Popular Post Nox Posted September 29, 2009 Popular Post Posted September 29, 2009 Máme psa, oříška. Po mnohaletém naléhání sestry naši změnili názor, vzali sme ho z útulku (asi 1-1.5roku). Původně jsem ani nebyl rád, ale po čase jsem ho prostě nemohl nemít rád, ikdyž je z něj venku šílenec a když vidí psa, tak se může zbláznit... ani teď v jeho 8. roce není skoro ani o píď míň divočejší než když jsme si ho brali, přes všechnu snahu o převýchovu Zážitky kdyžtak dopíšu, musím už končit 5
littlewitch Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale vyzera moc mily :lol:,nech si zije svoj zivot,a kaslat na "slusne chovani"..hlavne,ze je stastny u vas :) 1
Eiensama Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Krasne tvory, chlapci, co vy dvaja mate doma, neuveritelne krasne... Taky ten "domaci" maznacik uz nie je ani tak zvieratom, skor plnohodnotnym clenom rodiny. Joj, idem objat svojho psa. 1
Desdemona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Krásnych domácich miláčikov máte... a najmä tá južanova Lily... :lol: Skutočne je nádherná :) My máme doma len tohoto malého chutného krpčeka. Volá sa Link a prakticky je sestrin keďže si sama kúpila všetko príslušenstvo a aj jeho samotného ale odkedy ho doniesla domov som sa doňho zamilovala: 2
chlapeczjuhu Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mne sa paci havo od noxa. kazdy zverko doma je super. 2
game Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ale ty si neobjektívny, lebo si pesový zverkový :lol: oni sú všetci super ... začínam mať pri vás výčitky, že som už dlho nemala zverka ... naposledy škrečka, aj to už dávnomyslím, že by som práve nutne potrebovala ... v záujme zachovania duševného zdravia minimálne
chlapeczjuhu Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ja som to myslel tak ze KAZDY zverko doma je super. macka pes skrecok rybky...... 2
game Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ano, viem, to chcel byť vtip : )... tú neobjektívnosť som mienila na hodnotenie psíka ... hava od noxiho :lol: mimochodom, rybky si rada pozriem, pekné, ale doma ich mať nemusím :) :)
Popular Post Sniper Posted October 1, 2009 Popular Post Posted October 1, 2009 Zverinec Max Brek Rono 5
game Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 pekné zverstvo to je, veľmi pekné, domácke a pohodové :lol:
littlewitch Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 vred,to je krasny pes,teda ja neviem povedat na ziadne zviera,ze je skarede,ale je aj narocny na chov. Na nasej ulici susedia chovali toto plemeno,no fenka mala nejake problemy pocas tehotenstva a prisli o nu :lol:,hoci starostlivost mala,myslim na 110%
Popular Post Eiensama Posted October 5, 2009 Popular Post Posted October 5, 2009 Hodim sem svoju zivotnu lasku. Toto je Blue, my ju vsak volame cica alebo tiger - alebo kon, pretoze tak dupoce :lol: Cestvo po bitke proti mne - samozrejme, vyhrala ona. Takto mi spinka v lone... :) A toto je moja sucka, Cynthia, krasny pes, i ked neuveritelne hlupy. :) Fotky robene z mobilu, preto ta zla kvalita, co je skoda, nabuduce odfotim normalnym fotakom. 5
game Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 očiská má parádne to mača :lol:prečo je ten pes hlúpy ? :)
Bijou Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 eiensama, aké krásne bibi malé, čím ďale, tým viac som si istá, že namiesto detí si zadovážim zverinec :lol: 1
Eiensama Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Boze, ved to su moje dve zlaticka, moje dve dcerenky. ;) Blue, este ked bola mala, zvykla spavat pri klavesnici - len tak sa pozdlz nej natiahla a tam buvala... A dost casto spavala v mojom lone... Och, este stale mi takto spinkava v lone a tam pradie a pradie a pradie... A potom ma hryze a skriabe a hra sa. Bipolarna macka :lol: A Cynthia je korkspaniel, o nich je vseobecne zname, ze velmi inteligentne psy to nie su... A na nu to tiez plati... Miestami zaziari svojou inteligenciou, ale vacsinou je to take hlupucke malinke one, avsak nemozem jej nic zazlievat - ako jedina z rodiny sa vzdy tesi, ked pridem domov. :) Plus je to krasavica, och. Bijou, no aspon taky je moj plan ;) Bozinku ved zvierata su take uzasne :)
aljak63 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Minule keď som umýval akvárko, tak som dal Niku behať no a po dlhej dobe som môjho domáceho mazlíčka odfotil: 3
game Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 na čt2 práve išiel krásny dokument o mačkách :)toľko rozmanitých kdejakých mačiek ... ale aj bezsrsté a strapaté a krátkonohé a bezchvosté a kdeako vyšľachtenénaháňanie mačiek po Egypte a kdekade po svete a zbieranie DNA potvrdili, že domestikácia prebehla v "úrodnom polmesiaci" Blízkeho východunašli hrob človeka pochovaného spolu s mačkou na cypre a dokázali, že ako si bežne väčšina ľudí myslí, že "mačky pochádzajú z Egypta" - DNA zbierané na Káhirských a predmestských uliciach dokázali, že domestikácia mačiek prebehla v Egypte. :)odtiaľ sa rozšírili ďalej do Európy a Ázie, a z Európy do Amerík a Austrálie ako pre svoje lovecké majstrovstvo a mačaciu podstatu hýčkaní vítaní pasažieri lodí ...pred 4000 rokmi, keď ich vo veľkom začali mumifikovať a uctievať, bol to už len produkt vzájomnej starej spolupráce:mačky boli vtedy už domestikované, ľuďom bránili úrodu pred hlodavcami, stávali sa domácimi miláčikmi, ale zároveň im človek poskytoval toľko voľnosti, koľko len chceli.tento stav vydržal celé tisícročia, až kým pred asi 150 rokmi sa človek nepustil do šľachtenia mačiek len tak pre potešenie - pre nič iné mačky šľachtenie nepotrebovali, vo svojej podstate, stavbe, polodivej - polodomácej povahe, loveckých inštinktoch a celou svojou výbavou sú dokonalé tvory. :)šľachtenie začalo naberať v posledných desaťročiach roztodivné rozmery, a mačkám často ubližuje, niektoré majú nábeh na choroby obličiek, niektoré na hluchotu a na kopu chorôb.a bezsrstá mačka je už aj v krátkonohej forme ... ;)a pravdepodobne, podľa posledných výsledkov bádania, si inkvizícia sama vykopala jamu a privolala na seba choleru, keď spolus bosorkami upaľovali kopy mačiek, ktoré považovali za ich služobnice a prevtelené bosorky ... hlavne hádzali na oheň tmavé a čierne mačky, a práve tie majú šancu prežívať dlhšie, aj ako úspešní lovci, lebo sú nenápadnejšie, ako biele a strakatérapídne sa znížili stavy mačiek - lovcov, zvýšil počet hlodavcov prenášajúcich choroby, a mor a cholera mali väčšiu šancu.takže mačky ;)je viac než možné, že hociktorá mačka, ktorá pradie doma či naháňa myši po dedine, či valcikov superkocúr, na ktorého mám slabosť, má predkov v Egypte faraónov ;) 2
game Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 :lol: dostala som výhodnú ponuku na čistokrvného mačiaka ... a teraz ... chcem mať doma v byte mačku, či nechcem mať doma v byte mačku ... :) :) dostala som fotky, toto je ten inkrimimovaný pán kocúr, u pani majiteľky ...
littlewitch Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tak nam po vianociach pribudlo do nasho maleho zverinca parik papagajov spevavych.Su to potvory,co sa rady medzi sebou hasteria a vobec sa neboja fretky. :lol: Az bude fotecka,hodim :)
game Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 kocúrik mačiak sa predal na výstave ... teraz je na rade červená bodkovaná britka mačička ... čistokrvná pani grófka carmen ... ako sa vám páči ?
dead Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tato je vystiznejsia ...a lahsie sa ti bude rozhodovat :lol:
Recommended Posts