Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

Existuje téma, v ktorej by si neriešil svoje mindráky, z tvojho chronického nedostatku peňazí?

Bežné obchody boli zavreté aj teraz, ako cez ostatné štátne a cirkevné sviatky, ale reštaurácie boli väčšinu otvorené, ale tebe to môže byť jedno, však čo už s tými 14 centami v peňaženke. Ja som si včera dal pizzu, tak som oslávil sviatok.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty máš čo oslavovať lebo si kapitalista. Starší hovoria že socík boli istoty čo teraz niesu. A vravel som že vďaka sviatku som si spomenul aj na kamoškyne meniny. A že ako zatýkala polícia demonštrantov si pozriem dnes, lebo včera som zabudol. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Musím pochváliť pána Fica za prejav pri hrade v BA na týchto oslavách nežnej. Krásne povedal že citujem: Ja odmietam to že ľudia si musia v roku 2021 vypínať radiátor lebo nebudú schopní si zaplatiť za kúrenie vo vlastných domoch! Za toto sme štrngali v roku 1989? Za toto asi nie!

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomas a ty si vypinas radiator ? Poznas niekoho kto si radiator vypina ?  Cize Fico vytvoril slamenneho panaka a potom nanho utocil.  Je ale pekne potvrdene ze sa prihovaral ludom ako si ty, tych dokaze presvdcit ze ich ochrani.  Sice to nie je pravda ale pekne to znie.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 20 minútami, Tomáš napísal:

Za toto sme štrngali v roku 1989? Za toto asi nie!

V roku 1989 ty si sa akurát učil čítať zo šlabikára a hovno si rozumel tomu prečo sa štrngalo. Ten tzv. pán Fico veľmi rád hrá na takých mentálov ako ty, údajné vypínanie radiátorov nemá nič spoločné s rokom 1989, zdražovanie energií je dôsledkom poklesu výrobných kapacít, ktoré sú obmedzené  z dôvodu pandémie a záväzkov krajín k zníženiu emisií, ktoré pochádzajú z fosílnych zdrojov. Tzv. pán Fico to len zahral na mentálov s cieľom podkopávať politickú situáciu aká tu momentálne vládne a takí mentáli ako ty sa mu teraz náramne hodia, aby mu tlieskali. Bolo by vhodné, keby si sa ty k politike vôbec nevyjadroval.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 53 minútami, Tomáš napísal:

 Ja odmietam to že ľudia si musia v roku 2021 vypínať radiátor lebo nebudú schopní si zaplatiť za kúrenie vo vlastných domoch! Za toto sme štrngali v roku 1989? Za toto asi nie!

Kľúčmi v roku 1989 som štrngal štrngal aj ja. No vtedy som netušil, že Slováci si do čela zvolia bývalých komunistov a ŠTB ákov. A práve z takýchto kádrov, po Mečiarovej privatizácii, vznikla "nová podnikateľská elita". Od roku 1992 sme mali de facto len jednu, Dzurindovú vládu, v ktorej neboli  zastúpené tieto indivíduá. No aj v tých voľbách zvíťazil Mečiar, iba že nedokázal zostaviť vládu. A potom už nastúpil Fico. Vy ste tu na Slovensku väčšinu času vládli. Takže pohrobkovia socializmu, plačete spolu s Ficom na nesprávnom hrobe! Od vás ale sebareflexiu ani neočakávam.   

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 4 minútami, Tono napísal:

Kľúčmi v roku 1989 som štrngal štrngal aj ja. No vtedy som netušil, že Slováci si do čela zvolia bývalých komunistov a ŠTB ákov.

To máš pravdu, ale treba zdôrazniť aj to, že nemali sme tu veľa politických elít, ktoré by boli schopné riadiť štát tak, aby sme nedopadli oveľa horšie, viď iné krajiny, kde sa úplne zmenil režim, často prepadli do chaosu, napr. taká Líbya je asi najlepším príkladom. Takže v tomto prípade treba hovoriť skôr o transformácii systému, ktorá by bez bývalých politických elít nebola možná. Tým vôbec nechcem obhajovať minulý režim, ale stačí dať za príklad len to, ako bývalí policajti a eštébáci upozorňovali Havla, aby si to s tou úplnou amnestiou rozmysel, lebo na slobodu sa dostanú tisíce nebezpečných delikventov, ktorých často dosť ťažko dostávali za mreže. Divoké 90. roky sú aj dôsledkom tohto, umožnilo to nárast kriminality a vytvorenie mafiánskych skupín. Zas na druhej strane, vďaka "našej mafie" sa tu nedokázali významenejšie zakoreniť gangy z Balkánu. Záleží od uhla pohľadu ako sa na to pozeráš. Poriadok tu spravil až Dzurinda, ktorého doteraz považujem za najlepšieho premiéra, a ktorý spravil len tú chybu, že neustriehol okamih, kedy mal v politike skončiť.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spiner

Pred nástupom Dzurindovej vlády bolo Slovensko "čiernou dierou". Presne, ako píšeš, mohli sme sa uberať balkánskou cestou. Našťastie sa našlo dosť voličov, ktorí v pude sebazáchovy volili Dzurindu, aj keď viac hlasov vtedy získal Mečiar. Dúfam, že tento pud sebazáchovy ešte Slováci celkom nestratili.

Bohužiaľ, na Slovensku máme iba možnosť voliť menšie, alebo väčšie zlo. Prečo sa v politike neangažujú čestní, charakterní, profesionálne fundovaní ľudia? No preto, že by nezískali našu podporu. Ale to je obraz o našej spoločnosti, o nás samých, nie o politikoch. Politici sú iba naším zrkadlom a Fico má vrodenú intuíciu, vyťažiť z toho politický kapitál. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja dufam, ze nieco podobne sa stane aj v nasledujucivh vobach a najde sa dost volicov, co svojimi hlasmi poslu do historie tuto teraz vladnucu bandu , ktora je na jednej mentalnej a moralnej urovni s Meciarovou klikou..... 

a v politike to tak ppvacsine byva a vzdy sa ide volit mensie zlo pred vacsim......tak volia nerozhodnuty volici a tych je vzdy nezanedbatelny pocet....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 17 minútami, informator napísal:

ja dufam, ze nieco podobne sa stane aj v nasledujucivh vobach

Politici sa vymeniť dajú, ale voliči nie. Anamnéza Slovenského voliča siaha hlboko do minulosti a zrejme v nej zohrávajú významnú rolu aj dedičné gény.    

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 18 hodinami, Tomáš napísal:

Za toto sme štrngali v roku 1989?

Fico asi tazko strngal klucmi. On birmovany komunista. On tazko. Takze zase sa len potvrdilo, ze staci aby fico zahral na city ludom a taky ako ty Tomas mu to zeru. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Keby som nevedel, že žijem 30 rokov po Nežnej revolúcii   

https://dennikn.sk/2769498/blahu-chrani-v-sav-jeho-sef-ktory-kandidoval-za-kss-pre-statusy-si-blahu-predvola-spravna-rada/?ref=list

tak by som si myslel, že čítam správu z denníka Rudého práva z obdobia totality.

V najvyššej vedeckej inštitúciu SAV je riaditeľom Ústavu politických vied Peter Dinuš, ktorý je zároveň predsedom správnej rady. Zaujímal by ma názor súdruha Dinuša, ako fundovaného vedeckého odborníka na: 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Zákon_o_nemorálnosti_a_protiprávnosti_komunistického_systému

V rokoch 2002 – 2006 – pracovník Úřadu dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu P ČR :smile:

Zločiny komunizmu vyšetruje komunista, to je možné snáď len na SLovensku!  Niet sa čo čudovať, že v takomto prostredí obháji Blaha vedeckú kariéru. Kocúrovo je  v tomto porovnaní spolok intelektuálov.

Dinuš kandidoval vo voľbách do Európskeho parlamentu za KSS.

https://volby.statistics.sk/ep/ep2014/EP-dv/reg_kandidat.html

K jeho vedeckým prácam patrí aj de facto obhajoba Ruskej okupácie v roku 1968, ako dôsledok kontrarevolúcie.

Áno, my nie sme ako oni, my sme debili. Nech nás už Putin konečne oslobodí od západných imperialistov, nacistov, EU a NATO. Väčšina Slovákov by mu za to bola vďačnejšia, ako Ukrajinci. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov