Tomáš Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 To ešte nie ale 123,5 som ešte nemal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Sklamal si ma, čakal som viac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Takže neviem priberať? Musím pýtať rady aj ja? Ľudia mám iba 123,5kg na výšku 180cm ako mám pribrať? Vraj som strašne chudý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Na tvojom mieste by som sa nesmial. S tvojimi diagnozami si koledujes o paradny pruser. Pruser, ktorym vsetko zacne ako kolotoc a uz sa nezastavi. Ty len raz vypadnes dlhodobo pre chorobu z pracovneho kolotoca a si v totalnych srackach. To, co zazivas teraz bude iba slaby odvar oproti tomu, co budes zazivat potom. Len sa smej a zabavaj na svojej vahe, aky si funny. Vazis viac ako ja s dcerou dokopy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted April 21 Share Posted April 21 Ja už mám 127kg. Takže takto treba pribrať. Dám príklad ako som to dosiahol: Zjedzte za 1 den 5 rezňov, vypite 2 litre coly, na posedenie zjedzte celé balenie nanukovej torty, klobása, slanina, biele pečivo. Okrem toho sa stravujte len vo fastfoode. Kávu, čaj si slaďte. Dajte si 5 zákuskov na posedenie alebo celú pizzu. Ja som sa zo 73kg vypracoval na 127kg iba vďaka stravovniu. 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted April 22 Share Posted April 22 Tomu sa hovori obzerstvo. Zabudol si este napisat, ze mas udajne cukrovku a nemas problem sa takto stravovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 22 Share Posted April 22 Ako chlape to je skôr na hanbu sveta aby chlap v najlepších rokoch hentak vyzeral vlastným zavinením. A ty sa tomu ešte smeješ a chváliš sa. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 22 Share Posted April 22 To je dobré, že sa chváli, ja si myslím, že ho treba v tom ešte podporovať. Sám si povedať nedá, zmeniť sa nechce, ani nikdy nechcel, žrať mu chutí, všetky peniaze čo má, prežere, takže čím viac sa vyžere, tým skôr ho to klepne. Fakt dobrá "reality show", to je presne o takých prascoch ako Tomáš, len s tým rozdielom, že oni si uvedomili, že u nich to zašlo priďaleko. Prasa z Galanty je ešte len na polceste. pred 10 hodinami, Tomáš pridal: Takže takto treba pribrať. Nemyslím si, že tí čo chcú pribrať, chcú pribrať pomocou tvojich priblblých návodov. Priberanie je najmä o naberaní svalovej hmoty, aby sa baby po tebe obzerali. Koľké sa po tebe obzerajú? Nemám teraz na mysli tie, ktoré pri pohľade na teba vyprsknú smiechom a potom si medzi sebou niečo dlho šuškajú. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted April 22 Share Posted April 22 pred 14 hodinami, lopata555 pridal: Ako chlape to je skôr na hanbu sveta aby chlap v najlepších rokoch hentak vyzeral vlastným zavinením. A ty sa tomu ešte smeješ a chváliš sa. Však téma je ako pribrať. Tak som vám chcel ukázať ako. pred 12 hodinami, Sniper pridal: Nemyslím si, že tí čo chcú pribrať, chcú pribrať pomocou tvojich priblblých návodov. Priberanie je najmä o naberaní svalovej hmoty, Ale to som nevedel že máte na mysli svalovú hmotu. Takže tuk nechcete. OK došlo k nedorozumeniu. Opúšťam túto tému. Pokračujte kde ste prestali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted April 23 Share Posted April 23 Co si nevedel, jak si nevedel? Nerob zo seba debila a z nas uz vobec nie..mne pamat sluzi vyborne..kukaj co si pisal na predoslej strane Si zaloz temu Ako sa vyzrat na morbidnu obezitu a realizuj sa tam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 23 Share Posted April 23 pred 18 minútami, Hellé pridal: kukaj co si pisal na predoslej strane Hmmmm, pozerám, že o tej svalovej hmote som mu písal už vtedy... Čo sa zmenilo? Pribral len 5 kíl za tie necelé dva roky. Dosť ma znepokojilo, prečo tak málo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted April 23 Share Posted April 23 pred 2 hodinami, Hellé pridal: Co si nevedel, jak si nevedel? Nerob zo seba debila a z nas uz vobec nie..mne pamat sluzi vyborne..kukaj co si pisal na predoslej strane Si zaloz temu Ako sa vyzrat na morbidnu obezitu a realizuj sa tam. Nerobím sa. Ja už do týždňa zabudnem čo som kam písal. Nevediem si o tom záznamy. Vlastne celé to začalo tak že dlhšie som sa nevážil, a prekvapilo ma že 127kg. Chcel som to napísať do témy s chudnutím ale to by mi povedali že "v tejto téme sa chudne, nie priberá" tak som šiel do témy ako sa priberá. Podla pravidiel fóra som tu správne. Veď čo je názov témy? A ja presne to robím. Dňa 17. 12. 2022 at 21:30, Tomáš pridal: To ešte nie ale 123,5 som ešte nemal. ---> pred 1 minútou, Tomáš pridal: dlhšie som sa nevážil, a prekvapilo ma že 127kg Vidíte ako krásne sa mi darí pribrať. Takže ako pribrať? Takto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 23 Share Posted April 23 1 hour ago, Tomáš said: Vidíte ako krásne sa mi darí pribrať. Krásne?! Obezita, 127kg, vlastným pričinením... Škaredo tlstneš, ničíš si zdravie. Život a zdravie máš iba jedno, chlape..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted May 8 Share Posted May 8 úchvatná to téma, aj som zabudla, že existuje. Tak odkedy sme sa s niektorými videli na stretávke, mám o 8 kíl viac, a neviem s tým nič urobiť. Neprežieram sa ako jeden z členov tu toho fóra, aj pohyb som mala, a tak nielen roky, ale aj kilá aj centimetre veselo pribúdali a pribúdali. Ale počúvala som v televízii nejakú reláciu, dke som sa dozvedela, že v tomto veku už je to vraj aj žiadúce pár kíl nabrať - pred 10 rokni by to ešte nebolo zdravé, ale vraj v tomto veku áno. Tak je mi celkom pohodlné sa toho držať. Takže ako pribrať: niekto pre to nemusí robiť nič, a niekto bdue musieť viac baštiť. Tomášovi tú jeho cukrovku nezávidím. Ak má DM typu 2, tak spúšťačom bola práve tá jeho tučnota, ktorú si svojou nenásytnosťou sám privolal. Takže kto ste štíhli, buďte radi, že ste štíhli, čo by tisíce tučkov za to dalo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted May 10 Share Posted May 10 Veď práve to je zaujímavé že priberáme automaticky a niekto sa spýta ako pribrať? Aj keby že sa neprejedáme doslova ale ide to aj vekom a tak. Všetci ktorých dlhé roky poznám vekom pribrali. A určite sa všetci neprejedajú. Ja priberiem aj pri hladovke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted May 11 Share Posted May 11 Tiež patríš k ľudom čo vravia, že priberú aj s kyslíka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 11 Share Posted May 11 Len je zvláštne ako mu ten kyslík zakaždým tak vyrabuje peňaženku, že musí po kontajneroch hľadať vratné fľaše, aby mal večer na ďalší kyslík. pred 15 hodinami, Tomáš pridal: Ja priberiem aj pri hladovke. To keď medzi obedom a olovrantom nemáš čo do huby, to neznamená, že máš hladovku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted May 11 Share Posted May 11 pred 4 hodinami, lopata555 pridal: Tiež patríš k ľudom čo vravia, že priberú aj s kyslíka? Nie ale všeobecne ludia priberú aj automaticky vekom. Mnohých som poznal štíhlych, v mladom veku a po rokoch všetci pribrali. Aj keď nie na obezitu, ale proste nabrali po celom tele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted May 11 Share Posted May 11 Urcite nie automaticky. To je srary zauzivany termin, ze vekom. Priberame preto, lebo sa metabolizmus spomaluje a clovek neprisposobuje prijem kalorii veku a aktivite. Preto pribera. Teba sa to vsak netyka, nic sa neboj. Ty by si pribral aj v 20tke z toho, co teraz pojes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted May 11 Share Posted May 11 Ale v podstate je to povedané. Metabolizmus spomaluje, a tým pádom začne priberanie. To je to automatické priberanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted May 11 Share Posted May 11 Id to vysvetlit Mickovi Jaggerovi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted May 12 Share Posted May 12 11 hours ago, Tomáš said: Ale v podstate je to povedané. Metabolizmus spomaluje, a tým pádom začne priberanie. To je to automatické priberanie. Zacne priberat, pretoze uz nestaci tvoj vydaj na prijem kalorii. Co ti to treba nakreslit ako dementovi? Prestan zrat najkalorickejsie jedla, nenapchavaj sa 10x denne vysokokalorickym odpadom a za pol roka uvidis rozdiel. Lenze bavime sa s tebou, co chce zrat ako prasiatko a nepriberat. Bavime sa s osobou, co by najradsej jedla jedla a jedla a nepribrala. Tomu sa hovori obzerstvo. Ty si asi automaticky blby, mam taky pocit. Pretoze aj tebe sa 10rokov nieco vysvetluje a stale si ako taky jednobunkovec, co nic nechape. Male dieta skor pochopi ako ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 12 Share Posted May 12 Dal som si v tvojich príspevkov vyhľadať slovo večer, našlo mi viac podobných príspevkov: Dňa 5. 3. 2023 at 16:38, Tomáš pridal: Napríklad len v sobotu večer som kúpil 4 croasanty, 3 lúpačky, 3 špaldové kocky, 25 deka slaniny, 15 šunky, 2 kuracie stehná, 1 kápiu, jeden cesnak, a v nedelu ešte pred začiatkom relácie o 5 minút 12 už z toho nič nebolo. Počas večerného, nočného, ranného sledovania telky to všetko išlo dole. Tak si predstav kolko toho zjem za 24h. To že si tlstý jak prasa pred porážkou, je dôsledok tých svojich večerných a nočných vyžieračiek pred TV. Byť rozvalený večer pred TV a ládovať do seba do tretej v noci je zaručený spôsob ako nabrať kilá sadla. Takže to je aj recept pre ostatných, kto chce pribrať a vyzerať vábne ako Tomáš, nech sa každý večer poriadne vykrmuje pred TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted May 12 Share Posted May 12 Ale nieeee, to je spomaleny metabolizmus. Co my vieme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted May 12 Share Posted May 12 Neotáčajte to na mňa. Všeobecne som si všimol že ludia priberú vekom (teda tým spomaleným metabolizmom) a to niesu ludia čo by sa prejedali. Proste za mlada boli štíhli a po 40ke nabrali, nie pribrali ale nabrali. Niesu obézni len proste vyzerajú ináč ako si ich pred rokmi pamätám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts