Tomáš Posted July 24 Share Posted July 24 Ja obedo-olovrantujem toto: Asi ste iné ani neočakávali… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted July 24 Share Posted July 24 Linguine s tuniakom, paradajkami a nakladanými cibuľkami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 24 Share Posted July 24 pred 46 minútami, Tomáš pridal: Asi ste iné ani neočakávali Co to je? Tiez olovrantujem Jogurtovo ovocny kolac aa deci prosecca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 24 Share Posted July 24 Ja som to dal dnes na Tomasa. Wiener schnitzel a hranolky. V robote mi nalozili tri kusy. Dal som si kapustovy salat a malinovu malinovku. Nech ma aj roztrhne. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 24 Share Posted July 24 No a este vecera a prasknem..a uz prestavam spamovat forum fotkami jedla..nerobi mi dobre vidiet kolko toho pojem 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
secretka Posted July 25 Share Posted July 25 pred 14 hodinami, Proteus pridal: Ja som to dal dnes na Tomasa. Wiener schnitzel a hranolky. V robote mi nalozili tri kusy. Dal som si kapustovy salat a malinovu malinovku. Nech ma aj roztrhne. ... ach jaj, Tomáš ešte nestihol poriadne ani svoj príspevok dopísať, a už tu má nasledovníka ... no, to bude bicyklovania, kým tie šnicle "stráviš". Bolo ti to treba? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 25 Share Posted July 25 Kus, babo Kto sa nikdy neprejedol, nech prvy hodi veternikom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted July 25 Share Posted July 25 1 hour ago, secretka said: Bolo ti to treba To si pis. a ako dobre mi to padlo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted July 25 Share Posted July 25 My sme mali cestoviny s hráškom, údenou panenkou, aj slaninkou, s parmezánom a bylinkami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted July 28 Share Posted July 28 Burrata a paradajky. Jednoduche genialne. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted July 29 Share Posted July 29 Panenka s omáčkou z červeného vína, opekané zemiaky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 7 Share Posted August 7 Naložil som si jak Tomáš s duplou 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted August 7 Share Posted August 7 to hravo zvládnem aj ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 7 Share Posted August 7 14 pirohov, zvyčajne si dávam 10, ale tak zas kvôli štyrom som to nechcel držať v mrazničke. Samozrejme pre Tomáša by bolo aj 30 málo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted August 7 Share Posted August 7 10-14 pirohov pri optimálnej váhe, keď príjem energie, je v rovnováhe s výdajom energie, to je v poriadku.. doma robím pirohy menšie ako tieto, nepočítam ich, koľko ich urobím, ale je to väčšie cesto a hotové pirohy jeme 3 dospelí... zjem ich určite viac ako 10-14, chutia nám plnené s tvarohom, slivkovým lekvárom.. narobil si mi chúťky, teda v sobotu budeme mať na obed pirohy... s čím boli plnené tie Tvoje, čo si mal? s tvarohom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted August 8 Share Posted August 8 asi to boli skôr bryndzové pirohy so slaninou.. my sme dnes obedovali v reštaurácii, objednala som si karfiolovú polievku s mrveničkou, bravčové výpečky s kôprovou omáčkou a parenou knedľou. Varia chutne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted August 14 Share Posted August 14 Ryba a hraskovo matove pyre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted August 19 Share Posted August 19 y sme od piatku do nedele mali doma vnučky, tak sme museli aj stravu prispôsobiť - bezlepkové a bezlaktózové veci. A tak sme mali včera morčacie mäso so šťavou, my tomu hovoríme tak ako to kedysi ešte naše deti pokrstili "bodkované mäso" - namorili sme ho v náleve pozostávajúcom z oleja octu, soli, horčice, cesnaku a škorice (mala by tam ešte ísť aj sojová omáčka, ale vnučka má aj na soju intoíleranciu), a k tomu som spravila ryžu. Ryžu zvyknem ochutiť okrem soli tak, že tam po pridaní vody vhodím malú cibuľu s napoichanými klinčekmi, a ešte pridám muškátový orech, niekedy kurkumu alebo kari, ale nie často. Ten muškátový orech dávam vždy. Urobí to zaujímavú chuť :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 23 Share Posted August 23 Včera som si dal 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted August 23 Share Posted August 23 Letom svetom- Anglicko Pastiersky kolac a scones 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted August 26 Share Posted August 26 Tu uz nik nic neje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted August 28 Share Posted August 28 Dnes ine prisery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted September 4 Share Posted September 4 Ehm... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted September 11 Share Posted September 11 Dňa 28. 8. 2024 at 20:48, Hellé pridal: Dnes ine prisery To kde sa dá zohnať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted September 11 Share Posted September 11 Hocikde pri mori, toto konkretne Antibes, Francuzsko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts