Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

pred 2 minútami, informator napísal:

my, tvory rozumne, si to dokazeme zariadit este za zivota......ze si ty nesvojprany, ako tvoj guru z TT, za to je  nemozem... :)

tak to je joke roka tato hláška. Vy tvory rozumne..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

Na rozdiel od iných si nemyslím, že dnes prídu na námestia len náckovia, fašisti, smeráci a komunisti. Je to hlúpa a nebezpečná skratka a neprípustné nálepkovanie. Iba to zbytočne vyvoláva ďalšie napätie.

Žiaľ, dnes sa na námestia naozaj chystajú aj mnohí dobrí a slušní ľudia dokonale zmätení situáciou, v akej sa krajina pol roka po páde skutočnej lúzy ocitla - a silácke reči niektorých predstaviteľov vlády o použití sily a hlúpe, či arogantné vyhrážky ničomu nepomáhajú. Chystajú sa tam aj normálni ľudia, ktorí cítia panickú úzkosť z blízkej budúcnosti, alebo už z prežívanej každodennosti. Ľudia dávno stratení v absurdne neprehľadnej situácii, keď často ani ministri na tlačovkách presne nevedia, aké pravidlá práve platia a ktoré už platiť prestali. Tá nasratosť je úplne namieste.

 

 

 

 

Ale netreba zabudnúť na jedno - a týmto prosím všetkých slušných ľudí, aby zvážili šancu dnešný večer stráviť oveľa krajšie a dôstojnejšie v kruhu rodín a so svojimi blízkymi. Tam, doma budú tými, kými sú v skutočnosti a nestanú sa naveky smutnými hrdinami videí a fotografií, na ktorých budú v tísichlavom dave na nerozoznanie od hajzlov. Naozáj túžite po selfie s vyšinutým rasistom Mazurekom? Chcete sa o pár rokov hanbiť, keď vaše deti, či vnúčatá uvidia vašu tvár medzi ultras s vytetovanými hákovými krížmi? Pretože takí tam budú v oveľa hojnejšom počte a práve oni spolu s Ficovými smradmi túto krajinu dohnali svojimi mafiánskymi spôsobmi do tak absurdnej situácie, v ktorej sa mohol predsedom vlády stať Igor Matovič.

Cieľ je jednoduchý a odporný. Chcú svetu ukázať falošný obraz reality, v ktorej zlá polícia ubližuje dobrým ľuďom. Chcú vás poštvať proti polícii, ktorá práve prežíva najťažšie obdobie v novodobej histórii a bojuje o vlastnú tvár a pokúša sa využiť neopakovateľnú šancu dostať za mreže nedotknuteľných. Chcú ju zdiskreditovať a znížiť tak na minimum šance, že sa sami čoskoro ocitnú v celách predbežného zadržania. Nezaujíma ich vaša úzkosť, hnev, smútky, či trápenia. Chcú vás opäť raz iba použiť ako panáčikov vhodných na nervy a srdce drásajúce fotky a videá, ktorými večer začnú zahlcovať celý fejskbúk. Tisíce ich mobilov sa už nevie dočkať nakrúcania tej trápnej inscenácie, paródie na realitu. Netrápia ich vaše mená a osudy. Máte opäť raz len poslúžiť ako figúrky v ich odpornej hre.

Igor Matovič je karikatúrou politika a nevlastným synom Róberta Fica. Jeho nevlastnou matkou je politická nekultúra, ktorou Fico počas celej svojej vlády systematicky likvidoval v zárodku akýkoľvek pokus o vznik skutočnej opozície s osobnosťami schopnými vládnuť bez pocitu neuveriteľnej trápnosti. Matovič a jeho spôsoby sú azda - dúfam - posledným danajským darom Róberta Fica tejto krajine.

Ostaňte dnes večer prosím doma a ukážte všetkým, že ste opäť raz múdrejší, než politici a že si tento národ zaslúži lepšiu opozíciu a lepšiu vládu. Ak sa necháte zmanipulovať do pouličných konfliktov s políciou, lebo vám celkom oprávnene vadí nevychovaný sedlák so slamou v topánkach na Úrade vlády, poslúžite iba zlu a ľuďom, pre ktorých ste nikým - a Matovičovi iba pomôžete. Ficovi tiež. Sebe vôbec. Ostaňte prosím doma, hoci plne rozumiem vaše potrebe ísť kričať na tých nevychovancov, ktorí sa ku vám správajú ako k idiotom.

Dajte prosím šancu polícii porátať sa so zradcami vo vlastných radoch a chytiť a odstíhať skutočných zločincov, ktorí doviedli krajinu do dnešného stavu. Majú neuveriteľne dobre našliapnuté a potrebujú vašu dôveru a podporu. Dnešok je pre mafiu poslednou šancou vykĺznuť, zdiskreditovať políciu fotkami a videami, ktorými budú chcieť ukázať, že ubližuje obyčajným ľuďom. Prosím, nekolaborujte na tomto hnusnom triku. Boja sa iba o vlastné kšefty a nezaujímate ich. Potrebujú vás iba ako nástroj na dosiahnutie vlastných cieľov.

Prežili sme Mečiara a Fica. Matoviča zvládneme ľavou zadnou. Nevylejme však prosím s vaničkou aj dieťa.

Ostaňte prosím dnes večer doma a nájdime spolu iný spôsob, ako pre túto krajinu jedného dňa konečne raz nájsť príčetného premiéra. Potrvá to asi ešte dlho a bude to ťažké a tento tu nám bude naďalej piť krv svojou neskrotnou zlomyseľnosťou a túžbou klamať a ponižovať ľudí. Vlastne ešte ani neviem, kde a kedy sa nejakého normálnejšieho podarí nájsť.

Ale cekom určite viem, kedy a kde sa to nepodarí: nenájdeme ho dnes večer v uliciach stojac plece pri pleci s vreštiacimi nepriateľmi našej vlastnej slobody.

Čaká nás pot a slzy. Prosím, nedovoľte, aby nás dnes večer počkala aj krv.

Ďakujem, že ste to dočítali až sem. A veľmi prosím tých, ktorí sa potrebujú vyzúriť - choďte dnes inam a nie do mojej diskusie.

zdroj Radovan Bránik fb. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 29 minútami, tyso napísal:

Alamo,  tych 1,1 percenta poslali do karanteny.  Ak sa bavime ze by mohli testovat dalej vo vlastnej rezii, mohli ale inak VW nevyzera ako zasadne miesto kde sa to siri.  Normalne trasovanie zrejme staci,   pracuju tam male kolektivy a ak sa nakazi jeden tak staci pretestovat par ludi.  A nahradit ich dalsou skupinou kym to nevylezia.   Tak ako to robia ostatne firmy.  

Ale malé obce kde bolo viac ako 1%, buzerujeme veselo ďalej, lebo "treba"?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 27 minútami, robopol napísal:

tak to je joke roka tato hláška. Vy tvory rozumne..

myslis, ze liberfasisti su inak mudrejsi?....popis v com su mudrejsi a v com sme my mudrejsi menej mudry.....ak si nepochopil otazku skus googlovat do TT.... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

technicky je vw v ba a teda nespadol do kriterii. Ale nechci odo mna aby som vysvetloval matovicove mozgove pochody.  to bolo len na tvoju poznamku ze vw je rovnako rizikovy ako bezruskova demonstracia

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ficovi sa vraj demonštrovať nedarí, ako som sa dozvedel od kolegu (Slovanistu) čo tam bol..

Keď sa včera verejne demonštračne prejavoval, odpoveďou davu bol rev "ZAVRI UŽ TÚ HUBU!"

Asi taká to bola demonštrácia na Ficovu podporu..

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

To je pravda. Ale reagoval som na to ze aj ked mi je socialna demokracia najblizssia, nikdy som take strany nevolil, a samotny Fico ako clovek sa mi nepaci len ma dobre niektore nazory. Ale je to zlodej a podvodnik ako vacsina politikov.

Ja som na tych strajkoch 17-ho nebol. Akurat jedna dobra rakuska kamoska ma vtedy meniny (takze uz viete ze sa vola klaudia) a vdaka neznej nezabudnem na jej meniny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A nielen to... Ale napriklad svagrinej je Pellegrini sympaticky ale ajtak je to smerak. Tu treba uplne novych lebo vzdy su tam ti isti len sa preondievaju, vies co myslim ze bola strana SDL a potom Smer a teraz Hlas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 43 minútami, Sniper napísal:

Ano, ty si pre smerákov cieľová skupina.

jasné že je... toto ako keby bolo o Tomášovi :hehe:

Citát

"U nás se vyrábělo koření pro krávy se svěcenými obrázky. Von byl náš pan šéf Kokoška náramné nábožnej člověk a dočetl se jednou, že svatej Pelegrinus pomáhal při nafouknutí dobytka. Tak si dal natisknout někde na Smíchově obrázky sv. Pelegrinusa a dal je posvětit v Emauzích za 200 zl. A potom jsme je přikládali do balíčků  toho našeho koření pro krávy. Krávě se to koření namíchalo do teplý vody, dalo se jí napít z dřezu a přitom se dobytku předčítala modlitbička k sv. Pelegrinovi, kterou složil pan Tauchen, náš příručí. To když byly ty obrázky sv. Pelegrina vytištěny, tak ještě na druhou stranu bylo potřeba natisknout nějakou modlitbičku.

https://www.svejkmuseum.cz/nap_ce.htm#Svaty_Pelegrinus

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prezradim ti tajomstvo...doteraz som to este nikomu nerezradil......neviem kolko koliesok mi preskakuje teraz, ale urcite mi to povestne jedno koliesko preskakovalo v r. 1989.....   :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 27. 11. 2020 at 23:37, Tomáš napísal:

jeho strana vedie vo vsetkych prieskumoch tak podla toho si z toho rob srandu...

Tomika, ja si budem robiť srandu z toho, čo ja uznám za vhodné, dobre? že sv.Pelegrínus vedie v nejakých prieskumoch je mi v tejto súvislosti dosť jedno... a že akcionári Smeru zainvestovali aj do neho, lebo je opticky menej zababraný ako Fico, a 20% národa to žerie, to je v podstate diagnóza. aj keď, výdatne im pomáha Zmatkovič, ktorý svoj psychotický štýl vládnutia obhajuje argumentom "lebo Fico", a pomáha tým Ficovi č.2...

keby sa pred 20-25 rokmi od Pápayovcov či Takáčovcov v DS odtrhla skupinka ktorá ešte nemala záznamy v registri trestov, tak by ich 20% obyvateľov DS tiež považovalo za bezúhonnú skupinu podnikateľov?

Dňa 27. 11. 2020 at 22:44, Tomáš napísal:

napriklad svagrinej je Pellegrini sympaticky

tak sa k nemu môže pomodliť, a ty s ňou:

Citát

Z nebes říše přicházím,
blahou pověst přináším.

Kráva, tele, každý vůl
potřebuje jako sůl

Kokoškovo koření,
jež ho zbaví trápení

Vynašel to Pelegrinus svatý,
jeden balík za dva zlatý.

Svatý Pelegrine, chraň nám naše stádo,
které tvé koření vždycky pije rádo.

Vděčný hospodář tě chvalozpěvem slaví,
svatý Pelegrine, chraň nám naše krávy.

https://www.svejkmuseum.cz/II_05.htm

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hlas neurobil pre slovákov nič a ani prevdepodobne neurobí... Ide len o to že keby to bola strana s mizernými percentami tak dobre smejme, sa ale aby sme neboli prekvapení keď vyhrajú voľby... Ale Fico tam už veľmi nebude lebo už aj samotní jeho voliči otvorili oči. Takže ostatní členovia smeru sa buď prehodia do hlasu alebo sa roztrúsia v iných stranách. Veď my sme to už zažili že od prevratu celá rodina volievala SMK a zrazu sa Bugár zobral a založil si Most a začali hádky lebo SMK sa považuje za skutočných maďarov patriotov a Most s Bugárom sú v ich zradcovia. Takže nacionalisti zostali s SMK a ostatní išli do Mostu ktorý zobral väčšinu voličov a SMK tým pádom padla... Rodina už z tradície ostala verná Csákymu ale už prichádzali do úvahy hlavne Sulík a ešte to staré OĽaNO keď sa volali len obyčajní ľudia otec ich strašne žral. Okrem prvej švagrinej nikto Smer nevolil a aj ona tvrdila že ho volila z rebélie proti SMK lebo sa bála Maďarov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

k zajtrajšiemu výročiu Veľkej Novembrovej Demokratickej Revolúcie ... zatiaľ asi najvýstižnejšie hodnotenie čo som čítal...

Citát

Komunisti z charty a komunisti z ÚV se dohodli na tom, že zaprodaj zemi cizákům a nakradou si ze státního. Jedni měli příkazy z Moskvy a ti druzí z Německa-USA a nejspíš taky i z tý Moskvy. Byli jak dvě skupiny mafiánů, co si dělej město, kdo kde bude vydírat, krást a unášet holky do bordelů. Jen to bylo na úrovni státu a týkalo se to úplně všeho.

I když jíte hovno stříbrným příborem, pořád ještě jíte hovno.

Osobně bych byl radši, kdyby se navzájem všichni (ÚV i chartoidi) postříleli bez soudů a pověsili na nárožích na lucerny. Jak psal Stephan King, žádná velká ztráta, jak psal Puškin, samí zbyteční lidé.

Představa, že by se ta banda ožralů a děvek z charty kdy zmohla na terorismus je komická. Za dvanáct let fungování se zmohli jen na domácí semináře, vydávání pamfletů, chlastačky a grupáče. Tak to mohlo fungovat dalších 30 let. Největší terorista byl pyroman Hučín, co tam patřil jen okrajově a útočil jen na nástěnky. Směšné. Směšné se toho bát.
 
Že by se někdo z nich opásal výbušninou a šel se vyhodit do vzduchu třeba do Rudého Práva nebo Štrougalovy Tatry 613, na to se měli moc rádi. To doopravdy nehrozilo.

Jediný násilí, kterýho byli disidenti schopni bylo otevřít kriminály a pustit na lidi vrahy a pak před znásilněnejma, mučenejma a zavraždenejma zavírat oči.

Citát

Co se předrevoluční doby týče, nikdo kromě charty tu ani neprotestoval, protože ani protestovat nemohl, ani to nikoho nenapadalo, nikdo tu na komunisty neútočil, lidi měli s režimem svůj modus vivendi, režim si vládl a lidi jezdili na chalupy - tak o jakým terorismu a jaký občanský válce tu pan Kotrba mluví.
 I ta sametová revoluce dala režimu/chartě hodně hecovaní, lidi znali systém a věděli, že se najednou chová divně, čuli nějakou levotu a drželi se stranou. Už palachův týden bylo to samý. Režim se musel sakra snažit, aby to vypadalo, že někdo protestuje.
 Nic by nehrozilo, kdyby sami nic nevyprovokovali. Jakej terorismus a jaká občanská válka.


 Jinak Adamec, Pitra, Lorenz a ostatní nemuseli předávat moc chartě. Když moc nechtěli, mohli jen jít od válu. Mohli nechat moc svým kolegům, co na ní lpěli a proti kterým byla ta 'jakoby revoluce' prej namířená. Mohli uvolnit cenzuru jako v 68 a nechat mluvit lidi, co vlastně chtějí. Všechny, ne jen pár podivnejch (koupenejch) existencí z pražského polosvěta. Mohli uvolnit cenzuru jen s vyššíma kádrama. Mohli začít doopravdy dělat přestavbu a jít se ptát do funkčních Slušovic, jak to dělat efektivněji. Stejně jako to udělali pak soudruzi v Číně, která za 30 let poskočila o víc než my jsme zvládli upadnout, nechat si politickou moc a uvolnit ekonomickou.
  Sametová revoluce nebylo něco historicky nevyhnutelného, samovolného, ale bylo to celé jen zinscenováno.

 To, že si aparátčíci Čalfa, Pitra, Adamec vybrali zrovna chartu, že zrovna její členy uznali jako sobě rovné a své nástupce, to bylo čistě jejich rozhodnutí. Nic je k tomu nenutilo, určitě podle oficiální verze ne. - Když v předchozím roce Gorbačev nutil Štěpánovi Havla jako ministra, tak to Štěpán rozhořčeně odmítl, že Havel nemá žádnou kvalifikaci, žádný zkušenosti a proč by měl jít teda dělat ministra.
 Hloupej, drzej a bezohlednej Gorbačov ani neměl připravenou odpověď. Odtud nejspíš pramení, že byl po revoluci Štěpán vyhlášen za největšího zlouna, skončil ve vězení a nakonec umřel přirozenou smrtí do tří mesíců od vydání své knížky.

 Jak moc Gorbačov s jeho Havlem jen připomíná dnešní kvóty: "vemte si tam ženskou," "vemte si tam barevnýho," "vemte si tam teplouše," "poslouchejte pomatenou Grétu" - bez ohledu na schopnosti, bez ohledu na vhodnější kandidáty, bez ohledu na místní situaci, bez ohledu na to, co lidi chtějí. Jen diktát, diktát a zase jenom diktát.

O pár měsíců později najednou dávali Štěpánovi rivalové republiku Havlovi na zlatým podnose a jeho neschopnost nikomu dalšímu nevadila.

Vzhledem k tomu, že se mělo jednat o přechod k demokracii to bylo podivně nedemokratické.

Citát

Jestli někdo nevěří na spiknutí, tak tohle bylo co? Nedomlouvali se ty dvě bandy komunistů proti národu? Nedomlouvali se proti dalším dvoum partám komunistů, jedné jako Štěpán, druhé jako Dubček? - To je sama definice spiknutí, že se dva domluvěj proti ostatním.

Citát

Dnes se naříká, jak je společnost rozdělená. Jak by mohla nebejt rozdělená. Jak máte bejt pěkně pospolu se zlodějem co vás okradl? To nejde. Ta jeho nepotrestaná krádež vás rozděluje, ne vaše snaha domoci se svého, domoci se spravedlnosti.  Jak si to vládnoucí kasta představuje? Že vás budou okrádat úplně o všecko, vy je za to budete obdivně pozorovat s otevřenou pusou a tleskat jejich psedomorálním lžím, kterýma si to zdůvodňujou, obdivovat jejich krásná auta a prodejné děvky po jejich boku a pak půjdete chcípnout hlady někam na smetiště, abyste panstvo neobtěžoval v jejich sebeobdivu? Proč by měli mít pro vás nějací Čalfové, Havlové a Kotrbové nějakou lidskou cenu, když vy pro ně nemáte žádnou? Proč jejich život má mít pro vás nějakou cenu, když váš pro ně nemá žádnou? Proč jejich rodiny mají mít pro vás nějakou cenu, když vy pro ně nemáte žádnou?

Žádný špinavý dohody nebyly nutný. Náměstí byly plný lidí, v okolních zemích se hroutily režimy a komunisti stáli o nějaký dohody, protože už přestávali bejt schopný si vynutit svoje silou.
 To ovšem za předpokladu pravdivosti oficiální verze, že to byla nějaká skutečná revoluce, ve který proti sobě někdo stál. Že tam byl nějakej antagonismus. Při neoficiální verzi, ve který byl Havel jen bílej kůň, jen břichomluvcův maňásek na konci chapadla té samé chobotnice, tak to nešlo ani o špinavé dohody - jen o divadýlko s bílým koněm, jen představení skořápkáře a žádná revoluce ani nebyla.
 Revoluce by to byla tehdy, kdyby Havel s jeho bandou zatkli Čalfu, Adamce, Lorenze a spol a vyhlásili, že se s nima nemaj co bavit, protože nemají žádnou legitimitu. Tak vypadaj revoluce. 

Citát

A pro srovnání: Kdyby se do Kostnice vydal tehdy místo Husa Havel, tak by odvolal, vzal by nějaký opatství v Německu, po zbytek života chlastal vše, co by vyrostlo na vinohradu, píchal novice do řiti, padal ožralej do hnojiště a vesele žil z desátků až do smrti. Žádný husitství by nebylo, po staletí by přišlo luteránství z Německa a na prezidenské vlajce by nebylo "Pravda vítězí," ale "Nešlo to jinak" nejspíš v němčině, ruštině nebo polštině.

https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/spinava-revoluce

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 28. 11. 2020 at 12:53, Sniper napísal:

Čo Hlas spravil pre Slovákov? Daj jeden jediný príklad, za čo si tých 20% zaslúžia.

To sa čudujem aj ja lebo veď tá strana ani nevládla, len tak vznikla za pochodu. Iné je keď strana začína ako nová pred voľbami a ide skúsiť. Uvidíme po voľbách čo urobia. Mňa akôr ĽSNS sklamala že nevedela urobiť poriadok s romulánmi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 21 hodinami, Tomáš napísal:

Mňa akôr ĽSNS sklamala že nevedela urobiť poriadok s romulánmi.

V ktorej vlade sedela, ze by na to mala realny dosah? 

Kotleba vyhral v minulosti volby do BB  VUCcky, jeho agendou bolo, ze sa postara o tvojich kamosov a co realne urobil? Kupil pozemky v Krasnohorskom podhradi a to bolo tak vsetko. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Však práve to. Majd uvidíme čo spraví hlas. Voľby vyhrá ale ešte nevieme či aj vládu zostavia. A inák viete čo sa mi zvyklo stávať cez tieto štátne sviatky? Že zavreté boli obchody. Teraz ako nemám prachy tak ma to nemuselo trápiť. A ešte som pogratuloval Klaudii na meniny. Na jej meniny si vždy spomeniem vďaka tomu sviatku. Keď v TV vidím zábery v kvalite 80-ych rokov, ako ľudia na námestí a držia ruku tak ako keď sa prihlasujete v škole, tak viem že mám jednej kamoške gratulovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov