Skočiť na obsah

Pentagon


Sniper

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 38
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    9

  • Nokia

    6

  • fiore

    5

  • Ajk

    3

Top prispievatelia v tejto téme

no pardon ... trochu vám do tej hád... pardon... diskusie vstúpim ...

 

takže :

-reč bola o Pentagone vo Vrakuni

-do tankoch na Budapešť by to určite nevyriešilo

-pri zapnutí celej svojej fantázie si viem predstaviť cizyho ako policajta, ale to by bolo houbelec platné, vzhľadom na to, že policajt má dodržovať zákon

-takže nie odstaviť tam auto a ísť na biliard, či na čo, ale dovtedy im nedať pokoj, kým nebudú preč z centra mesta ... pichať si jedy do seba môžu aj inde

-okrem toho by to nevykynožilo ľudstvo, len takí, s ktorými sa nedá ináč urobiť poriadok ... :)

 

oné ... pardon... to bude tým že som nespala poriadne a bolí ma hlava ako koňa a niekedy ma jedujú veci, pri ktorých sme bezmocní ... :) ;)

 

 

 

jj ... ja už padám ... papa ... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Rad by som uz konecne aj ja videl, ze ake by mohlo byt adekvatne riesenie....taktiez som za nazor, ze nie ist na to sposobom BUM BUM a je to.......sice na druhu stranu chapem, ze ako to dotycny myslia, lenze je to nasilie ako nasilie a spada to potom na ich uroven.....najlepsieurobit raziu...ked uz clovek vie, ze sa tam take veci praktikuju a dat vacsinu ludi na odvykacku a skusit im pomoct...pokial sa im da a pokial su ochotny.......ak by to predsalen nepomohlo, tak na dozivotak do basy..... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty tam ries Trencin. Ty by si len najradsej o tom U NAS pocul......kebyze u teba je to take, hned by si prestal vypravat o tom, ze nech sa spoja gangy :lol:

Viem sice ako si to myslel, ale aj tak...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Ty tam ries Trencin.

Tu niet čo riešiť. Tu nemáme žiadne sfetované getá.

 

 

 

Teraz na Markíze v tej relácii 112 ukazovali nejakých zdrogovaných feťákov z Pentagonu. V TV to vyzerá ešte horšie ako na fotkách, fuj.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Ja chodim do skoly co je hned vedla, mam kamaratov co byvaju naokolo, a preto viem (narozdiel od ludi tu co maju info len podla clankov atd.) ze Pentagon neni ziadne ultra nebezpecne ghetto ako citam vase prispevky :lol: Strasne to dramatizujete..

Kopcianska je este nebezpecnejsia, tam pokial nepoznate niekoho tak pri vstupe sa mozte rozlucit s cennostami. Modry dom v Petrzalke tiez nieco podobne, a vela stvrti v Bratislave su nebezpecne hlavne v noci, to zalezi ale hlavne od potencionalnych obeti. Nehnevajte sa, ale pokial niekto vyzera ako totalna truba, nevie sa branit a ma vela veci co sa daju spenazit, a chodi na taketo pomerne nebezpecne miesta, tak nech sa potom necuduje

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vred kopcianska je uz davno kludna a ku modremu domu aj tak nik nechodi akurat policajti a je to dost daleko od svabinskeho...pravidelne sa vozim tadial v noci po svabinskeho a to je uplne kludna ticha ulica...modry dom je pekne od ruky posunuty :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No neviem ci je Kopcianska kludna :lol: Za bieleho dna hej, ale skus tam ist v noci, este stale tam je vela partii co robia eLPecka, male deti na heroine, a dalsie veci ktore sa tam deju, to ma ku kludu daleko, ako keby bola Kopcianska muzeum Petrzalky na zaciatku 90. rokov.

Ale vsetko toto, Kopcianska, Modry dom, Pentagon, nie su ziadne zvlastne miesta, a nedeje sa tam nic co by sa nedialo inde v Bratislave, len tej zloby tam je trosicka viac kedze to tam je takto naschval prestahovane.

 

@ Axel: tie tvoje wannabe inteligentne urazky si nechaj pre seba :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov