s nimi nešiel. Zarážajúce je to, že sa nenašli nijaké stopy iných ľudí, či tvorov na mieste nešťastia.

 

Zopakujem pár záhadných a veľmi smutných nálezov:

 

Telo Ľudmily Dubininovej bolo bez jazyka, bez podjazykových svalov a bez očí. Zomrela okrem podchladenia na vnútorné krvácanie a mala prerazených celkove 10 rebier.

Lyžiarsky inštruktor Semen Zolotarjov prerazených 5 rebier a bol bez očí . . . . 

 

V roku 1979 sa konala v Albuquerque v Novom Mexiku veľká konferencia na tému zmrzačovania dobytka, ktorú zvolal bývalý americký kozmonaut Harrison Schmitt. Z konferencie dostala FBI päťstranovú  správu ( Podrobnosti v knihe J. Butlara: Dračie cesty)

Kone a hovädzí dobytok (už v rokoch 1974/75 bolo zmrzačených 130 kusov len Colorade) boli nachádzané bez krvi a mali veľmi precízne vybraté hlavne pohlavné orgány, ale chýbali aj srdce, pečeň, obličky, vemeno, mozog, oči, jazyk, pery. Niekedy mali zmrzačené zvieratá zlomené všetky kosti, akoby spadli z veľkej výšky.

 

Krátke a jasné vysvetlenie podal šerif Lou Girodo Z Trinidadu v Colorade, ktorý preskúmal veľa prípadov: "Nemožno vylúčiť, že za tým stoja bytosti z iného sveta".

 

Dosť pravdepodobne to možno povedať aj o Djatlovovej výprave aj keď je to veľmi výnimočný prípad, že by nejaká neznáma mimozemská rasa pripravila o život z nejakých pokusných dôvodov človeka. Stáva sa to veľmi zriedka, ale stalo sa a poviem pár prípadov, ktoré by sa dali nájsť v niektorých veľmi starých ročníkoch českého Magazínu 2000:

 

V tomto časopise bola uverejnená fotografia človeka z Južnej Ameriky, ktorý bol nájdený mŕtvy bez očí a jazyka. Boli mu nezvyklým odborným spôsobom odobraté.

Inokedy v amazonskej džungli lovec čakal v posede na nejaké zviera. Bolo to v období, kedy niekoľko mesiacov nejaká mimozemská civilizácia strpčovala život miestnym obyvateľom, o čom existuje množstvo dôkazov. Nad lovcom sa objavil lietajúci objekt a nejaká bytosť držala v ruke niečo, z čoho vychádzal silný lúč svetla. Lovec sa naľakal a lietajúci objekt ho prenasledoval týmto lúčom až domov.

 

Lovcovi sa nestala ináč žiadna ujma, ale iný človek v tej oblasti dopadol horšie. Spomínaný človek nemal kľúče od svojho domu, tak sa rozhodol vojsť do domu cez okno. Z lietajúceho objektu, ktorý sa tam objavil, vyšiel lúč svetla, ktorý mu zasiahol tvár. Prišli k nemu miestni ľudia a podľa ich popisu, tvár sa mu "roztiekla" a muž zomrel. Toto bol jediný tragický prípad v tomto období. Neviem, čo viedlo mimozemšťanov k takémuto tvrdému zásahu, jedine by sa to hádam čiastočne dalo zdôvodniť tým, že ho považovali za zlodeja.

 

Ale, aký presný dôvod stál za zmrzačením členov Djatlovovej výpravy, na to už môj rozum nestačí.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Nevedel som, ze existuje alternativa k stranke osudCZ, Je to sice rok stare, ale podarilo sa :)

 

 

Když jsem před nedávnem narazil na jednom alternativně bulvárním portálu na tradiční várku nedostatečně podložených poplašných zpráv, řekl jsem si, že také zkusím nějakou vymyslet a poslat ji “poskytovatelům alternativních pohledů na svět.“ Plivl jsem si tedy (obrazně!) do dlaní a jal se psát šokující story o tom, co nás čeká a nemine.

“Nuže,“ řekl jsem si, “co jsme tu ještě neměli? Inu ovšem! Srážka galaxií, to bude ono!“ Začal jsem psát:

Sluneční soustava má jen 50% šanci na přežití, ale NASA to tají!

 

Samozrejme, ze to zverejnili. Za pozornost stoji aj velavravna odpoved konspiratorskeho guru Jiriho Maria Maska

 

 

“Myslím že popisované dění je skutečností, jen nikdo nedokáže říci, co to udělá.. zda to o sebe řachne, nebo zda to do sebe zapadne jak puzzle...“

 

http://www.osud.biz/31-05-2012/1313/alternativni-bulvar-v-akci-aneb-kterak-jsem-napalil-osudcz

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov