Skočiť na obsah

Predaj FreeSpace 2 hry


Sniper

Odporúčané príspevky

  • Pred 5 týždňami...
  • Odpovedí 16
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    8

  • gagino

    3

  • Nohiki

    2

  • wojta

    1

No a neviete kde by sa to dalo zohnat... zadarmo? :lol: Nejaky !!warez!!, stranka alebo odporucana p2p siet... Ja som ho kedysi stiahol cez Shareazu ale trvalo mi to niekolko tyzdnov, malo zdrojov - konkretne jeden - no a dlho som to drzal, zalohoval som to pri kazdom formate az pri poslednom som si povedal ze sak co, uz to aj tak nikdy nepojdem hrat... Ale samozrejme par dni po tom, ako som to vymazal som si kvoli jednej veci co som hladal spomenul na toto forum, precital par tem a zase mam chut si zahrat :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No v tomto sa mylis, !!warez!!y su vacsinou neuveritelne rychle, teda hlavne z trackerov kde treba registraciu na pozvanky... Schvalne, poslem ti pozvanku na !!warez!!leech (ked mi ju daju, svine, zmensilo sa mi ratio), dam ti link na dobry !!warez!! manager a sam uvidis... Ale to uz robim offtopic :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja osobne som rýchly !!warez!! ešte nezažil, ale dokopy som ťahal možno 3x v živote. Ale vždy lepšie ako nič, hlavne že budeš mať FS smile.gif

Záleží na tom jaký. Okolo 50 seedů to jede asi 50KB/s. Pokud jich je okolo 1000 tak to jede v pohodě i 300KB/s. Víc už ovšem nevymáčknu asi z připojení.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Moj rekord bol zase 50KB/s :lol: A taham pracidelne :) . Teraz 8GB. Konkretne hra Wing Commander IV s upravenymi videami :)

A ano stiahol som aj ten SCP Pack a som neuveritelne spokojny s nim.....prave hrajem Freespace 2 a doteraz sa mi cuduj sa svete podarilo vsetko splnit. Co uz som myslel, ze to vzdam ;) Mne staci jeden Bonus, alebo Secondary Objectives nespravit a uz to idem hrat znova a znova, az kym neni vsetko splnene...znalci uz istotne vedia, ze jedna misia bude takmer nemozna ;) Zeby znicenie Sathanasa...konkretne jeho Flakov a Beamov? No netesim sa, ale pokusim sa ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dobre, ale !!warez!!y preberajte v inej kategórii.

 

Táto téma je o tom ako možno získať hru FreeSpace 2. Hoci niekto ju predáva, môžete si ju stiahnúť z webu (ak nájdete download). FreeSpace 2 je free hra, takže ju môžete aj napáliť komu chcete (myslím že sa to týka aj Conflict FreeSpace a Silent Threat), len nemôžete za to pýtať peniaze.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

V tom prípade zrejme by to malo zobraziť nejakú chybovú hlášku, podľa ktorej by sa dalo zistiť aká je tam chyba :lol:

Ak to proste len padne alebo jednoducho nejde tak to je väčší problém, a v tom ti asi neporadím...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Moj rekord bol zase 50KB/s ;) A taham pracidelne ;) . Teraz 8GB. Konkretne hra Wing Commander IV s upravenymi videami ;)

A ano stiahol som aj ten SCP Pack a som neuveritelne spokojny s nim.....prave hrajem Freespace 2 a doteraz sa mi cuduj sa svete podarilo vsetko splnit. Co uz som myslel, ze to vzdam ;) Mne staci jeden Bonus, alebo Secondary Objectives nespravit a uz to idem hrat znova a znova, az kym neni vsetko splnene...znalci uz istotne vedia, ze jedna misia bude takmer nemozna :) Zeby znicenie Sathanasa...konkretne jeho Flakov a Beamov? No netesim sa, ale pokusim sa :lol:

A co tak prva misia v hmlovine?podarilo sa ti zachranit NTF Trinity?mne sa to v zivote nepodarilo...tie beami a flaky su lahke ako prechadza po korze :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trinity sa nedá zachrániť. Jednak misia to neumožňuje (počíta sa s tým že Trinity Shivani zničia) a druhá vec je tá, že ochrániť krížnik triedy Fenris pred náletmi niekoľkých letiek Shivanov je nemožné. Myslím že by Trinity nepomohli ani tie dva beamy AAAf keby sa ich podarilo aktivovať. Fenrisy majú veľmi slabý pancier.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 rokmi...

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov