Skočiť na obsah

Televízia a televízne stanice, programy


Sniper

Televízia a televízne stanice  

27 členovia hlasovali

  1. 1. Ako často cez týždeň sledujete TV?

    • Každý deň
    • Aspoň 5 dní v týždni
    • Najviac 3-4 dni v týždni
    • 1-2 dni v týždni
    • Prakticky vôbec
  2. 2. Koľko hodín denne strávite pred bedňou?

    • Viac ako 20 hodín
      0
    • 14 - 20 hodín
      0
    • 8 - 14 hodín
      0
    • 2 - 8 hodín
    • Menej ako 2 hodiny
    • Skoro nič
  3. 3. Koľko TV staníc (polo)pravidelne sledujete?

  4. 4. Ktorú stanicu v naších končinách najviac sledujete? (zahlasujte najviac za 3 možnosti)



Odporúčané príspevky

Co sa tyka sledovanosti tak serialy ako hviezdna brana, star trek, komisar rex, kobra11 nemaju prave tu vysoku. Praveze take reality show, lacny humor a podobne to ludia zeru, vselijake venezuelske a turecke nizkorozpoctove serialy to ludia zeru. Jedine co ma vysoku sledovanost a paci sa aj mne su rodinne zalezitosti a sudna sien... Farmu a talenty nepozeram.

 

Teraz ide na pluske taka relacia ze Adam hlada Evu. Na ekzotickon ostrove sa zoznauju ludia nahi. Je to zahranicna realityshow. Zoznamuju sa, plnia rozne ukoly, komentuju sa... Podobne ako farma len lepsie.

 

edit dodatok: Uz som prepol na jojku dobry film ide ze letela stihacka do juhoslavie a zostrelili ju tam a pilot sa katapultoval a dopadol dole a schovava sa lebo srbski vojaci nahanaju ho a ze kolegovia ho musa vyslobodit otal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Som fascinovany televiziou Markiza. Naozaj, uprimne. Dnes v krcme som asi 3 minuty vydrzal sledovat nejaky program kde sa nasi herci - ci kto to bol - prezliekaju za znamych spevakov. Neklamem, naozaj ma zase naplo. Fakt, prisaham! A nebolo to z alkoholu, nepil som ho.

Som Markizou fascinovany, lebo doteraz som si skutocne myslel (a ako som zistil, naivne), ze uz su (a nielen oni) na uplnom moralnom a kulturnom dne. Ale ono nie. Oni tu zumpu dokazu kopat hlbsie a hlbsie.

Vazne ma zaujima ako hlboko sa da az ist, a ani si nechcem predstavit s cim pridu nabuduce.

 

A co je na tom celom najhorsie, oni maju divakov. Dokonca najviac. Na Slovensku mame vysoke percento gramotnosti. Ale este vyssie hluposti. Podla toho aj tento narod a stat vyzera...

 

tak toto tu práve teraz mne za chrbtom zostalo zapnuté ... po chvíli som sa aspoň obzrela, nech vidím, ako to vyzerá, došlo mi už z rečnenia, že to je to, o čom písal Ryan.

 

toto je niečo tak neskutočne ... úbohé, lepšie slovo mi nenapadá.

pokiaľ som pochopila, vizážisti a maskéri sa realizujú totálne naplno, obecenstvo tlieska ako odušu, srandy kopec, a nejaká slovenská celebrita typu herec či niečo podobné,

napríklad pred chvíľou nejaká neviemkto, namaskovaná ako Beyoncé, poskakovala po pódiu, otvárala pusu na pesničku Beyoncé, výkon nad výkony, ocenený ováciami a neskutočne duchaplnými kecami na supervýkon od moderátora,

celebritka ukláňajúca sa obecenstvu zadýchaná ako po celovečernom koncerte, ledva popadala dych.

 

stratila som glanc. a stačilo ... : (

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, z tzv. zabavnych programov, ktore v sucasnosti vysielaju slovenske televizie, tak toto je najzabavnejsie po Nikto nie je dokonaly. Pravda, moj pohlad nie je dostatocne objektivny, pretoze pri vacsine som musel po niekolkych minutach utekat na WC.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chlieb a hry. a keď nie je na maslo na chleba, vlastne úplne stačia aj hry.

trebárs aj guličky v prachu.

teraz som ublížila guličkám, vážne ... to bola zábavná a inteligentná hra, pri ktorej sme museli aj myslieť a kombinovať.

 

je tu ešte jedno hľadisko ... páni a dámy celebrity si na seba zarábajú. keď už sú herci, tak hercujú, predvádzajú sa, niektorí za akúkoľvek cenu.

na jednej strane je to stále o chlp lepšie, než tá neskutočná kravina ... ale žiaľ, nenapadni mi, ako sa to vlalo - či volá ...  kde dostanú nejaký námet či čo, a improvizujú idiotiny, na čele s hérečkou Polnišovou ... to je tam kdesi úplne pri samom dne.

 

na druhej strane je niečo ako chart show - Adela je moderátorka. bez debaty. nie je to zlý formát, a tematicky podelené skladby a spomienky rozhodne majú niečo do seba ...

 

žiaľ, aj tam je ten neduh predvádzania sa za každú cenu ... rádoby súťaže v debilinách, naposledy som zazrela, pretože bola Veľká noc - prítomní celebritní herci druhého rangu trieskali o vlastné čelá surové vajíčka ...

 

a toto je to, čo ide všade. to je ten problém. hercov každý rok vychádza zo škôl toľko, že sa s nimi dá Dunaj hatať, presadiť sa môže len niekoľko, tí, čo sa nechcú vytratiť z povedomia, sú všade ... ale prečo na takejto úrovni?

 

jasne. aj odpoveď viem - aj tam vyššie to Tomáš napísal: toto sa pozerá.

 

alebo je to naopak: pozerá sa to, lebo iné nie je.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mne na tej "maskovacej" spevackej sou vadi prave eo, ze su tam tie iste proflakle xichty

kde su ti mladi herci, ktorymi mozes zahatat Dunaj ?

vsetka cest Zuze Fialovej, pokladam ju za velku herecku, ale tiez musi byt v kazde r*ti strcena... ja neviem, ci za to moze ona... alebo dramaturg, ci ako sa ta f-cia vola, ktoremu v hlave rezonuje len sledovanost, sledovanost, sledovanost.... a tu zabezpecia celeb-rite

 

detto Polnisova - tiez si myslim, ze je z tej sorty, ktora dokaze zahrat aj zmrtvychvstanie oblozeneho chlebika, ale...

zostava mi len konspirovat, preco prestala byt obsadzovana do serioznych postav a nuti ju to zarabat si v Hornej Dolnej

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja sa cudujem vam, ze sa cudujete hercom. Ti za to nemozu. Oni len na seba zarabaju. Im to za zle nemam, nikto z vas by podobne veci neodmietol keby z toho dobre kapalo. Oni len pokryvaju dopyt. Problem nie je v hercoch, ale v ludoch.

Cudujem sa ludom, ze nieco take sleduju a ze umoznuju tym hercom v niecom takom ucinkovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

presne preto to všetko stojí za kočku.

dokola tie isté ksichty, ten istý podpodlahový  humor, /česť výnimočným výnimkám/

tie televízne vystúpenia sú poriadne zaplatené, preto tam sú.

 

Polnišová ... bez preháňania je Polnišový prípad, na ktorom profesori a zaslúžilí herci na VŠMÚ ukazujú, ako nie ... ako to nerobiť, ako zabiť talent, ako sa zhovadiť a ako sa stať prefláknutým a všade nacpaným hercom a ako brať čokoľvek.

 

peniaze sú veľmi silné poháňadlo, samozrejme. aj herec musí jesť aj dobre bývať, aj maslo si dať na chleba. 

 

hereckých príležitostí je u nás minimum, televíznych hlúpostí podlahovej úrovne dostatok ... tak sa predvádzajú. je dopyt, zrejme.

sú herci, je to ich remeslo, televízie majú peniaze a vlastnú produkciu, tak zo seba robia to, čo po nich požadujú, tam.

 

a mladí herci ...

pred pár rokmi som bola na promóciách na VŠMÚ v BA ... promovalo okolo 120 ľudí, z toho 2 z televíznej a filmovej tvorby - animovaná tvorba,

pár režisérov, nejakí dvaja scenáristi, pár bábkohercov a podobne.  hudobníkov bolo okolo 40, zbytok HERCI.

 

a takto je to každý rok. zmiznú. roztrúsia sa po vidieckych divadlách, prevažne, a zvyčajne robia niečo úplne iné, znovu česť výnimočným výnimkám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na Slovensku sa prave nosi len podlahova zabava. Este aj v minulom rezime, nech boli niektore programy akokolvek propagandisticke, aspon mali nejaku uroven. Este aj to posrane Repete sa na dnesne spevacke relacie (a ze ich je kvantum) pozera z vysky.

Dnes vetko co i len trochu kvalitnejsie bud rychlo utnu kvoli nizkej sledovanosti, alebo v lepsom pripade len odsunu na nejaku nocnu hodinu.

Napr. taky Dr. Ludsky bol nan nase pomery kvalitny, vysoko nadstandardny serial. Ako nemam rad Mastalira, ale toto bolo fakt dobre. Plus par malo dalsich prikladov. Ale skoncili rychlo.

 

Najhorsie na tom je to, ze ono aj niektore tie nekonecne serialy nezacinaju vobec zle. Taka uvodna a druha cast sa fakt niekedy daju pozerat.

Aj to ma obcas zaujimavy pribeh, dobry napad, aj realizaciu. Akonahle ale v dalsich castiach zacnu tie dementne vztahove dialogy, tam to konci. A po tretej casti je z toho tradicna splaska.

 

Takze scenatisti by aj boli, herci by aj chceli, ale divak nechce. A televizia je samozrejme prostitutka. Ide s tym kto da viac. Aj ti riaditelia televizii su rukojemnici, hoci by aj chceli vysielat ine. Aspon takto sa vyjadrili v jednej relacii.

Este dokonca ani prebrate veci ktore maju vysoke ratingy, tu nikdy neuspeju. Takze je to o divakovy. Chce taku "kvalitnu zabavu" ako chce. Tak ju ma.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

K slovenskej kinematografii dnesnej doby: Ked uz spominate tu Fialovu tak ona hra aj v kriminalke stare mesto co je dobry krimi serial. Je este jeden co chodi ze Prve oddelenie (to je taka slovensko-ceska koprodukcia) ale odohrava sa na slovensku. A bol este aj serial Mesto tienov ktory som uz dlho nevidel ale na taky maly stat 3 krimiserialy je dobry vykon. Pacil sa mi aj serial Kolonada odohravajuci sa v Turcianskych kupeloch. A este kriminalka andel co sa odohrava v Prahe ale hrala tam slovenska.

 

Take kraviny ako Farma ci Tvoja tvar znie povedome nepozeram ani ja! Akurat to nikto nieje dokonaly (pred tym sa to volalo aj mudry schybi) ale realityshow a talkshow nekukavam inac. Tie rodinne pripady to niesu realityshow ale to je hrane ako serial len to neni uplne ako film ale tak ze hra sa dej a popritom ucinkujuci pridavaju komentare. Raz si to pozrite (aspon trailer) a uvodite posudite.

 

Tak aj slovenske televizie zvyknu davat dobre filmy ako Votrelec, Robocop, Terminator, Rambo, Barbar Conan, Batman, Star Trek, Simon a Matus, Hviezdna pechota, Knight Rider, dalsie dobre filmy so Steevenom Seagalom, Bruce Willisom, Chuckom Norrisom, Jackie Chanom. Len to nema sledovanost lebo take filmy si mladi pozeraju na pocitaci, stiahnu z internetu... V klasickej TV ich to nebavi ale mna ano. Aj kamos bol v kine na Prometheusovi aj na Darkest Hour ale ja som si ich pozrel na markize.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a ešte k tej aj Rynaom milovanej speváckej nehoráznosti, ktorá má aj názov úplne praštený: Tvoja tvár má známy hlas /Tvoja tvár znie povedome ...

 

pri hľadaní čohosi iného som sa preklikla k ováciám na českú verziu ... z nej vysvitlo zopár vecí:

nielen náš národ degeneruje.

 

táto vec je španielskeho pôvodu, vymysleli ju španielski kreatívci v ktorejsi španielskej tv. predali ju do 40 krajín, vrátane arabských krajín a austrálie a pol európy ...

herci a celebritky vraj prechádzajú mohutným výberom, musia vedieť spievať.

okolo nich sa točí celý štáb presného počtu maskérov a kostymérov, majú svojich tanečných, speváckych a pohybových poradcov.

zvyčajne sa natáča s predstihom dvoch mesiacov, týždeň trvá každá premena aj s nácvikom a naučením sa piesne, dva dni zvyčajne príprava kostýmu, celé hodiny výroba masky - podľa masky.

nemal by to byť a vraj nie je playback ... čo som si myslela pôvodne, že je.

v jeden deň sa potom natáča naživo aj s obecenstvom, vraj na prvú klapku a s obrovskými prestojmi, kým pripravia manéž pre ďalšieho cirkusanta.

 

toľko v kocke k súťaži.

 

absolútne nič to nemení na mojom názore na túto dementnú záležitosť. ale ok, sú to prevažne herci, herec by mal vedieť kdečo a mal by sa vedieť predať, tak šaškuje.

 

k tomu playbacku ... poslednú reláciu som mala možnosť - resp. musela počúvať celú, na okolnostiach nezáleží ...

a tentokrát mi pri produkciách celý čas chodilo po hlave, že pri tých produkciách by taký Simon Cowell ukázal rovno prstom "a von" ...

od amatérov sa tam v tej súťaži očakáva oveľa, ale oveľa onakvejší výsledok, než čo sa prezentuje na slovenskej Tvári. niektoré boli skutočne ... dosť zúfalé. snaha tam bola, ale výkony zúfalé.

 

 

----------------------------

mimochodom, perlička:

jeden článoček o tom, aká je zúfalá hérečka Čobejová - netušila som, že tam je, ako netuším ani o ostatných, kto tam je, nezaujíma ma to - teraz som sa akurát trochu pohrabala v linkoch  a toto na mňa vybaflo/, že je kritizovaná za slabé výkony ... a zlatý klinec oslavovanej herečky:
 

Herečka však pozná svoje limity. „Toto je veľmi náročná šou. Človek musí tancovať, spievať a byť prevtelený do osobnosti, ktorú stvárňuje, tak uvidíme,“ dodala Miška, ktorej ani Pussycat Dolls nepriniesli šťastie a opäť skončila posledná.

http://www.cas.sk/clanok/389277/odstupi-cobejova-zo-sou-tvoja-tvar-znie-povedome-tvrda-kritika-a-plac/

 

no ale skutočne. uznajte... herečka, ktorá musí vedieť prevteliť sa do inej osobnosti a hrať, to čo po nej chcú za nehoráznosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pred 20 rokmi moja mladšia dcéra, vtedy tuším prváčka, sa zúčastnila Mini-playback show, hlavnou maskérkou som bola ja, a malá "spievala" sebe primeranú vekom i ostatným Mišku Paštékovú, presnejšie jej Mandarinku Darinku. Tuším bola aj v ktorýchsi novinách :) No a Tvoja tvár mi znie povedome mi pripomína tento formát, ktorý existoval len v trocha inej obmene už pred 20 rokmi. Takúto súťaž sme mávali aj v detských táboroch.

Ale o inom som chcela. Celkom ma baví Do videnia, stará mama, podľa mňa je to sranda.

A ak si myslíte, že mi zato šibe, tak v tomto dome nieeeee!!!!!

ešte k Čobejovej: ale nebuďte zlí, niekto musí byť posledný. :)

ale čo ma najviac srdí, je, že na JOJke zasa ako hlavný večerný program chodí 7. nebo...tie upútavky mi spôsobujú zauzlenie čriev. Citové vydieranie mi strrrašne pije krv, a čím viac tí chudáci trpia a čím väčšie potoky sĺz prelievajú pred kamerami, tým lepšie, a tak milí diváci, pardon, trpáci, trpme až do strpenia! :sick: :wall:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dovidenia stara mama a tomu podobne: Sitkomy su na ciste pobavenie. Nenesu ziaden odkaz a pozriet si ich moze vyznavac akehokolvek zanru. Je to len relax trocha sa zasmiat atd. Pozeravam aj ja sitkomy aj slovenske aj zahranicne... Nasi vasi, Kutyil sro, susedia, panelak, tych mafianov banan je to sranda, aj frasier je dobry.

 

Siedme nebo: To je od nich pekne ze pomahaju ludom, take relacie treba lebo predsa len nejednej rodine vybavili byvanie, zaviedlo elektriku, pomohli s liecenim, zakupili vozik atd. Co by bez nich rodina nedokazala. Ludia maju moznost prispiet a tak pomahat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to som si aj ja myslela kedysi, ale kamarátka ma vyviedla z omylu. &je to len na city ľudí, čím si naháňajú sledovanosť. jej kolegyňa má v rodine osobu, ktorá tiež potrebovala pomoc, tiež potrebovala vybaviť nejaké zariadenie, nejakú pomôcku či také čosi pre seba a svoju vážne chorú dcéru, o ktorú sa sama chorá stará a už nevládze. Myslíš, že boli čo len trocha ochotní? Vilo jej odpísal, že ten príbeh je málo emotívny. Inými slovami, diváci by pri tom nepreliali hektolitre, ale len litre sĺz. im čerta starého ide o to niekomu pomôcť, tá pomoc je bonus, ale o sledovanosť toho programu. radšej by som sa pod zem prepadla ako by ma mala nejaká kamera brať fňukajúcu s ulikaním.

Predstav si, že by napríklad to bolo o azylovom dome pre týrané ženy. pribehla by tam žena, ktorá nemá deti, ale má muža tyrana, ktorý ju tlčie a znásilňuje a neviem čo všetko jej robí, ona už to nevládze znášať a rozhodne sa, že ked katan vypadne do krčmy, tak namiesto teplej večere pre neho vypadne z domu a viac sa tam neukáže. zájde si do toho azylového domu, veď tam pomáhajú ženám v núdzi...ale tam jej povedia: pani, vy nemáte malé deti, a divákov by váš príbeh až tak moc nedojal, vráťte sa vy pekne domov a skúste si pohľadať niečo, kde nechodia médiá, my poterebujeme také ženy sem, čo utekajú s rákošom detičiek, ktoré na divákov budú smutno kukať, a nie pani ako ste vy.

Celkom inak vnímam napr.detské tábory organizované pre deti rodičov, ktorí by si to nemohli dovoliť, keby si to mali sami platiť. Inak vnímam aj nadácie na podporu Plamienka či iných projektov na zlepšenie kvality života tým, ktorí by to bez ich pomoci nezískali. Existuje veľa dobrých projektov, ktorémpomáhajú núdznym a chorým, a o ktorých bulvár nemá potuchy alebo to nie je pre bulvár zaulímavé, lebo jto má široký záber a je to vecné a nie na základe úmyselne vyvolávaných emócií a citového vydierania.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vilo jej odpísal, že ten príbeh je málo emotívny.

Tak uz si ma presvedcila rovnako ako teba ta kamoska. Tak toto ma ani nenapadlo ze toto spravia. Chapem ze od nich chcu asi tolki pomoc ze by to nestihali natacat ale tak mohli odpisat ze ste na zozname cakajucich alebo zial mame tolko cakajucich ze ste v poradi a nevieme pomoct alebo tak dajak.

 

Ale s JOJ-kou uz bola skusenost aj u nas ked vybuchla bytovka, niekto to natocil sukromnou kamerou a mal zabery ktore telka nemohla mat a redaktor vypytal pasku ze sa ozvu s honorarom a odisli a nic...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no práve, keby odpovedali ako píšeš, to každý rozumný človek pochopí...

 

ten chlapík, čo natočil tú horiacu bytovku, im to vôbec nemal dávať, chápem, že nebol čas to ošetriť zmluvou, ale aj tak...

ja som za účinkovanie dostala riadnu zmluvu i riadny honorár, takže si nemôžem sťažovať. Hold, co je psáno, to je dáno, všakáno.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nedávno som náhodou objavil aplikáciu na smartfón (OS Android) takú televíznu že TVtipy sa to volá. Velice je to dobré to neni že len zobrazí program ale dá sa spraviť Watchlist že si zvolím konkrétne relácie a ono mi spraví z toho chronologický zoznam. To som si robieval aj ja manuálne ale to som musel na každom programe prelustrovať teletext (po novom EPG) a potom písať na papier a zoraďovať. Teraz to spraví softvér automaticky a napríklad dnešný watchlist vyzeral takto:

 

06:30 STV2: Správy a komentáre

07:25 JOJ - Ochrancovia

08:00 Dajto - Star Trek

08:05 JOJ Plus - Prvé oddelenie

08:30 Markíza - Svokra 

08:30 STV1 - Správy z regiónov

08:40 JOJ - Súdna sieň

08:45 Dajto - Ninja korytnačky

09:40 JOJ - Súdna sieň

10:25 Prima - Místo činu Hannover

10:55 Prima Cool - Hviezdna brána

11:00 Markíza - Rodinné prípady

11:10 TA3 - Téma dňa

12:00 Markíza - Kobra 11

12:25 Prima - Policie Hamburg

12:30 TA3 - Ekonomika

12:50 WAU - Súdna sieň

13:25 Prima - Komisár Rex

13:55 Prima  Cool - Simpsonovci

14:00 STV1 - Jazdi hlavou

14:20 Dajto - Kobra 11

14:55 Prima Cool - Simpsonovci

15:00 JOJ Plus - Simpsonovci

15:25 STV2 - Rómsky magazín

15:35 Prima  - Inge Lindström

16:00 Markíza - Rodinné prípady

16:25 Prima Cool - Hviezdná brána

16:30 TA3 - Ekonomika

17:20 Dajto - Komisár Rex

17:30 WAU - Súdna sieň

18:45 JOJ Plus - Simpsonovci

18:50 Prima Cool - Simpsonovci

19:15 Dajto - Kobra 11

19:50 TA3 - Téma dňa

20:35 STV2 - VAT

21:30 TA3 - Analýzy a trendy

22:00 STV2 - Správy a komentáre

22:40 STV2 - Polícia

23:00 Markíza - Rodinné prípady

 

Takže vždy je čo pozerať a ak si všimnete tie časy to ani jedno neskončí a už začína druhé takže si vystačím úplne so základnými TV kanálmi CZ/SK a ešte sa aj musím rozhodovať či pozriem to alebo tamto... A kedy by som napr. čítal knihy keď vždy mi niečo ide v TV.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A to tam ešte neni Nova, Cinema, Barrandov a 6 maďarských kanálov teda dokopy 9 ktorým rozumiem a 4 rakúske ktorým aj keď nerozumiem ale nejaké veci sa dajú aj bez toho pozerať. Stiahnite si tú aplikáciu. Ale napríklad v aplikácii JOJ-ky kde je aj TV archív nejdu mi spustiť videá... A v prehliadači sa mi podarilo spustiť iba TA3 aj to sekalo.

 

Ja by som si vedel predstavit take nieco ze prides domov zapnes TV a nebolo by zive vysielanie ale vsetky programy by boli v takom uvodnom menu ktore v ten den maju vysielat a kazdy by si to pozrel kedy chce. Na podobny princip ako funguje TV archiv na webstrankach televizii.

 

A skoncil mi serial Kolonada ale v tom istom case chodi aj Kriminalka Istanbul. Tak jedno sa nahravalo druhe sa pozeralo ale uz sa trocha zvolnilo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nedávno som náhodou objavil aplikáciu na smartfón (OS Android) takú televíznu že TVtipy sa to volá. Velice je to dobré to neni že len zobrazí program ale dá sa spraviť Watchlist že si zvolím konkrétne relácie a ono mi spraví z toho chronologický zoznam. To som si robieval aj ja manuálne ale to som musel na každom programe prelustrovať teletext (po novom EPG) a potom písať na papier a zoraďovať. Teraz to spraví softvér automaticky a napríklad dnešný watchlist vyzeral takto:

 

06:30 STV2: Správy a komentáre

07:25 JOJ - Ochrancovia

08:00 Dajto - Star Trek

08:05 JOJ Plus - Prvé oddelenie

08:30 Markíza - Svokra 

08:30 STV1 - Správy z regiónov

08:40 JOJ - Súdna sieň

08:45 Dajto - Ninja korytnačky

09:40 JOJ - Súdna sieň

10:25 Prima - Místo činu Hannover

10:55 Prima Cool - Hviezdna brána

11:00 Markíza - Rodinné prípady

11:10 TA3 - Téma dňa

12:00 Markíza - Kobra 11

12:25 Prima - Policie Hamburg

12:30 TA3 - Ekonomika

12:50 WAU - Súdna sieň

13:25 Prima - Komisár Rex

13:55 Prima  Cool - Simpsonovci

14:00 STV1 - Jazdi hlavou

14:20 Dajto - Kobra 11

14:55 Prima Cool - Simpsonovci

15:00 JOJ Plus - Simpsonovci

15:25 STV2 - Rómsky magazín

15:35 Prima  - Inge Lindström

16:00 Markíza - Rodinné prípady

16:25 Prima Cool - Hviezdná brána

16:30 TA3 - Ekonomika

17:20 Dajto - Komisár Rex

17:30 WAU - Súdna sieň

18:45 JOJ Plus - Simpsonovci

18:50 Prima Cool - Simpsonovci

19:15 Dajto - Kobra 11

19:50 TA3 - Téma dňa

20:35 STV2 - VAT

21:30 TA3 - Analýzy a trendy

22:00 STV2 - Správy a komentáre

22:40 STV2 - Polícia

23:00 Markíza - Rodinné prípady

 

Takže vždy je čo pozerať a ak si všimnete tie časy to ani jedno neskončí a už začína druhé takže si vystačím úplne so základnými TV kanálmi CZ/SK a ešte sa aj musím rozhodovať či pozriem to alebo tamto... A kedy by som napr. čítal knihy keď vždy mi niečo ide v TV.

Kokos, tak na takeho si vies robit zoznamy a vychytavky. Ale aby si si v praci robil poznamky k instrukciam, tak to ta nenapadne...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dovidenia stara mama a tomu podobne: Sitkomy su na ciste pobavenie. Nenesu ziaden odkaz a pozriet si ich moze vyznavac akehokolvek zanru. Je to len relax trocha sa zasmiat atd. Pozeravam aj ja sitkomy aj slovenske aj zahranicne... Nasi vasi, Kutyil sro, susedia, panelak, tych mafianov banan je to sranda, aj frasier je dobry.

 

Siedme nebo: To je od nich pekne ze pomahaju ludom, take relacie treba lebo predsa len nejednej rodine vybavili byvanie, zaviedlo elektriku, pomohli s liecenim, zakupili vozik atd. Co by bez nich rodina nedokazala. Ludia maju moznost prispiet a tak pomahat.

Sitkomy su na pobavenie, ale nie take kde su prvoplanove, stupidne, trapne ci fekalne vtipy. A takych je drviva vacsina.

 

Co sa tyka Siedmeho neba, tak nie, nie je to pekne.Ludia maju moznost pomahat aj bez toho. Kto chce pomoct, tak to urobi aj anonymne, nerobi preto aby sa mohol vytrcat pred kamerou, ale robi to nezistne.

Take relacie su ciste pokrytectvo. Je to len obycajna, nechutna, perverzna reklama.

A ani ta televizia a stab to nerobi nezistne. Neboj sa, keby to nemalo sledovanost a nesypalo z toho tak to davno nevysielaju a "nepomahaju".

A aj tie pripady ako bolo napisane vyssie, su vyberane cisto ucelovo. To nie je ziadna charita ale vypocitavost.

 

Tiez poznam jeden pripad. Chceli pomoct, ale nechceli ucinkovat v relacii. Odpoved bola ci su normalni, alebo si len robia srandu. Samozrejme ich poslali kade lahsie. Tak asi taka je to pomoc.

Je to hnus a zumpa. A takym ty pritakavas a fandis. To o vselicom vypoveda.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dobre ale ja som nevedel tie veci co pise futbalista. Ved ked Flinstoneova povedala ten zazitok s panom Rozborilom, zmenil som nazor na to. Aj som jej to napisal. Ale kto nepozna pozadie tychto veci nevie.

 

Kokos, tak na takeho si vies robit zoznamy a vychytavky. Ale aby si si v praci robil poznamky k instrukciam, tak to ta nenapadne...

Robim, robim len toto je moje prve zamestnanie kde sa stale deje nieco ine. Doteraz som robil jeden druh prace ci to bola fabrika, nemocnica, sportova hala, obchodny dom, sklad logistika v tych som mal jasnu napln prace a tam sa to poznamkami dalo vyriesit vzdy som sa poucil z chyb, tie som zaznamenal poucil sa z toho a raz sa to uz vyrovnalo ze som po asi 10 pruseroch ktore som eliminoval do buducnosti uz som pracoval takmer k spokojnosti nadriadenych... Vtedy som odisiel sam ked mi sused vybavil tuto robotu. Mozno som tam v tej fabrike mohol byt doteraz a nevyhodili by ma. No ale v terajsej praci je to tak ako game niekde pisala ze je to mala dedinska firma tu niesu pozicie dane, niesu skolenia, tu kazdy robi vsetko. A tak ked si spravim poznamku na 10 veci ze ako to robit ci nerobot pride ta jedenasta a neviem sa nikdy dopracovat na koniec lebo to za co ma spucovali uz neopakujem ale vzdy pride nieco nove. Ked uz otvaram brany podla toho ako si zelaju tak im vadi burina, ak vybavim aj burinu, tak im vadia palety, ak vybavim aj palety tak im vadia kose, ak vybavim aj kose, tak im vadia vrecka od cimentu co tam nechali murari, ak vybavim to tak im vadi preco murari parkuju tam a nie hentam, ak vybavim aj to tak vadi ze preco je drevo tam a nie hentam... Proste stale im nieco vadi a hocico robime stale im nieco vadi stale len pocuvame s kolegom ze sme neschopaci a nezodpovedni...

 

Myslim, ze aj citanie telefonneho zoznamu je prinosnejsie, ako pozeranie takychto sraciek. :zubiska:

Ano dokonca aj to je prospesne velkrat je, ze mam 3 mobily nie v kazdom mam to cislo ktore prave potrebujem alebo aby som nemal vela kontaktov v mobile tak niektore menej pouzivane cisla si archivujem v zosite a v mobile mam len tie co pouzivam a stane sa ze niesom doma a potrebujem surne zavolat Petovi a nemam jeho cislo v mobile kedze ho nepouzivam a Natalia vie vsetky cisla naspamat. Ona ma taky talent ze sa to nebifli proste si ich pamata. Takze mne by sa nabiflenie aspon mojich kontaktov neuskodilo ale pointa celeho je ze:

 

POZERANIE TV JE OVELA JEDNODUCHSIE A POHODLNEJSIE

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov