Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?


game

Odporúčané príspevky

Však teraz som písal že im nerozprávam takéto veci ako tu, ani také ako tí kolegovia (tie primitívne vulgárne reči) tak potom sa prečo vzdialujú, ked ja sa chcem priblížiť?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:),  neuspech je citit, to su feromony.

 

A v skutocnosti sa da povedat vselico, ale musis vediet komu a kedy :)    Aj slovnik dlazdica moze byt uspesny, ale  podla potreby sa musis vediet prepnut aj do anglickeho gentlemana.    

 

napriklad tvoje lestenie vtaka by znelo lepsie inym slovnikom :  Laska moja,  prave na teba intenzivne myslime,    a stojime v pozore pred tvojou nadherou. Ak rychlo neprides, tak ani chladna sprcha nepomoze,  kedze uz len letma spomienka na tvoju vonu je na nevydrzanie. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso, ty si romantik :)

 

 

Tomáš, presne tak je to ... a okrem toho som to už písala aj vyššie kdesi v príspevku:

snapback.png

Tomáš,
to zúfalstvo z tebe kričí a cítiť na sto honov

 

tú tvoju zúfalú snahu je cítiť - je to reč tela, sú to feromóny, je to pach úspechu či neúspechu, je to čosi, čo spôsobilo, že ťa ešte aj dnes nejaký priblblý kolega môže šikanovať ... a ešte kdečo.

 

nie celkom chápem, prečo sa tak strašne stále snažíš približovať.

 

to nie je nová vec ... pomaly. veľakrát ti kdekto písal, že nechci tak strašne ... máš s tým roky rokúce zlé skúsenosti, aj tak to robíš stále rovnako. nechci tak strašne.
nezačni vždy rozhovor ... nezačni sa hneď zaujímať ... sú ľudia, ktorí nemajú veľmi radi približovanie cudzích ľudí, ani vo vlaku, ani nikde ... nechci sa tak strašne za každú cenu približovať. nechaj veciam voľný priebeh, a hlavne, prosím ťa, nebuď tak strašne úprimný ... takto nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game to je len preklad zo slovnika dlazdica do renesancneho frivolnika.      Ale obsah ostal ten isty :)  

Ako ukazka ze sa da hovorit pravda aj inak :) 


ale v zasade tomasovi nemame ako poradit :),    tak ako sa neda naucit chytat ryby  dobrymi radami.   Zvadzanie je hra,  a uspesna je vtedy ked bavi oboch.  Pre zaciatok treba trenovat flirtovanie,  bez cielu najst si niekoho na chodenie ci sex.    Presne ako pise game, ak sa prilis snazis  tak prilis tlacis na pilu.  A tak musis stale ostat v zabere ale nesmies ju zaseknut. 

 

(  teraz neviem ci tomas niekedy pilil drevo alebo chytal ryby a ci moje analogie mu nieco hovoria )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Však teraz som písal že im nerozprávam takéto veci ako tu, ani také ako tí kolegovia (tie primitívne vulgárne reči) tak potom sa prečo vzdialujú, ked ja sa chcem priblížiť?

Nehovorim o vulgaritach ale o osobnych veciach ktore vyťahuješ.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prečítal som si všetky príspevky, čo tu boli za pár posledných dní napísané, no mal som čo robiť aby som to predýchal.

 

Prvá vec: Tomáš, ty si neskutočné hovado a hotentot.

 

 

este aj na diskoteke je tam obvykle s partiou a povedia mi ze odpal...

 

To ako fakt ideš na diskotéku (toto som mal za sebou ako 19 ročný) a tam ti baby povedia, že odpáľ?

 

tak ked sa aj priblizujem k zene neumyselne ze len nahodou kracam za nou, ona obvykle prida do kroku a obzera sa do zadu, proste ako keby ju sledoval vrah.

 

Vyzerá to tak, že na ženy pôsobíš zle, možno aj tým dojmom úchyláka. Videl som ťa v Srdcových záležitostiach. Ako takto: neber to v zlom, píšem ti len môj osobný názor - ale aj na mňa si pôsobil ako úchylák.

 

 

pacila sa mi predavacka tak som sa ju spytal ci je zadana, povedala nie, potom ci jej mozem dvorit, uplne stichla nahodila kamennu tvar a povedala kolegyni ze ide zametat do zadu a zasla do skladu a nevysla... Proste ludia na to nemaju pochopenie.

 

Ach bože, ty si ale telivo. Dostaneš takú vzácnu informáciu, že je voľná a takto si to celé zhovadíš. Ženy nemajú rady, keď sa spýtaš "či môžeš". A už vôbec nie, keď sa spýtaš, či môžeš dvoriť, to by ti ušla aj taká, pri ktorej by si mal šancu. Ja pri takej informácii, akej sa tebe dostala, by som nahodil výraz, že ma to veľmi zaujalo a tak naoko nezáväzne by som nadhodil, že " Vy ste voľná? Asi sem začnem chodiť častejšie :) " to stačí na začiatok, viac netreba. Žena na tebe môže vidieť, že máš záujem, ale zase musíš aj ju trochu "podusiť", nech vidí, že nie je pre teba jediná v tejto galaxii. Ženy nemajú rady, keď ideš na to zhurta a hlavne keď ich do niečoho tlačíš, to si šance odpáliš hneď na začiatku. Ale je pravda, že je ťažké netlačiť na ženu, ktorá sa ti páči a nedajbože si sa do nej ešte aj zabuchol.

 

 

 

aj game, aj Ryan už mali slovo.

tam vyššie sme ti dvaja napísali, ako sa podľa nás k žene priblížiť.

 

čítal si to?

 

Nie, on číta len to, kde ho niekto ľutuje a súhlasí s ním.

 

 

 

Príklad č.1 obchod, chodiť tam častejšie, nepozývať ju na rande hneď, ale potom kedy? Pri koľkátom stretnutí v obchode?

 

Pri druhom ju pozvi na kávu, pri štvrtom na večeru, pri siedmom do kina, pri deviatom na wellness, pri desiatom na víkendovú akciu na chate, pri dvanástom si zasexujte, pri pätnástom ju nabúchaj. OMG, ty si fakt hotentot, keď sa pýtaš takéto otázky.

 

 

 

Niektore vyslovene hladaju darebaka ako si ty,  je ich malo ale su.   Staci hladat.

 

tyso nepleť si "darebáka" s "dementom" ;)

 

 

 

Príklad z minulého roka: Mal som reálnu známosť zo samsungu (sme sa spoznali vo fabrike) a chodili sme von boli sme kamaráti v dvoriacom štádiu... Ja som si akurát doma honil čuráka a prišla práve vtedy od nej SMS že čo práve robím, tak som napísal že čo a mesiac sa so mnou nerozprávala...

 

Najprv ma chytil záchvat smiechu, takmer mi zabehlo, potom som sa nad tým trochu zamyslel a povedal som si, či ty toto fakt píšeš vážne alebo si robíš <> z celého Fóra? To ako vážne si babe napísal, že si honíš čuráka? Chlapče, úprimnosť je jedna vec, ale nebudem predsa žene vykladať, že si honím čuráka. Sorry, ale komunikuješ spôsobom retarda, ktorý ledva dokončil osobitnú. Ja sa jej nedivím ani trochu, že sa s tebou už nebaví.

 

 

To sú presne tí ľudia ktorí sa posmievajú niekomu keď je panic a nevie si nájsť babu, to sú tí čo sa chvália v krčme trofejami že kolké pretiahli atď. V tejto spoločnosti je to nevyhnutné nezaostávať v tomto.

 

No tak nebudeš za nimi zaostávať a budeš sa tiež chváliť, koľké si pretiahol. Primitív sa potrebuje vychvaľovať kvantitou, ty si tiež už tak klesol? Koľko uriev si pretiahol? 10? 20? Však sa pochváľ! Ja môžem povedať toľko, že 'moje' ženy by som zrátal na prstoch jednej ruky, ale takmer všetky boli na takej úrovni, ku ktorým ty sa na ulici ani len nepriblížiš za celý život.

 

 

kľudne by som dal aj skrytú webkameru pod čiapku aby ste videli tie reakcie že neklamem...

 

Ano, pre skrytú kameru, ty by si bol veľmi vďačný objekt :D

 

Ja keď oslovím babu, ale nepoužívam vulgarizmy, nesmrdím a predsa utekajú odomňa, alebo keď sa vo vlaku uvolňí iná sedačka tak presadne... Tak potom? (...) áno game zo mňa si všade uťahovali či šikanovali... A ja som nevedel čo mám robiť. (...) A dievčatám sa vždy páčili takýto ,,bad boys" ale o tomto pokračujme v mojej téme...

 

Ako som písal vyššie, pôsobíš dojmom ťuťmáka. Neber to v zlom, je to proste holý fakt. Preto si tam kde si.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

axel su aj opatrovatelske typy co sa ujmu aj takehoto,  ako sa hovori na na kazdy stupel sa najde diera. 

Divne je ze taketo problemy normalne riesia 15 rocni pubertiaci, nie dospeli muzi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel ale predsa ma zaujala vec na ktorej popracujeme ale musíme zistiť ako to funguje... Konkrétne mám na mysli to "pôsobím ako úchylák" ale v skutočnosti ním niesom. Takže ak som neni úchylák tak čo na mne môže vyzerať/pôsobiť úchylákovsky? Tento detail je podstatný, prečo máš dojem taký zo mňa?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel ale predsa ma zaujala vec na ktorej popracujeme ale musíme zistiť ako to funguje... Konkrétne mám na mysli to "pôsobím ako úchylák" ale v skutočnosti ním niesom. Takže ak som neni úchylák tak čo na mne môže vyzerať/pôsobiť úchylákovsky? Tento detail je podstatný, prečo máš dojem taký zo mňa?

 

ja len skúsim zopakovať, už to tu odznelo veľakrát ... z teba kričí, ako zúfalo chceš, ako strašne sa potrebuješ približovať, z teba priam cítiť nejakú porazenosť, nešťastie, niečo, čo typ žien, ktoré sa ti páčia, nemusí ...

nevyrukuj hneď na každú s osobnými otázkami, keď ideš za nejakou krásavicou na ulici, skús sa tváriť normálne, prirodzene, tak, že si ju vôbec nevšímaš ... ale neprehrávaj to ... to znamená, že to rob prirodzene. prepáliť to je veľmi ľahké.

nezoznamuj sa za každým rohom, všimni si aj skromnejšie dievčatá ... raz ťa osloví slečna, ktorá možno nebude kráľovná krásy, ale bude ťa chcieť

ty sa trochu ukľudni ... nechci tak veľmi, pomaly pomaly ... to úporné veľké chcenie - je to na tebe vidieť, a zrejme čím ďalej, tým viac.

 

a ešte niečo ... neodpovedal si na otázku, čo môžeš ženám ponúknuť.

si úprimný až moc, to už vieme. s tým prestaň. nezačni klamať, ale buď úprimný diplomaticky a šarmantne - keď vieš, čo to je a ako to je - chlapci ti to tu viacerí vysvetlili, čo si mal povedať namiesto toho, čo si povedal ... to je byť šarmantný, trochu tajomný, trochu romantický. taký zatiaľ nie si.

 

a čo ďalej?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:),  game toto sa vola aj hadzanie hrachu o stenu.

tak teda dajme slovo Komenskemu : "Lepsi nez za povetrnymi zenstinami choditi je sobe fortelne pytlikem potrasti" a rada kasli na baby, ak ti je nejaka sudena tak sa objavi ked to nebudes cakat.   

A len si neuzen tenisovy laket :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel: Môžeš ale statický obrázok neni presne to pravé orechové skôr sa pýtam i keď som zvedavý aj na dojmy z fotky ale tak som myslel že ako to že keď nerozprávam vôbec, alebo nerozprávam nič také čo sa nemá len bežná konverzácia o počasí... Aj tak nebodujem a sťahujú sa odomňa. Ako keby som smrdel.

 

game: ženám viem ponúknuť to isté ako ekonomike teda NIČ ale láska nieje o materializme však aj eskimáci či somálčania majú vzťahy... A k tomu opakovanému nemusíš opakovať čítal som ale ja sa pýtam dôvod prečo je to tak. Že je zo mňa cítiť tú zúfalosť atď. ale prečo to je cítiť?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game: ženám viem ponúknuť to isté ako ekonomike teda NIČ ale láska nieje o materializme však aj eskimáci či somálčania majú vzťahy... A k tomu opakovanému nemusíš opakovať čítal som ale ja sa pýtam dôvod prečo je to tak. Že je zo mňa cítiť tú zúfalosť atď. ale prečo to je cítiť?

 

Tomáš:

ja som ani pol slovom nenapísala nič len o materializme.

 

k tomu opakovanému:

myslím, že nemožno dosť často opakovať.

ako hovorí ľudová stará dobrá klasika: opakovanie je matkou múdrosti.

 

a prečo je to tak a prečo to cítiť:

znovu by som sa opakovala - už som to zodpovedala minimum tri či štryrikrát, Tomáš ... takže neviem ... čítaj ešte raz, nech mi nemusíš vyčítať, že opakujem. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..  ja sa pýtam dôvod prečo je to tak. Že je zo mňa cítiť tú zúfalosť atď. ale prečo to je cítiť?

Tomáš, prečo je z teba cítiť tú zúfalosť, a prečo je to cítiť?  Podľa teba, čo by sme  sme mali  iné cítiť iné ako zúfalosť, keď ty sám si o tom presvedčený a presviedčaš aj svoje okolie?

 je to v tebe v tvojom myslení, pokiaľ ty nie si vnútorne nastavený na úspech, pokiaľ nezmeníš svoje negatívne myslenie o sebe .. na pozitívnejšie, pokiaľ nebudeš sám so sebou spokojný, sebavedomejší, pokiaľ budeš sa vnímať tak, ako doteraz, tak sa to nezmení.

  ako sa ty cítiš, to aj vyžaruješ

ak budeš vyžarovať spokojnosť,  trpezlivosť, vyrovnanosť, tak to bude aj vidieť, to si všimnú aj iní, už aj  na tvojom postoji tela, na tvojich očiach, (či sú smutné, či žiaria), na vyjadrovaní, či si naladený pozitívne alebo negatívne, že sa sťažuješ, ľutuješ .. to je proste cítiť

  ono, to šťastie  máš v sebe, len tomu akosi nechceš veriť a zamakať na sebe, aby si sa cítil spokojnejší, ty sám si ubližuješ

  ak to dobré, čo je v tebe zúžitkuješ, uveríš v seba, budeš žiť s vďačnosťou,  ukážeš sebe, že Tomáš má rád život, keď uveríš, že  si hoden lásky, pekného vzťahu, ak ty tomu sám uveríš,  tvoj život bude spokojnejší, šťastnejší

nie zúfalstvo, tlačenie na pílu .. žiť, vychutnávať si život

ono, ak prestaneš s tým nasilu hľadaním lásky a necháš voľný priebeh, život ťa prekvapí, že  ak to budeš najmenej čakať, Bác!  a lietaš(te)   v tom až po uši.

 Ako sa priblížiť? 

Tomáš, najprv si buduj  vzťah  k sebe samému. Držím palce.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel: Môžeš ale statický obrázok neni presne to pravé orechové skôr sa pýtam i keď som zvedavý aj na dojmy z fotky ale tak som myslel že ako to že keď nerozprávam vôbec, alebo nerozprávam nič také čo sa nemá len bežná konverzácia o počasí... Aj tak nebodujem a sťahujú sa odomňa. Ako keby som smrdel.

 

Bohužiaľ to video je staré, malo nízke rozlíšenie a ešte vtedy sa používal formát asf, s ktorým sa nedá moc manévrovať a aj obrázok som musel trochu vylepšiť.

 

No neviem, ale predstav si, že si ženská, ideš po parku a niekto takto po tebe kuká. Neutekal si?

 

post-2-0-22542000-1437731884.jpg

 

Ináč tá tvoja videovizitka vôbec nebola vyslovene zlá a nepôsobil si ako nejaký hotentot, ten suchý priteplený cigán pred tebou by mal úspech možno len u nejakej sadistky a ten čo bol po tebe, to bol tiež prípad. Len ty nekukaj jak pedofil do kočíka, fakt to pôsobí odstrašujúco.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak ja by som to zas nevidel tak tragicky, denne stretavam ludi s horsou drzkou. Nema jazvu cez cely ksich, sklenene okolo, alebo odtrhnute ucho. V tom nie je problem, daleko horsie kischty nemaju problem s oslovovanim, problem vo fyzicke podla mna nebude. Problem je len v mentalnom stave a to, ako sa prejavuje na vsetko, od drzania tela, intonacii hlasu...atd, proste ten pocit porazenia sa prejavy a zeny to 100% odradi. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neni to zlé, len ten pohľad, ten má od submisívnosti  ďaleko  :lol:

mať kudlu v ruke tak poslušne odovzdám peňaženku ako píše tyso, a ešte pre istotu nastavím aj riť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jop, vďaka tomu uprenému pohľadu spod obočia pôsobíš ako poriadny kruťas. Z toho si ale nič nerob. Podobné vražednícke črty má aj jeden môj kamarát, pedagóg, naslovovzatý odborník vo svojom fachu a dobrák od kosti. Už pár dekád pracuje ako hlavný vychovávateľ v reedukačnom centre v Sološnici, tam si s jeho prísnym pohľadom dokáže medzi chovancami zjednať rešpekt, aký mu jeho kolegovia len mlčky závidia! :zubiska:

 

edit: Tu je!

http://www.acmalacky.estranky.cz/clanky/aktuality/v-hlbokom-dalsi-pekny-vysledok-----valachovic-prvy--matus-druhy.html

img_9783.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie je to len výzor.

a na Tomášovi nie je nič mimoriadne, čo by bolo na vizáži vyslovene odpudzujúce, či enormne škaredé, či čo ja viem aké ešte.

 

neskutočne veľa vyslovene nepekných ľudí má partnerov a žijú v pohode ... alebo v nepohode, ale má partnerov. poznám pekných pár takých.

(poznala som jedného - bol to sused, kde som vždy žasla, že preboha ... po tridiatich rokoch sa ale rozviedli, lebo vysvitlo, že nebol len desivo škaredý, čaptavý, neinteligentný a nesympatický, ale aj zlý - ale to je na inú tému.)

 

hochštapleri sú zvyčajne ulízaní sympaťáci, či nie?

zaujímavé je, že najslávnejší sobášni podvodníci nebývali práve krásavci ... ale vedeli hovoriť jazykom žien.

stále je to o tom, čo sme tu písali veľakrát, ako to zhrnul darkman nakoniec - negatívne vyžarovanie, poviem ti to maďarsky, na to slovenský ekvivalent nie je: csődtömeg.

/ niečo ako kompletné porazenectvo, čoho sa chytím, zakape /

včera som náhodou v jednom filme začula na adresu jedného mladého muža, ktorý sa snažil prevelice zoznamovať s mladými ženami / bol to jeden diel z Midsomerských vrážd /: niekto mu tam povedal: " to je váš problém - nehľadajte tak kŕčovito".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak tak ako píše game, napríklad ja mám dosť silno zjazvenú tvár po akné.... nie som krásavec.

ale s babami som nemal nikdy problém. (asi pre moju vyslovene krotkú a pokojnú povahu)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov