Skočiť na obsah

Násilie na školách


game

Odporúčané príspevky

z tohto článku, a ešte keď je to v Šali, mi zostalo nevoľno. neznášam akékoľvek prejavy šikany a ponižovania, obracia ma z toho na zvracanie.

33 eur ako pokuta za priestupok, za devastovanie detskej dušičky, je smiešna suma ... problémové decká boli vždy, ale nejakých 33 eur nie je na ne páka.

kamerový systém v školách, zanedlho to bude aj so strážnou službou a skenom na zbrane, a decká budú debili šikanovať kdekoľvek v meste, a bude vylíčené.

je mi zle.

 

V Šali šikanujú školákov tinedžerské skupiny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja si myslím, že ten kamerový systém je potrebný, ale chcelo by to aj iné opatrenia. Neviem, aké, časom ma možno niečo napadne.

Až je to nejaký syneček z "dobrej" rodiny, nejakých 33 EUR (a polovica z toho už vôbec nie) nebude pre neho nijaký problém. Možno sľub, že najbližšie pôjde do lapáku s trvalým šrámom by aspoň u daktorých mohol zabrať. Existujú vlastne vôbec lapáky? Alebo sa polepšovne trensformovali na reedukačné centrá, skade sa dá bez väčších problémov zdrhnúť?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov