Jump to content

Jazdiť po dlhej prestávke

game

Recommended Posts

Precital som si par prispevkov dozadu, kde sa pisalo o jazdeni v Heraklione. Ja uz viac ako rok jazdim na firemnom aute (Peugeot Boxer) po hornych Kysuciach (Svrcinovec, Cierne, Skalite). Ulicky tu maju take uzke, ze chodec sa mi musi ustupit a pritlacit k plotu, aby som presiel. Ludia nechavaju otvorene brany, aby im v pripade, ked sa dve auta oproti sebe stretnu, mohol jeden nacuvat do dvora. Dalsia sranda je prevysenie, casto idem iba so zaradenou dvojkou, v ostrych a strmych zakrutach aj jednotkou. V zime je to este viac zaujimave, do dvora nikomu nevojdes, lebo cestu lemuju dvojmetrove mantinely snehu a ked stretnes auto oproti, cuva sa aj pol kilometra. Musim vsak povedat, ze domaci su ohladuplni :)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chrust

8

• game

7

• Nokia

7

• Sniper

5

Top Posters In This Topic

Nemal som nikdy problem s jazdenim na cudzom / inom aute, mozno je vyhoda, ze okrem sukromneho striedam v robote 2-3 sluzobne. (cha, mal by som si uz vyskusat aj novu Mitsubishi L200...)

Dokonca som zvladol preparkovavanie kolegovho srotu s automatickou prevodovkou, ale na to som isiel fest opatrne, ked som kluckoval na uzkom dvore pomedzi ine zaparkovane auta :D

Samozrejme, rozdiely citim, ci uz v pedaloch, alebo na volante, ale po chvili si zvyknem.

To je ako korcule. Raz sa to clovek nauci a uz sa to neda zabudnut. Aj ja som mal vypadky lebo okrem terajsieho zamestnania nikde nebol problem s dochadzanim. A tak som mal auto len obcas nahodne ze rok nic alebo aj 3 roky a vzdy som vedel a na starych rachotinach je to vzdy taksie kde presmykuje spojka, skapina volnobeh ze okrem riadenia treba davat pozor aby nepadali otacky, aby zobralo zaradeny prevod, to neni ako na novych autach kde sa o vsetko staraju snimace klepania, synchronizovana prevodovka atd. Vsak ja keby som sadol do fabie tak by som paku vytrhol az neuveritelne ako lahko zaradi skoro samo to tam skoci kym starom na crepe treba triafat do to toho aby to zaradilo...