Skočiť na obsah

Trapasy pri zoznámení


Sniper

Odporúčané príspevky

Myslel som iba na seba a romanticke bolo ze sme sli v prirode popri Vahu lebo keby sme nesli po cyklotrase ale o 20m dalej tak sme v meste a to neni romanticke medzi cinzakmi sa prechadzat. Aspon si myslim ze prechadzat sa v prirode a popri riekach je romantika lebo tak to je zauzivane tak som si myslel ze tak to ma byt.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je co za frigidu? Objatie? WTF?

Po dlhých rokovaniach sa mi podarilo vyrokovať objatie a bolo to príjemné držať ženu okolo pása. Bozk nedovolila. S prostitútkami to bolo ľahšie. V Seredi na výpadovke na Senec som sa stavil pre Coca Colu ma pumpe a jak som ju popíjal tak som sa prešiel popri prostitútkach a jedna ma sana oslovila či nemáme záujem. Za 20€ mi poriadne pomasírovala prirodzenie a aj spravila to čo sa sem nesmie napísať. A poprosil som ju či je nemôžem pohladkať, pritúliť, vybjímať a dovolila ešte sa aj usmievala a tak milo spolupdacovala. Ja niesom len čisto sex ja potrebujem aj inýfyzický kontakt čo majú bežné páry tak sa mi to podarilo. Povenovala mi kus času.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

To sa da povazovat za trapas pri zoznameni ze randim s novou znamostou este nik o tom nevie a zalubenu sms ktoru som jej pisal som omylom poslal bratovi ktory to kazdemu roztrubi po rodine...

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie Ryan, je to trapas, sranda bude keď Tomáš tej novej skorofrajerke pošle SMS o tom ako si práve mastí bambus... :thumbsup:

 

inak občas ľutujem že nie som Tomáš, lebo mohol som sa teraz 2x "zamilovať" behom jedného týždňa :lol:

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je lebo nezabudol na to a ked sme sa radili ohladne auta hned mi zacal vycitat ze mam frajerku a ze to tajim pred rodinou a ze preto ja nemam stale peniaze a isli vycitky kvoli tomu ze som v mobile tukol vedla...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano Tomas, to je teda riadny trapas. Teraz vsetko co usetris minies na frajerku, budes sa jej stale venovat a doma nebudes mat cas pomahat rodicom tak ako doteraz. Sakra, a co kebaby? Na tie neostane. Skandal.

Rodicia a kamarati sa Ti budu smiat ze mas znamost, to sa tak bezne deje, ked niekto niekoho spozna.

 

A mozno Ti aj v praci daju vypoved....

 

:w00t:

 

A vies co je este trapne? Ze si tu o tej novej znamosti nikde nenapisal :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Po jednom dlhsom a skrachovanom vztahu som si povedal, ze mi treba pauzu /proste som si po tej zenskej potreboval oddychnut/, ale preslo par mesiacov a zunovala sa mi ta samota. Okolo mna sa vsak vo vyhlade nevyskytovala ziadna dama hodna mojho zaujmu, tak som si ja somar precital zoznamku na azete a napisal som nejakej babe. Tyzden sa neozyvala, tak som napisal druhej, neozyvala sa ani ta, napisal som tretej a no a potom sa ozvali vsetky tri naraz. Mal som par dni volna, tak som si naplanoval tri rande. Ako naschval, vsetky tri uprednostnovali jeden podnik, musel som to teda rozdelit casovo. Jeden den som opacil jednu, druhy den druhu, treti tretiu, hm a casnicka robila stale ta ista. Zazerala. Nakoniec som sa dal na kratko dokopy s tou tretou, zlomil sa jej opatok, musel som ju podopierat a odprevadit domov. Ake lahke, nie? Neskor som sa dozvedel, ze casnicka bola sesternicou tej druhej. 

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby sme boli v dubaji tak si nemusis robit starosti ze kto vas vidi atd. Tam ludia maju aj tri frajerky co je bezne.
Pozval by si vsetky tri hotovo.

O novej znamosti nemozem pisat lebo by mi admini vynadali ze robim off- topic a taku temu ze ,,mam novy objav" tu nemame a keby som zalozil nejake nove temy frfrali by lebo mna sa skorej snazia obmedzit a vytlacit do jednej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v Dubaji,  tri frajerky naraz,  verejne?  joj, to by bol iný trapas ... au.

nie ... asi to bude nejaká iná krajina, ale moslimská iste nie, a neviem si predstaviť tri verejné frajerky naraz akosi ani v kresťanskej ani inde  ... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale volakde je take vola sa to bigamia. Zena ma viac muzov alebo muz zien. Monogamia je len vyznavana istou skupinou ludi a aj to len formalne vsak skoro kazdy ma milenku / milenca, len keby to bolo verejne tak sa vyhnete zbytocnym cirkudom a podobne.

 

No aby som aspon ciastocne ostal neofftopic tak s tou novou znamostou bol drobny trapas. Je veriaca a nedavno bola nejaka velka omsa (taka insia ako bezne) a ze ci nepridem za nou do kostola sme sa v SMS dohadovali este pisala ze je od dveri nalavo posledna rada... Tak som prisiel do ich dediny vosiel som, hladal som a nic... Komunikovat sme uz nemohli lebo mobil v kostole je nepripustny (ani len esemeku tukat je uz neslusne) tak sme sa do konca omse nevedeli skontaktovat no a vyslo najavo ze ona bola v Seredskom kostole nie v Pate. Ale ten detail nam akosi usiel a paradox je ze ked idem z Galanty do Paty tak idem cez Sered (este som dialnicnu lebo R1 je obchvat) a cesta ide okolo kostola takze ja som presiel mozno 20m okolo nej dufajuc ze idem spravne...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jeminenky  :D pripomenuli ste mi, ako som  v domnienke, že rozprávam s  taxikárom, odpovedala jednému poslancovi ..  "Poprosím ..."  :smilieee: čo už,  keď bol na nesprávnom mieste, v rovnakom čase .. ešte sa ma aj  pýtal, ako taxikár .. kto mal vedieť, kto je kto?.:-) našťastie zobral to skvele, s humorom ..        :happyroll:

  keď  pána poslanca,  občas stretneme, tak sa usmeje popod fúz, pozdravíme sa, mne sa  to premietne :-) a manžel  s úsmevom dodá: "Tvoj  taxikár."  :smile3:

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ešte ako decká sme sa kúpali u babky v rieke, blbli sme a taký mladík celkom fešák ma zo srandy potopil, myslela som, že je tam u dakoho na prázdninách, nikdy predtým som ho tam nevidela. 

vystrčila som hlavu z vody a zavrčala na neho že

ty paskuda!

A potopenie som mu vrátila. Prítomní stuhli. Vynadala som a potopila ich učiteľa. To som ja pradvaže nevedela, lebo vyzeral veľmi mlado, asi ako chalani, čo som si s nimi občas zakopala a podobne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...
pred 2 hodinami, Sniper napísal:

Vždy keď počujem meno Kateřina, tak si spomeniem na toto:

noo, kebyže vidíš tú našu, tak by si po nej vyštartoval jak Tomáš :laugh: Moraváčka, plavovlasá modrooká, širšie lícne kosti, plné oblé boky, evokujúce všelijaké príjemné predstavy, a také pekné veľké ... oči. asi tak štvorky :thumbsup:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov