Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

v posledných 10 rokoch som nosila krátke a farbila som si ich tak, aby to bolo čo najbližšie prirodzenej farbe mojich vlasov kým som nezačala šedivieť.

teraz mám také dlhšie pačesy tak po ramená a mám melír, postupne to chcem bledšie a bledšie, nech mi to šedivô tam nevykúka tak nápadne. Dokonca uvažujem o tom, že sa vykašlem aj na celé farbenie, lenže ten môj ani počuť, ja neviem, čo má proti sivým vlasom...šak už nemám 20 a nemôže chcieť, aby som chodila ako keby som tých 20 mala...či...?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemôže, len ... dokonca aj babky si tie fajnové farbia na modro, fialovo, a tie najnóbl aj ružovo :)

moja mama si farbí stále, a neviem si ju predstaviť nefarbenú, pôvodne mala gaštanové vlasy, skoro začala šedivieť, aj jej sestra, a farbili si vlasy na pôvodnú farbu, pristalo im to ... sestra, o desať rokov mladšia, zostala pri gaštanoch, mama prešla pred rokmi na slonovú kosť, a vyzerá to úžasne, nie je to šedivé, len pekné, udržiavané, a nie tak dávno po celoživotnom nosení krátkych začala experimentovať s dlhšími, a vyzeralo to ešte lepšie ... nepýtajte sa, koľko má rokov, veľmi veľa, ale ona by s modrými alebo fialovými prelivmi umrela :) ... a my z toho pohľadu na "babku" :)

farbí si odkedy začala šedivieť, a momentálne jej to tuším pristane najviac ...

takže sa nečudujem manželovi, že ťa nechce šedivú, keď nemusíš byť, nebuď, máš čas byť šedivá o tridsať rokov :)

 

ja som si farbila, nie dlho, tiež som začal šedivieť skoro, ale našťastie to pri mojej farbe nebolo také strašné, farbila som si len pár posledných rokov na svoju farbu, a nie často, tak raz, dvakrát do roka, stačilo. musela som prestať, pred rokom a pol mi desivo začali vypadávať vlasy, po niekoľkých, nespočetných intenzívnych liečbach, liekoch, tinktúrach, lekároch a kdečom ten proces ešte stále nie je zastavený, ale o farbení nemôže byť ani reči. tak mám také ... mno, prírodnú slonovú kosť ... :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prirodna slonova kost... :mellow: ... Ale ved mas blondave, co kecas :lol:

 

A Vilma, zariad sa podla seba. Neviem, kolko mas rokov, ale nepovazujem farbenie za vec cisto mladenecku, s vynimkou na kralovsku fialovu a chutnulilinku ruzovucku, ktoru si len postarsie damy mozu dat... Proste hod ci nehod si vlasy podla svojho gusta. Su to tvoje vlasy, cize ak sa ti nechce, tak nechaj tak. :spiteful:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja si nefarbim, a dokonca ani moja mamka, ale ona ani nemusi - stale ma tmave lahko presedivele kratke vlasy... a len tot minuly tyzden ju presviedcali, ze este nemoze mat ani 60 (a to uz ma 76) :-)))

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no na modro či ružovo, to ani náhodou, uvažovala som o niečom bledom, ako to nazvala game, slonová kosť či niečo príbuzné, ale vlasy si potrebujú aj oddýchnuť. Dokonca naposledy som si to len umyla a učesala, ani nefúkala s fénom, len tak naprírodno nechala uschnúť, a nepripadám si nejak odstrašujúco. rada by som im dopriala trochu relax...poznám jednu pani, čo má trochu dlhšie vlasy ako ja, celkom sivé, a vôbec to nie je škaredé, nosí ich rozpustené, len z bokov pramienky zviazané do falošného chvosta, pristane jej to. Napodiv ani ju to nerobí starou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som zene nikdy nepovedal daj sa ostrihat, ze je to uz zle. Zena mne v urcitu dobu skoro v kuse. Dnes som sa ostrihal. Ci je to tak dvolezite? Aj ano. Clovek ked je pekny a je sam so sebou spokojny, je to iny svet.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

tak som mojim vlasom dala oddych 4 mesiace. I zakúpila som si popolavú farbu. I postupovala som presne dľa návodu, rovnomerne naniesla, atd...a výsledok je taký, že vlasy sú do popolava, ale dopoly hlavy mám popolavé vlasy s fialkovým leskom a odpoly zelené...pripadám si ako Anna zo Zeleného domu, keď si prefarbila vlasy...v robote vzbudzujem všeobecné veselie, kto ma vidí, ten sa smeje (aj ke´d ma presviedčajú, že to je dobré, hehe) no čo už, myslím, že v tej farbe boli aj nejaké pigmenty do sivomodra, a to s pôvodnou blond farbou (umelou) dalo tú zelenú.

nebudem tie chúdence vlasy mučiť dalším farbením, počkám mesiac, nejako to musím vydržať, a potom to ešte skúsim pretrieť.

Len nerobte stretko teraz, lebo by som síce rada videla daktorých ľudí, ale s takouto vizážou neviem veru, či by som sa odhodlala.

:agree:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

VIlmuška, síce to bolo o blondínkach, ale že ak je na vlasoch po farbení zelený nádych, treba na ne napatlat kečup, nechať pol hodiny pôsobiť a potom zmyť... že červené farbivo zneutralizuje tú zelenú... možno by nebolo od veci vyskúšať to, pre začiatok na jednom pramienku :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ... ja ti nevim karle, ale nestačil by obyč paradajkový pretlak ?! :)

 

a moje padajú veselo ďalej, ďalšie liečivé vodičky patlem, ďalšie lieky beriem, a padajú a padajú ... mať radšej Vilmuškine starosti, už by bolo dobre :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak dík, hodné víly, vyskúšam ten pretlak.

game, ja som proti padaniu vlasov dlhodobo užívala Stabilhair od Tomi, a tiež som si zakúpila ten šampon a kondicionér Kvatrofin, a pri umývaní (stačí mi raz/týždeň) mi ich síce vypadne dosť, ale medzitým tak pár chlpov za deň. Ten šampon a kondicionér sú síce dosť drahé, ale vlasy sú po nich ok. Možno že to moje padanie bolo ovplyvnené aj značným stresom a nedostatkom spánku, môže tam byť v hre aj štítna žľaza. Asi by si mala ísť k endokrinológovi a tiež ku kožnému. Aj od toho som pred pár rokmi dostala takú vodičku, zabudla som však jej názov...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jo Vilmuška, Kvatrofin už dávno odskúšaný / kedysi som ho pred rokmi pri náhlom padaní vlasov používala, zabral / ... tentokrát bol Kvatrofin prvý, pred tromi rokmi, čo som začala používať, ale tentokrát je to iné.

aj príčina bude iná, padať začali náhle behom jedného týždňa, a desivo. bolo to také zlé, že sa mi o tom snívava.

vymenili sme lieky,

brala som štvoro liekov, teraz beriem piaty, tri vodičky na vtieranie, špeciálny ruský šampón s bylinkovými výťažkami, ... a padajú a padajú, desivosť sa zmiernila, / musím si odklopať ! /, ale stále padajú oveľa viac, než je normálnych sto dvesto vlasov denne. toto má inú príčinu, to bude zdravotný stav, a asi lieky. ale jedny nemáme za čo zameniť - konzultované s lekárom. na kožnom som bola, chcel po mne milión vyšetrení hormonálnych a kdejakých, na to som sa vybodla. lieky, ktoré predpísal, a vodičky nezaberali ... je to komplikované. a sníva sa mi o tom furt.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game: to je potom ťažké.Ako si na tom so štítnou žľazou? Aj to môže byť dôvodom.

A veľkou mierou sa na padaní vlasom podpisuje stres...nemáš nejaké problémy, ktoré momentálne nedokážeš vyriešiť a ktoré ti spôsobujú zauzlenie čriev?

 

ja som nakoniec ten pretlak nechala na špagety, už som si na tú farbu zvykla, napodiv mi ju každý, kto ma videl, vychválil do neba, najprv som to brala ako druh humoru, takže aj tak by to bolo vcelku pozitívne, vyvolávať v ľuďoch humor je tiež dobré, nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

štítna žľaza je relatívne v poriadku, vyšetrená, prapôvodná príčina bude v strese, následne potom neduhy a nasadené lieky ... hoci sme všetky vymeniteľné vymenili, tam kdesi je problém, a to už lepšie nebude ...

takže si natieram vodičku, teraz jednu, a beriem znovu jedny lieky, ... zasa proti padaniu vlasov, ešte k ostatným, ktoré beriem, liekov nikdy nie je dosť :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

uff, tento týždeň som si bola tie moje fialkovo-zelenkavé vlasy dať podstrihnúť. A na druhý deň som stretla jednu známu, ktorú som už dlho nevidela, a tá mi kukne na tie moje vlasy - a zahlaholila čosi v tom zmysle, že takú super farbu som ešte nemala, a chcela vedieť, čo za farbu to je. :zubiska:

Už som si na to celkom zvykla.

game, lieky sú niekedy, čo sa vlasov týka, pekné potvorstvo. viaceré lieky majú medzi vedľajšími účinkami aj padanie vlasov. Keby tak daktorý mal zvýšený rast vlasov (rozumej, nie ochlpenia). Taký Zodac má ako možné vedľajšie účinky uvedené aj padanie, aj nadmerný rast vlasov. tento týždeň mi ho predpísala doktorka. Bodaj by sa prejavil práve ten rast vlasov. :smile2:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

DˇAdy: ako to myslíš? Akože na jar sa mám zúčastniť festivalu vodníkov? :smilieee:

(nejaký čas som aj takú prezývku mala, ale vylepšili to na Čľupi ).

 

Či...?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ježkove oči, ty si bol v BA? To si nevedel povedať skôr, že sa sem chystáš? To by som si nenechala ujsť...aj s takými srandovnými vlasmi.

 

úúú, len aby to nedopadlo ako jedno stretko z nebohého Post fóra...to som sa mala stretnúť s pár ľuďmi, s ktorými som si celkom rada poklábosila tak na fóre, len osobne som ich nikdy predtým nevidela...ich popis sedel na všelikoho, kto tam sedel, a kým som sa ja rozprávala s nesprávnou skupinkou, od ktorej som sa dozvedela len, že to nie sú oni, tak tá skupinka, kvôli ktorej som tam vlastne došla, sa zdvihla a odišla, ako som sa neskôr dozvedela.

 

Mimochodom, jedna naša susedka má zvláštny zmysel pre humor. Dlho som chodila s postupne ostrihanými vlasmi, ale začalo mi to liezť na nervy a nechala som si tie vrchné vlasy dorásť tak, aby som ich mala rovnakej dĺžky. A keď to konečne začalo naberať fazónu, akú som chcela, stretla som túto milú susedu, s ktorou sme sa predtým asi tak rok nestretli, vo výťahu. i kuká na mňa a hlaholí: Pani susedka, vy máte tuším iný účes, však? no, ja som tiež taký dlho nosila. A keď taký účes vidím, je mi na grcanie. I zostala som v nemom úžase nevediac, čo jej na toto povedať, čo sa mi zas tak často nestáva...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

nie je to o vlasoch, ale stratilo by to kontext, preto som to dala sem...táto milá susedka, čo jej je na grcanie pri pohľade na môj účes, sa vyznamenala aj asi tak pred štvrťstoročím...

máme rovnako staré deti, obe máme dve dcérky, aj ona, aj ja...moja mladšia bola odmalička veľmi výrazný typ, taký ten južný, s čiernymi doslova kučerami a výraznými očami (ostrý jazyk a túlavé boty sa pridružili neskôr). A táto susedka pri pohľade na ňu - malá sedela v bugine - zapela takýto dajaký chválospev:

Tá vaša malá je veľmi pekné decko. Aká len je krásna...po kom len môže byť - kde sa u vás také pekné decko vzalo, je ako keby ani vaša nebola!

Aj vtedy ma tento chválospev prekvapil - no veď som si vedomá, že nie som Sophia Loren, ale zasa nie som ani učinený Quasimodo v ženskej podobe...takže niečo akože Máte peknú dcéru napriek tomu, že vy aj s mužom ste učinené ohavy som predsa len neočakávala...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ono sa nenadarmo hovorí, že vlasy sú korunou krásy, jedna moja ex si nechala narásť dlhšie vlasy, trochu inak si ich upravila ako nosievala predtým a boha to je vám ale zmena! Samozrejme nie je to len o vlasoch, celkovo sa mierne zmenila, samozrejme k lepšiemu a musím uznať, že je z nej veľmi atraktívna žena.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Ono sa nenadarmo hovorí, že vlasy sú korunou krásy, jedna moja ex si nechala narásť dlhšie vlasy, trochu inak si ich upravila ako nosievala predtým a boha to je vám ale zmena! Samozrejme nie je to len o vlasoch, celkovo sa mierne zmenila, samozrejme k lepšiemu a musím uznať, že je z nej veľmi atraktívna žena.

 

len škoda, že nie tvoja...no čo už. Ale hádam ešte nie je nič stratené...?

 

Poznala som jedného chalana, taký môj rovesník, mal veľmi pekné husté také tmavoplavé vlasy, kudrnaté, moooc pekné. A mal brata a ten mal také isté, len svetlejšie, ešte aj taký vyložene pekný ksicht, mohol slúžiť ako predloha na obraz nejakého archanjela. A mali sestru, a tá mala pár chlpov na hlave...nie je to nespravodlivé, že chalani, ktorí sa môžu vystrihať hoc aj dohola, majú také krásne vlasy (mimochodom aj dnes už ako páni v rokoch majú také!), a žena sa musí trápiť s takou mizériou?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Zacala som pred dvoma rokmi sem tam tu moju hrivu aj zehlit, makacka skoro na hodinu. Uplne iny clovek zo mna, citim sa, hm, zaujimavejsia? mozno ina, ale za toho pana si neviem zvyknut, proste nie som to ja, a preferujem ten moj vrkoc, asi som konzerva :)

 

Kazdopadne, vzdy ked dostanem chut byt "inou zenou", beriem do ruky zehlicku. Stava sa mi to tak raz za tri mesiace :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dceru nosim do skolky a ju casto budim neskor ako odide zena s chalanom.

 

Teda nosim dceru do skolky a chcem aby vyzerala aj pekne.

 

nikdy by som neveril ako je to tazke precesat. Takto nerobim to prvy rok - mozno treti. ALe jej rastu uz vlasy   a ma ich relativne dlhe.

 

Chcem a musim to spravit - relativne rychlo a bezbolestne. A niekedy to hrebenom nejde ci vzdy. Ako to ide - normalne prstami rukami jej rozoberam chumace - ci to pozaplietkovane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

SLIMAK, odporucam chytit pramen do ruky co najblizsie pri hlave, a zvysok precesat, kludne aj nasilu, boliet to nebude, lebo nebudes tahat "zive"

Osobna skusenost, vela som si ako decko preplakala s mojimi hustymi vlasmi. A toto je figel, ktory funguje ci sa jedna o 5rocne dieta alebo 30rocnu zensku :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov