Sniper Posted June 23 Share Posted June 23 Dňa 13. 6. 2024 at 11:12, Sniper pridal: začiatkom budúceho týždňa sa tu od neho opäť dočítame múdrosti ako sa dá spoľahlivo pribrať pomocou klobás, pice, kebabov a hektolitrov koly na gauči pred TV. pred 5 hodinami, Tomáš pridal: ja zjem na posedenie aj celú tortu a zapijem dvoma litrami coly. V tom prípade by zaručene pribrala aj ona. Zas. On je fakt jak dement z osobitnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 3 Share Posted July 3 Veda už prišla na to že prečo niektorí ludia nepriberajú? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 3 Share Posted July 3 Ano, uz davno, jedia len tolko kolko potrebuju..skus to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 3 Share Posted July 3 1 hour ago, Tomáš said: Veda už prišla na to že prečo niektorí ludia nepriberajú? Preatan trepat sprostosti a spamovat dookola. Si tucny vypaseny brav, ktory zerie za troch. To co ty das za den, mam ja na tri dni. Skus menej ladovat do seba a menej otravovat v temach, kde nic nevies dat. Skus jest 20% z toho co jes a uvidis zazrak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 3 Share Posted July 3 To také ľahké mať nebude, on má tak rozožratý žalúdok, že bude v kuse hladný. To čo je pre teba normálne na tri dni, je pre neho normálne na deň. Zvykať na menej stravy by si mohol po nasadení vysokoproteínovej diéty a samozrejme aj trochu pevnej vôle tam dať, ale tu už viac krát ukázal, že je toho absolútne neschopný. Stačí keď má TERAZ v labách peniaze a skočí mu do cesty bufet alebo celý Kaufland a hneď idú cigánske pečienky, kebaby, pizze a klobásy potokom. V kombinácii s proteínovou diétou by mohol priberať ešte viac. On keby mal TERAZ peniaze každý deň, nepochybujem ani najmenej, že by sa vyžral na 200 kilov v priebehu jedného roka. A to by ešte nemusel byť koniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 3 Share Posted July 3 Netvrdim, ze je to lahke. Presiel som si tym a vecerieval som pri chudnuti vela krat jeden jogurt alebo dva banany. Do toho pohyb, hlavne bajk. Trvalo to rok, ake schudol som. Problem je, ze Tomas chce vsetko a hned. Najlepsie zazracnu pilulku, kde moze zrat ako prasiatko a nepribrat. Úplne chore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 5 Share Posted July 5 Veď sme v téme ako pribrať tak čo je na tom choré že mi priberanie ide na jednotku? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 5 Share Posted July 5 Debilkoooo! Neprešiel ani mesiac a už si zase zabudol chápať, že pribrať neznamená vyžrať sa, jak prasa v chlieve? Dňa 9. 6. 2024 at 19:16, Proteus pridal: Tomas, ale toto je tema o priberani myslim si, ze zdravym sposobom. Nie ze sa vyzrat do morbidnych rozmerov. Tvoje rady k priberaniu su detinske, nezakladaju sa na zdravych zakladoch. Tvojim sposobom ludom sposobis obezitu. Dňa 9. 6. 2024 at 23:09, Tomáš pridal: Takže ako nabrať kilogramy vo forme svalstva a pod. Nie si spôsobiť obezitu. Chápem. Tak nič. Takže vlastne ty si spokojný s tým, že si tlstý jak prasa? Ja by som sa hanbil, že by som ani z domu nevyšiel keby mám vyzerať ako ty 🤮 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted July 6 Share Posted July 6 Dňa 23. 6. 2024 at 8:53, Tomáš pridal: Len či toho bolo tolko ako zjem ja a v takek kombinácii. Leno pre niekoho je veľa to že si namiesto jedného zákusku dá dve. Ale ja zjem na posedenie aj celú tortu a zapijem dvoma litrami coly. V tom prípade by zaručene pribrala aj ona. to nemôžeš myslieť vážne. Mladá naozaj baští ako kyselina, a naozaj si pokojne na obed dá aj dve porcie ako chlap, a za tým si uvalí riadny kus dezertu, mne by to stačilo na 3 dni. Ale celú tortu snáď nie. To ty by si sa mal prihlásiť do tej trafenej súťaže o pojedanie koláčov, piizze alebo bársčoho iného, a výhru potom investovať do liečenia obezity, pobytu zameranom na chudnutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 6 Share Posted July 6 Vilma keby si videla Tomáša ako žere, tak dcére vynadáš prečo tak málo je. Henten zožere štyri kebaby naraz, potom si dá pár klobás, na to celú pizzu, to spláchne dvoma litrami koly a o polnoci ešte "uteká" na pumpu po hotdog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 27 Share Posted July 27 Zatial sa mi darí priberať, ale 130 ako ste si mnohí mysleli to stále nieje. Síce si nezapisujem váženia, ale keď som sa naposledy vážil, bolo to trochu menej. Vilma, mám strašnú chuť na rezeň. Dcéra by si dala večer o deviatej rezeň? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 27 Share Posted July 27 2 minutes ago, Tomáš said: Vilma, mám strašnú chuť na rezeň. Dcéra by si dala večer o deviatej rezeň? Ak by reznom nepresvihla svoj kaloricky deficit tak kludne. Ty by si mal skoncit s jedenim po ranajkach podla mna ak by sme sa bavili o kalorickom deficite a chudnuti podla neho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 28 Share Posted July 28 pred 12 hodinami, Tomáš pridal: Zatial sa mi darí priberať, ale 130 ako ste si mnohí mysleli to stále nieje. Síce si nezapisujem váženia, ale keď som sa naposledy vážil, bolo to trochu menej. No bóže, či je to 125 alebo 130, pri tvojej veľkosti bachora je viac menej jedno. 65 kilový človek si môže povedať, že je rozdiel či má 65 alebo 60, ale pri tebe je to jedno. A čím budeš tlstejší tým väčší rozdiel bude zanedbateľní, keď budeš mať 180, tak schudnutie na 170 sa nebude považovať za nič svetoborné. Ináč, ja chápem, že bachor ti nedovolí sa zohnúť, ale mal by si si vyhradiť aj nejaký čas na pedikúru, lebo na tej fotke to je na riadny grc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted July 30 Share Posted July 30 Dňa 27. 7. 2024 at 20:41, Tomáš pridal: Zatial sa mi darí priberať, ale 130 ako ste si mnohí mysleli to stále nieje. Síce si nezapisujem váženia, ale keď som sa naposledy vážil, bolo to trochu menej. Vilma, mám strašnú chuť na rezeň. Dcéra by si dala večer o deviatej rezeň? keby dostala chuť, pokojne by si dala čokoľvek a kedykoľvek. Ona môže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 30 Share Posted July 30 A toto jej závidím. To by som chcel aj ja. Predstavte si hodovačky že prijmem 5x viac kalórií ako vydám a furt chudý. Splnený sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 30 Share Posted July 30 Pre niekoho nechutne obzerstvo. Kazdy ma svoj pohlad na idealne stravovanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vilma Flinstonova Posted August 9 Popular Post Share Posted August 9 a niečo pre Tomáša: mám tu nejaké foto zo 40. výročia svadby Flinstonovcov, iné, kde by bola mladá celá, tu v počítači nemám. Je to tá v bielom tričku a ružovej sirokej sukni. Meria 170 a neváži ani 50 kíl. Tá druhá je tu v radostnom očakávaní. Mimino, ktoré je ešte v brušku, má teraz rok. Novšie nemám, ale buď si istý, že tá, o ktorej sa tu bavíme, nie je o nič širšia ani ťažšia. A aj na tých fotkách vyzerá trochu širšia ako reálne je, vďaka tej sukni. Tak máš o čom premýšľať a ešte tak potom to aj realizovať. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 9 Share Posted August 9 Preboha Vilma, nedávaj sem tie fotky, lebo sa jej hneď začne dvoriť 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted August 9 Share Posted August 9 Flinstonovci, máte peknú rodinu. Gratulujem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted August 15 Share Posted August 15 Dňa 9. 8. 2024 at 15:19, Sniper pridal: Preboha Vilma, nedávaj sem tie fotky, lebo sa jej hneď začne dvoriť o to sa nebojím, ona by si s ním poradila. A neviem neviem, ako by sa mu chcelo starať sa o dve nezbedné deťúrence :) :) Dňa 9. 8. 2024 at 17:15, iskra pridal: Flinstonovci, máte peknú rodinu. Gratulujem dakujem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted August 25 Share Posted August 25 Vy to máte v génoch nejako, lebo aj vy s manželom ste štíhli na svoj vek. My to máme v rodine pol na pol, niektorí boli štíhli vysokí a niektori nízke guličky. Takže ja mám gény aj od tučných aj od chudých. Ale aj vy (flinstoni) aj vaši potomkovia nemajú gén od tlstých ludí. Vy ste tá výnimka čo nepriberá ani v starobe. Ale 80% populácie na starobu priberie aj keď sa neprejedajú. Keď veda je už na takej úrovni že vedia vyklonovať ovcu tak prečo nevedia zobrať vzorku od ludí ako vy a aplikovať to u ludí čo majú tendenciu priberať. To by bolo výhodné aj pre svet. Zdravotnícky systém má velké výdavky spojené s obezitou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted August 25 Share Posted August 25 Ty Tomas si tucny preto, lebo zeres za troch kazdy jeden chod co das do ust. Uplne jednoduche. Kebyze sa mas stravovat mnozstvom a jedlom ako my, kvical by si od hladu a nadaval, aky je svet a zivot nespravodlivy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 26 Share Posted August 26 Ja fakt už nechápem, prečo tento gašpar sa furt pchá do témy "Ako pribrať" s príspevkami "prečo sa mu NEDÁ schudnúť". A furt dookola jak taký dement v osobitnej škole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted August 26 Share Posted August 26 Tak cele forum riesi len pseudoproblemy tohto tvora plus iskra si z fora spravila rodinny album..ta tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted September 1 Share Posted September 1 Ja idem stadeto. O priberanie nemám záujem. Tentoraz fotila Vilma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts