Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?


game

Odporúčané príspevky

pozvat von? kde sme? mate 15 rokov? .... snad nie je doba kedy je zena zavisla na chlapovi, nie je schopna nic zacvakat...ja osobne niekedy proste predbehnem draheho...to by som si potom pripadala ako keby si ma financne vydrziava..

 

a co sa tyka vodicaku...hmm, urci si priority...mas auto? nie? tak naco vodicak / :lol: / ... mas frajerku? ano? tak si setri na nu, ked uz mas take problemy ake mas...

 

pripadne sa zdover rodicom ci by ti nemohli trochu financne pomoct..to snad pochopia...

 

a pokial ste este mladi, tak snad jej je jasne, ze ju nebudes pozyvat den co den niekam na pizzu ci podobne..

1. ked ma platit ona tak sa citim trosku trapne.

2. cim skor spravim vodicak, tym lepsie, lebo predsa len, najskor spravim vodicak a az tak si kupim auto nie? a auto si raz urcite kupim

3. rodicia mi nedavaju vreckove nie preto lebo nechcu, ale preto ze si to nemozu dovolit. preto som cele prazdiny brigadoval, aby som si mohol zaplatit vodicak, kupit nejake oblecenie, sako na stuzkovu a maturu...

4. zvycajne ideme len na jednu kofolu, aj to je problem dopit :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

z toho ako pises, ze by ti bolo trapne keby ona sem tam zaplati mi vychadza, ze ste /si/ este velmi mladi/y/ :lol:

 

a k tomus a uz vyjadrovat nebudem, kedze ja vo vasom veku....

 

a na margo

2. cim skor spravim vodicak, tym lepsie, lebo predsa len, najskor spravim vodicak a az tak si kupim auto nie? a auto si raz urcite kupim

ach moj, este nemas na pozyvanie von a uz rozmyslas nad tym ze raz auto mat budes...tak rozmyslaj tak, ze raz vodicak mozes mat, nie hned...naco ked ti bude roky doma hnit :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no vies, ideme dakde s kamosmi autom, dakde na disku, a uz sa dohaduje kto pije a kto nie, aby mal kto soferovat naspat. a celkovo- cim skor spravim vodicak, tym menej ma bude stat. lebo ako sledujem, cena vodicaku ide kazdy rok dost rapidne hore, a cim dalej tym tym budu skusky tazsie, lebo vzdy vymyslia dajaky prihriaty zakon co to stazi

 

a reboricek mojich vydajov mam zoradeny tak, ze najprv to co potrebujem, az potom to co chcem. takze vydavky na priatelku su niekde nizsie :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

cim skor spravim vodicak, tym lepsie, lebo predsa len, najskor spravim vodicak a az tak si kupim auto nie? a auto si raz urcite kupim

toto je poriadna blbosť!!! ja som si tiež najprv spravila vodičák s tým istým zámerom a výsledkom bolo, že som rok po skúškach jazdila len úplne málinko, aby sa nepovedalo a teď to nie je celkom ono a neviem do toho naplno vhupnúť... najlepšie, čo môžeš spraviť je nechať vodičák až na vtedy, keď bude istota, že ho aj poriadne využiješ hneď ako sa ti dostane do rúk...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

bijou nesuhlasim...ja som si robil vodicak hned na 18ku...sice som nejazdil hned ale par krat v praci napr sa ma pytali, mas vodicak? ano, mal som tak som mohol spravit nieco co by sa inac nedalo

vodicak sa vzdy hodi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

zasa mi boti niečo našli :)

 

na túto tému som dokonale zabudla, a aká je dôležitá, človek sa natrápi ... teda pardon, ako ktorý, samozrejme.

také približovanie sa vie byť hodne stresujúca záležitosť, v akomkoľvek veku ... alebo nie ?

podnetné čítať tie voľakedajšie príspevky ... takmer každý s tým mal trochu problém, ako sa priblížiť :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ako dobre sa to číta...niektoré veci sa ani za tie desaťročia a ani napriek spoločenským zmenám a technickému pokroku nezmenili. :)

kedysi internet neexistoval, ale zas existovali rôzne iné spôsoby zoznamovania, kde si tí ľudia dopisovali, potom telefónovali a možno sa nakoniec aj stretli.

príbeh zo záhrobia:

keď som mala 14 rokov, telefónoval mi taký môj rovesník, bol vtipný a veselý a mal zmysel pre humor, a ja som si vysnívala, aký asi bude...I nastala tá chvíľa, keď sme sa konečne mohli vidieť, ale ja som mala veľmi prísnu mamku. A fešák dômyselne a pohotovo keď došiel k nám, zazvonil u dverí a suverénne sa opýtal na nejakých ľudí, ktorí u nás vôbec nebývali, mamka samozrejme mne za chrbtom, a tak to videnie trvalo hádam pol minúty...moje očakávania boli viac ako naplnené, skrátka sa mi páčil. A ani moja prísna mamka nezabránila ďalším stretnutiam. Veľmi ochotne som chodila vynášať smeti, pričom som sa dosti zdržala, alebo do obchodu, pričom nákup trval akosi dlho...no, boli sme obaja ešte deti a ono to nejako pozvoľne zakapalo samé, ale nejako ste mi to tu pripomenuli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

Nechce sa mi uz hladat ake blbosti som tu popisal ale v tomto priblizovacom manevri brani hlavne etika! To je ten odstup ze nemozeme len tak oslovit chodca na ulici, preto je to lepsie cez zoznamky lebo este aj na diskoteke je tam obvykle s partiou a povedia mi ze odpal... Takze brani tomu etika, namyslenost atd. Ja by som bol za keby som mohol oslovit hocijaku opritiiducu zenu na ulici bez toho aby si nemyslela o mne cudne veci ale to nikdy nebude lebo je velka kriminalita, uchylaci, znasilnenia, tak ked sa aj priblizujem k zene neumyselne ze len nahodou kracam za nou, ona obvykle prida do kroku a obzera sa do zadu, proste ako keby ju sledoval vrah. Takze to priblizenie moze koncit aj fackou... A casto oslovuju len zobraci pytajuci drobne, cigani pytajuci ohen, anketari, dealeri, vyberaci dobrocinnych zbierok a to su obvykle neprijemne veci takze ak len tak pridem k niekomu a oslovim ho hned ma k tomu negativny postoj kedze ocakava nieco zo spomenutych co vlastne anuluje akekolvek moznosti pozitivnej komunikacie a nasledneho zoznamenia sa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ziadna etika tomu nebrani. Len hladas vyhovorku pre svoju neschopnost. Uz ti to bolo X-krat napisane aj v inych temach. Nehladas moznosti ako sa to da, ale hladas alibi preco sa to neda. Neviem preco by si nemohol oslovit chodkynu na chodniku. Nie je to ziadne tabu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Preto ze to skonci ako dnes v bageterii, pacila sa mi predavacka tak son sa ju spytal ci je zadana, povedala nie, potom ci jej mozem dvorit, uplne stichla nahodila kamennu tvar a povedala kolegyni ze ide zametat do zadu a zasla do skladu a nevysla... Proste ludia na to nemaju pochopenie. Ale ak si poda inzerat tak ocakava ze jej budu dvorit. Alebo aj na bezeckej drahe ked som oslovil baby divne pozerali a radsej odisli s vyhovorkou ze oni sa.uz ponahlaju uz dobehali atd.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsak to som tym vysvetlil ze neodsudte kazdu moju odpoved z inych tem. To ze nemozem len tak hocikoho oslovit na ulici je pravda lebo ta osoba to povazuje za neprijemne, to ze takto to nejde to neni ziadna vyhovorka ale holy fakt. Je logicke ze ak niekto poda inzerat ze sa chce zoznamit ocakava ze sa mu ozvu, ale ak k niekomu len tak pridete ze ho chcete spoznat zareaguje cudne trebars ,,preboha co tento odomna chce" atd.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nejde o to, čo tu kto odsudzuje ... ty sa pýtaš, my sa ti snažíme poradiť, a dokola.

 

jeden postreh: keby ku mne niekto cudzí prišiel s tým, či som zadaná a druhá veta, či mi môže dvoriť, pozerala by som, kade utiecť.
presne tak by som reagovala, preboha, čo ten odo mňa chce.

zľahka. úsmev, nenápadne prehodiť jednu krátky vtipnú poznámku. po druhýkrát úsmev, ... nebudem ti písať, že netlač na pílu, lebo to ti ľudia za desať rokov napísali mnohotisíckrát.

 

pomaly. a nebaž tak strašne za ženami, nemáš s tým dobré skúsenosti, x partnerstiev stojí za fajku močky alebo sa rozpadáva, ľudia sú nešťastní ... nechaj tomu voľný priebeh. šarm, flirt, áno.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsak to som tym vysvetlil ze neodsudte kazdu moju odpoved z inych tem. To ze nemozem len tak hocikoho oslovit na ulici je pravda lebo ta osoba to povazuje za neprijemne, to ze takto to nejde to neni ziadna vyhovorka ale holy fakt.

Ty si cely holy fakt.... Blbost! Zalezi akym sposobom tu osobu oslovis. Jasne ze sa najdu aj nevrli jedinci, ale normalnemu cloveku to nema byt preco neprijemne pokial ho oslovis nejako neutralne a nie hned vylozis karty o co ti ide. Nejaky kompliment, zart atd. ano, ale nie toto. Ako pise game, bodaj by sa ta ta predavacka nezlakla ked na nu pri prvom rozhovore zvoleja vybalis intimne otazky. To sa potom necuduj.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A vsak nazov temy je samotna otazka ,,ako sa priblizit" bez negativnej reakcie cielovej osoby... V teme dobyvanie zeny sa uz bavime o tom ako sa dostat do vztahu so zenou ktoru uz pozname (teda mame nacatu), v teme tomasove prpblemy s... je skor osobne ako blog, a tu sa bavime o tom ze kracam po ulici a na druhej strane ide zena ktora sa mi paci a dalej ..... mate slovo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... ?

 

aj game, aj Ryan už mali slovo.

tam vyššie sme ti dvaja napísali, ako sa podľa nás k žene priblížiť.

 

čítal si to?

 

... zľahka. úsmev, nenápadne prehodiť jednu krátky vtipnú poznámku. po druhýkrát úsmev, ...

 

pomaly.  ... nechaj tomu voľný priebeh. šarm, flirt, áno.

 

... Nejaky kompliment, zart atd. ano, ale nie toto. Ako pise game, bodaj by sa ta ta predavacka nezlakla ked na nu pri prvom rozhovore zvoleja vybalis intimne otazky. To sa potom necuduj.

 

zľahka. jemne.
dnes je zlý svet, tá predavačka sa možno potýka s podobnými návrhmi týždenne, už keď na ňu niekto cudzí vybalí takéto intímne otázky a surovo sa spýta, či môže dvoriť, je ako červené súkno. 90 % žien by zutekalo.

 

dvoriť sa nezačína takýmito otázkami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:)  stary vtip

pride chlapik do baru a spyta sa hned slecny " nemas chut na sex dnes vecer so mnou ? " Slecna sa otoci a da mu facku.  Barman sa ho spyta a to vzdy takto robite ?  Chlapik ano a na 8 faciek mam dve sukacky :).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To ako cakas ze ti bod za bodom napiseme osnovu co jej povedat?

Ked je to predavacka v obchode, tak tam asi bude aj inokedy. Tak nebudem prvy den dotieravy, ale neutralny, maximalne jej pochvalim usmev alebo nieco podobne. A nebudem riesit hned nejake pozvania na rande. Budem tam chodit castejsie a postupne sa jej prihovaram viac a viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:), ryan  aj tak se da.  Ale problem je inde,  na tomasovi je zrejme vidiet neuspech a to odradzuje.  Jasne ze pred pozvanim na rande by to chcelo aspon chvilu small talk, ale tu by to asi nepomohlo.  

takze zhruba takto :

Uvodny kompliment,   zopar sondovacich pokecov kde ma slecna zaujmy ( spolocensky zivot, bulvar,  atd),  kompliment , vtip, pochvala ako sa dobre bavis  a ak slecna este neusla tak pozvanie na kavu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov