Skočiť na obsah

Televízia a televízne stanice, programy


Sniper

Televízia a televízne stanice  

27 členovia hlasovali

  1. 1. Ako často cez týždeň sledujete TV?

    • Každý deň
    • Aspoň 5 dní v týždni
    • Najviac 3-4 dni v týždni
    • 1-2 dni v týždni
    • Prakticky vôbec
  2. 2. Koľko hodín denne strávite pred bedňou?

    • Viac ako 20 hodín
      0
    • 14 - 20 hodín
      0
    • 8 - 14 hodín
      0
    • 2 - 8 hodín
    • Menej ako 2 hodiny
    • Skoro nič
  3. 3. Koľko TV staníc (polo)pravidelne sledujete?

  4. 4. Ktorú stanicu v naších končinách najviac sledujete? (zahlasujte najviac za 3 možnosti)



Odporúčané príspevky

ok proste to vyzera ako keby ste dali zoom in. OK zoberme si ze normalne mate obraz na 100%. Tak ja ho mam zoom in na 125% kedze nevidim napr ak idu televinze noviny tak nevedim prve slova titulkov nevidim markizacke logo. Prsote ako keby som stlacil niekde zoom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

televizia, ako ju pozname z minulosti a v sucasnosti urcite coskoro zanikne. uz teraz si ludia zacinaju zvykat na to, ze si mozu pozriet co chcu a kedy chcu. v buducnosti sa to, ze kedysi sa dalo pozerat bud to, co sa vysielalo, alebo nic, bude pokladat za nieco uplne zaostale. naozaj, ked si zoberiete, akym smerom sa ubera mainstream zmyslania modernych ludi, tak fakticky ma "stara" televiazia take rysy obmedzenia, nedostatku volnej dostupnosti, neslobody az nedemokratickosti (v stupnoch podla narusenosti zmyslania).

 

v buducnosti bude musiet byt vsetko pre vsetkych vsade a vzdy. a to bude platit pre akykolvek produkt, tovar alebo sluzbu, nielen tv.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak tu je ten nas telkac http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=29PT8609/12&slg=sk&scy=SK

 

Je pravda ma uz nejaky ten rok a bude treba urcite nejaky upgrade ale u nas sa zase velmi TV nepozera, max pocasie, spravy a obcas nejaky ten film ak ide v tv nieco dobre co som este nestihol vidiet na PC :lol: pripadne stiahnut z antiku :)

 

A napr teraz som pozeral na markize to salene lets dance a videl som iba PRIZA namiesto REPIRZA. Poste je to roztahene ako keby ste dali v windose nejaky obrazok roztiahnut akurat roztihalo by to trosku viac cize by ste nevideli prve pismena pripadne 2 cm z okrajov na kazdej strane.

 

A pozeram aj ine programy a jojka to nerobi ani ctcko ani prima ani discovery iba markiza proste.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To som si všimol aj u znameho. Tiež ma DIGI TV. To je to najhoršie čo existuje. Skus sa pohrať s nastavenim STB (zmeniť pomer stran z 16:9 na 4:3 resp. naopak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

NO vcera napr som zistil jednu vec. Harry potter bol zase roztiahnuty cize som nevidel ani znak makrizy ale ani ked po reklame sa Vam tam ukaze ze co davaju tak som videl iba Harry potter a ohni... to va casa som nevidel.

 

Ale si predstavte ze ked sli Muzi v ciernom dva to slo dobre. Videl som aj logo markzizy nebolo to roztiahnute dokonca aj ked som po reklame pozeral tak som videl pekne cely nadpis muzi v ciernom 2.

