Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

Chuť na alkohol sa dedí trochu ináč... a keď už auto, my doma, rodičia nikdy nemali auto.

Jeden starý otec môjho otca pil, vraj hodne. Druhý len výnimočne. Rodičia môjho otca nepili. Ovsem spomínaš svojho 15 ročného syna - vlastne preto mi to celé napadlo - môj otec začal ako 15 ročný na nejakej malej rodinnej oslave a zachutilo mu... uz nikdy neprestal, az do cca päťdesiatky, keď ho lekár po aneuryzme veľmi postrašil a prestal piť zo dňa na deň a nevypil ani slzu už nikdy.

Moja mama mala vodičák, otec nemal, na auto spolu nenasporili nikdy, ale otec ani nechcel, alkohol bol prednejši. Čo v tých casoch nemať auto nebolo nič zvláštne. Vlastne pri tom nerozume mal rozum. Kým mal do toho čo povedať, nechcel dovoliť urobiť si vodičák ani mne.

Takže chuť na alkohol tu obišla jednu generáciu. A po otcovi ani ja ani môj brat sme nezdedili chuť na alkohol... ale spravili sme si vodičáky...

môj syn po druhej strane rodiny mal po kom zdediť, ale je po generaciách zrejme prvý, čo vychutnáva alkohol, po troške a hlavne vína, zo sveta...  má vodičák, ale desne dlhé roky nejazdil, kúpil za tisícku starsie auto a zacal jazdit, teraz čaká na nové... keď jazdí, nepije. Dúfam, že to tak zostane.

 

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov