doll Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Predpokladam, ze jednoduchsie pre teba. :) :D pri pisani toho prispevku som mala v sebe nejaku tu 14-tku pivecko :D :D ehm
slimak Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Su dve veci dobre,tato tema, a ze mam internet doma. idem spat,peknu noc.
tiborco Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Niekedy mám dni keď viac, niekedy zas menej myslím na sex...a inokedy už ma len desí predstava, že sa ma niekto čo i len dotkne. :)
cumel30 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Málokedy, len asi tak osem krát za hodinu. :gathering: :priatelia:
Sniper Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Takže potvrdenie alebo vyvrátenie niekoľkých mýtov: muži a ženy všeobecne myslia na sex rovnako, u mužov sa intenzita myslenia na sex môže zvyšovať (z dôvodu napísaného nižšie)muži sex potrebujú, z biologických dôvodov, potreba "mať sex" existuje aj u žien, ale bežná žena bez sexu vydrží výrazne dlhšie ako bežný muž - čo stavia ženy do obrovskej výhodyženy sa sťažujú na mužov, že "myslia len sa sex". Po prvé: je to v poriadku, pretože z biologického hľadiska je potrebné, aby ten muž na sex myslel, bez neho by nebolo rozmnožovanie. Po druhé: od žien je takýto názor pokrytecký, pretože tie robia všetko pre to, aby muži na ten sex mysleli (viď nižšie).to, že muži "myslia na sex stále" veľa žien využíva vo svoj prospech: jednak preto, lebo fyzicky sú príťažlivejšie, a muž, ktorý sex potrebuje, pre ženu spraví hocičo (v rámci možností), tak prečo to nevyužiť? Čo z toho vyplýva: muži na sex pravdepodobne myslia častejšie, čo je podmienené najmä biologickými procesmi, ženy ako fyzicky príťažlivejšie tvory túto skutočnosť často využívajú alebo aj zneužívajú vo svoj prospech (nechajú si za sex zaplatiť), napriek tomu im neprekáža frflať na mužov, že stále myslia len na sex. 2
cizy Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 30tka predo dvermi a stale denne :D (niekedy sa vazne zamyslam o kolko by moj zivot mohol byt bez tohto pudu jednoduchsi :D )
doll Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ked nie je potencionalny partner na blizku, tak nan nemyslim takmer vobec.Mam teraz hlavu plnu inych veci, starosti. Ale tipujem, ze len preto, lebo nemam chlapa :D
Recommended Posts