 

Ale zistil som ked pustili reklamu ked sli muzi v ciernom tak sa to roztiahlo pri reklame a ked sa pustili naspta muzi v ciernom tak to skocilo samo naspat. Normalne bolo vidno jak sa mi roztiahol obraz pocas reklamy a stiahol naspat pocas filmu. Takze urcite je problem bud digi salene alebo ta salena markiza blbo pusta ten signal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak by to robila Markiza, bol by problem u každeho prevadzkovateľa (Skylink, UPC, MAGIO...). Takže to nie je problem stanice, ale DIGI TV, ktore Markizu takym spôsobom pušťa do eteru. Skušal si to nastavenie pomeru stran?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

haha, toto je dobre supa, ze: "Pavol Dinka, >>člen dozornej rady<<, (...) v médiách známy aj ako plagiátor, ktorý použil v svojej knihe bez uvedenia zdroja časti seminárnej práce študenta žurnalistiky Tomáša Bellu, ktorý sa stal neskôr šéfredaktorom sme.sk"

 

dozivotna diskreditacia :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale zjavne to nikomu nevadí, dozorná rada vynáša súdy ako sa jej zapáči, zrejme, možno dinka tomu velí

nie celkom chápem, čo vlastne riešili tak veľmi ... ale dobre, oveľa vážnejšie veci nerieši dozorná rada

stačilo hríbovi preložiť tie tri slová či koľko ich bolo, a bol by pokoj

že podaktorí sa tam správajú ako v štvrtej cenovej, a moderátor im nahráva, to nerieši dinka ?

v tomto štáte dánskom ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pekne to zhrnul vo svojom stĺpčeku Lukáš Fila

 

Keby sa peoplemetre montovali len do obývačiek členov licenčnej rady, Lampa by mala lepšie čísla ako Panelák, Let’s dance a hokejové majstrovstvá sveta dokopy.

Problém je len v tom, že Hríbovu reláciu pozerajú s jediným cieľom – šikanovať jej autorov a vysielateľov.

inak pokutu dostala aj Paľba

za reportáž spochybňujúcu tender na záchranky

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je cudne ze Palba ma hned pokutu a ked porusuje STV a supne do diskusnej relacie "Troch kralov" Fica, Gasparovic, Pasku, hladkajucich si brucha. a opisujucich svoje neuveritelne uspechy, staci upozornenie.

 

Pisala som po relacii staznost Rady pre vysielanie a retransmisiu. Odpisali ze staznost bola opravnena. Neviem ci sa da vyjadrit nespokojnost aj s "len upozornenim".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...

vyzerá to tak, že absentujú kriminálne prípady, nie je čo vysielať, málo vrážd, málo zabitých stareniek, a kriminoviny treba zostaviť každý deň aj tak ...

 

dnes som z nich zazrela takmer desať minút, koniec prvej správy som neregistrovala, neviem o čom to bolo,

druhá správa bola o tom, ako americkí policajti naháňali nad ránom v prázdnej časti mesta nahého bežca, neozbrojeného človeka so slúchadlami na ušiach chytali jak divého dinga a paralyzovali paralyzérom, nakoniec bolo treba ošetriť s odreninami.

 

a posledná správa bola priam kriminálna: v starej ľubovni raz jeden mladý pán nezobral svojho psa na rybačku, pes utiekol a stratil sa.

po čase pánovi zrejme odpustil, aj vyhladol, a vrátil sa.

 

samozrejme potajomky potom nakrútili skrytou kamerou, ako sa pes dostal zo svojej ohrady.

 

kriminálne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred chvíľou na marze

detailný opis znásilnenia

 

Paľbu zrušili,

tak teraz pchajú reportáže kde sa len dá

neskutočne neprofesionálna TV

 

+

reportáž

o záložní a vrátení retiazok

na čo majú Lampáreň???

 

a to nevavrím o absolútnom nerozdelení na bloky

politický, zahraničný, kultúrny, . . .

skáču hore dole

asi na zabezpečenie stále sledovanosti v štýle

každá druhá reportáž o nejakom trestnom čine,

čo sa deje každodenne

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Keďže nemám káblovku, tak veľký výber nemám. Chytám len stanice ktoré nabehnú na obyčajnom analógovom terestriálnom príjme cez anténu takže sú to len 4 stanice ktoré takto (na slovensku celoplošne) vysielajú. JOJ, Markíza, STV1, STV2 a tieto si prepínam. Sledujem ich zhruba rovnako. Najmenej z toho sledujem STV2 keďže aj v ankete bol príkaz hlasovať na 3 tak som uviedol tieto bez STV2.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Odkedy mam Prima Cool (cca pol roka), ine stanice už nesledujem. Samozrejme s vynimkou športovych. Vyborne relacie, serialy aj filmy. A vtipne uputavky a grafika. Takto nejak si predstavujem kvalitnu televiziu.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

No ale už sa shcyluje na lepšie časy. Združenie vlastníkov bytov či čo to je spravili anketu že kto má záujem o to aby prerobili spoločnú anténu na digitálnu a väčšina súhlasila takže by sa k tým dvom trom programom mohli dáke pridať. Aspon tak som počul že na DVB-T je ich viac. To TA3 by som aj ja rád kukal. Zatiaľ fičím na JOJ, Markíza, STV a pohoda. Vždy si dačo nájdem. U nás ide telka skoro celý deň.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie je platena, ale taketo vysielanie je zrejme pre TA3 nerentabilne, kedže je to pomerne nakladna zaležitosť. Oni sami musia chcieť byť šireni touto cestou, no zatiaľ neplanuju.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

neviem, prečo som na ten článok vlastne klikla, ale klikla.

napadlo mi z toho spontánne a okamžite jedno maďarské porekadlo, : "sova hovorí vrabcovi, že má veľkú hlavu"

 

markíza hovorí o joj, že joj kazí vkus divákov ... :detektiv:

 

Ťapáková: Vkus kazí Joj, hlbšie padnúť sa už nedá

 

V Markíze začínala s Pavlom Ruskom, z jeho manažmentu televízie zostala ZUZANA ŤAPÁKOVÁ posledná. Pod jej vedením majú vzniknúť slovenská telenovela a filmový kanál, seriály a filmy chce na webe ponúkať v predstihu.

 

Čo hovoríte na kritiku, že Šeherezáda v prime-time je prejavom televízneho nevkusu?

 

„Tieto hlasy počúvame dosť často, ale podľa mňa je to skôr o tom, aký je slovenský divák. A nemyslím si, že divák nemá vkus. Ak by si volil podradné programy, možno by sledoval skôr iné stanice.“

...

....

atd atd atd ...

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5874230/tapakova-vkus-kazi-joj-hlbsie-padnut-sa-uz-neda.html#ixzz1LE0rOmjy

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

ja síce telku zapnutú mám, ale pritom robím rôzne domáce práce, alebo aj čítam. vypínala som ju, keď som sa učila anglinu.

A keď chcem len pozerať, a nie pritom ešte niečo iné robiť, tak si vyberám (väčšinou). Na 2 staniciach mám svoje seriály (našťastie len 2x do týždňa), ale z toho len 1 sledujem pravidelne. A sledujem tiež Animal Planet, Geografic Wild, Viasat History, Discovery, Spektrum, Zone reality - z každej niečo. V ankete som so tuším neoznačila, lebo som si na to nespomenula, ale niekedy zisťujem, že na STV2 alebo na ČT2 bývajú slušné dokumenty a dobré diskusné a náučné relácie...veru aj lepšie ako na 1. programoch. Niekedy na ne natrafím náhodou, inokedy ich vyšťúram v programe.

Čo ma ale nekonešne se..re, sú 10 minútové reklamy. 10 minút beží film či seriál, a 10 (no dobre, tak len 8!) minút reklama. V momente prepínam na nejaké Discovery alebo hocčo, kde reklama práve nie je. Škoda, že môj televízor nie je nikde ku kompetentným napojený a nie je započítané, koľko tej ich reklamy aj vidím! teda podstatne menej, ako by jej tvorcovia chceli. :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov