Skočiť na obsah

arwiel

Odporúčané príspevky

Dňa 2. 12. 2020 at 23:34, Tomáš napísal:

... Tykoxo oni mali tak dobré jedlá, a tááák parádne som sa najedol ako nikdy!

poraziť ma išlo, ked po jednej z rodinných osláv, kedy som celé doobedie chystala, poobedie obskakovala, a po odchode upratovala, a už to vo mne vrelo, že takých osláv mám akurát dosť, mi Flinstone zahlaholil: "Toto bola výborná hostina."

Vytáča ma, že aj on, aj veľa ´dalších na prvé miesto dávajú čo najviac sa nažrať. Aj keď prídu deti k nám, nespýta sa ich, čo by chceli robiť, čo by ich tak bavilo, ale čo chcú jesť, a keď odpovedia, že nič, tak im aj tak furt niečo vnucuje. baby to potom len rozrýpu a nezjedia, a mne fakt vadí vyhadzovať jedlo, lebo porýpance dojedať nie je mojím koníčkom, a jeho už vôbec nie. Viem, torchu mimo témy Vianoce, ale týka sa to aj tohoto obdobia, lebo to bude ešte viac trvať predovšetkým na prežieraní, vadí mi to. vadí mi to zbytočné plytvanie jedlom. A vadí mi, že nepovie, že cítili sme sa fajn, ale nažrali sme sa. 

  • Páči sa mi to 2
  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemusím moc vianočné filmy, buď sú to crazy komédie alebo čosi, z čoho má človek slziť... nijako extrémne som ich nevyhľadávala ani kedysi.
a kedysi mi až tak neprekážali, len som ich nehľadal... naposledy mi neprekážal prvý Sám doma, keď bol nový... to je už pekne dávno... nepozerám cielene vianočné filmy ani programy už dlhé roky. :)
radšej beriem knihu a mobil a odchádzam :)
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kubo pise smsku z basy, ze "stastne a vesele"

Kuba zavreli, lebo bol "na prechadzke" nejakymi kysuckymi krkahajmi a cestou z hory si sebou sebou niesol fotopascu, ktoru tam "nahodou nasiel" zavesenu na strome. Kedze fotopasca je odvodena od slova fotit, fotopasca fotila -aj nevyziadane selfie ..a kedze je odvodena aj od slova pasca, nad chudakom Kubom sklapol zamok. A to je cele.

Stastne a vesele.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekné sviatky, pohodu, pokoj, zdravie, kľud a veľa zdravia pod stromček vám a vašim rodinám, drahí fórumáci.
Upršané, šedivé tam vonku, kto náhodou má sneh, užite si ho... úsmev a zdravie a radosť nám všetkým. Zíde sa...
               

Hero-Banner.jpg

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:bingo:

každý rok varíme menej a menej na vianočnú večeru a každý rok rovnako stonajú, že sú prejedení... nepočítam sa do toho, lebo som si dnes dala vedome aspoň jedno filé, ja blb, ale stoanjú rovnako ako pred desiatimi rokmi, keď sme robili kopec filé... asi starneme, či čo :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

ked už s,me v tej vianočnej téme, čo vám pekné Ježiško doniesol pod stromček?

Ja som očakávala kabelku, ktorú som si sama vybrala, Flinstone už sa s tou hadicou na vysávač spred 36 rokov poučil...ale ešte ma prekvapil náušničkami. V lete sa mi na jazere podarilo jednu čo mi moje dievčatá dali k nejakému sviatku, zadarilo stratiť, a bola som dosť nešťastná z tej straty, hoci zas tak ma veciach nelipnem, ale toto bol dar od detí...tak Ježiško poslal Flinstona do klenotníctva, aby mi dal  také podobné. K tomu pohodlný nočný úbor, a dcére zas Ježiško pošepkal moje rozmery a dostala som šaty, ktoré ušila a aj mi sedia ako riť na šerbeľ, len nesmiem pribrať. 

A čo vy, pochváľte sa.

@iskra dakujem, aj nám sa páčia :zubiska:

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ježiška sme zrušili pred dlhými rokmi, keď nám s bratom deti primerane odrástli a nevieme si to vynachváliť.
žiadne nežiadúce prekvapenia, aj tak si každý kúpi čo potrebuje vtedy, keď to potrebuje a vymýšľanie blbostí skončilo a každému sa nekonečne uľavilo.

dokonca tento náš systém prebralo aj zopár známych... kamarátka už je nalomená úplne, len jej dospelá, takmer 40 ročná dcéra má stále také dcérske pocity, že pod ten stromček maminke niečo dať proste musí... a výsledok je pravidelne každý rok buď sklamanie, alebo výčitky, alebo zlostenie sa... proste sa nikdy netrafí, a zvyčajne sú to neskutočné zbytočnosti, lebo pri tom ani len nepremýšľa. pritom sú už dohodnuté, že sa dohodnú, čo si kúpia či objednajú, spravidla keď vec príde, aj odskúšajú, čo je normálne, potom zabalia a strčia pod stromček.... ale dcéra aj tak potrebuje dokazovať mame, že musí ešte niečo, o čom mama nevie... a spravidla to končí uložené v skrini alebo po pár rokoch späť u dcéry na balkóne, kde skladujú nepotrebné haraburdy...

po dlhých rokoch sa zbláznila moja polovička, ale vyslovene z lenivosti... prišiel žiaľ čas, že vysávanie a umývanie podlahy a podobné radosti zostali vyslovene na neho.... tak dostal geniánu myšlienku, že kúpi robotický vysavač... predstavoval si to ako hurvínek válku, darmo sme mu vyprávali, nerob to.
nová hračka, super. po dvoch použitiach stojí na nabíjaní a práši sa na neho, pretože došiel na to, že aby odviedol dobrú prácu, musí mu z cesty poodkladať všetok náš minimálny nábytok... tak je mu jednoduchšie chytiť vysávač a pobehať byt.


ježiško a geniálne myšlienky zasa dúfam odsunuté na veľmi dlho.
 

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Haha 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@game aj naši mladí majú ten robtický vysávač, ale nedávno som ju videla vysávať obyčajným. Holt, pri množstve prekážok, čo má po zemi, by to asi nešlo, by sa chudák robot nadrel. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...
Dňa 25. 12. 2020 at 19:29, Vilma Flinstonova napísal:

Nech vám tohoročné vianočné sviatky prinesú milión dôvodov na úsmev

Mne veru nepriniesli žiaden dôvod na úsmev. 40€ za darčeky a skrachoval som. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov