Skočiť na obsah

cizy

Odporúčané príspevky

Vie niekto nejaku dobru radu ako pribrat?

lebo jest mozem kolko chcem, nepomaha to...

Inak ziadne zdravotne problemy nemam, citim sa vyborne, chory byvam velmi velmi zriedka, mozno tak raz za 2-3 roky.

tak co mam teda robit?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

cim viackrat do tyzdna kuracie maso na akykolvek sposob, k tomu aspon 1.5 sacka ryze. najlepsie kazdy vecer. okrem toho vela tvarohovych vyrobkov. ja som sa takto vyzral za necely rok o cca 8kil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zbehni do restiky, tam ti kludne kazdy den spravia kuracie maso vzdy na iny sposob :lol:

 

ja som sa dobre vyzral ked som rok jedol parizske salaty, bagety, makovniky, orechovniky a podobne srandy, a vzdy som to jedol tak medzi 23-5tou rano :) skus, len potom ked budes ako ja so slepakom u lekara, nenadavaj mi :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som si to piekol sam.

 

skus to aspon s tymi tvarohovymi a mliecnymi vyrobkami, kazdy den zjedz 2-3 termixy, pi plnotucne mlieko, jedz plnotucne jogurty (nie tie tekute sracky od Danone a pod.)

 

btw, chces pribrat preto, aby si mal viac kil, alebo aby si sa namakal?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Nie je problem pribrat, je problem zhodit

za tuto hlasku by ta dost ludi poslalo najradsej do teplych krajin

poznam dost chalanov co sa trapia tym, ze su tenki ako spajle a aj ked denne zjedia to co ja za 4 dni nedokazu pribrat ani kilo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale ved to je individualne. Niekto ma problem pribrat a niekto zasa zhodit. Otazky metabolismu sa nedaju lahko ovplyvnit. Iba ak smerom ku chudnutiu - alebo kontrolovanou spotrebou, alebo lekarskym skratenim hrubeho creva. Niekto priberie iba :pohladom: na pochutky a niekto moze jest cokolvek a nepriberie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Ako pribrať záleži ....................... treba jesť dostatok bielkovín, cvičit aby sa nabrala svalová hmota, a samozrejme živočíšne tuky. A najlepšie si pred spaním dať celú čokoládu. Tá tiež dobre pomúže. Neposlednom rade zemiaky sú tiež dobré šak prečo ich dávame prasiatkam...............aby nám priberali.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

s tou čokoládou pred spaním rozhodne nesúhlasím, obsahuje totiž látky, ktoré pôsobia na organizmus stimulačne. to znamená, že spánok po čokoláde bude stáť za starú belu. celkovo, potraviny s vysokou energetickou hodnotou sa podľa mňa nehodia na večernú konzumáciu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 rokmi...

a má aj niekto nápad/návod ako by sa dalo pribrať? lebo tých 74kg, ktoré som tu spomínal pred tromi rokmi, už dávno nie je pravda. nejak som potom schudol na cca 70 - 71, čo by ešte nebol problém. ale na jar som mal nejaké zdravotné problémy, a behom 14 dní som spadol na 65! odvtedy som nejako "pribral" na aktuálnych 68, čo je pri mojej výške aj dosť málo, a zaboha sa nemôžem s váhou dostať vyššie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ok, tak zacitujem sám seba -_-

celý život sa stravujem štýlom 3x denne mäso, 2x denne sladké, ovocie príliš nie (aj to zväčša sezónne) zeleninu prakticky vôbec. za posledných 20 rokov som pri takomto štýle stravovania pribral 2 (slovom dve) kilá, a aktuálne vážim 74 kíl ( výška 184).
krvný tlak mám trvale 120/80, cholesterol takisto v norme.

toto platí stále, teda okrem tej váhy...

čo je kardio netuším, a dvíhať železo nemôžem, mám okolo domu a v záhrade toľko fyzickej aktivity, že ďalšiu záťaž by som už asi nezvládol... fyzicky nie som slabý, svoju váhu v pohode udvihnem.

minule ma pobavila reportáž že česká armáda musí znižovať požiadavky na telesnú kondíciu regrútov, pritom ja mám raz toľko rokov čo priemerný adept služby v armáde, a prijímacie testy /snáď okrem behu/ by som dal v pohode...

je aj nejaký iný recept? v robote mi jeden "rambo" poradil aby som jedol tvaroh... neviem, mliečne výrobky mi príliš nechutia. mlieko som pil naposledy keď som mal jeden rok :D  to bolo teda ešte za prezidenta Svobodu :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

s clovekom by sme si mohli podať ruky. tiež sa mi nedarí pribrať. teraz som cca 2 týždne ládoval ako o život poctivé robotnícke porcie vysokokalorických jedál a popri tom vrámci "brigády" dvíhal železo. ...aj hliník, drevo, betón, sádrokartón a iné stavebné materiály. zdalo sa mi, že som pribral aspoň 10 kíl, lenže váha doma nakoniec ukázala iba dve. takže podľa mojich prudko vedeckých výpočtov by som tam musel byť aspoň 6 týždňov. vkuse. celý jeden regulérny turnus. ale nádej stále žije. sú tu vianoce, to znamená ládovanie bez dvíhania železa. ...len aby potom neprišiel jojo efekt... lenže opačný... pracovne ho nazvem ojoj efekt  :blink:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nezmyselne ladovanie ti zabezpeci akurat tak kopec tuku. Na nete je kopec clankov, ako zvysit objem svalovej hmoty. Obavam sa ze bez cieleneho treningu to bude velke nie nie. Ja som bol klasicky ektomorf ale spravnou stravou a cvicenim som dokazal telo transformovat. Su to vsak roky, je nezmysel cakat narast kvalitnej svalovej hmoty v priebehu dni... To je blud. A ver mi, mam nieco odcvicene.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jeeej clovek2, ved ty si ako Flinstone, len ten váži ešte menej ako ty...a tiež robí možné i nemožné, aby pribral... to ja skôr riešim, ako nepribrať.  To by sme divno vyzerali, on dlhý chudý, a ja malá guľa...brr. Ale viem, že švagor mal tak 15 rokov dozadu tiež nejakých 75 kg pri svojich 190 cm, a začal poctivo cvičiť s činkami a jesť stravu s obsahom bielkovín, ale aj veľa zeleniny a ovocia, skrátka pestrá a výživná strava bohatá po všetkých stránkach...a nabral na 106...impozantný zjav, stačilo, ked na dakoho špatno pozrel, a dotyčný nemal ani pomyslenie na nejaké zapáranie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

Dnes som nadabil na vahu v byte. Ja ze odkial ju mame - zena ze ju kupila. Tak som sa na nu postavil -62,9. Som tomu neveril(som sa pytal zeny kolko ma ona - tak zo srandy mi povedala ,ze ma o chvilku zbije - ako premoze) - ale ja som mal zaludocne problemy(denne grcal aj tri krat) - ci mam  - ci mam aj tabletky(od vtedy som negr..). 

 

Moja vaha by mala byt 70. To mavam stabilne. Nikdy som nemal viac - aj ked som cvicil a mukloval - mal velku silu - som nemal viac ako sedemdesiat jeden ,dva. Pritom mam vysku meter osemdesiat - sedemdesiat kil je na to akurat. Priklad aj dnes ked sa na seba pozrem ja niesom vychudnuty. Alebo som to nespozoroval.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov