tyso Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 a len tak bokom, definovat sex sa da len v kontexte. Pre trestne pravo je to len spojenie pohlavnych organov muza a zeny. Ale inak je to velmi nejasne, su krajiny kde analny sex sa nepovazuje za sex, a tak nie su zeny neverne ak pouziju tento sposob. A co taky petting ? A ked dojde k orgazmu ? A co masturbacia ? A co virtualny sex po telefone ? A co eroticke sny ? :) A k comu treba definiciu ? Ak niekto chce vediet ci pacha hriech, tak sa musi spytat cirkevnej autority. Ak chce vediet ci je to nevera, tak si to musi zistit u manzelky. Ak chce sam seba upokojit, tak Clintona.
alarm Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Ak chce vediet ci je to nevera, tak si to musi zistit u manzelky.Pred tym doporučujem objednať sa u zubarky, pripadne skontrolovať predplatenie miesta večneho odpočinku.Napr. Milačik, bol som u susedy, a nahodou mi sklzla ruka do... ale račšej nedopíšem. :)
tyso Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 alarm, :) ved to moze urobit tak bezne, predstav si mila, u nas jeden v praci bol u susedy. :)
member2793 Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 dal by sa sex definovať aj ako pre...aný čas? :confused: voľajaký som zmätený z toho...
alarm Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Tyso: píšeš ako slobodný.... :)Ak by som takto začal, tak by som sa dostal presne po tade kde si skončil.Okamžite by nasledovalo: na ktorom poschodi si bol? :)Ženy majú taký 325-ty zmysel.
tyso Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 :) no to si musis zistit ako slobodny:), ako zenaty zatlkat,zatlkat,zatlkat
Recommended Posts