electric blue Zverejnené 5. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 5. Február, 2021 knedle vyzerajú dokonale :o kedysi som vedela spravit knedlu , nie az tak perfektnú ale celkom dobre vyšla . u nás sa to neje Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 5. Február, 2021 Dňa 4. 2. 2021 at 12:58, game napísal: decká nezdarené, vy tu viete spraviť človeku také chute.... potom tu len slintám a idem si dať vymočené nesolené krumple.... :D tak ja som si dnes dala krumple zo včerajška opečené na panvici s kyslou smotanou. Ale včera som bola fyzicky v práci, to som ešte nevedela, že zať má kovid (teda kolegov som dnes na to upozornila), cestou som sa stavila u mäsiara a videla som tam okrem iného pekného mäska kuracie pečienky, nuž som aj z tých kúpila a to som orestovala na cibuľke, ochutila a podusila. Flinstone sa večer oblizoval až za ušami. Najbližšie budem robiť hovädzinku, ale ešte neviem presne, ako to spravím. Možno tak nejak ako sa robí sviečková, kašlať na to, že to nie je sviečkovica. Ale je to mäsko veľmi pekné. A ak sa mi bude chcieť, a budem mať dostatok starých rohlíkov, spravím k tomu žemľové knedle. Takú ako tu iskra ukázala, nerobievam, hoci to viem robiť, ale zas ked to môžem kúpiť, prečo si neušetriť robotu. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
iskra Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 Dňa 5. 2. 2021 at 22:17, Vilma Flinstonova napísal: Takú ako tu iskra ukázala, nerobievam, hoci to viem robiť, ale zas ked to môžem kúpiť, prečo si neušetriť robotu. Nám chutia oveľa viac domáce knedle, ako kúpené z obchodu. Dnes u nás na obed: Kuracie prsia na spôsob stroganov so zeleninou a šampiňónmi. Ako príloha zemiaková kaša. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 my sme dnes tú sviečkovú mali, Flinstone sa oblizoval až za ušami. Akože inak, rohlíkov som nemala dosť, tak knedlu kúpil, dobrú, vraj bylinkovú. Pochutili sme si obaja. Niečo podobné ako tu @iskra vyfotila, sa chystám urobiť niektorý deň počas týždňa. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Proteus Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 Dnes to bola panenka obalena v slanine s hibovou omackou a opekanymi zemiakmi. Vecera krupicova kasa a na zajtra som uvaril kuracie rizoto. 1 1 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 Ryby, ryby, ryby, samé ryby. Lebo niekde som počul že konzumujeme málo rýb, tak som chytil mániu stále jem ryby. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 pred hodinou, Tomáš napísal: Ryby, ryby, ryby, samé ryby. Lebo niekde som počul že konzumujeme málo rýb, tak som chytil mániu stále jem ryby. ryby sú zdravé. Len si daj. tiež by som si dala... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Proteus Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 Tak ako pozname Tomasa, co nevie ani poriadnu polievku uvarit, jeho sposob konzumacie ryb su cisto konzervy. Co zase nie je najzdravsi sposob konzumacie ryb. Plne olova. Ci tomas varis a pecies lososa, pstruhov ci kapre? Nehovor, ze ano. 😁 1 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 7. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 7. Február, 2021 Ani jedno ani druhé. Je taká celá ryba tak vákuovo zabalená, rozbalíš a ješ. Takú som mal na raňajky, na obed, aj na večeru. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 8. Február, 2021 aha, takže hotová. No, lepšie ako drátom do oka :) Flinstone sa ide umlátiť za tuniakom v konzerve. Niekedy si uvarím cestoviny, tie také vrtule alebo mašličky, neviem ako sa to volá originál, a na to si dám zeleninu (mrkvička, hrášok, kukurička, poprípade v zmesi môže byť aj brokolička či karfiol, alebo aj niečo iné), pošklbem nejaký listový šalát, je jedno, aký, a ešte toho tuniaka, niekedy len tak a niekedy aj s dresingom. Ale v lete som nakladala levanduľu do olivového oleja, tak niekedy by som mohla to ochutiť tým šmrncnutým olejom, samozrejme, v primeranom množštve. nedá to veľa práce, ušetrí sa čas a občas to dobre padne. Dnes kašlem na varenie, budem mať krupicu, Flinstone má v práci sviečkovú zo včera. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 11. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 11. Február, 2021 Keďže dnes nebudem môcť obedovať vo firemnej kantíne keďže mám voľno tak si dávam donáškou doniesť niečo z tohto:https://hotelgalanta.sk/gastronomia/tyzdenne-menu/Samozrejme kačacina dnes a zajtra to kuracie voľačo vyskúšam. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 14. Február, 2021 @Tomáš a zasa neschudneš...čo si nedáš niečo ľahšie? No ale je to tvoj problém, pre mňa za mňa maj si aj 150 kíl, ked sa ti to tak páči. U nás zemiakové pyré a bravčové ragú (zo zeleninou a vlastnoručne nazbieranými hubami). Ja som si pochutila, každá líška svoj chvost chváli, tak aj mne moje dielo chutilo, a verím, že ani Flinstone to neofrfle, išiel totiž nejakému kamošovi opravovať nejaké ističe či kieho frasa, a ešte sa nevrátil. A na doplnenie, listový šalát. Nech máme aj niečo zelené. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Proteus Zverejnené 14. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 14. Február, 2021 Ja som dnes piekol kacacie stehna. Knedla sice kupovana, ale kapusta doma robena. Moze byt 😎 Vcera na veceru manzelka urobila pecene zemiaky k tomu domaca slaninka a klobasa. Ako dip sme si dali bryndzu zmiesanu so smotanou. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 14. Február, 2021 pred 4 hodinami, Proteus napísal: ...Vcera na veceru manzelka urobila pecene zemiaky k tomu domaca slaninka a klobasa. Ako dip sme si dali bryndzu zmiesanu so smotanou. tiež niekedy robíme také zemiaky pečené v trúbe s cibuľou, slaninkou a klobásou, ale keď ich máme takto upečené, nedávame k tomu smotanu ani nič podobné, ale skôr paradajky, papriku a podobne. ke´d tam nie je klobása a cibuľa, potom môže byť aj smotana či pododbné vylepšenia. Ale ako už kto chce. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 18. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 18. Február, 2021 včera som aj doobeda, aj poobede musela byť napojená online do práce, nemala som na varenie čas, a to som tu mala Žilinu, prespali v otcovom byte a potom po zubárovi došli sem. Flinstone si vzal pol dňa voľno a došiel domov, a to bolo šťastie, upiekol lososa a nejakú tresku či čo to bolo, a spravil zemiakový šalát, náramne mi tým ulahodil. Spravil to výborne. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 24. Február, 2021 no pekne... už dvakrát po sebe sa mi podarilo pripáliť obed...toto sa mi nestalo už celé roky. Včera už som si dala lepší pozor, a hurá, bolo to dobré...šupla som do trúby krumple aj so šupkou len tak nakrájané, s cibuľou, cesnakom, klobásou, slaninou, a dala som tam trochu levanduľového oleja, čo som namacerovala ešte v lete. Malo to fakt zaujímavú chuť a vôňu. Flinstone neprotestoval. S kyslou uhorkou to bolo za mňa fajn. 1 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 25. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 25. Február, 2021 Vilma nemám rád ragú. Ale dnes som si dva krát dal cyklistiku do konkrétneho bufetu s kebabom a keď som išiel druhý raz, minul sa im. Tak som si dal údenú rybu. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
iskra Zverejnené 27. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 27. Február, 2021 Dnes na obed bude fazuľová polievka s cestovinou, fašírky so zemiakovou kašou. Spravím aj zopár tvarohových šišiek. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Proteus Zverejnené 27. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 27. Február, 2021 Dnes som mojim babam urobil kuracie rezne so zemiakovou kasou. Bude aj na zajtra :) 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Tomáš Zverejnené 27. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 27. Február, 2021 Neviem čo to bolo za mäso ale ceľkom mi chutilo také tmavé zvnútra a vyprážané so zemiakmi. Ale ryžu mám radšej. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 28. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 28. Február, 2021 zatiaľ aj raňajky aj obed, biela káva z čakanky a sušeného ryžového mlieka :) 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
member2793 Zverejnené 28. Február, 2021 Zdieľať Zverejnené 28. Február, 2021 u nás včera segedín, dnes bravčové pečené - upiekli sme kilo a trištvrte, a zostali mi tak dve tri porcie 1 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Marec, 2021 Zdieľať Zverejnené 1. Marec, 2021 Dňa 25. 2. 2021 at 20:27, Tomáš napísal: Vilma nemám rád ragú. nie je ragú ako ragú. Ja som minule robila teľacie, so zeleninou a vlastznoručne nazbieranými hubami (proficle) a na víne, s knedlíkom. Bolo fakt dobré! kúpila som si Delimano teplovzdušnú fritézu. Dnes som na nej prvýkrát varila - a bola som sklamaná, vôbec to nebolo šťavnaté, ani mäkké...zjesť sa to dalo, ale zdaleka to nebolo také dobré ako keď varím klasickým spôsobom - hrniec, pekáč, panvica. Alebo je to tým, že som tam nedala olej, ked v návode bolo olej ani vodu nedávať? Máte s tým niekto skúsenosti? Ak áno, sem s nimi ä dík)! Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 1. Marec, 2021 Zdieľať Zverejnené 1. Marec, 2021 Vilmuš, ja mám takú skúsenosť, že celý život odolávam zázračným hrncom a pekáčom, neexistuje. hrnce a pekáče, odskúšané, vyskúšané. jediná iná vec je kukta, občas. zázraky z reklám nie. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
chlapeczjuhu Zverejnené 2. Marec, 2021 Zdieľať Zverejnené 2. Marec, 2021 nie je ragú ako ragú. Ja som minule robila teľacie, so zeleninou a vlastznoručne nazbieranými hubami (proficle) a na víne, s knedlíkom. Bolo fakt dobré! kúpila som si Delimano teplovzdušnú fritézu. Dnes som na nej prvýkrát varila - a bola som sklamaná, vôbec to nebolo šťavnaté, ani mäkké...zjesť sa to dalo, ale zdaleka to nebolo také dobré ako keď varím klasickým spôsobom - hrniec, pekáč, panvica. Alebo je to tým, že som tam nedala olej, ked v návode bolo olej ani vodu nedávať? Máte s tým niekto skúsenosti? Ak áno, sem s nimi ä dík)!Delimano pouzivame len na marinovane maso pripadne zeleninu (jemne ju potriem olivovym olejom pred)....Dnesny obed:... 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz