Skočiť na obsah

Výhra


starsi

Odporúčané príspevky

Dnes keď som sedel s Axelom na kofole tak padla reč okrem iného na lotériu.

 

Tak som mu vysvetlil, čo by som robil keď by som to vyhral. Pripadalo mu to smiešne a tak ma nenápadne donútil založiť túto tému.

 

Založil by som tu na Slovensku rezerváciu pre ľudí.

 

Ale to by nebola rezervácia len taká obyčajná, bola by trochu iná ako inde.

 

Každý kto by sa tam chcel dostať musel by si napísať žiadosť o prijatie. Potom by musel súhlasiť s tým, že ho budú neustále sledovať. Hneď na začiatku by mu odobrali otlačky prstov, zistili by jeho DNA, odfotili jeho očné pozadie, vzali odtlačky zubov, urobili záznam hlasu pre porovnanie a prijali všetky ďalšie opatrenia na jeho identifikáciu.

Za toto by musel poslúchať, slušne sa chovať a dodržovať všetky pravidlá. Keby nejaké porušil mohli by ho za to vyhodiť, na kratšiu dobu, pri opakovanom porušení disciplíny aj na trvalo. Keď by tam prišiel nesmel by si sebou nič vziať. Všetko by tam dostal. To preto aby keď ho vyhodia mu tiež nemuseli nič vracať. To čo by mal na sebe by si mohol nechať uložené niekde doma. Po určitej dobe pobytu v tejto "rezervácii" (nie je to ten najsprávnejší výraz) buheme to volať Veľké spoločenstvo ľudí s rovnakými záumami (skrátene - VSLsRZ). Po určitej dobe v pobyte v VSLsRZ by podpísal dokument v ktorom daruje všetok svoj movitý a nemovitý majetok ktorý je mimo spločenstva, spoločenstvu.

Za všetko by musel platiť kreditmi, ktoré by dostával za svoju prácu v prospech spoločenstva. Keby náhodou nechcel pracovať v prospech spoločenstva tak by ho tiež mohli za to vyhodiť.

 

 

To je zatial všetko dajte aj vy nejaké návrhy, čo by ste urobili so svojou výhrou. :) :) :lol: ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som skoro skapal keď mi to hovoril :lol:

 

Keby som vyhral 181 miliónov Eúr tak by som sa zbláznil. Mám rád keď mám nejaké ciele, ktoré môžem dosiahnúť, pre ktoré niečo musím spraviť. Ale s tými peniazmi by som mal všetko hneď. To by ma nebavilo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no : zblázniť by som sa nezbláznila, len by som si musela zvyknúť na tú sumu ... a ceny

 

takže časť by šla do nejakej švajčiarskej banky

 

časť do svojho domu s vlastným malým parkom a aspoň kúskom lesa, z renty žiť a investovať do zdravia a možno vidieť pekné kúty sveta ... urobiť si život príjemným a robiť konečne to, čo baví

 

no ... a časť by šla na nadáciu, vybudovanie detského domova - mestečka v jednom areáli spolu s domovom dôchodcov a útulkom pre zvieratá, zachránené po zranení ľuďmi ...

 

 

a hlavne : snívajte s nami :) :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemusela by som vlastniť drahé veci a stvárať činnosti, čo si vyžadujú kopec money...ale ten pocit, že nemusím robiť vôbec vôbec nič, len ležať na pláži na kube, celé dni tancovať mambu a zásobovať sa rumom a havanami, je orgazmický. a ak by ma to prestalo baviť, na mesiac by som na blind vypadla a potom sa vrátila k mojim disidentom :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Každý kto by sa tam chcel dostať musel by si napísať žiadosť o prijatie. Potom by musel súhlasiť s tým, že ho budú neustále sledovať. Hneď na začiatku by mu odobrali otlačky prstov, zistili by jeho DNA, odfotili jeho očné pozadie, vzali odtlačky zubov, urobili záznam hlasu pre porovnanie a prijali všetky ďalšie opatrenia na jeho identifikáciu.

Ktovie čo všetko museli americkí indiáni pre to urobiť aby sa dostali do rezervácií :lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jaj, najprv by som sa par mesiacov/rokov liecila na vyberovej psychiatrickej klinike... Potom by som si kupila ostrov (vraj sa daju az za lacno, len par milionov, dokonca aj v Europe), na ktory by som sa mohla vracat z vyletov - precestovala by som cely svet. Nieco odlozila pre decka, ale zazichrovala by som to - najprv by museli makat, skutocne makat, kym by mohli zacat zahnivat. A kupila by som si super fotaky a fotila a pisala cestopisy... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dačo by som dala do banky a hneď by som letela za nut kúpiť domček na Kube (samozrejme na druhom konci ostrova). Po nejakom čase by som šla na Island, do Škótska a do celej severnej Európy, potom na Nový Zéland a zase na Kubu. Kúpila by som si gitaru, parádny foťák a notebook a ostatné by sa postupne ukázalo... :)

A keby niekto potreboval finančnú pomoc v rámci normy - rada pomôžem :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vrazil by som to do banky na Kajmanoch, okrem 20 - 30mil. eur. Za tie by som kupil Ferrari, domcek v BB, Brne, Presove, na Manhattane, v LA, Ottawe, Londyne a Sydney, mozno by som este vycucol nejakych 50 milionov eur na Gulfstream V. zvysok by som rozdelil medzi rodinu, pomohol by som babkam a tak ... siel by som sa valat na Copacabanu a mrdal dlhonohe brazilcanky jedna radost. a samozrejme by mi este ostalo 100 mil v banke, z coho by som bral rocne 4 - 5% a zil z toho na urovni. co sa tyka dobrocinnosti, asi by som poskytol dost vela prachov greenpeace a postavil utulok pre bezdomovcov a detsky domov. pokial by niekto chcel postavit vysoky elektricky plot na ohradenie ciganskych osad, prispel by som.

 

a samozrejme, este by som objednal fest velku noblesnu chatu s obsluhou a zradlom pre FSP forum ... samozrejme vela jedla, spolocnicky, letecka doprava ...

 

jo a este som zabudol... vybavil by som sebe a jednej kamoske jazdu v 3miestnej formule Ferrari ... a samozrejme, s najlepsim pilotom :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

keby som tie peniaze mala teraz, tak by som ich samozrejme skryla... brala by som si z nich po troške na súrne veci, niečo čo by som potrebovala... do školy, oblečenie, cigarety, kaviareň a tak... potom by som počkala, kým zmaturujem, keby náhodou nie, aj by som podplatila komisiu... veď by som na to mala... a až potom by som si užívala... asi by som veľa cestovala... najprv by som však kúpila pár ľuďom darčeky, šla splatiť dlhy a astala vista! postarala by som sa o to, aby o mne potom nik nevedel, len tí vyvolení...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Po milione kazdemu z blizkej rodiny - nieco na charitu (ale fest by som vyberal, komu dam) - potom by som kupil obrovsky pozemok niekde na lazoch - dve auta (jedno do terenu kvoli tym lazom a druhe by bolo nejake fajnove kombi - na kombiky som dost zatazeny) - nieco na elektroniku (najlepsi dostupny Desktop a Notebook, ) - nieco do nejakych kapitalovych alebo zmiesanych fondov - taktiez by som si zariadil nejaku malu restiku, kde by mi dobre varili - potom by som sa vybral na plavbu okolo sveta - a zvysok by sa susil v niekolkych bankach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

velku cast do cennych papierov na trhoch, nehnutelnosti...a cloveka co by sa mi o ne staral

 

domcek s vacsim pozemkom /samozrejme s modernym zariadenim atd atd/

za domeckom stajne a koniky /viem si predstavit nadherneho araba a samozrejme shetlandskeho ponika pre dieta/

afganskeho chrta, pripadne ine psicata chrtovite

 

avetko

 

blizkym, pribuznym

 

strasne dlha a draha dovolenka....hlavne spoznavacia, cize pobehat, nie lehnit na plazi..take nieco ako roso spomenul

 

peniazky do utulkov, samozrejme ze ja sama by som hospodarila s financiami /ludia su rozni, vsak?/

 

a otvorila si nejaky podnik, napad mam uz dlhsie /priklad som si zobrala z Manchesteru/...takze peniazky by mi pomohli dotvorit tento podnikatelsky planik

 

a z ostatneho by som prezivala den po dni, aby mi nic nechybalo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 1 rokom...

Nakúpila by som lopaty a rozdala každému od 15 nahor.

Pointa?

1. Splnilo by sa moje wishes for people - ísť do hĺbky... :lol:

2. Splnilo by sa želanie mnohých ľudí - byť účastníkom tunelovania...

3. Ak by akurát nehľbili, splnilo by sa želanie mnohých ľudí - mať v živote nejakú oporu...

4. Keďže ľudia pracujú - odstránila by sa nuda...

5. Keďže pri práci je ľuďom teplo - povyzliekali by sa a nastolila by sa nuda... :)

6. Pokiaľ by medzitým napadol sneh - začali by sme ho odhadzovať susedovi za plot.. :)

7. Lopata 555 by mal veľa kamarátov... ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ak by ste vyhrali väčšiu sumu peňazí teraz je JackPot v lotérii v západnej európe 181 milionov Eur. Čo by ste s nimi robili?

 

:lol:

Viem,že táto otázka má evokovať fiktívne predstavy o naších prianiach,....čo by sme chceli,po čom najviac túžime :) .

Pravda je ovšem taká,že už v deň nabehnutia výhry na účet by vlastne začal veľký útek.Útek zo Slovenska,z Európy .... a pokiaľ by sa to podarilo,tak by tento útek nekončil do smrti.

Chápete to ? Nevinný človek musí unikať aj s poctivo nadobudnutými peniazmi :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov