pink Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 tu pomoze len rychly a presny zasah photonmana :confused: a potom ho zlikviduj a hraj normalne dalej.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Hrávam ju (THE CONQUERORS) ak môžem, každý deň.Mám maximalnu obtiažnosť, maximálny počet nepriateľov.Hrávam už len DEAD MATCH-zvolím si mapu, nebaví ma čakať, kým nazbieram surovinyNajoblúbenejšia civilizácia: BRITIDôvod:Ďaleký dostrel lučišníkov-likviduje lode,kanónové lode.Takže vybudujem armádu s týchto strelcov, a ak ich je dostatočný počet, kým sa niekto priblíži, tak je po ňom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 To nie je bohviečo, keď horda lukostrelcov ti stačí na zlikvidovanie vojnových lodí. Je to trochu od veci. tu pomoze len rychly a presny zasah photonmana :( Bol som tak nasratý že som si ich spravil piatich a vymlátil všetko :D Ale hru som potom zrušil, s cheatmi ma to nebaví. Dnes to už bolo lepšie, zaútočili až keď som bol v železnej dobe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 skús hrať proti Britom a zistíš , že oni ťa ostrelujú a ty nemôžeš nič robiť...Navyše, likvidácia lodí je vyvážená ťažkými stratami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Nikdy som nehral tú hru, takže neviem to posúdiť. Len mi je trochu zvláštne, že lukostrelcami môžeš zničiť vojnovú loď, ale to je "neduh" viacerých hier. V hre FreeSpace 2 (čo je niečo iné ako AoE) to vyriešili veľmi jednoducho, obyčajné stíhačky so svojimi lasermi veľké lode nezničia, môžem strieľať koľko chcem, integrita trupu sa nezníži. Na ničenie veľkých lodí sú určené bombardéry a ich bomby, ktoré prepravujú. Takže späť k téme, ak zničenie lode stojí veľké straty lukostrelcov, tak je to ešte vyvážené relatívne dobre. No a včera som konečne vyhral :) musel som zmeniť taktiku. Po vylodení som dal čln čo najďalej od môjho ostrova (vtedy som ho nechal relatívne blízko pri mojom ostrove, a oni to pochopili tak, že som sa tam vylodil a preto poslali vojsko na môj ostrov). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 microsoft mi robi radost - spusta bezplatne aoe online :happyroll: http://pc.zoznam.sk/novinka/microsoft-spusta-bezplatnu-hru-age-empires-online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daekin Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 tiez som si nainstaloval a zahral hned 2 questy este vecer vcera :) aky mas gamertag? si ta mozem pridat a mozno by sme mohli dat niekedy coop :happyroll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREEPER Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 to uz mam nejaky ten tyzden, som level 3 :) hram za Grekov, mesto Megapolis, hladajte ma pod creepersk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterka50 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 microsoft mi robi radost - spusta bezplatne aoe online :) http://pc.zoznam.sk/...-empires-online Dobrá vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daekin Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Teraz cez vianoce som sa dočítal že firma konci vývoj a nič zásadne do hry už nedajú. Takze s poslednou slubovanou civilizáciou sa môžeme rozlúčiť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Konkrétne mňa, aj tak zaujala iba prvá hra, starovek. Len ma sklamal Rím, čakal som lepšie jednotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Age of Empires: Rise of Rome HD Rozlíšenie až 1920x1200, opravy chýb pôvodnej hry, pridané nové veci, super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 22, 2017 Author Share Posted August 22, 2017 HD neoficiálny patch je veľmi dobrá vec, ale aj sám Microsoft vie, aký potenciál má táto 20 ročná skvelá hra. Dnes sa začína beta testovanie a v októbri bude vydaná pôvodná hra, prepracovaná do novej grafiky. Jeden z dôvodov upgradovať na Win 10 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts