Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

ja som mala cez leto rysave vlasy, tiez som si chcela splnit sen :)

farba sama o sebe sa mi velmi pacila, vyzerala super na slnku :lol:

problem bol, ze mi nepasovala tak dako prirodzene k pokozke ani k obociu :) tak po lete som si dala vlasy na farbu mocca (??), co je hnedo-rysava, gastanova svetlejsia, a som veeeelmi spokojna ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

teeeda

ja som vždy vymýšľala so šampónmi, drahé značky, šampóny na taký a onaký typ vlasov... a ešte také a také.. a nikdy som nevidela žiadny efekt

tak som si včera za pár korún kúpila obyčajný žihľavový, a tak pekné vlasy som ešte nemala :lol: príjemné na dotyk, a hlavne celkom lesklé, čo sa pri mojich vlasoch často nevidí :) juj teším sa

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dnes som sa konečne dokopala k zostrihnutiu končekov a k farbe, žiadny extrém, moja farba, ale šedinky už prekvitali a v našej rodine sa šedivie skoro :lol:

ale tentokrát je to celkom fajn, používam garnier ako farbu a šampóny z avonu a som s nimi spokojná :)

 

 

 

kedysi sme si varili odvar z čerstvých žihľav na opláchnutie vlasov po umytí ... to na tmavé vlasy a z kamiliek na svetlé vlasy ... prípadne jemnú octovú vodu, slabý roztok na lesk vlasov .... také babičkovské recepty :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

fakt bižú, úplne malinká zmena ... fotku to chce :)

 

 

ja som asi vadná, ale neviem si predstaviť zmeniť takto radikálne farbu vlasov, už vtedy som chorá, keď mi pri zriedkavom farbení chytí iný odtieň než som chcela :lol:

nemám byť na čo z mojich génov moc hrdá, ale na tie už niekoľko generácií všetko preráražajúce pšeničné áno ... hm ... ktovie kde sa nabrali :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

už nemám vôbec čiernu, ale svoju prirodzenú špinavý blond/hnedú ??? :)

teraz si opäť, ako minulé leto, robím postupne copíky vo vlasoch, takže sa pomaly menia na zeleno-hnedo-čierne...

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď sa tak za denného svetla pozornejšie kuknem na tú moju lebeňu, zisťujem, že som nechtiac vynechala zopár pásikov (predsa len keď si človek o jednej ráno svojpomocne farbí vlasy, únava spraví svoje). Tak mám neplánovane aj melír :lol: ešteže sa farbím po tenkých prúžkoch, tak to nie je nerovnorerné a fľakaté, ale fakt ako zámerné, hehe

 

fotku to chce

in da profil aktualizované (zas)

 

už nemám vôbec čiernu, ale svoju prirodzenú špinavý blond/hnedú ???

počuj, arwiel, keď ti po farbení vyrástla tá vlastná farba tak je taká istá ako bývala kedysi, či to farbenie ju zmenilo? Tiež som mala minule nápad nechať na chvíľu farbu farbou a podívať sa na natural, ale počula som taký mýtus (?), že po niekoľkonásobnom farbení pôvodná už nie je celkom rovnaká. Ja mám vlastnú fakt veľmi svetlú, takú pieskovú, tak o to sa bojím viac, ž už to nebude blond, ale tmavšie...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Dnes, ako tak na seba pozerám v zrkadle, som dostala záchvat tvorivosti, schytila do rúk nožničky a väčšina mojich vlasov je teraz fuč... ;)

Keď záchvat ustal, zistila som, že to vôbec nevyzerá zle! ;) Skrátila som si to dosť radikálne, asi polovica z pôvodnej dĺžky šla preč... Ale musím povedať, že konečne som sa ich zbavila a aspoň ma nebudú cez leto obťažovať, vyzerám aj celkom k svetu a plus som ešte aj ušetrila! :) No neostrihaj sa radšej doma ;)

A v najbližšej dobe si ich chystám aj trochu nafarbiť... :lol:

Takže radikálne mením... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jasné Lopatka, kedykoľvek :)

Aika, momentálne mám mokrú hlavu, takže možno zajtra :lol:

Tá farba, to je niečo medzi červenou a hnedou, čiže si konečne plním sen ;) No som veľmi zvedavá ako to dopadne, hádam to nebude až také zlé :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Ja osobne nie, ale matka ano :] Uz roky rokuce si s nou farbi vlasy a nekryje sice stopercentne... Ale pomaha. Planujes ju pouzit? Neodporucam v pripade, ak si sa nedavno farbila vlasy chemickou farbou... Teda menej ako pred 6 mesiacmi :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

rozmýšľam nad tým..

nefarbila som si vlasy farbou ešte nikdy, párkrát ale šampónom..

šedivá nie som :lol: , takže mi nevadí, že nekryje stopercentne.. len mám chuť na zmenu, ale nechcem si ničiť už aj tak zničené vlasy chemickou farbou..

dá sa kúpiť normálne v drogérii?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja so používala červenú henu, kryla dobre, ale rýchlo sa vedela vyzmývať... ale zas nie úplne, potom mi ostali také medené tie vlasy... :lol:

normálne sa dá kúpiť v drogérií :) , i keď niektoré také malé drogérie ju nemajú...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak potom pohoda, hena je dobra farba najma pre alergikov, ktori si nemozu dovolit pouzit chemicku farbu, bo by to bol amen pre ich hlavu. Staci si v normalnej drogerke odchytit nejaku predavacku a rovno sa jej spytat, ze ci ju predavaju, problem by inak nemal byt :lol:

 

PS: neviem presne, co v tej hene je, ale podla lekarky mojej matky je to ta najhorsia mozna farba :) Mozno by bolo lepsie vobec si nefarbit vlasy, ked uz tak - vsetko ich moze znicit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neviem presne, co v tej hene je, ale podla lekarky mojej matky je to ta najhorsia mozna farba

ja som zas počula o jej blahodárnych a vyživujúcich účinkoch :lol:

nič také som ale na svojich vlasoch nepostrehla, ani som nemala hrivu ako levica, ani oslnivý lesk, ani mi nenarástli za noc o pol metra... :)

 

a je dobrý nápad, pýtať sa na henu v drogériách predavačiek, ono je niekedy aj ťažké ju tam objaviť... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, tiez radsej budem verit specialistom a lekarom, ale niekedy je tazke posudit, ze co a ako. Ale kedze matka je alergicka a hene jej nic nerobi, tak potom je to asi dobre... Inak, aika, tiez sa mozes opytat aj v lekarnach, tety ti mozu poradit :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

ktovie ako sa nakoniec aika rozhodla, ale keď bola henna dosť dobrá pre nefertiti a kleopatru ... : )

 

po niekoľkých dňoch spleenov a vytápania myšiek skúšam urobiť bodku ... nafarbila som si vlasy, teraz čakám na výsledok

ale žiadny zázrak, vždy je to rovnaká farba, maximálne trochu iný odtieň, nikdy si totiž nepamätám číslo ...

 

a padajú ... hodne padajú, pocítili zmenu psychiky, vždy ju pocítia ... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja mam farbu vlasov podla toho, ci je leto,alebo zima,alebo podla toho ci som vela na slnku. ked hej, uuplne blond, inak v chladnych mesiacoch tmavsie hnede s bledymi pasikmi co ostanu zo slnka. takze si nemusim ani farbit haro. lebo je casto sama od seba ta farba ina. teraz mam vlasy len tak asi po siju, kedysi som mala mrte dlhe,ale nejako ma to prestalo bavit. mam velmi jemne a rovne a ziadny uces mi nevydrzi,ani sa nepokusam patlat nejake laky,alebo tuzidla. paci sa mi ta lahkost cerstvo umytych vlasov.

pouzivam L Oreal sampony,lebo ostatne mi robili lupiny, umyvat musim kazdy den, niekedy kazdy druhy.obcas preplachnem zelenym cajom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Riešim veľkú dilemu (:lol:), či sa nevrátim alebo aspoň nepriblížim nejakým spôsobom k vlastnej farbe vlasov, ale neviem sa rozhodnúť, čo je lepšie:

 

Obrázok

 

Blond, či neblond? To je otázka... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov