starsi Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Tiež nepotrebujem nič extra, stačí klasika. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 No pre ludi, co im to je v podstate jedno je to zaroven aj plus..lebo kebyze sa im to fakt ze stane na nezvycajnom mieste, tak bud sa im to zapaci, alebo uz nikdy viac :) Takto je to zatial, ze mne asi nie :lol:Ale ja uz mozem smello povedat, ze urcite ano...nezvycaje miesta su super :) A najnovsie ma napadlo, ze niekde v Egypte si to rozdat v nejakej tej pyramide ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 no co sa tyka robit podobne veci ked su rodicia doma, tak to pre mna nie je...nie preto ze nemam kluc na izbe, ale proste nemohla by som sa sustredit na ine veci :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 nahodou taky sex s ruchmi v pozadi bezne fungujucej domacnosti nieje zle, dost adrenalin, ci niekto vlezie ci nie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ono ten adrenalin ano....ale byt nacapany rodicmi, ehm...nie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Cau mami? Akurat vykonavame rozmnozovaciu cinnost....zavres? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 no tak to asi len ja mam potom tak uvedomelu mamu ze ked mam dievca v izbe tak mi tam nevlezie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 ehm :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 ste mali ist radsej na kolajnice, tam by ste mali vyhodu ze vas tam nik urcite nevyrusi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pralinka Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 no tak to asi len ja mam potom tak uvedomelu mamu ze ked mam dievca v izbe tak mi tam nevlezie :lol: nielen ty :) a ved oni si vsimnu ze ked sa nedaju otvorit dvere tak pre nieco zamknute je ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 no krpec, to ak sa ti da izba zamknutco mne sa neda :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Tak to uz je potom ale riadny adrenalin :lol:Fuuu....to by som aspon symbolicky si stolicku oprel o klucku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 sakra, ludia, adrenalin ano, ale az tolkoto? :lol: btw...zamknut sa moje dvere nedaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 adrenalin je dobra vec, vybudi cloveka k zaujimavym vykonom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 no ani by som nepovedala :lol: a taky chlap napriklad....dokaze v navale adrenalinu dosiahnut vrchol? :) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 no zalezi od toho aky adrenalin, a aj od chlapa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 ten nevinny smajlo mi nejak nesedi :lol: no ale napr taky adrenalin, ze parik je v izbe, vedla rodicia, izba sa neda zamknut, a dobre, aj ked rodicia nebudu rusit sukromie, je tu to riziko ze vas nacapaju, pripadne si domyslia, co je v ponimani rodica si myslim to iste :) no a mat na mysli stale to ze zrovna teraz moze niekto prist mi na uziti tej slasti neprida, nie tak chlapovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 pche :lol: no take ze vedla v kuchyni mama a ja s babou v nezamknutej izbe som zazil uz viac krat a pohodka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 no ... hm ... takže "vlastná izba" je touto slovnou výmenou povýšená na nezvyčajné miesto, či nie :lol: :) / mimochodom, keď za sebou zatvoria dvere, či je tam kľúč či nie je, rodičia zvyčajne nie sú blbí a nemyslia si, že sa tam tí dvaja išli spolu pomodliť ... :) / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 game a kto vravi ze ta izba musi byt moja v mojom byte, co tak niekde na navsteve :lol: a poviem ti, vela rodicov dokonca aj surodencov je nechapavych a rusia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 game...no nemyslim si ze ked sa parik zavrie do izby musia hned "tamto"...ja sa casto zatvaram s tym mojim do izby, a nikdy nic nebolo :lol: a pochybujem ze by ju nieco napadlo...ona si asi povie "vsak snad by to nerobili ked som ja doma" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 :lol: takže odvolávam povedané v prípade cudzej izby a pobytu na návšteve, to je nezvyčajné miesto vlastná izba či už s kľúčom či bez kľúča je zvyčajné miesto ... teda podľa mňa :) no ... a poviem ti, vela rodicov dokonca aj surodencov je nechapavych a rusiatak takéto niečo je veľmi nesprávne vychovaná rodina ... priam zanedbaná výchova rodičov a súrodencov ... hm hm :) doll, veď nemusí byť práve to ... ale je to raz vlastná izba a človek má svoje roky a má svojho priateľa, a keď na tej izbe zavriem dvere, niečo to znamená ... niečo ako listové tajomstvo ;) moja mama na mňa v živote neotvorila dvere za podobných podmienok ... a pochybujem ze by ju nieco napadlo...ona si asi povie "vsak snad by to nerobili ked som ja doma"tak tomuto neverím ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 game pre cloveka ako som ja je vlastna izba tiez nezvycajne miesto :) :) a tu nejde o vychovu, ale proste ze to cloveka nenapadne, ale ked raz vyrusi, tak uz nikdy viac, nauci sa a sam sa hanbi ze vyrusil :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 no ... tú výchovu som myslela predsa mierne ironicky ... ako aj všetko ostatné :lol:chcela som vyriešiť otázky izieb ako nezvyčajných miest a zdá sa, že som to ešte viac zamotala :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 nezamotala, len proste pre niekoho je nezvycajne miesto vsetko okrem jeho spalne, a pre niekoho je nezvycajne napr jeho spalna kedze to robil vsade mozne inde ale tam velmi malo :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts