Skočiť na obsah

Výhra


starsi

Odporúčané príspevky

  • Pred 2 týždňami...

kedysi som mala celkom šťastie, podávala som občas športku, ale naozaj len občas, a skoro vždy som čo to vyhrala. odkedy som sa vydala, prestali sa prachy na mňa lepiť. Ale v tombolách sme mali celkom šťastie. Na jednom z našich prvých spolu strávených plesov (to bol vtedy večer oravského folklóru v nebohom PKO) sme vyhrali prútený kôš, dlho sme v ňom skladovali zemiaky. Inokedy sme na plese Červeného kríža vyhrali kombuchu a nejaké držiaky na uteráky, na plese školy, kam nás zavolali naši spoloční kamoši, sme byhrali 12 kg (až sa dobre pamätám ) pracieho prášku, a pred pár rokmi sme vyhrali dokonca hlavnú cenu, olejomaľbu obraz. pekný obraz, do týždňa nám visel a dodnes visí v obyváku.

tento rok nás tombola obišla, asi sme boli dakde na wc či kde, ked sa lístky kupovali...inak by sme určite neboli obišli naprázdno! :)

 Dcéra si predplatila nejaký časopis, už neviem, aký, a zaradili ju do nejakého losovania, a vyhrala poukaz v hodnote tuším 800 EUR na dovolenku podľa cvlastného výberu. Vtedy mali ešte len Ninku, mala necelý rok. A tak si doplatili a šli na dovolenku do Grécka celá rodina. A druhýkrát sa jej tiež zadarilo vyhrať šek na nákup oblečenia, obuvi a neviem ešte čoho a k tomu nejaké premiérové predstavenie a pred tým služby vizážistu a kaderníka, ktorí ju vykrášlili, aby na predstavenie bola uňo ňuňo. Kočka si to užila. Tak nech ju šťastie neopúšťa.

 

Ale raz sa mi podarilo nie vyhrať, ale na výlete v lese pod trsom hlív som našla poskladanú 100-korunovú bankovku. Náramne sa mi vtedy hodila! Mala som vtedy so sebou okrem Flinstona a svojich detí aj dve susedovie deti, tak sme to prejedli a prepili v bufete dakde pod Kolibou či kde to. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov