Skočiť na obsah

Nokia

Odporúčané príspevky

  • Pred 3 týždňami...

tak ... keď toto prejde, povedala by som, že to dosť dramaticky dokašlú.

okrem toho nechápem tú mániu, storočím preverené logo meniť na niečo, čo aj vyzerá ako dikobraz v modernistickom logu malej miestnej zoo.

je to ich vec, ale pripomína mi to veľmi silne zločin. minimum proti zdravému rozumu.

 

Viacere automobilky presli zmenou loga, niektore s vacsim, niektore s mensim uspechom, napada ma MAZDA napriklad.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Meniť logo je podľa mňa chyba. Veď koľko rokov trvá a koľko áut sa musí predať,aby sa logo dostalo ľuďom "pod kožu". Výhoda automobilových log je,že každé jedno auto ho prezentuje,ako chodiaca reklama.

Napríklad Citroen ...post-1427-0-78938200-1311399443_thumb.png

Pôvodne sa táto fabrika zaoberala výrobou ozubených kolies.Samotné logo vzniklo ako symbol ozubeného kolesa so šípovými zubami post-1427-0-65596800-1311399737_thumb.jpg

P.S.: Myslíte,že som v texte slovo logo vyskloňoval do podoby log správne? Nemalo by tam byť lôg? Fu ... tá slovenčina je náročný jazyk.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Napisal si to spravne. Spravny tvar je log, nie lôg.

 

Ono tie zmeny log nie su poväčšinou nijako zasadne. Je to len kozmeticka uprava (farba, modernejšie tvary, font pisma...). I keď historia pozna aj niektore zasadne zmeny. Napriklad nie tak davno v 90-tych rokoch taku zasadnu zmenu zaznamenala Mazda.

post-1275-0-14559700-1311413057_thumb.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...

:) a prečo nie? Darkmana si viem predstaviť aj v čiernom aute, ale myslím si, že rozhodol sa správne a v striebornom mu svedčí viac. Má to také vyrovnané: tmavší avatar, svetlejšie auto, tvrdšia hudba, .....:-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...

SMART ...čo na tých kočiarikoch vidíte?

Ja by som sa v tom bál jazdiť (temer žiadna deformačná zóna).

 

pozri si test ako nechali naburat smarta 1. generacie v rychlosti 112km/h, celne do betonoveho muru, a potom sa budeme bavit o bezpecnosti tohoto auta. a to hovorim o 1.generacii.

najradsej mam ludi co sa vyjadruju k niecomu o com h---no vedia, predpokladam ze si v smarte v zivote nesedel. mam cca 2 metre a mam tam viac miesta ako v novom peugeote 208. tolko ku kociariku.

lne pre info druhe auto v rodine mame ix35 co je velka pohodlna svina ale kedykolvek idem ja alebo partner von tak si kradneme smarta.

a co na tom vidim? spotrebu 3,5 litra nafty v lete, v zime 3,9, bezproblemove parkovanie kdekolvek, nasieranie chlapkov v obstaroznych passatoch/BMW na krizovatkach, radost z jazdy ako na motokare kde citis kazdy 2 cm kamen, jazdu po dialnici so strechou dole.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..., radost z jazdy ako na motokare kde citis kazdy 2 cm kamen,

 

neuveris, ale presne to som citil v Chrysleri 300C kombi (teda tie kamene... a nie len tie, v tom by som tusim citil aj zrnka piesku...), no hrozne pruzenie. o komforte ani reci. a to mal standardne gumy, ziadne nizkoprofilove salamy.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To su mi zase argumenty jak svina. K comu ti je spotreba 4 litre, ked ju x-krat preplatis v cene auta? Z tych "logickych" argumentov mi je vzdy do smiechu. To iste plati pri porovnani rovnakeho modelu s benzinovym a naftovym motorom. Naftovy zerie menej, co je sice pravda, ale cena modelu s naftou je v drvivej vacsine vyssia. To uz ale akosi kazdy zabudne zmienit. Na usporenom palive sa ta vyssia nakupna cena sa nevrati nikdy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mojko a ty si sa kde docital za kolko som to auto kupil????? lebo nejako sa nepamatam ze by som o tom niekde nieco pisal.

a ked sme pri novych autach, videl si cennik novych smartov? asi nie. tak tu prosim ta netrapos, lebo na smiech tu potom zostavas len a len ty. ako som spominal ludi ako ty, co maju k vsetkemu co povedat a vedia o tom velke ...takych mam najradsej. pan odbornik.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som sa nevyjadroval o žiadnom Smarte ale všeobecne o argumentoch ohľadom spotreby a ceny novych aut. Tak si taky debilny komentar odpusť. Laskavo si najprv prečitaj čo kto piše, až potom reaguj. Lebo takto z teba nevyjde nič, len nezmysel. A keď nedokažeš pochopiť jednoduchu vetu, tak radšej ani nereaguj. Pan antiodbornik.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov