Skočiť na obsah

Láska je ....


starsi

Odporúčané príspevky

  • Pred 2 rokmi...

Ja som myslel - ze to najuzitocnejsie(na fore) som napisal v predchadzajucom prispevku. Nik na to nezareagoval.

 

Ja som to zene popisal - povedal.

 

Ja som zenu spoznal - nie spoznal - v 20 rokoch. NIe ja som snou sedel v 3,4 rocniku v lavici. V 7dmom mi poslala nejaky libes bief - ktoremu som nerozumel. 

 

Dali sme sa dokopy asi ked sme mali 20-21 rokov. Samozrejme ze som lutoval ze som ju nemal uz v 18 rokoch - vtedy som bud chlastal, ci bol  - hladal medzi inymi zenami.

 

Tema je laska - uzite si to - da sa to. Ja som to mal aspon 5-7 rokov. MOzno to zazivam aj dnes.

 

-----------

 

Durica to dobre napisal.

Nelutujem ani minutu s tebou - takto je

A co lutujem  - realne ked som mal 24 rokov  - my mame rovnaky vek - bolo mi luto ze sme neboli o tie dve roky dlhsie spolu.

 

Vtedy mi to ozaj bolo luto.

 

Podla mna je to velmi dobra pesnicka- aj ked som uz starsi - chcel bz somm mat opat 18 rokov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak

18 rokov? :) Maj rád svoj vek. Láska nie je ohraničená vekom.

 Ešte: vyjadril si sa, že ti príde prestať piť, ako by si bol sterilný ... :) , podľa mňa by ti bodla abstinencia - vzdanie sa pôžitku z popíjania pív... samo, že sprav podľa seba, je to tvoj život, a keď si ho pokafreš, tak si budeš na vine ty sám... bola by to veľká škoda, máš peknú rodinu, dobrú ženu, deti..verím, že aj ty ak v sebe nemáš naliate pivá, tak  si dobrým, starostlivým otcom, ktorý sa vzorne stará,  aby decká mali pekný vzťah k prírode, športu...

vieš, láska dokáže robiť zázraky, ale potvora závislosť...,  dokáže často narobiť obrovskú neplechu... chráň sa toho..

Držím palce!  

Pre teba a tvoju  ženu  http://www.youtube.com/watch?v=-nXG0L0rcKM

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

včera ju hrali na nejakej stanici v rádiu, čo tam Flinstone naladil, zabudla som názov toho. Vypočula som si ju, pekná pointa...ale radšej mám trocha iný štýl.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:)

 Vzájomná láska  nie je  choroba...  kto  chce byť zdravý, byť šťastným .. nech ľúbi, raduje sa... láska existuje o tom niet pochýb, a  čo presne to je?  každý človek si to môže  zadefinovať po svojom, ale aj tak  tu krásu nemôžeme  slovne   vystihnúť, lebo ten vzácny cit, to sa cíti, prežíva srdiečkom.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Laska je choroba ktora trva tak dlho kym sa clovek nevylieci.

 

 

..chorobu si dotiahol sem ty :) reagovala som naň príspevkom.

 

Inak, nepoznám človeka, ktorý by nechcel ľúbiť :) a kto neľúbi(zatiaľ) už najbližšie môže..myslím si, že ak ľúbiť bude,  bude šťastnejší .. ako sám bez spriaznenej duše....kto je šťastný, odzrkadlí sa to aj na zdraví.. ale, môže to byť možno aj inak.. :smile2:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

http://podlampou.tyzden.sk/kde-sa-stratila-laska/

 

Tema laska som v polovici - preberaju vztahy.  Neviem ci vedia o com rozpravaju.

 

Hm - laska ci manzelstvo rozumom.

 

Ja so zenou budem do smrti . Zalubila sa do mna ked mala 7-8 rokov. Ja mozno podobne. V 20tich som to vedel.

 

Aj ked chlastam - snazim sa jej zivot ulahcit spestrit zaujat - ci nieco podobne - vsetko toto je prkotina - zaujat  - v podstate nikdy som jej nekupil kvet. Ulahcit - ak nieco potrebuje a.. hned to spravim- nemyslim ranajky - zaujat spestrit vylety- ... ja neviem.  Budeme mat novy byt. kde uz nebudem musiet umyvat riad. 

 

A deti? Tam myslim som tiez napomocny. 

 

Inak si nemyslim ze ak nam odrastu deti budeme si cudzi ludia. Ci ze zijeme spolu len kvoli detom.

 

Moji dvaja surodenci sa rozviedli .-aj kvoli nevere partnerov.  Mne sa to asi nestane. Ja zenu v podstate poznam 30 rokov a ona mna tiez.  A to nemam 40.

 

--------------

Co vycitam zene - vposlednej dobe sa mi to stalo dvakrat - vcera a dnes - 

dohodneme sa na presnom case a tam nieje - vcera so 7 minut stepoval pred krcmou odkial ma mala vyzdvihnut a ja dnes som 7 minut na nu cakal.  Vcera som jej opat vysvetloval bud presna -nedalasi to - dnes opat - to uz nenapravim - zas 7 minut sa da pockat.  Keby to bolo 15 minut - v prvom pripade ma nedostane z krcmy(ci odinokadial kam by som siel) a v druhom - by som zmizol - 15 minut bez vysvetlenia -ked sme sa dohodli.

 

Je dospela osoba a nerozmysla - na zenu  je to OK - sere ma to u chalana - trva im rozmyslanie. Teda nevedia sa roozhodnut. V cas. Teda rychlo. Vo futbale to potrebujes. V zlomku sekundy.

 

-------------

Muzsky a zensky svet.

 Idem na pivo skamaratom - lebo sa chcem porozpravat a muzskych veciach.

Nemam problem sa o futbale bavit so zenou(myslim mojou,nie matkou ci dcerou ci milenkou ci kolegynou) - ci o hocicom - ona ma aj 5 minut bude pocuvat mozno 15- ...ale trapit ju nebudem- ani seba.

Preto idem na pivo skamaratom.

 

A ja jej svet ked povie ci moze ist tam ci tam - skamaratkami, ci na nejake krestanske posedenia - ja chod. Aspon mam dva tri hodiny pokoj.

 

Asi sme na to najhlavnejsom 1:37:50 - ja som nikdy taketo otazky nemal. 

 

Si treba uvedomit cas - sme tu na 60 70 rokov. 20 rokov deti - 20 rokov rodicia a potom si to treba uzivat.

 

CO tu vymyslis?  Najdes si tanecnicku -ktora chce stebou tancovat 50 rokov. A ty snou.

 

 

---------

Je mi luto stefana - ma o 10 rokov viac a sa trapy nad tymto - kedy si milovany? Ako a kedy to citis.

Ja aj teraz.  Ked mi je zima si pustim elektricky ohrievac.  Lebo viem ze ked to chcem fyzicku nehu ju mat budem. Realnu mam stale. O tomto je tema co on nikdy nepochopi. Co mi je luto.

 

 

Pestovat lasku? Neviem co to je ako sa to da pestovat. 

 

Inak to bezspecie u zeny ci je tak dolezite - iste je - sa mojej spytam ak to potvrdi ako by som to vedel narusit. 

 

--------

Sa pyta preco ludia s koncetraku co prezili - preco tak casto pachali sebevrazdy - pre mna je to jednoduche

 

videli strasne vela zbytocnej smrti a podla mna velka cast z nich si davala ich smrt a ich prezitie na svoje tricko. Preco som ja prezil -preco sestra nie? Mama nie? Nevedeli to a sa to neda spracovat. Ako ludia mozu byt voci sebe taky hajz...

 

Laska je dat aj bolest - iste ak zena - dieta - rodicia - surodenci .. sa pominu budem truchlit a fnukat - ja to bezne robim aj pri citani clankov ked niekto aj bezdovodu umrel. Hlavne deti pri nehodach.

 

-------------

Co je laska?  Podla mna to je dobro cloveka - hocijake dobro . Kazda uzitocna praca - kazdy uzitocny cin.  A hlavne si to vediet vazit. Ak to je dobrovolne co by mal byt - a nevynutene ci... 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

 

"Láska znamená, že pre ńu môžem urobiť čokoľvek."

 

http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1745291_co-je-laska-odpoved-najdete-v-tomto-pribehu.-zarosia-sa-vam-oci

Láska ..  neopustím ťa ani v šťastí ani v nešťastí, ani v zdraví ani v chorobe a že ťa budem milovať a ctiť po všetky dni svojho života. :flowers:

            

Kúzlo šťastia nespočíva v bohatstve ani kráse,

ale v harmónii dvoch sŕdc, ktoré patria k sebe.

J. W. Goethe

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 2 rokmi...

táto mladá dáma naisto vie, čo je láska... je to priam láska nebeská.

a práve tým svojím podivným vyznaním bez odsekov spravila dieru do internetu... je to priam láska utvorená rovno v nebi:

 

keby to náhodou zmazala, to ony robia občas rady, je to tu celé - takže, dámy a páni, toto je teda láska :)

 

Ahoj holky a maminky, nemám se komu svěřit, moje rodina a nejlepší kamarádka mě hodily přes palubu, a tak bych chtěla znát váš názor. Je mi 35 let a mám 4letou holčičku. S partnerem jsme plánovali svatbu, moji rodiče nám moc pomohli a koupili domeček v jejich sousedství. Přítel se ještě před narozením Vandy se mnou z ničehožnic rozešel, řekl mi, že se ještě ve svých 38 letech necítí na rodinu… Nesla jsem to těžce, jen kvůli malé jsem nějak fungovala. Naštěstí mám obrovskou podporu rodičů I obou sester, nemám finanční starosti ani nemusím moc řešit hlídání, když občas na seznamce někoho poznám a jdeme na večeři. Nevím, jak vy, ale já jsem se v seznamce zklamala, ty české mužské zajímá jen to jedno… Tak 5× ročně létám na dovolenou, nikam moc daleko, dcera je na dlouhé cestování ještě moc malá. A teď k mému problému: v polovině června jsem byla s dcerou a nejlepší kamarádkou na dovolené na Djerbě, krásný hotel Palm Azur – doporučuji! Seznámila jsem se s Yanisem, je to vzdělaný člověk, má univerzitu se zaměřením na pedagogiku, a protože učitelé jsou všude stejně špatně placení jako u nás, kvůli slušnému platu se živí jako animátor (pomáhá své ovdovělé mamince a sestře, kterou opustil manžel s 2 chlapečky). Do té doby jsem měla obrovské předsudky vůči muslimům, Arabům jako takovým, a jejich způsobu života, a od známých jsem slyšela spoustu hrůzostrašných příběhů o tom, jak začne vztah (???)  mezi turistkou a zaměstnancem hotelu, a jen jsem se těm ženám smála. O to víc mě překvapilo, jak je Yanis úžasný člověk se širokým rozhledem, chápající… Vždycky jsem slyšela, jak se tito lidé na turistky vrhají a snaží se je hned dostat do postele. Tak to je tedy velký omyl, já jsem nic takového nezažila! Hodně se věnoval mé dcerce, která si ho moc oblíbila, a večer po jeho práci jsme se scházeli, kde to bylo zrovna možné (nikdy u něho na pokoji, jak píše mnoho žen v různých komentářích!!!) Povídali jsme si o našich životech, zklamáních… Hodně jsme mluvili o mém životě a rodině i o jeho rodinném zázemí, je svobodný, protože se v lásce zklamal kdysi podobně jako já. A ještě jednu věc bych ráda zdůraznila – nikdy mě k ničemu nenutil, iniciátorem našeho fyzického sblížení jsem byla nakonec já, a přestože byl ramadán, kvůli mě ho porušil, byl sice z toho trochu rozhozený, ale I tím mě dokázal, že mu na mě záleží, vždyť pro jeho kulturu je toto posvátné… a já mám stále před očima to nádherné milování na liduprázdné pláži… Protože má přes léto Yanis práci, domluvili jsme se ještě před mým odletem, že počátkem srpna se I s dcerkou a kamarádkou vrátím, a až mu skončí sezona, přijede v říjnu za mnou do Pardubic. Několikrát denně si píšeme a voláme pře whtsapp, je to krásné, kdo to nezažil, nepochopí, a já vím, že zase žiju! O to víc mě zklamala kamarádka, která se mnou odmítla v srpnu jet, nechápu to, jakoby byla slepá nebo co, vždyť na vlastní oči viděla, jak se ke mě moje láska chová, jak má rád mě I moji dcerku… řekla to dokonce mým rodičům, a to teprve nastalo peklo! Připadá mi, jako by mi moji lásku – a my ženské přece osudovou lásku poznáme a cítíme – vůbec nepřáli, pořád mě předkládají nějaká hororová story a já to už nechci poslouchat, vůbec ho neznají, tak jak mohou soudit?! Dokonce mi snížili dost apanáž, což mi nevadí, k 18.narozeninám jsem dostala poměrně vysokou finanční částku a akcie, které mají slušný výnos, jsem finančně nezávislá. Mé sestry se se mnou odmítají bavit, nejlepší kamarádka mě zradila, známí mě nechápou… sice mě reakce mých blízkých moc bolí, ale našla jsem konečně svoji vysněnou lásku, a to je přece smysl života, a vím, že kdyby bylo potřeba, Yanis se o nás umí postarat, vždycky si přál rodinu, manželku a děti, a já bych mu I sobě to přání ráda splnila, vždyť to mám stejně. Možná to vypadá, že předbíhám, ale o všem jsme se podrobně bavili a já si svoji osudovou lásku, které věřím a na kterou jsem celý život čekala, nenechám znechutit, jsme si prostě souzeni… a věřím, že až naši uvidí, jak jsem šťastná, že Yanise přijmou. Jsem prostě rozhodnutá za své štěstí bojovat! Tohle píši proto, abych podpořila všechny ženy v mé situaci, které v cizí zemi potkaly svého osudového muže, protože pravá a nezištná láska, i na jiném konci světa, prostě existuje!!! A já mám to štěstí, že jsem ji našla! Vím, že to dopadne dobře. Prostě věřím. Tolik moje zkušenost. Lada

 

https://www.emimino.cz/diskuse/laska-verim-292233/

 

mimochodom, takéto bloky bez odstavcov a oddychu mi pripomínajú veľmi silno nejakú formu epileptického záchvatu - začne a neprestane až kým neodznie. hrozné čítať, ale kto vydrží, bude odmenený čítaním o pravej a nezištnej láske. :agree:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 2 rokmi...
  • Pred 1 mesiacom...

Môj manžel má dnes okrúhle jubileum.  Štrngli sme si na zdravie, aj zatančili v súkromí.

Vďaka Bohu, že  spojil naše cesty, spoločný náš  život je  krajší, ešte vzácnejší... Vďaka za rodinu..

Veľa zdravia do ďalších rokov želám, lásky, radostí.

Živijó! :drink:

Tati narodeniny - kópia.jpg

  • Páči sa mi to 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Vilma Flinstonova, @game, ... vďaka, veľmi si cením :flowers:

viete, už "len", keď vidím muža na foto, a tiež počujem ako si práve pospevuje vedľa  pesničku, čo hrajú v rádiu, tak sa mi srdce veľmi raduje.. môj muž mal včera narodeniny, no ešte pred 14 dňami, ten človek,  ktorý bol v plnej sile, športoval, pracoval, zrazu onemocnel, pozitívny, Covid..napriek tomu, že sa nenavštevujeme s rodinou.., dodržiavame všetko, čo sa má..s najväčšou pravdepodobnosťou sa nakazil pri testovaní, na ktoré chodil každý týždeň..dlhé rady, chladnejšie,  vieme dobre aké to je.. uf,  boli to proste, dlhé, ťažké 6 dni, obávala som sa, aby som nemusela volať záchranku, aby sa mu to nezhoršovalo... mal nie najľahší priebeh.. nevedeli sme ako to všetko celé dopadne..

 šťastie, že máme v meste, nablízku st. syna, ktorý nám doniesol pred dvere nákup, lieky pre manžela.. ja som sa tiež obávala, aby som neonemocnela, neviem ako by to bolo.. snažila som sa starať o manžela, ako som najlepšie vedela.. ako aj odporúčajú... jedlo, pitie, zvlášť kúpelňa, vymieňanie posteľného prepoteného oblečenia..zvlášť riad.. v rukaviciach, rúšku.. manžel to zvládol po 6 dňoch sa jeho zdr. stav začal zlepšovať, po 11 dňoch sa cítil bez príznakov, v poriadku, po 14 dňoch bola ukončená karanténa.. včera mal  narodeniny, boli aj slzičky šťastia..:smile: to je môj manžel, stojí v plnej sile, opäť usmievavý, zdravý... :kvetinka:

 

  • Páči sa mi to 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov